"Кришованого" Москалем начальника Закарпатської митниці відсторонено від обов'язків разом з начальником МП "Ужгород" (ДОКУМЕНТ)

Відкрито дисциплінарні провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків

Відсторонений від виконання обов'язків начальник Закарпатської митниці ДФС Володимир Колесніков
Відсторонений від виконання обов'язків начальник Закарпатської митниці ДФС Володимир Колесніков

Наказом Голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова та начальника митного поста "Ужгород" Євгена Потоцького відсторонено від виконання службових обов'язків.

Про це інформують джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах Закарпаття.

На підтвердження цієї інформації редакції вдалося ексклюзивно отримати копію відповідного документу.

Наказ датовано 24 жовтня.

Як зазначається, відсторонення вказаних посадовців відбулося на час здійснення стосовно них дисциплінарного провадження.

Як йдеться у документі, дисциплінарною комісією з розгляду дисциплінарних справ ДФС України стосовно начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова та начальника митного поста "Ужгород" Євгена Потоцького відкриті дисциплінарні провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків.

Відсторонення здійснено з метою недопущення впливу зазначених посадових осіб на здійснення дисциплінарного провадження.

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, зараз на МП "Ужгород" здійснюють повторний огляд вантажу вже оформлених митниками на вивезення каміонів і йдеться про повну невідповідність реального вмісту заявленому в митних деклараціях.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно у міжнародному пункті пропуску на Закарпатті при отриманні хабара в 1 тис євро від учасника АТО затримали митника-"схемщика".

А у митників МП "Тиса" рахом з хабарем вилучили також "чорну касу" в 200 тис грн (ФОТО, ВІДЕО).

Загалом останім часом почастішали випадки виявлення корупційних дій на керованій В.Колесніковим Закарпатській митниці ДФС, що свідчать про системність корупційної складової в діях закарпатських митників.

Як повідомлялося раніше, В.Колесніков є безпосереднім ставлеником голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, був призначений на митницю поза оголошеним конкурсом. Резонансною стала історія, коли Г.Москаль відстоював В.Колеснікова своїм демаршем про звільнення перед вищим керівництвом держави.

25 жовтня 2016р.

Теги: Колесніков, Потоцький, Насіров, відсторонення

Коментарі

кома 2016-11-01 / 06:54:35
одна шайка-лейка.снизу и доверху.поменяют,будет то же самое.

країна дурників 2016-10-29 / 17:22:31
Декларація Насірова: мільйони готівки, 5 квартир, "ювелірка"
СУБОТА, 29 ЖОВТНЯ 2016, 17:00
45 ПЕРЕГЛЯДІВ 0



Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров задекларував 1,160 млн доларів, 450 тисяч євро та 4,350 млн гривень готівкових коштів.
Про це йдеться у електронній декларації голови ДФС.
Згідно з документом, його дружина Катерина Глімбовська задекларувала 320 тисяч доларів, 240 тисяч євро та 3,1 млн гривень готівки.
На рахунку у банку "Богуслав" Насіров тримає 1,677 млн гривень. Банківські кошти його дружини: 2,509 тисяч гривень у "Приватбанку", 29,180 тисяч гривень у "БТА банку" та 2,852 млн гривень у "Банку Богуслав".
Також Насіров вказав у декларації два автомобілі: Toyota Camry 2008 року випуску та Lexus LS600 2013 року випуску.
У його дружини Land Rover Range Rover 2013 року випуску, Toyota Land Cruiser Prado 150 2014 року випуску та мотоцикл Harley Davidson FLS TFB 1690 2014 року випуску.
Як зазначив на своїй Facebook-сторінці журналіст Олександр Лєменов, голова ДФС також "задекларував 5 земельних ділянок в Козині (Обухівський район, Київська область), що є люксовим місцем проживання можновладців ще з часів Леоніда Кучми".
"20 земельних ділянок в селі Количівка (Чернігівська область) загальною площею - 283 093 кв м. До слова, офіційні межі Количівки - близько 185 га. Як наслідок, Насіров офіційно володіє 1/6 площі сільських земель. Складається враження, що Насіров просто взяв і придбав собі частину села з населенням 1,5 тисяч жителів", - написав Лемєнов.
Роман Насіров також задекларував квартиру у Києві загальною площею 157 кв м. На його дружину записано ще 4 квартири у Києві, площа яких становить 66 кв м, 86 кв м, 79 кв м, 157 кв м.
Голова ДФС також має 2 будинки у Київський області: один у Козині (414 кв м.), другий у Віті Поштовій (199 кв м.).
Серед рухомого майна Насіров вказав наступні годинники: Rolex, Breguet (2 шт.), а також у дружини Rolex (2 шт.), Breguet, Cartier, Chopard.
"Ювелірні вироби: 5 виробів найбільшої у світі алмазовидобувної компанії De Beers; 2 вироби французського бренду Cartier; 5 виробів французського бренду Van Cleef and Arpels; сережки Damiani; 3 сумки люксового французського бренду Hermes; одяг від Chanel, антикварні вироби, витвори мистецтва, зброя, столовий сервіз Villeroy and Boch; цілий список ювелірних прикрас без назви", - пише журналіст.
Крім того дружина Насірова має корпоративні права у ТОВ "Фонд будівельних ресурсів" на 1,75 млн гривень та фігурує серед членів обслуговуючого кооперативу "Лісовий бір".
Як зазначає Лемєнов, "Насіров не забув внести дані про nominal leaseholders rights у Toynbee Partnership Housing Association Ltd та HSB

Царі 2016-10-29 / 07:38:15
Пане Насірове та пане Петреченку а коли вже буде наказ на бидлого нахального мукачівського заступника ДПІ у тячівському районі ОРоса Ігоря Анахуйовича, який з нас підприємців ужимає долари у великих сумах де ваші СБУ Насірове таких треба знимати як Тячові заступник Орос

Степан Крук -закарпатцю 2016-10-28 / 14:19:23
Золоті слова! Кожному воздасться по ділам його!

закарпатець 2016-10-28 / 14:12:49
Понад 50 закарпатцiв загинули в АТО, воюючи проти кацапсько-татарськоi орди, а ця бидлота за пiвтора тисячi кiлометрiв вiд лiнii фронту бiсяться вiд контрабандних грошей. Не думають паскуди, що iх проклянуть вдови, сироти та iнший люд. Проклянуть Гаврилюкiв, Всиленкiв, Шимонiв, всix, митникiв, ментiв, суддiв, Москалiв та ix виродкiв до сьомого колiна. Прокляття вдiв найстрашнiше.

by by 2016-10-27 / 23:30:52
pochav zcyu traduzcijyu kychmanojiid jak svoyu zabaganky - ,,hotelky ,,bo treba bylo kontrolyuvatu ,...t.b.t. zburatu kruminal*ny danuny , a dali pishlo - pojiihalo , i tak do teper ,.... tjagnet*sja . A posady ,, predpreza,, na jakuh posadzheni svojii lyudu i skunyti na fin. balans oblderzhadministrazciy , jie po svojiiy syti ne legitumni .Na jakiy pidstsavi ??? oblasti povunni vuplachyvatu zarplatu i to nemali , tum hto po syti ne byv obranuy narodom , ale pruznachenuy prezudentom , pravul*no konrolyuvatu fin potoku i ,,zrizatu dohid,, .....

паразити 2016-10-27 / 20:56:39
лицемірство-чому сбу, набу не вивчають інформацію надану в статтях і в коментарях-люди все знають
навірно-тому шо керівництво держаи -злодії і їм вигідний бардак
– Панове президенти є до вас розмова
Бо ми давно не чули від вас правдиве слово
І може я ніколи б не починав її
Та скажу вам відверто – причина у війні
В яку ви цю країну всі разом погрузили
І щоб її не було ви нічого не зробили
Невже за стільки років ви достатньо не нажили
Щоб заробляти гроші копаючи могили
Панове президенти є до вас питання
Чому ви всі живете як голубці в сметані
Тоді коли всі люди скидаються солдатам
Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати
Чому ви не пошлете на війну своїх синів
Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно
Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків
Скажіть мені, невже це виглядає справедливо
Чому холоднокровно ви зливаєте країну?
І у крові своїй ви власну топите дитину
Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні
Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну!
Я хочу побажати вам , панове президенти
Відчути весь наш біль на собі перше ніж померти
А всім нащадкам вашим – я хочу тільки зла
Яке ви всі разом роками готували нам!

(с) Кузьма Скрябін

Прокурор 2016-10-27 / 17:07:14
Ого, імбіцил Сашка Василенко почав відгавкуватися, видно правда лінзи ріже.

Няньо 2016-10-27 / 10:12:20
Доста боло гавкати!
Биків із свинями у стойло - порядні фатьови ся вертавуть!

By by 2016-10-27 / 05:47:17
Dlja. Polituka. I. Teshta .....1. Gybernatorom. Krayu. ...jak. Vu. Pushute. Povunen. Bytu. Golova. Oblderzhadministrazcijii. Bo. Zce. Jie. Vuborna. Posada. Za. Jaky. Golosyjyut* lyudu. A. Ne. Jakujs* nagljadach. Vid. Prezudenta. Jaky. Zaymajie. Moskal* i po. Inshuh oblastjah. Tezh. ....na. Gargoni. Kruminal*nukiv. Zce. Nazuvajiet*sja. ...smotrjashchiy. .......a. Otzhe. Zcja. ** posada. Ne. Majie. Prava. Vvazhatus* legitumnoyu. ...tomy. Shcho. Yogo. Ne. Vuburalu. Lyudu. T.b.t. narod. Jakomy. Po. Pravy. Nalezhut* vlada ......chutayte. Konstutyzcijiyu. ....... Pochav. Zcyu. Traduzcijyu.

До Василенка 2016-10-26 / 23:53:28
Чуєш ти модний Львівський пристосуваннць, ти у 2014 році жопу лиз... Сидорчуку, гроші з Митниці збирав, за що зараз і призначив тебе Сидорчук. Чи ти такий мудрий, що заслужив таку посаду. Щось Ковтуну, Черничку, Малиничу, Кузан і т д Гаврилюк не запропонував таку високу посаду, хоча досвіду у них на порядок більше, але вони не були касирами у Сидорчука і гроші йому не заробляли так як ти. І вони з контрабандистами Пересоляком і Симчерою не кумовя, з яких ти успішно збирав $, а тепер пишеш прийдіть і поговоримо. Прийдуть до вас всіх люди, прийде час і кожного запитають звідки мільйонні статки. А ще й жінку на митницю пристроїв, і не просто пристроів а у відділ тарифів. Нехай люди знають, який ти хитрожопий львівський полячок.

Василенко 2016-10-26 / 23:43:17
Хто щось хоче мені сказати особисто то прошу, приходьте поговоримо. Хто дегенерат а хто розумний. Не ховайтеся за спинами своїх телефонів, відкрийтесь і поговоримо. Хто заздрить, той ніколи нічого не досягне.

Політик 2016-10-26 / 23:38:00
До всіх кому не подобається правда. Генадій Генадійович є хоч і мент але порядна людина, я не чиновник і мені нема сенсу до нього наближатися. Те що він в області навів порядок хоча би у частині це вже очевидно. Ви повинні розуміти, що в країні іде війна, країна перебуває у великій глибокій економічній кризі. Він сам не бог і не може всім допомогти, але він робить великі державницькі справи. Лише завдячуючи Генадію Москалю в області не закрито жодної школи, як це планувалось його попередниками. Те що обл автодор будує по всій обл дороги це чия заслуга-ваша, ні шановні дописувачі це заслуга виключно Генадія Москаля. У 2016 році завдяки правильно сформованій політиці губернатора яка заключається у ремонті доріг в гірських місцевостях, які найбільш відвідують туристи, наша область посіла перше місце по відвідуванню туристами краю. За рахунок туристів, у тому числі покращується економічна складова, і т д. А це все у тому числі, а я би сказав у першу чергу заслуга Губернатора краю. Я переконаний, що у подальшому Генадій Москаль свої позитивні досягнення зможе удвоіти а то і рази збільшити.

Прокурор 2016-10-26 / 23:36:40
Такого дегенерата, як Василенко Сашко потрібно і нашій гнилій та розпадаючійся конторі. А ще нам треба рижих двох восхваляти: Ковтуна Игорька - пожарника та Черничка Валеру - доларовича! Хвала тупості та Алчності у закарпатській прокураатурі !!!

Микола 2016-10-26 / 22:18:13
Стьопа, не забувай що Москаль то мусор, а ще ні один мусорок нічого не "збудував", їх завдання "розрушувати"... :)

Вадим 2016-10-26 / 20:07:21
У Пересоляка на рахунок Василенка інші плани, у прокуратурі свої вуха і очі також потрібні.

Гість 2016-10-26 / 18:18:57
Політик представник клоуна!Думає ,що Український народ дебільне-стало!Досить людей обличчям в тискувати в багно і казати-що це корисно!Хліб,молоко,проїзд,комунальна стала дешевше?Так що політик придурковатий не ра-хуй,хую,хую ...!людей за бе білків!досить!Та з силатись на попередників не треба,він мав рік нічого толком не зроблено!

непонятка 2016-10-26 / 16:09:52
Політик, ти адекват? :) Чи ти просто один з тих, кого Москаль підтяг на державні посади в контексті своєї ширки з бандюками Блюка і ригами Ледиди?

Степан Крук-політику 2016-10-26 / 14:52:31
Я Вам вдячний, бо розсмішили до сліз!!! Дороги на своїх територіях ремонтують органи місцевого самоврядування,а дороги державного значення - "Укравтодор" за кошти державного бюджету. А ще прості люди, котрі самоорганізувалися,як це було у В.Доброні. Із станом котелень і їх ремонтом можете ознайомитися на цьому сайті. Але,щоб знали, це також зроблено (або не зроблено) за кошти місцевих громаді силами органів місцевого самоврядування. Москаль - абсолютний нуль. Він не має впливу на правоохоронні органи, поліція з ним не рахується. Згадайте команду "фас" поліцейським стосовно "пересічників" і повний похренізм з їхнього боку. Москаль не запросив в область жодного серйозного інвестра,тому в області не побудовано жодного підприємства за його правління. Москаль, демонструючи свою "незалежність" повністю розісрався з Кабміном, тому його там не сприймають і йому не довіряють. Саме тому центральні органи влади поклали на Москаля та область хрен. Шановний "політику"! Ви й самі це добре розумієте, а Ваш позитивний коментар- це зумисна првокація. Вважайте, що я на неї клюнув!

Митник 2016-10-26 / 14:07:22
Дійсно пишете правду про Прокурора Василенка. Симчера кум Василенка, а також Симчера ставленик Пересоляка, якого зараз завдяки зусиллям Гецянина і Касинця майже вигнали з території митниці. Зараз Пересоляк з Симчерою вживають всі можливі заходи щоб перевести Василенка з прокуратури на посаду начал митниці. Пересоляк уже з цього приводу їздив у Київ, готовий заплатити будь- які кошти лише щоб призначити свого начал митниці. Одне найгірше що у прокуратурі цього корупціонера не знають як позбутися, а нам нав'язують і пропонують як борця з контрабандою. У нещодавних публікаціях про прокурор корупціонерів і блудних секс керівників повідомлялось, що цей Василенко уже успішно за 5 років у прокуратурі, ряд квартир у місті, шикарний будинок та автопарк автомобілів. Це настоящий борець з кантрабандою

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини