Як змусити гроші працювати на трейдера

Фраза «Гроші повинні працювати на людину, а не людина на гроші», засіла в голові у багатьох. Але не всі уявляють, як застосувати її без мільйонів у кишені. Ми постараємося вам розповісти про це, стосовно до ринку Форекс.

Початківці, які роблять свої перші кроки, іноді сподіваються на легкий і швидкий заробіток, про який так часто можна почути в рекламі. Але якщо починати торгівлю без належної підготовки, психологічної стійкості і теоретичних знань, ваша роль як трейдера дуже швидко закінчиться, і ви просто втратите всі вкладені інвестиції. Тому далекоглядні гравці, одразу починають розуміти, що досягти успіху можна на forex und cfd deutschland і для цього потрібні знання і практичний досвід.

При більш детальному розгляді питань торгівлі з'ясовується, що заробляти понад 5 000 доларів, маючи на рахунку початковий депозит 100$ – практично нереально. З досвіду успішних трейдерів можна сказати, що навіть приріст у 5% за місяць вже можна вважати досить гарним результатом. Що стосується ризикової торгівлі, то не варто братися за угоди, де ризик перевищує 2%.

Для тих, хто націлений на чарівну суму в 1000$ місячного доходу, слід зібрати значно більший депозит, а оскільки не у всіх трейдерів є така сума то з'являються помилки. Гравці, нехтуючи ризиками, починають «розганяти» свій депозит, намагаючись заробити бажані гроші. Про те, чим закінчуються подібні спроби у новачків, напевно, здогадується кожен. Але невже вирішення проблеми не знайти?

Звичайно ж, будь-яка проблема при правильному підході вирішується. Не біжіть за нечуваними грошима, не поспішайте вірити солодким заявам, зверніть увагу, що навіть невеликі вкладення в автоматичну торгівлю або ПАММ-рахунок вже стають для вас хорошим виграшом, оскільки вони дозволяють отримувати пасивний дохід не займаючи для цього ваш час і не забираючи сили.

Звертаючись до історії успішних трейдерів, не складно помітити, що багато хто не мали і сотої частки від нинішнього капіталу. І їм доводилося починати будівництво своєї імперії з крупиць.

Ви можете виділяти невелику частину своєї заробітної плати на поповнення депозиту, паралельно вивчати теоретичну і практичну частину, розробляти власні стратегії, програмувати роботів і кожен день такої плідної роботи буде ще більше наближати вас до власної мрії. Найголовніше в торгівлі – це управління ризиками і самодисципліна. Якщо навчитися цим основам, ви отримаєте відчутну перевагу і незабаром навіть зможете випробувати високоризикові системи торгівлі.

Ніхто не заважає вам диверсифікувати вкладення, доручивши частину депозиту торговому роботу, а другу частину, віддавши на поповнення ПАММ-рахунку. Поступово ви детальніше дізнаєтесь про dax prognose heute, перед вами почнуть відкриватися нові торговельні можливості, з'являться прибуткові ідеї. Та найголовніший крок по створенню фінансової забезпеченості ви вже зробите до того часу і зможете спокійно вибирати найкращі рішення для підвищення прибутковості від власних інвестицій.

Варто ставитися до поповнення депозиту на ринку Форекс як до збору початкового капіталу, адже поки ви його не сформуєте, про прибуток не може йти і мови. Тільки тут є одна важлива особливість – скільки б грошей ви не поклали собі на рахунок, якщо з ними не працювати, прибуток вони приносити не будуть.

Роблячи невелике резюме, хотілося б знову нагадати про те, що еквівалент грошей, зібраних на вашому рахунку, не має визначального значення. Але дізнатися про те, що ви рухаєтеся в правильному напрямку можна по наростанню сумарного балансу. Якщо все відбувається саме так – запасіться терпінням і продовжуйте вдосконалюватися далі. Ви досягли головного – зараз гроші працюють на вас.

02 січня 2017р.

Теги: форекс, депозит

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини