Опубліковано списки рекомендованих на призначення керівників Мукачівської, Тячівської та Ужгородської місцевих прокуратур

Так, офіційно оприлюднено протоколи засідань конкурсної комісії з проведення конкурсу кандидатів на адміністративні посади у місцевих прокуратурах. Серед інших, опубліковані також і списки кандидатів на місця прокурорів низки місцевих прокуратур на Закарпатті.

Опубліковано списки рекомендованих на призначення керівників Мукачівської, Тячівської та Ужгородської місцевих прокуратур

Таким чином, стало відомо, кого конкурсна комісія рекомендувала на призначення у керівницвто Мукачівської, Тячівської та Ужгородської місцевих прокуратур.

За підсумками засідання комісія, зокрема, затвердила список кандидатів на подання рекомендацій про призначення керівником Мукачівської місцевої прокуратури: чинного прокурора Воловецького району Івана Лендєла (лише 5-й у рейтингу), прокурора Мукачівщини Олександра Братюка (3-й) та Петра Кюкала (4-й).

Серед рекомендованих на затвердження Генпрокурором кандидатів на посаду очільника Тячівської місцевої прокуратури: прокурор Рахівського району Віктор Кузан (4-й у рейтингу), Олександр Фістер (7-й) та прокурор Тячівщини Степан Жовнір Степан Жовнір (12-й).

На призначення керівником Ужгородської місцевої прокуратури конкурсною комісією рекомендовано список з наступних претендентів: Дмитро Кириленко (лише 8-й у рейтингу), Олеся Шерстяних (1-ша), Іван Савко (4-й).

Раніше також стало відомо про претендентів, рекомендованих комісією на призначення у керівництво Берегівської місцевої прокуратури. Список кандидатів очолив чинний прокурор Виноградівщини Юрій Беламут, за ним опинився прокурор Свалявського району Віталій Свистак, третім після них став Анатолій Герич.

16 листопада 2015р.

Теги: кандидати, комісія, затвердження, прокурори

Коментарі

знаю більше ніж житель 2015-11-20 / 18:09:56
Які пафосні словеса: "щоб все до ніг падало", " пшикаєш ядом", "манна небесна", "сам варишся в гівні", "боротися із злочинними угрупуваннями", "мене бісять такі недалекі люди як ти".
Такі шедеври могла написати лише близька до Стьопчика людина, бо стиль викладення такий як у нього.
Тячівський район один із найбільших в Україні по населенню, тому прокуратуру району завжди очолювали досвідчені прокурори, як Віктор Бондар, Василь Савинець, Владислав Братюк. Вони пройшли ряд керівних посад, перед тим як стати прокурором даного району, бо посада надто відповідальна. І тут хлопчинка, який декілька років працював помічником прокурора району, раптом стає прокурором цього району. Такий собі пацанчик і тут негадано великий начальник. Всі працівники прокуратури знають можливості цього хлопця - носити конфети в облапарат і все. Всі знають, крім читача, яким чином потрапив він на посаду прокурора, всі знають яке місце в рейтингу він зайняв за наслідками 1-2 етапів, крім читача. Правда мало хто знає як він поступив в НЮАУ, про його відносини з дочкою Михайла Гаврилюка, про його деякі "уподобання".

911 2015-11-20 / 12:42:51
Отвічаю, тут сидите обсираєте одне одного, а коли видитеся та цілюєтеся та й ідете шашлик їсти.

Житель. 2015-11-20 / 12:41:02
Тячівець, я часом ні.
То мабуть ти звик палець сосати, і щоб все до ніг падало. Або сидиш десь в халупі і чекаєш, що манна небесна на голову впаде а доти пшикаєш ядом на всіх, у кого є більше ніж в тебе.
Вся центральна частина міста?! Мені здається, що в тебе паніка від одної фамілії Ж., весь центр забудований новостройками, 80% з усього центра належить руминам, а Жовнірка як купила 20 років тому, і шось нич не міняєся. Сто машин накупила? Хижі понавистроювала?
Щось не видно що на острова їздить.
Має-бо вкалує. А щось не видно що дуже має, бо по тих, хто має, та видно. Дорогі шмотки, машини, дачі.
Та що говорити, ти сам всьо знаєш. Бо, по ходу сам варишся в гівні.

Да, і що до співбесіди. Чув ти лиш то, шо хотів чути. А як дякували йому - не чув, нє? А як казвли що допомагав боротися з злоч угрупуваннями в районі ген прокуратурі? Нє? Це, по ходу, для тебе не показник діяльності. Бо ми тут про роботу говоримо взагалі, а не про твоє особисте відношення до того чи іншого кандидата.

Мені по цимбалам, хто буде прокурором, мене просто бісять такі недалекі люди як ти:) з такими поглядами і вузьким кругозором.

Щасливо.

тячівець 2015-11-19 / 14:22:48
Житель ти часом не мама Жовніра ? Кому ти мізки париш - батьки зрана на роботі, пенсіонери. Його батькам належить практично вся центральна частина Тячева. У тих пенсіонерів дійсно стільки бабок, що острів в океані можуть купити.
Кстаті дивилися співбесіду всі, такого маразму, який ніс Степан, ніхто з конкурсантів не ніс. А ти до речі, подивися протокол, де два члени комісії голосувати проти включення Жовніра в трійку лідерів, у тому числі категорично проти був секретар комісії Монастирський. Під час голосувань по закарпатських прокуратурах жодного разу не було протиріч, крім по Жовніру.

Житель. 2015-11-19 / 10:50:57
У деяких коментаторів стільки розуму, що кіт наплакав. 100 тисяч долларів? ви себе чуєте?? Жовнір, якби мав такі гроші та й уся його файта, та купили би собі острів десь посеред океана та жили як у Бога за пазухов. А його батьки у віці за 65 зрана до ночі на ногах, на роботі, бо за пенсію у сись час не дуже вижити. Таку ху**ю, люди, говорите. то 20 тисяч дали, то 50, то тепер 100. дати за посаду такі гроші?!
Жабодавка - сила могутня, то точно. Але, аби писати таку ахінею - треба ще й нездоровим на всю голову бути. Ідіть лічіться.

Кстаті, ко з Вас дивився трансляцію співбесід яка була на всю країну? тихо бисьте сиділи.

молодий керівник 2015-11-18 / 14:53:01
Згоден, що треба влаштувати Опішняка, Красноголовця, Зареву та ще з десяток молодих прокурорских працівників, що не стануть прокурорами та заступниками у місцевих прокуратурах.
А для цього треба відправити в запас пенсіонерів Штефанюка, Олага, Іванця, Кампова, Савку та ще з десяток пенсіонерів, що лиш штани протирають та заступають молодим дорогу.

суддя 2015-11-17 / 20:29:12
Зареву призначити тим, ким він є: підтирачом гузиці афера Волошина

слідкую за тестами 2015-11-17 / 16:22:27
Олега Опішняка, Сергія Красноголовця, Івана Зареву призначити начальниками відділів в облапараті замість всяких там Сочок, Костівих, Аллочок та Лесь, котрих важко назвати керівниками. Хотіли би без тестів тихенько начальствувати, а хлопці пройшли 4-х етапні тести і зайняли непогані місця.

234 2015-11-17 / 15:35:13
Белемутта у прокурорви області, із його знаннями і досвідом він всю злочинність і корупцію в краї поборе!!!

До читачів 2015-11-17 / 12:20:03
Повністю підтримую коментар 1111 , комісія справді оцінила най досвідчених , достойних кандидатів!!!

111 2015-11-17 / 11:34:32
Вибір свідчить про виключну компетентність і порядність комісії. Дюже передосвідчених відсіяно і це добре для громади

читач 2015-11-17 / 11:14:09
Пане адмін. перекиньте статтю на головну сторінку, адже прокурори так люблять писати один про одного. Будемо достеменно знати хто керуватиме новоутвореними прокуратурами

відвідувач сайту 2015-11-17 / 10:46:17
В Тячеві всі знають, що за Жовніра дали 100 тисяч доларів. Янко в долі. Тепер, навіть якщо призначать Кузана керівником Тячівської місцевої прокуратури, що буде справедливо, питання, кого призначати першим заступником, вирішуватиме той таки Янко. Згадаєте моє слово, що першим заступником у Кузана буде Жовнір, бо гроші треба відробляти. Фістер достойний бути заступником, але не більше, а от хто буде іншим заступником, Кабаль Леся чи Бодня?

до гниємо 2015-11-17 / 09:42:49
так ніби ж то не пройшли ні зарева ні братюк.. їх клан трохи розрушили, а беламут сам нич не вартий..

гниємо 2015-11-17 / 08:45:16
Всі казали тести, реформи - вийшло як завше бабло іще раз бабло!!! корупцію просто побороти - детектор брехні -раз у місяць тест- брав чи не брав?, а перед призначенням -тест на вживання алкоголю і заборонених препаратів. Наш народ спився це зрозуміло, але є вже інші "дари демократії" які знищують націю. Якби провели примусове медобстеження нашої еліти то дуже б здивувалися

знаю 2015-11-17 / 07:49:54
Шкода Опішняка та Красноголовця, вони у тисячу раз розумніші ніж Братюки, Цапи та Жовніри, хоч не дуже удобні керівництву.
Зареву на дно потягли колишні його гріхи, хоч теж не дурак. Шерстяних просто умнічка. Успіхи Савка дивні.
Зубрилам-малолеткам місце в кінці списка.
Може таке бути, що з приходом нового Генерального усі карти у цих колодах будуть перетасовані.

ара 2015-11-17 / 00:38:56
реалісту
Вам буде не смішно коли на первитин не дай Бог підсядуть Ваші близькі.

з тої ж вулиці до Братюка і К 2015-11-16 / 23:39:17
Повністю згоден. у наших людей менталітет такий..кого не признач-корупціонер і нікчема.. Не можуть всі бути "за" ,але хлопців на керівні посади порекомендували дійсно найдостойніших із тих хто був представлений. Навіть той же Братюк, все-таки не глупий і досвід якийсь має,але звик все за гроші досягати от і заробив репутацію. Рекомендую не продовжувати займатися гнилью і прикриватися братом,кумом сватом,а зробити все можливе щоб відбілитися перед громадськістю.Зареви це теж стосується..Візьміться за розум хлопці.. Ще є люди які в вас вірять

З вулиці 2015-11-16 / 23:03:22
В комісії молодці, дійсно обрали самих кращих, комунікабельних , як Беламут, так Лендєл, так Кузан, Жовнір, Братюк заслуговують на посаду прокурора, хлопці добре вчилися, роками добивалися посад, ночами не спали , працювали.... Вони заслуговують бути прокурорами, молодці! Із тих списків , більше достойних кандидатів не було, комісія все об"же вино вирішила! Як може бути прокурором людина , яка жодного дня не працювала у прокуратурі, або працювала десь помічником прокурора? А брудом не потрібно обливати тих хто краще тебе!!!!

смены грядут 2015-11-16 / 22:54:23
Два кандидата юридических наук - представителей старой власти - Зарева и Красноголовец показали "настоящий пилотаж" и "уровень" как теоретической, так и практической подготовки. Бурные аплодисменты. Ребята, пора признать, вы разучились думать мозгами. Давно пора на выход.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 5
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини