Патрульна поліція спробувала виправдати "кришування" винуватця резонансної "екскаваторної" ДТП в Ужгороді

Під тиском ЗМІ патрульна поліція Ужгорода і Мукачева зробила спробу знівелювати негативний вплив від своєї попередньої інформації, яку громадськість сприйняла як "кришування" винуватця резонансної дорожньо-транспортної пригоди в обласному центрі Закарпаття.

Патрульна поліція спробувала виправдати "кришування" винуватця резонансної "екскаваторної" ДТП в Ужгороді

У інформації, розісланій сьогодні для ЗМІ і опублікованій на офіційній сторінці Управління патрульної полції Ужгорода і Мукачева йдеться про те, що, начебто, "неправильне тлумачення інформації" стало можливим через те, що "матеріал про аварію між BMW та трактором на вулиці Собранецькій був викладений на сторінці не у повній мірі".

Роз’яснення щодо ДТП за участю автомобіля BMW, водій якого зник з місця пригоди

Повідомляємо, що матеріал про аварію між BMW та трактором на вулиці Собранецькій був викладений на сторінці не у повній мірі, що спричинило неправильне тлумачення інформації.

Для уточнення та більш повного розуміння ситуації повідомляємо, що після ДТП жінка винуватця події намагалася ввести в оману працівників поліції, повідомивши, що саме вона була за кермом автівки під час аварії.

Згодом, завдяки небайдужим громадянам, які зафіксували на відео самого порушника та разом із поясненнями очевидців передали це відео до Управління патрульної поліції, правоохоронцям вдалося встановити дійсного винуватця аварії. Також ця подія була зафіксована як ДТП, винуватець якої зник з місця пригоди.

Поліцейські, встановивши водія, намагалися поспілкуватись з ним за місцем його проживання, проте, на жаль, чоловік не вийшов до патрульних та проігнорував їх присутність.

Наразі Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева вживає заходи, щоб притягти порушника до відповідальності. Про результат справи ми повідомимо на офіційній сторінці Управління у мережі Фейсбук та поширимо інформацію у ЗМІ.

Дякуємо за розуміння та надалі намагатимемося надавати більш точну інформацію для уникнення непорозумінь у майбутньому.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, ввечері з грудня в Ужгороді п'яний водій BMW врізався в ескаватор. Користувачі соціальної мережі Фейсбук впізнали у водієві-п'яниці доцента, очільника товариства "Краяни Рахівщини", екс-президента регіональної організації  "Rotary International", колишнього директора Закарпатської філії "Кредобанку" Миколу Бережанського, який брав участь в атестації закарпатських правоохоронців.

Попри те, що були наведені неспростовні фото і відео, патрульна поліція на своїй офіційній сторінці у Фесбуку спробувала донести до громадськості думку, що за кермом була дружина М.Бережанського.

Однак згодом було опубліковано відео, що за кермом того BMW був таки сам М.Бережанський, який покинув місце ДТП.

04 грудня 2016р.

Теги: поліція, Бережанський, ДТП

Коментарі

Аватар 2016-12-05 / 23:08:05
Гентешу з радванки.Слово МЕНТ ще треба заслужити.Ажону чогось не дав ...на 8000 зарплати?А тримаєш ї біля дітей...то лиш говорити правда...

Зоро 2016-12-05 / 21:56:30


Хамство і ненормативна лексика. Коментар видалено. Адмін


Здохла надія 2016-12-05 / 20:40:38
Була надія што селфокопи своїм прикладом прокладут дорогу очищенню влади в цій наполовину африканськуй державі та чим дальше тим надія здихає. Вічно живі лише бариги з парашенківських кланів. Немає ниякого світлого майбутнього на цій землі, світле солодке життя вже сьогодні мають ублюдки при владі. Передвиборні гасла пороха втіленеі в реальність.

Микола 2016-12-05 / 17:36:41
Рахуськый рагуль Бережанськый постоянно заллятый, швакне 200-300 грам і без проблем сідає за руль. Відкрутится, бо їнший рахуський рагуль, його дружбан Мішо Бойчук вже потянув мазу... селфіки в черговий раз показали що вони імпотенти.

Степан Крук 2016-12-05 / 09:03:03
Щось у мене відчуття гниле! Коли навіть і буде складений протокол стосовно Бережанського, то розглядати в суді цю справу буде суддя Ротмістренко.

Степан Крук = Зоро 2016-12-05 / 08:28:51
Ламати двері не треба! Повинна працювати оперативна хитрість. Ось наприклад, копи можуть запросити Бережанського в театр на виставу "Майстер і Маргарита" за участю Сумської. Бережанський, як поважна людина, не зможе відмовитися від такої пропозиції. Там його і стопанути!

Дід Микола 2016-12-04 / 23:43:38
да ладно вам, шатунам, вон під Києвом мусорня дома грабила і їх ДСО накрило, прийшлося бойню устроїти і казки для лохів придумовувати про збіги обставин.

Зорові 2016-12-04 / 21:29:14
Патрульна "в межах закону" не бачила винуватця. якогго показав Глагола а "підсовувала" його жону? Йди найух з такою поліцією! Зрозуміло?

Робін 2016-12-04 / 21:25:27
Трохи згадили собі карму робокопи-селфіки, а все ж таки жевріла надія на щось нове, а виявилась звичайна забичена мусарня

Зоро 2016-12-04 / 21:07:54
Ви дятли но втік з аварії, шо треба на хаті двері вибити і сісти за перевищення шоб ваші емоції заспокоїти??? За місцем роботи його впіймають і складуть адмінку і все патрульна діє у межах законууу!!! Або давайте свої варіанти...

Гентешз Радванки 2016-12-04 / 20:04:35
Ви не помітили Краяни як потрохи Копи перетворилилися в мерзотників МЕНТІВ і МУСОРІВ ???Але Ці "Селфокопики" тільки те і знають що робити селфі і піаритися !!!!! бережанський підключив тяги і вони ся обкакали по повній а ще через пресслужбу почали тиснути на громадську думку і погрожувати нам !! і вони ці уроди мають зарплатню по 8000 тисяч а моя жона в школі має 2500 ???? НЕНАВИДЖУ !!!

Копча 2016-12-04 / 18:55:19
Стандартна схема відмазни не подіяла. З за значного публічного інтересу громадськості до розслідування даного ДТП у поліцаїв пригорів пукан тому дали задню і тепер пробують виправдатись у власному непрофесіоналізмі.

Степан Крук 2016-12-04 / 18:16:37
Якщо прес-служба УПП робить заяви, котрі населення "не так" розуміє, виникає питання компетентності та відповідності займаній посаді такої прес-служби! На додаток порада поліції! Оскільки ви неспроможні знайти порушника - обявіть його в ІНТЕРПОЛ, або попросіть транш у МВФ для розшуку цього Бережанського. Не все ж за вас повинні робити журналісти!!!

НОВИНИ: Кримінал

14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
» Всі новини