"Пересічників", які перекривали рух на КПП "Ужгород" і нецензурно лаялися, притягнуто до адмінвідповідальності (ОФІЦІЙНО)

Учора власники автомобілів з іноземною реєстрацією розпочали чергову акцію щодо блокування пункту пропуску «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною.

"Пересічників", які перекривали рух на КПП "Ужгород" і нецензурно лаялися, притягнуто до адмінвідповідальності (ОФІЦІЙНО)

Водії даних автомобілів перешкоджали законним діям прикордонників та погрожували їм фізичною розправою.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, близько 22-ї години, після проходження усіх видів контролю на виїзд з України у пункті пропуску «Ужгород», 7 транспортних засобів з іноземною реєстрацією під керуванням громадян України під’їхали до лінії державного кордону та розвернулись в бік зустрічної смуги. Один із пасажирів, залишивши транспортний засіб, відсунув металеву загорожу та запустив інші автомобілі на зустрічну смугу, яка веде в бік України. Після чого водії зупинились та заблокували в’їзд до пункту пропуску.

Крім того, власники автомобілів з іноземною реєстрацією та пасажири даних транспортних засобів поводили себе нетактовно, вживали ненормативну лексику та погрожували правоохоронцям фізичною розправою.

У відповідь співробітники Держприкордонслужби, у межах своїх повноважень, до одного з правопорушників змушені були застосувати засоби фізичного впливу.

Осіб, які здійснювали перекриття руху автомобілів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 та ст.185-10 КУпАП

З  метою локалізації даної ситуації проінформовано Головне управління Національної поліції та Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Чопського прикордонного загону.

 
01 грудня 2016р.

Теги: пересічники, адмінвідповідальність,

Коментарі

вуйко 2016-12-02 / 10:50:18
Правильно, контроль не пересичникам а чинушам що пропускать огромной контрабас.А крук специально пиарить билецького,павлова

вася 2016-12-02 / 10:46:46


Хамство і флуд. Коментар видалено. Адмін


Ximik 2016-12-02 / 09:24:05
Андрію респект. Все розклав по поличкам. Погоджуюсь з кожним словом!!

андрій 2016-12-01 / 23:06:56
Причому тут пересічники , ця вся ситуація зроблена штучно самими прикордонниками, щоб відвезти увагу простого люду від реальної ситуації на кордоні. Поки там возькаються з тими нещасними пересічниками , каравани ідуть, це все зроблено під погоду, передсвяткову ситуацію в Європі і ще багато факторів які позитивно впливають на тижневий "ривок", як вони самі називають цей акт державної зради і вандалізму. А такий "ривок" приносить рулям Чопського загону від 100 000$ до 300 000$ в ДЕНЬ !!! А ви люди1 добрі дивиться на тих пересічників , які в "грубій формі порушують закон", а ми вот такі захисники законності на кордоні побороли цих "особливо опасних злодіїв" і навіть застосували силу.... аж смішно, чесно. Яка сила? який закон? Ви краще застосуйте силу там де треба, дебіли !!! Чи проти пачок з долларами і повного безпредєлу на кордоні сила вже не застосовується ??? Слабо ??? Повірте я знаю що кажу, сам був колись близький до зелених спецслужб, і пишу тільки ті речі що очі бачили ? Люди добрі полистайте Угорські та Румунські сайти. Подивіться скільки там товара затримують. Є офіційні покази одного з затриманих про те, що співпрацював з Українськими прикордонниками регулярно. Переправляли дрезинами по 400 ящиків сигарет через жд міст в с. САЛОВКА роками. Навідь був випадок коли прийшлося зупинити цілий состав, бо на мосту застряла дрезина ... Чи ви думаєте це все робиться без добра прикордонників ??? Та ні, це неможливо. Повірте на слово... Задайте собі тільки одне запитання ? Чому на західних кордонах України, та і на всіх впринципі , крім кордону з росією, Прикордонники застосовують тиловий захист кордону, а не фронтальний. За логікою, військовою та економічною доктриною Держави кордон України має бути захищений від зовнішнього впливу, в будьякій сфері, а не від самих Українців... а чому воно навпаки ??? Для повного контролю !!! Ось така в нас Барижприкордонслужба малята, а ви забираєте люди добрі по копійці на фронт, а ці бариги зелені грабують лопатами !!! По законам військового часу, все керівництво і всі причетні держслужбовці мають бути страчені за Державну зраду !!! Скажіть хтось що я не правий ???

нарешті 2016-12-01 / 22:27:32
Правильно, що посадили цих шаровиків і дестабілізаторів на гузиці.

Степан Крук 2016-12-01 / 20:29:12
Білецький, Данацко, Павлов і...,як каже світило вітчизняного правосуддя В.Ротмістренко, і остальные! Просимо задовільнити наші вимоги до "Завтра".

Влада ультиматуму 2016-12-01 / 19:47:37
Згідні на вашу вимоги. Подайте повні списки ваших членів і членососів.

ультиматум 2016-12-01 / 18:29:31

Ми общественники і активісти організацій "Завтра" ( три члени та тьоща без члена), "Пуслязавтра" (поки членів нема, є тільки членососи) і "Наохтема" ( в організації є члени різних політичних сил, але своїх нема) категорично заявляємо:
1. Вимагаємо державних субсидій на бензин і масло моторне.
2. Пільговий ремонт та техобслуговування наших автівок на СТО.
3. Дисконтна ціна на товари в магазинах, котрі знаходяться в радіусі дії наших автомобілів.
3. Безкоштовне обслуговуваня на мийках.
4. Прирівняти "пересічників" до інвалідів першої групи та передбачити для них пільгові ціни на медикаменти.

Степан Крук 2016-12-01 / 16:35:52
Існують люди, громадяни,. А є "пересічники". Яка між ними різниця? Одні їздять на роботу, а інші на "пересічки". Біда в тому, що ті нероби та паразити хочуть жити так, як і трудяги. Але так воно не буде!

законність 2016-12-01 / 14:55:22
За погрози прикордонникам притягнути до криміналу биків нехоснованих.

Ivan 2016-12-01 / 14:19:13
Andrjyka molodec!!! Kryk komentyj any, avat repliky davaj. Mu vsi chekajeme Stjopa!!!

андрій 2016-12-01 / 13:34:58
Козли ви продажні прикордонники. Ви вже зовсім хочете людям перекрити кисень, ви ще не нажерлися тварини продажні, які в відкриту торгують кордоном на всіх напрямках. Вам все мало ублюдки??? Закінчиться тим що вас, прикордонників, начнуть по одному відловлювати і робити з вас інвалідів, чи відстрілювати по одному... Чого ви добиваєтесь тварини продажні??? Вам мало Донбасу ? І тут війну провокуєте ??? Ви краще займіться реальним захистом кордону, а не його торгівлею. Так ,тільки для інформації, на ділянці тільки угорсько-українського кордону по офіційним данним Угорських спецслужб контрабандною діяльністю займається більше 100 ОЗУ, які переправляють в Угорщину не менше ніж 10 000 ящиків цигарок і близько 1000 нелегалів... Чорну кассу не важко підбити. За 1 ящик цигарок прикордонники отримують в середньому 100$ оплати, за нелегала 500-1000 $. І це тільки Угорщина. А де ще Румунія, Словаччина, де ситуація ще складніша... Шановний Начальник Чопського загону, скажіть будьласка, де реальна боротьба з контрабандою, де гучні затримання ??? Не постановочні показники по 2-3 ящики, які ви самі для себе робите , а реальні затримання таких кількостей цигарок як в Угорщині. Нещодавно там були затримані декілька Угрупувань що займались контрабандою, в одному з випадків було затримано 1800 ящиків цигарок , так так, не пачок а ящиків, а це майже дві фури. Чи не ганьба вам нешановані продажні прикордонники публікувати про затримання смішних партій цигарок, по пару пачок, при такому дирявому і продажному кордоні ??? А активістам-пересічним, хоч я і не є їх прихильником і вважаю що є кращі методи боротьби з цьою продажною зеленою раковою опухоллю , раджу навідатись на ділянки зеленого кордону в с. САЛОВКА , ЕСЕНЬ, МІНЕРАЛЬНЕ ,ЧОП, СОЛОМОНОВО , СЕЛМЕНЦІ, ПАВЛОВО , ПАЛАДЬ ,ГУТА ,НОВОСЕЛИЦЯ,БЕРЕЗНИЙ і т.д., де вони реально стрижуть сотні тисяч доларів щодня, і тоді самі прикордонники самі знімуть ці незаконно встановлені забори, аби тільки не мішати іх торгівлі кордоном. Візьміть журналістів, вийдіть на берег Тиси 336,340,342,347,351,352,363по367 погранзнаки Чопського погранзагону, де побудовані тверді польові дороги, причали для огромних лодок і плотів , навідь є один тунель, який веде на берег Тиси (336) і ви реально побачите і покажете широкому загалу масштаби контрабанди і масштаби торгівлі кордоном цими зеленими тваринами... А це все що ви робите це реальний бред, вибачте... Ще немалоймовірно що цей весь сьогоднішній спектакль інсцинований самими зеленими беретами , щоб відвезти увагу від реальної ситуації на кордоні і спокійно токлати цигарки і нелегалів через зелений кордон... Якось так друзі

Дід Микола 2016-12-01 / 12:21:06
Степан Крук, як завжди, правий, білецькому бабло давно все замінило, типовий холуй корисливий.

Степан Крук 2016-12-01 / 12:07:49
Шановні закарпатці! Звертаю Вашу увагу на моральну сущність так званого активіста, журналіста, громадського діяча, правозахисника Павла Білецького. Коли розпочалася движуха "пересічників" це бидло було в одній команді з Павлом Павловим. Потім почало втрачати авторитет лідера в цій "команді" і по-сутті зрадило "пересічників" - Білецький в ефірі телеканалу "Тиса" публічно засудив ді "пересічників", назвав їх протиправними та аморальними. Мета заяви Білецького на телебаченні - піар та самоствердження. Вчора, незважаючи на свої попередні заяви, це бидло спровокувало ті самі дії, котрі раніше критикувало. Де логіка та послідовність дій цього "громадського діяча" і чи заслуговує він на довіру "пересічників"?

Степан Крук -Васі 2016-12-01 / 11:47:30
Яке право? Якої людини??? Ти гониш, Вася?!!

вася 2016-12-01 / 11:35:28
Маразми прикордонникив, яки порушують право людини

Володимир 2016-12-01 / 11:31:44
Їздили собі спокійно і біди не знали...Треба їм було по закону, будь-ласка!

Степан Крук 2016-12-01 / 11:16:45
Адекватна реакція прикордонників на неадекватні дії бидла! Ще не вмерла!..

кат 2016-12-01 / 11:13:30
Ледвы

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 2
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини