Екс-"регіонал" Ледида, щоби відремонтувати місце тренувань своєї приватної команди, пропонує знову занедбати ПАДІЮН (ФОТО)

Хоча для тренувань гандбольних "Карпат" є сучасна "Карпати-арена", споруджена з корупційних коштів в часи його "губернаторства"

Екс-"регіонал" Ледида, щоби відремонтувати місце тренувань своєї приватної команди, пропонує знову занедбати ПАДІЮН (ФОТО)

У середу, 5 жовтня, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс відвідав спорткомплекс «Юність». Останній конче потребує сучасного оновлення - реконструкції спортзалів та ремонту покрівлі. Для цього з бюджету області обранці вже виділили півтора мільйона гривень, аби, у першу чергу, відремонтувати покрівлю над великим залом, яка протікає у дощ і пошкоджує дерев’яну підлогу. У цьому залі досить часто проводяться різні спартакіади не лише обласного, а й всеукраїнського рівня.

При цьому, як інформує прес-служба Закарпатської облради, М.Рівіс наочно пересвідчився, в яких умовах  тренується гандбольна команда «Карпати». З 1987 року у цьому спортзалі нічого не оновлювалося і не здійснювався бодай якийсь ремонт. ДепутатЗакарпатської блради від "Опозиційного блоку", екс-очільник облорганізації Партії регіонів, власник і президент гандбольного клубу "Карпати" та президент Федерації гандболу Закарпаття Олександр Ледида продемонстрував М.Рівісу підлогу залу, порізану в декільком місцях через здуття, обшарпані та облуплені стіни, вузенькі, незручні для глядачів та спортсменів дерев’яні лавиці, слабке та неенергоощадне освітлення. Словом, область нині не може пишатися спортивним об’єктом, який міг би на достойному рівні проводити обласні, всеукраїнські та міжнародні змагання з різних видів спорту: баскетбол, волейбол, настільний теніс, міні-футбол тощо. І в цьому – переконаний очільник облради - безпосередня «заслуга» керівництва «Юності», яке своєю двадцятирічною бездіяльністю довело спортивний об’єкт краю до занепаду.

Під час дискусії Олександр Ледида звернувся до Михайла Рівіса з, надумку прес-служби ОДА, "слушною пропозицією, яким чином облегшити фінансовий тягар, який ліг на обласний бюджет. Зокрема, передати у власність Ужгорода Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», позаяк там навчаються та виховуються діти в основному з обласного центру, а не з усієї області". Мовляв, "це дасть змогу за кошти обласного бюджету реконструювати спортивні об’єкти, які мають загально регіональне значення".

По факту це означає повторно знищити найбільший заклад позашкільної освіти Закарпаття, врятований свого часу від хронічного недофінансування з бюджету обласного центру передачею у власність громад області.

При цьому гандбольна команда "Карпати", що є власністю О.Ледиди, має інше, пристосоване місце для тренувань - сучасну "Карпати-Арену", розташовану безпосередньо біля ранчо-готелю О.Ледиди "Золота гора" в приужгородському селі Барвінок. І безкоштовна реклама "Золотої гори" незаконно розміщена на банерах в тій же "Юності".

Вказаний спорткомплес було збудовано в тому числі за кошти від корупційної приватизації споруд історичної синагоги та стоматполіклініки, споруджених на річках Закарпаття міні-ГЕС, а також землі під вказаним ранчо.

Повертаючись до теми СК "Юність", то, "як поінформував радник голови облради Іван Синетар, на сьогодні розроблена проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту спортзалу №1, де передбачена заміна покриття підлоги на сучасну спортивну, що дасть змогу сертифікувати зал для прийняття міжнародних змагань європейського рівня. Що важливо, бюджету області це обійдеться у 50% знижку від звичайної ціни покриття, а це - півмільйона гривень економії"

Далі, як інформує прес-служба, М.Рівіс побував на тенісних кортах, збудованих та облаштованих три роки тому, та на двох багатофункціональних майданчиках із поліуретановим покриттям для баскетболу, волейболу та гандболу. Як виявилося, руки у фірм не дійшли облаштувати кімнати для тренерів, судів, роздягалень та душових і вони перебувають у жахливому стані. Крім того, неякісне поліуретанове покриття багатофункціональних майданчиків за незначний період - вже з вибоями та ямами. Тож, М.Рівіс доручив у короткі строки зв’язатися з тією фірмою, яка здійснювала будівництво цих майданчиків, та провести гарантійний ремонт покриття. Таке ж саме доручення стосується й іншої фірми, яка не завершила облаштування у роздягальнях, душових тощо.

Варто зазначити, що вказані неякісні ремонти, ймовірно, з усталеною практикою "відкатів", також здійснювалися при "губернаторстві" того ж О.Ледиди.

05 жовтня 2016р.

Теги: Юність, Рівіс, Ледида

Коментарі

Щурь вася з міжгіря 2016-10-06 / 07:12:36
залишіть в спокої мого покровителя ледиду я йому виділив півгектара землі на Синевирськім перевалі

цензор.net 2016-10-06 / 01:14:57
Одуріти! Подивіться на м...и цих трьох! Це що, знущання з православних?

Антиригг 2016-10-05 / 21:56:03
Колишніх Риггів не буває Авторе !! А Коли Ледида бив Губернатором всі бабки кидав що здирали із підприємців сугубо на будівництво свого Ранчо і Арени ганбольного клубу !! Тепер коли Ригги в Ростов утікли з Янеком ун почав дурити всіх поновому і хоче виудити для свого клубу знов бабло сука продажна

777 2016-10-05 / 21:45:10
Синетар унікальний шулєр. Геній шулєрства. Рата, в якого він керував виборчмм штабом і розвів на Аквапарку, Ледида, якого надримбав з будівництвом, Адамчук, кого розвів на реконструкціїї гуртожитку по вул. Ів.Франка, 58.
Рівісу вислювлюю співчуття з таким радником. В добру путь. Хрест і лопата.

777 2016-10-05 / 21:23:07

із Хуста 2016-10-05 / 20:32:50
Хтось підводить Рівіса. Ходити в гості до таких злодіїв як Ледида не просто ГАНЬБА, а велике ПОЗОРИЩЕ. Михайле, який тя хрен туди поніс? А де той хвалений Правий Сектор із самозванними Майданними контролерами? Ви хлопці рвали сорочки на грудях, що пуйдете "в гості" на Золоту Горку. Що, кишка тонка? Хоча Закарпатці знають що ви туди ходите, ПОХМИРЯТИСЯ. Третій рік після Майдану,- а ледиди, мошаки, шуфричі, антали та крійцькі процвітають. Герої в АТО до речі помирають. Слава Україні!

спортсмен 2016-10-05 / 20:26:32
Дуже цикаво чи заводили пана Ривиса в зал номер3. Він перший потребує ремонту, альтернативі цьому залу в області для баскетболу і волейболу нема, кожен день через нього проходять сотні дітей... А там жах і нікому ніякого діла....

падіЮнка 2016-10-05 / 20:21:29
Під вибори "ригів" Ледида забрав ПАДІЮН в область, а тепер вже не він при владі, то вже не треба?

:-( 2016-10-05 / 19:16:01
Потвори. Захланні потвори

Степан Крук 2016-10-05 / 18:37:47
Конюх перетворив "Падіюн" в конюшню, а тепер хоче скинути цей комплекс громаді міста. Обласна рада вважає це свинство слушною пропозицією. А депутатів міськради, мера міста, громаду, "білодомовці" спитали? Бюджет міста не резиновий! Нехай конюх ремонтує за власні кошти. Оце буде слушною пропозицією!

пішти 2016-10-05 / 18:31:58
Та нє,це не ворішка, а - ворюга

міжгіря 2016-10-05 / 18:25:22
ви спитайте цього ворішку ледиду як йому Щурь василь виділив земельну ділянку на Синевирськім перевалі

НОВИНИ: Соціо

15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
» Всі новини