На Закарпатті СБУ оголосила офіційне застереження провокатору Данацку за "русинський триколор"

Про таке Закарпаття онлайн повідомили у прес-групі УСБУ в Закарпатській області.

На Закарпатті СБУ оголосила офіційне застереження провокатору Данацку за "русинський триколор"

31 грудня 2016 року співробітники Управління СБУ в Закарпатській області оголосили офіційне застереження чоловіку, який біля адмінбудівлі облдержадміністрації в Ужгороді поруч із Державним прапором України вивісив «русинський триколор».

Також провокатор висловив прихильність ідеям реалізації результатів регіонального референдуму 1991 року.

СБ України офіційно попередила громадянина про кримінальну відповідальність за посягання на територіальну цілісність та недоторканність України.

Йдеться про відмого на Закарпатті провокатора Івана Данацка, що "здобув слави" завдяки політичнійакції на площі Народній в Ужгороді, перед спорудою Закарпатської ОДА. Тоді його тривале "наметове" "стояння" перед головною владною будівлею області було організоване С.Шараничем. І.Данацко перебував на короткому повідку в правоохоронців, будучи умовно засудженим за переправляння нелегалів через кордон. Він неприховано позиціонує себе в соцмережах як прихильник кремлівської версії "русинства". Був організатором усіх попередніх незаконних акцій по дестабілізації Закарпаття шляхом блокування автошляхів - в рамках тарифних "протестів"акцій "пересічників" тощо.

Цілком очевидно, що нинішня провокація цілком респондується з іншою діяльністю російських спецслужб, зокрема - з пропагандистською дезінформацією про, начебто, проголошення русинської автономії на Закарпатті, поширюваною останнім часом російськими  ЗМІ.

При чому, цілком очевидно, що провокативна діяльність І.Данацка відбувається під "кришуванням" або за бездіяльності чинної влади Закарпаття - починаючи від Г.Москаля і закінчуючи обласними управліннями поліції та СБУ. Флагшток, на якому безкарно вивішував сепаратистський символ І.Данацко, розташований безпосередньо перед Закарпатською ОДА і поряд з облуправліннями Нацполіції та СБУ.

Так званий "русинський" триколор на початку 90-х років "спустили" своїй агентурі на Закарпатті російські спецслужби - разом з аналогічно виконаними в кольорах російського прапора прапорами Криму та Гагаузії. До того такого прапора не існувало.

03 січня 2017р.

Теги: Данацко, триколор, застереження

Коментарі

ната 2017-01-12 / 15:34:01
Данацко наркоторговець , контрабандист і переправщик чорних, тепер вже і психічно хворий. Хто хоче побільше дізнатись про нього, запитайтесь в Анталовецьких, розкажуть багато цікавого.

ЧИТАЧ 2017-01-10 / 17:54:15
Ох уж эти скаазоочники!!! Ох уж эти скаазоочники!!!.....

прапір 2017-01-07 / 11:42:47
триколор, це прапор неонацизму-неофашизму вперемішку з імперіалізмом, який прийшов на зміну фашистському червоному з чорною свастикою (тепер забороненому). Будьмо пильні; фашизм має властивість: мігрувати- тепер він на сході Європи- в Москві !!!

Byby 2017-01-07 / 06:06:56
Do. 1991. Kolu. Rozvaluvsja. Sojyz. Chomys* z. Rysuniv. Nihto. Neprojavljav. Zhodnojii. Aktuvnosti ......a. Vzhe. Potim. Pochalos. Pishlo - pojiihalo

Ужгородець 2017-01-04 / 19:21:55
Що може той Данацько...

Влад 2017-01-04 / 10:24:44
Будьмо пильні! Нажаль, бажаючих продатися за 30 срібляків більше ніж достатньо.

кома 2017-01-04 / 06:58:05


Коментар видалено. Адмін


злий 2017-01-03 / 19:21:12
Гібридна війна, розгорнута Росією, чітко продемонструвала в Криму і на Донбасі, що в умовах нинішніх інформаційних можливостей сформувати "наційку" або "республіку" - раз плюнути.

Якщо не хочемо того, що нині спостерігаємо на Донбасі, маємо бути пильними і таких данацків пи**ити, пи**ити і ще раз пи**ити.

Стрий 2017-01-03 / 18:33:55
А иншим псевдоактивістам шаранича ведмедчука Желізнякам, Павловим, Ступачкам клофелінщицям, коли буде предупрежденіє тоже за сепаратізм ?

до франьо 2017-01-03 / 17:46:39
русвинський рух, чи точніше "двіжениє" приречений у зародку, але недооцінювати його також не можна, бо тупеньких людей у нас у краї багатенько((((
п.с. так само як і мадяронські недопотуги(((

пенсіонер 2017-01-03 / 16:45:41
Тоже ми найшли сепара. Та Данацко скоріше клієнт психіатричної лікарні в Чікоші. І займається хирнею лише тому, що ніхто з ним не пробував нормально розібратися. Йому доста дати пару раз фест по писку вонячому і на цьому його сепаратизм закінчиться.

сорри 2017-01-03 / 15:17:09
СБУ вже оголошувала "офіційні застереження" Гецкові, Сверловичу і іншій кремлівській шушері, після чого ті успішно перебралися в Маскву і вєщають звідти.

Способів посадити цього провокатора на гузицю в арсеналі ментів і сбушників - більш аніж достатньо, але, судячи з усього, цей провокатор їм вигідний. Бо вони бережуть не державу, а владу, а він вигідний як особа, що відволікає увагу громадськості від справжніх проблем.

Степан Крук 2017-01-03 / 12:42:40
Долбосвині, котрі, на жаль, є на моїй благословенній закарпатській землі, намагаються впихнути невпихуєме! Вони ототожнюють унікальний закарпатський етнос з москальським шовінізмом. Це ідіотизм найвищої проби! В метриці мого дідуся та бабусі було записано, що вони русини. Але з "братським" народом моя бабуся привіталася тільки в мордовських таборах, де відбувала покарання, оскільки не бажала віддати в колгосп зароблене дідом в Канаді добро. На цьому єдність моєї бабусі-русинки з азійською трахнутою Чингізханом недодержавою скінчилася. Жаль,що зявляються в області нео-недорусини, котрі вішають брудні азійські рянди в моєму Ужгороді. Це викидиші, котрі вже ніколи не стануть справжніми закарпатцями, а будуть навіки лизати Чингізханам та новітнім Тамерланам їх азіопи!

Дід Микола 2017-01-03 / 12:32:26
А тим часом, солдатів для показухи, щоб говнокомандувач на камеру медальки роздав, возять як останній скот, яким вони для влади і являються. Головним ворогом українців є антинародна влада мародерівв і скотів, той хто заявить про арешт і пожиттєве ув’язнення мародера парашенка, виграє майбутні президентські вибори.

Франьо 2017-01-03 / 11:47:01
Найбільше шкоди русинському рухові нанесли свої же Гецки-Данацки. В очах Києва і решти України "русини" завжди будуть отмороженими придурками-сепаратистами-провокаторами. Вони дограються шо влада заборонить будь-які мирні зібрання, фестивалі тощо..Не ясно чиїх рук це робота, кремлівських спецслужб, - щоб підтримувати напруження в країні, або наших - щоб скомпрометувати "русинський рух".

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини