Аудіонарізку бесід зі своїм активістом для дискредитації Балоги і ЄЦу Ратушняку передав Чубірко

Ратушняк реєстрував власного клона з подачі Володимира Чубірка, стверджує колишній член команди голови Закарпатської облради.

Аудіонарізку бесід зі своїм активістом для дискредитації Балоги і ЄЦу Ратушняку передав Чубірко

Запис фрагментів оприлюднених в інтернеті розмов, з яких було зроблено довільну «нарізку», що викривлює реальну суть подій, людям Сергія Ратушняка передав наразі ще чинний голова Закарпатської ОДА, колишній член партії «Єдиний Центр» Володимир Чубірко.

Про це Закарпаття онлайн повідомив колишній активіст з оточення В.Чубірка Владислав Мацко, який і є основним фігурантом того аудіозапису. При цьому, вказані ЗМІ, що належать С.Ратушнякові, подають В.Мацка як, начебто, очільника молодіжної організації «Єдиного Центру», що абсолютно не відповідає дійсності.

З самого факту передачі вказаного запису одному з двох кандидатів на посаду міського голови Ужгорода, відомому негативним ставленням до «Єдиного Цетру» і особисто В.Балоги, можна зробити висновок не тільки про моральні якості В.Чубірка, але й те, що, як і передбачало Закарпаття онлайн, на виборах міського голови Ужгорода він, попри наявність особистих амбіцій, відігравав роль технічного кандидата від влади, відтягаючи голоси від Михайла Качура, а тепер працюючи на кандидата, якого активно лобіює «сторожовий кіт» Петра Порошенка на Закарпатті Геннадій Москаль.

«Завжди варто очікувати зради з боку наближених до себе людей. Така участь, на превеликий жаль, спіткала і мене. Мої стосунки з В. Чубірком будувалися на позитивних моментах і були дружніми. Принаймні, так вважав я. Вдаючись до конкретики, заявляю, що вказана вище посадова особа здійснює таємні записи розмов під час навмисне організованих з цією метою зустрічей. Отже, можна впевнено казати, що Чубірко готовий вставити ножа в спину будь-кому, якщо це сприятиме реалізації його задумів. Сам того не усвідомлюючи, я став засобом здійснення його планів, котрі він обдумовував протягом досить тривалого часу і, врешті-решт, підло втілив їх у життя», – каже В.Мацко.

З його слів, перший епізод його розмови, використаний в оприлюдненій оточенням С.Ратушняка аудіонарізці, відбувся орієнтовно за 4 місяці до виборів. «Відверто кажучи, я не очікував такого підступу. Впродовж 4 місяців В.Чубірко, скориставшись нашими дружніми стосунками, потайки збирав різного роду інформацію, аби в найнеочікуваніший момент зробити аудіонарізку вирваних з контексту фраз і використати їх проти Богдана Андріїва та проти «Єдиного Центру», членом якого він був протягом років.

Компіляцію було зроблено В.Чубірком на підтримку С.Ратушняка з метою очорнення його опонента у 2 турі виборів міського голови», – вважає В.Мацко.

«Всім відомо, що Ратушняк – один із небагатьох кандидатів в мери, кому вдалося позбутися свого "клона" у виборчих списках. Але досі залишався в таємниці той факт, що зареєстрував цього двійника він сам, але через того ж таки Чубірка. Доказом цього є те, що випадково натрапив і без задньої думки розповів В.Чубірці про цього однофамільця Ратушняка саме я. На що Чубірко мені відповів: «Ратушняк – друг, знайди, краще, Андріївих та Щадеїв». Не бажаючи влазити в це політичне болото, я відмовився. Натомість, сам В.Чубірко у власних цілях сповна використав надану мною інформацію.

Позавчора, ще до оприлюднення в ЗМІ С.Ратушняка вищевказаної аудіонарізки за моєї участі, зі мною зв'язався редактор інтернет-видання С.Ратушняка «Трибуна» Павло Федака і запросив на зустріч в «Арізоні». Там мене переконливо «попросили» таємно записуватим розмов з іншим кандидатом, опонентом С.Ратушняка, шантажуючи мене вказаним вище аудіозаписом. Оскільки приховувати мені нічого, на такі умови я не погодився», – продовжує далі В.Мацко.

«Хочу ще раз наголосити, що вирізані та грубо склеєні до купи уривки тих розмов нічого спільного з реальністю не мають, окрім, хіба, відомої історії з бограчем. Загалом "запис" був змонтований з багатьох зустрічей і з різних розмов: остання була про те, що мені студенти надали інформацію про роздачу грошей за кандидата в мери Ужгорода від «Опозиційного блоку» і за самого В.Чубірка. Зрештою, як відомо, пізніше факт фотографування студентами своїх бюлетнів з голосами за В.Чубірка і «Опозиційний блок» зареєстрували і оприлюднили правоохоронці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Одним з моїх друзів, котрий проживає в гуртожитку, було зроблено відеозапис того, як йому відверто пропонують гроші від вищевказаних кандидатів. Цей запис переданий мені і, в разі потреби, буде використаний. Якщо дискредитація з боку С.Ратушняка не припиниться, то варто буде скористатися можливістю оприлюднити досить багато цікавої інформації про здійснення виборів міського голови та співпрацю Володимира Чубірка зі «славнозвісним» Ратою», – каже В.Мацко.

13 листопада 2015р.

Теги: Володимир Чубірко, Сергій Ратушняк Богдан Андріїв

Коментарі

Адмін 2015-11-13 / 09:17:23
До "за Рату?"

Це ви мислите категоріями "свої"-"чужі" і "мочать". А ми даємо інформацію.
Записи - справді груба компіляція, тому шукайте їх на помийних ресурсах.

Іван 2015-11-13 / 09:13:51
Чубака починає себе показувати? Не обережно...

За Рату? 2015-11-13 / 07:25:35
Прикольно. Всі сруться. А Законлайн вже своїх мочить. Що ж не поділили Чубака з Балогою? Законлайн, може про це напишете? І до речі, було би файно оприлюднити і ті, другі записи, про які Мацко говорить. Давайте повну інфу.

НОВИНИ: Політика

17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
» Всі новини