Завтра в Перечині суд хоче потайки розглянути скаргу ужгородського судді-п'яниці Ротмістренка

Про це повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор.

Завтра в Перечині суд хоче потайки розглянути скаргу ужгородського судді-п'яниці Ротмістренка

Згідно з інформацією, наданою сьогодні в апараті Перечинського районного суду Закарпатської області, завтра, 13 жовтня, о 11:30, під головуванням судді М.Шешені має відбутися засідання в адміністративній справі за позовом судді Ужгородського міськрайонного суду М.Ротмістренка до інспектора роти №8 батальйону Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві рядового поліції О.Василечка про визнання протиправною та скасування постанови від 17 серпня 2016 року про керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

При цьому, інформація про дане засідання відсутня на офіційному сайті суду. В списку справ, призначених на 13 жовтня під головуванням судді О.Шешені є 5 справ, остання з яких - об 11:00.


Згідно з коментарем прес-служби Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, жодної інформації, повістки тощо щодо завтрашнього засідання до них по сьогоднішній день не надходило.

Перечинський суд вже вдруге дивує своїми діями, які межують на рівні законності та моралі. Спочатку серед всіх суддів для розгляду даної резонансної справи був обраний скандально відомий В.Амарович, який 9 липня 2014 р., кермуючи п'яним, скоїв "смертельну" ДТП на Ужгородщині, внаслідок якої обірвалося життя 33-річного закарпатця. Однак завдяки широкому висвітленню в ЗМІ обґрунтованих сумнівів в об'єктивному здійсненні правосуддя суддею, який вже дискредитував себе як представник Феміди, В.Амарович заявив самовідвід 6 жовтня.

 

Нагадаємо, що резонансна подія щодо керування суддею в нетверезому стані незадекларованим позашляховиком марки BMW X5 відбулася 17 серпня цього року при в'їзді в Мукачево. При спілкуванні з поліцейськими він подавав явні ознаки алкогольного сп'яніння та цікавився, "ко туй начальник", а відтак, вимагав, щоб на місце події "викликали начальника обласного ДАІ", головного міліціонера області, прокурора області, головного суддю Апеляційного суду "і всіх остальних". Згодом, відмовившись від проходження освідчення на місці, в Мукачівській ЦРЛ було виявлено в крові Ротмістренка 2,4 проміле алкоголю.

Чергове ж засідання вже в цій справі щодо притягнення до адмінвідповідальності ужгородського судді за нетверезе керування має відбутись 17 жовтня о 13:00 в Мукачівському міськрайонному суді (м. Мукачево, вул.К.Беляєва, 8) під головуванням судді В.Носова, якщо ж, звісно, порушник-суддя з'явиться цього разу до суду.

 

12 жовтня 2016р.

Теги: Ротмістренко, Шешеня

Коментарі

Надія 2016-10-16 / 17:19:58
Ви мене всі дивуєте. Ну затримали суддю, ну і що ? Накажуть його як звичайного громадянина. Що ж ви цькуєте його так? Погано він зробив не як суддя, а як людина, яка не тільки себе, а інших наражала на небезпеку. Таких хватає не тільки серед суддів.

Дід Микола 2016-10-13 / 09:50:19
Ви що, яка паля, він вишиванку натягне і загойкать "Слава Україні" так голосно, як Руслана не бирує і всі дебіли-вишиватнікі скажуть, що то великий патріот і він не винен.

Степан Крук 2016-10-13 / 09:33:44
Ви не повірите! Батько М.Ротмістренко приватизував сільську амбулаторію - бюджетну установу. Реєстр тут: https://uamaps.biz/542636-ambulatorija-zagalnoi-praktiki-simejnoi-medicini-sela-hudlovo.html На черзі в планах Ротмістренків приватизація Худлівсько середньої школи та Ужгородської районної лікарні.

Степан Крук 2016-10-13 / 08:10:50
Що за часи, яка мораль?!! Скакав пяний ротмістр Коко на кобилі Беха по Мункачу! На повороті потягнув ліву вуздечку і заснув. Ротмістра зупинили жандарми , зарядили йому пістоль каучуковою шрапнелью і наказали застрелитися. Кажуть, що хороший ротмістр – це мертвий ротмістр. Так, ротмістр Коко був п’яним, але ж кобила Беха абсолютно твереза! Судити ротмістра Коко будуть за жорстоке поводження з твариною. Кобила рже, ротмістр в запої, чернь скандує: «В унтера! В унтера!». А бояри судачать: чи варто було Коко приймати постриг в ротмістри від свого дяді? Ой , бєда, бєда! Огорченія!
А дядя, самих файних правил, не на фіглю зачахлів… Вже не берує закрити викормиша навіть в хлів! Грозова темінь над Худльовом! .. Все худльово, ой як дуже все худльово!..

ужгородець 2016-10-12 / 22:28:16
на палю Ротмістренка і всіх суддів які хочуть покривати його!!

НОВИНИ: Кримінал

17:45
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 4
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
11:02
/ 4
В Ужгороді на площі Петефі "п'яний" Seat розтрощив 3 припарковані авто
» Всі новини