Депутатові, який "засудив" голову Воловецької райради, підпалили авто (ФОТО)

Раніше його "попередили", порізавши всі шини на цьому ж автомобілі

Депутатові, який "засудив" голову Воловецької райради, підпалили авто (ФОТО)

У середу, 3 лютого, близько 20.10, в урочищі Перевал біля села Гукливий Воловецького району, на подвір’ї готелю, де в цей час перебував з дружиною та сином депутат Воловецької районної ради Олег Ціник, невідомі особи підпалили його автомобіль.

Пожежу гасив сам власник готелю і авто разом з родиною.

Як розповів інтернет-виданню Закарпаття онлайн О.Ціник, поки він намагався приборкати полум’я, вагітна дружина змушена була принести з готелю вогнегасники вагою 5-6 кілограмів і разом з 11-річним сином подавала їх чоловікові. Зайво уточнювати, що жінка й дитина дуже перелякалися.

Йдеться про 100-відсотковий підпал. Завдяки тому, що пожежу помітили вчасно, авто вдалося врятувати – в ньому навіть працює електроніка, воно заводиться.

Станом на тепер автомобіль відтранспортували до  райвідділу міліції, де зранку робитимуть експертизу.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 17 січня невідомі пробили всі чотири колеса на авто, що належить депутатові Воловецької районної ради від політичної партії "Єдиний Центр" О.Цінику.

Ключовою обставиною в обох цих історіях є те, що саме за поданням О.Ціника суд скасував рішення Воловецької райради про обрання її головою "відродженця" Івана Лопіта.

Як розповів О.Ціник, перед тим, як він виграв суд, йому погрожував голова районної організації партії "Відродження" Олег Тидір. Зокрема, запитував, чи не боїться О.Ціник, що з ним будуть воювати.

Неофіційним «власником» Закарпатської облорганізації політичної партії «Відродження» є народний депутат Михайло Ланьо (кримінальна кличка «Блюк»).

За результатами масованого підкупу виборців, що відбувся за прямого потурання голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, ця політична сила потрапила до Закарпатської обласної ради, де сформувала «широку коаліцію» за участі партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Опозиційного блоку» та депутатів-угорців.

Після того, як «Відродження» стало на Закарпатті владною партією, відбулося ряд кримінальних ситуацій за участю її членів.

Так, 30 листопада 2015 року в Мукачеві Я.Козманко (кримінальна кличка «Клоун»), що входить до кримінального оточення нардепа М.Ланя, напав на майора резерву НГУ, добровольця Дмитра Зотова, завдавши йому тілесні ушкодження середньої тяжкості. І лише після того, як Закарпаття онлайн повідомило про те, що міліція "заморозила" справу, її було дорозслідувано і направлено до суду.

А 13 грудня 2015 року неподалік від Ужгорода, п'яний депутат-"відродженець" Закарпатської облради Мирон Помпель пристрелив собаку лісника, який перешкоджав йому браконьєрствувати.

04 лютого 2016р.

Теги: Олег Ціник, підпал, Відродження, Іван Лопіт, Михайло Ланьо

Коментарі

Вітьо 2016-02-04 / 23:42:29
Хаща править...

міжгірець 2016-02-04 / 19:28:20
У нас узурпував владу регіонал Щур. І вже всіх своїх поплічників-регіоналів вернув у крісла в медицину та освіту. ПОЗОР!!!

селянинХронік 2016-02-04 / 17:16:20
Алкоголік у кріслі сидить і оцінки викладає ...нікчема що в своєму житті нічого не зробила для волівчан! сціть гниди скоро вам прийде жопа від населення!!!На гілляку!!!

Veritas 2016-02-04 / 12:10:35
Відповідь, Селянину.
По-перше, "село і в Африці село".
По-третє, всім треба памятати аксіому: "не суди і не судимим будеш".
По-третє, голови держадміністрацій призначаються Президентом України і це його вибір. Право на державну службу мають громадяни України незалежно від походження, соціального і майнового стану, расової і національної приналежності, статі, політичних поглядів, релігійних переконань, місця проживання, які одержали відповідну освіту і професійну підготовку та пройшли у встановленому порядку конкурсний відбір, або за іншою процедурою, передбаченою Кабінетом Міністрів України (ст.4 Закону "Про державну службу".
По-четверте, Людина, народжена у 1983 році на сьогодні має 33 роки. З 25 років можна бути суддею, з 18 депутатом, 35 Президентом і цей перелік можна розширити. Подивіться на вікову статистику високопосадовців - люди цього віку працюють у вищих державних органах влади (багато з них не працювавши на держслужбі.
По-пяте, за моїми даними (копія біографічної довідки є в адміністрації і на попередніхмісцях роботи) Ціник О. офіційно працює з 2004 року.
По-шосте, оцінки в університеті, якщо це і так, це субєктивний фактор з боку викладачів. Це не оцінка реальних знань і вмінь.
І, по-сьоме, заробити грошей на все життя не можна. Ха це буде на Вашіфй совісті.

воловець 2016-02-04 / 11:24:49
порядна людина олег чого так

Селянин 2016-02-04 / 10:26:42


Флуд і анонімний перехід на особу, про яку йдеться в інформації. Коментар видалено. Адмін


Степан Крук 2016-02-04 / 08:37:08
Анархія і повний безпредєл! На зміну "бригадам" 90-х років прийшли політизовані мафіозні ганстери, котрі вимахують вже не бейсбольними бітами, а партійними прапорами. Власне, до влади вони не прийшли, а владу вирвали зубами, узурпували, купили! Але ж скористатися своїми владними повноваженнями на благо суспільства, держави України вони не здатні, бо бездарі! Вони цього й не бажають, бо мета тільки одна - власне благо! Влада для них - самоціль! Влада заради влади, а не за ради суспільної мети! Одні інших не кращі, як би вони себе не позиціонували, якими б лозунгами не прикривалися! Їм не потрібна національна дея, бо колективна ініціатива, мета ставить їх в стойло, не дає їм простору для маніпулювання, для вирішення амбіційних вузькокланових проблем. Носії національної ідеї ( творча інтелігенція, науковці, журналісти) для них цвях в печінці. Адже суспільні ініціативи заставляють їх працювати на благо суспільства, відволікають їх від вирішення власних задач.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини