Пацкану пояснили, що його "перемога" за $400 тис дол з 5 депутатами в міськраді рівнозначна безплатній "поразці" з 3-ма депутатами від ЄЦ

Керівник Ужгородської міської організації політичної партії "Єдиний Центр" прокоментувала слова народного депутата, очільника Закарпатської облорганізації пропрезидентської партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Валерія Пацкана. Зі слів останнього, «те, що після виборів відбувається в Ужгороді, грає на руку ЄЦу, який знав, що шансів на успіх в місті немає».

Пацкану пояснили, що його "перемога" за $400 тис дол з 5 депутатами в міськраді рівнозначна безплатній "поразці" з 3-ма депутатами від ЄЦ

Як коментує Я.Гасинець, В.Пацкан на вибори в Ужгороді йшов "з командою, до якої, зокрема, входили два нардепи, губернатор, вся адміністративна вертикаль, підпорядкована правоохоронна система" І мав "шалений бюджет у 400 000 доларів". У підсумку "Солідарність" отримала в міській раді 5 мандатів.

"Ми не мали НІЧОГО з вищеперерахованого, за винятком виборчого бюджету, у 100 разів меншого за ваш. Ну, ще мали багато енергії, зовсім маленьку, але неперевершену молоду команду і чітку програму дій. І отримали 3 депутатських місця. І ви це не вважаєте за успіх?!.", - риторично запитує Я.Гасинець.

«Щодо виборів міського голови. Якщо політична сила в існуючих обставинах реально оцінює свої можливості і не висуває свого кандидата – мабуть, це свідчить, скоріше, про адекватність і зрілість команди. Всеодно краще, ніж зробити голосну заявку, а потім ганебно програти», - пише очільниця ужгородського ЄЦ на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук..

«До речі, названі вами «Патріот», «Відродження», «Європейська партія» і «Наш край» забирали голоси у нас так само, як і у вас та й у всіх інших партій. Але при цьому чомусь забуваєте сказати, що саме ви – сьогоднішня влада, допустили ці сили до виборів, дозволивши їм обзавестись мандатами. Замість того, щоб позакривати їх керівництво, спонсорів та ідеологів у в’язниці після Революції Гідності.

За декілька днів, пане Валерію, винуватцями поразки «Солідарності» вже встигли побувати і Віктор Іванович Балога, і угорці, і Геннадій Геннадійович Москаль, і, звичайно, «продажні ужгородці». Мені лишається тільки, як не дивно, процитувати голову Закрпатської ОДА Г.Москаля: «Якщо кандидати у владу і їхні штаби, вибачте, прос**ли цю ганьбу, то не шукайте винних на стороні, а оцініть критичним оком власну роботу. І зробіть висновки».)))», - пише Я. Гасинець.

 

Прочитала слова народного депутата Валерія Пацкана. Цитую: «Те, що після виборів відбувається в Ужгороді, грає на руку ...

Posted by Ярослава Гасинець on 31 жовтня 2015 р.

 

01 листопада 2015р.

Теги: Ярослава Гасинець, Валерій Пацкан, Єдиний Центр, Солідарність

Коментарі

адам 2015-11-02 / 15:11:59
Ви, "патріот", праві - звичайно "Віктору Балозі".

патріот 2015-11-02 / 14:54:35
Я так думаю, що не "...потім Віктору Чубірку прийшлось...", а Віктору Балозі?

Адам 2015-11-02 / 13:55:24
Ну, що правда, то правда - всі пам'ятають як саме Чубірко з Трикуром заводити в раду тих депутатів, яких потім Віктору Чубірку прийшлось з тріском і ганьбою розганяти.

патріот 2015-11-02 / 13:44:28
"Солідарність", вам би писки позатикати і мовчати! Завдяки вашим глупості і бездарності Ужгород в виборах мера втратив шанс, який отримав за останні роки. Більше того, завдяки вашому Москалю ми отримали найгірший склад міськради за останні десятиліття. З ригівсько-дерибанською більшістю після двох революцій і тисяч смертей.

Вон з города, тварі!

Адміну 2015-11-02 / 13:38:41
Ми аналізуємо результати виборів по всіх адміноденицях відповідальності пана Чубірки, а по Ужанській долині вони є провальними. Чомусь в інших ЄЦ вибори переконливо виграв і Віктор Баалога доказав що в області його авторитет беззаперечний. Але по окремих одиницях вибори ЄЦ позорно програв, да і в Ужгородській міській раді депутатів-єцівців було більше, як проходить зараз. В Чопі і Перечині просто ганьба і керівництво партії повинне цьому дати оцінку, рядові партійці, які відчувають утиски від правоохоронців, яким звільненнями з роботи угрожають,- цього просто вимагають.

Адмін 2015-11-02 / 13:23:50


Прошу коментаторів повернутися до теми коментування - результату виборів в Ужгороді. Всі коментарі, що мають на меті масштабніші "срачі", будуть видалятися.


Останньому 2015-11-02 / 11:34:20
Читаючи це все, сама собі завдаю питання. По переднім підрахункам виборів в Перечинському районі ви рахуєте що ваша смотряща Чомолячка вибори непросрала? Да навіть Кріль в цьому погоджується.

Альтернативам 2015-11-02 / 11:06:33
Коли Пацкан, Лунченко і Москаль наважаться, як Балоги, піти по мажоритарці, тоді і поговоримо про перемоги "Солідарності".

А поки що порахуйте, смолашата, свої спільні здобутки по всій області і побачте, що результат справді просраний. А в Ужгороді, при бюджеті в 400 тис дол - ФАТАЛЬНО ПРОСРАНИЙ.

У Чопі втратили Царицю, якої і не шкода, якщо міркувати в контексті очищення партії. У Перечині посаду мера не змогли купити навіть шаленим підкупом - 6 голосів різниці і страх перерахунку голосів, бо виявляться "відроджені" фальсифікації.

Просрали ви все безбожно, маючи за плечима шалене бабло. Що й не дивно при повній відсутності мозгів у всіх чотирьох - Пацкана, Москаль, Лунченка і Блюка. А пробуєте виправдатися, малюючи фіктивну поразку ЄЦ.

Ви область просрали, самі не взявши і, що головне, віддавши її ригам. Про це не думаєте, ідіоти ви альтернативні?

для Фалко 2015-11-02 / 10:58:54
Спасибі що порозумілися. Я про це й писала, чубірка був "главным ответственным" в Чопі, Перечині й Ужгороді. В Ужгороді хоч щось партійці відстояли, але саме він провалив що тільки міг, усувавши в районах від реального впливу всіх авторитетних партійців ЄЦу, прикриваючись своїм кумиком Іваном. Шкода Віктора Івновича, але підсумки провалу і в Чопі і в Перечині, да і в Ужгороді провести потрібно. Чистка ЄЦу незавершена. Дивно інше, якби смотрящі цих районів мали елементарну совість, самі би вже подали у відставку. Кармани Балозі в минулому, вони то почистили добре. Тепер грошей недав, а вони без них нездатні щось зробити, так як авторитет серед виборців був нульовий.

фалко 2015-11-02 / 10:13:53
Для "альтернативи". Те, що тандем Чубірко-І.Балога все розвалили - факт. Те, що ЄЦ в Ужгороді провів провів чисту і малобюджетну виборчу кампанію без натяку на підкуп - факт. 3 мандати ЄЦ з мізерним бюджетом, у порівнянні з 5-ма мандатами провладної Солідарності з астрономічним бюджетом у 400 тис. дол. - перемога. І це також факт.

Альтернатива-2 2015-11-02 / 09:17:44
За третю дівчину забула - Чопську Царицю. І головне для цих дівчаток не те що ЄЦ тут програв (бо по області виграв), а те що Балога грошей справді недав, а це для них трагедія. Для прикладу, на Перечинщині як Солідарність так і Відродження мають аж по два обласних депутатів,- ЄЦ жодного. Да і голову міськради Погоріляк забирає. За історію виборчих перегонів ЄЦ зараз має всього 6 районних мандатів, такого ще не було. Невже й зараз смотряща ЄЦу від Балоги премію отримає?

Марта 2015-11-02 / 08:43:35
Те, що Трикур, Чубірко з Іваном Балогою розвалили все, що дав їм Віктор Іванович - факт.

ЗвіздЄЦ ПР 2015-11-02 / 08:40:47
Ну, Альтернатива- явно зі штабу Пацкана)
Таке враження, дитино, що ти текст взагалі не читала...
Яка поразка? Якби ви не запустили підкуп від "Відродження", то без 400 тис дол був би практично такий результат як у "Солідарності".
Не ЄЦ програв.. А, через ідіотизм Москаля, - вксь Ужгород, в якому купили владу риги і дерибанщики.
Не завелика ціна для "поразки" ЄЦу і "перемоги" вашої грьобаної "Солідарності"?

Альтернатива 2015-11-02 / 08:28:58
А я би так не думала, не звалюйте все на Пацкана. Такого програшу в обласному центрі ЄЦ ще не знав, проаналізуйте ситуацію в інших містах і районах. Хуже хіба що на Перечинщині. Приїхали дівчата, дорулилисьте під мудрим керівництвом Чубірки та Івана Балоги до ручки. Як каже Маскаль - просрали все!

просто виборець 2015-11-02 / 08:15:14
розклала все по поличках, зайшла до неї на фейсбук, там ще багато цікавих роздумів і про розклад по всіх політичних силах. Аналітика крута.

фалко 2015-11-01 / 22:12:43
Мила жіночка на пальцях, зрозуміло навіть для Пацкана пояснила, що він мудак.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини