У соцмережах опублікували відео, як "європеєць" Волошин обкрадав своїх працівників (ВІДЕО)

Громадський активіст Євген Рахімов опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук свідчення фактів шахрайства, до якого вдавався чинний кандидат в депутати Ужгородської міської ради Іван Волошин.

У соцмережах опублікували відео, як "європеєць" Волошин обкрадав своїх працівників (ВІДЕО)

Останній з огляду на численні кримінальні справи намагається знову закріпитися у владі, цього разу - під брендом "Європейської партії України".

На відео колишні працівниці велнес-готелю "УнгварсЪкій", що належить І.Волошину, розповідають, як І.Волошин погрозами звільнення з роботи і обманним шляхом оформив на них, а потім - на себе землю під цим закладом, як невиплачує зароблені гроші, як забирав трудові книжки тощо.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, зараз представники штабу І.Волошина поширюють в Ужгороді друковану фальшивку під назвою "Закарпаття онлайн", виконану у кольорах і з використанням логотипу нашого видання, яке заслужило довіру і авторитет своїх читачів. Власне, саме на це і розраховують автори фальшивки, котрі нашпигували її маніпулятивним чтивом, яке має на меті викривити інформаційне поле.

Клонована паперова "версія" Закарпаття онлайн не є зареєстрованою в передбачений законом спосіб і не містить реквізитів. Однак вже відомо, що замовником цього бруду є колишній кримінальний елемент, банківський аферист, крадій газу у великих розмірахкрадій і руйнівник пам'ятки місцевого значення "Корона" Іван Волошин. Останній відомий також у контексті незаконного отримання землі під забудову та гаражі в центрі міста, у зв'язку з чим відкрито ряд кримінальних проваджень.

Раніше цей аферист уже створив клоновані версії сайту Закарпаття онлайн та його сторінки в соціальній мережі Фейсбук. Паперовий клон Закарпаття онлайн частково заповнено інформаційним непотребом, раніше публікованим у цих інтернетних тупиках та інших практично невідвідуваних маніпулятивних сайтах, що їх створив І.Волошин.

Крім того, під час виборчої кампанії І.Волошин запустив PR-проект під назвою "Досить!!!", за допомогою якого дискредитує опонентів і здирає їх агітаційні матеріали.

Зайво уточнювати, що жодний з наведених у цій "листівці" "фактів" не відповідає реальному стану речей.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно суд в Ужгороді позбавив І.Волошина незаконно здобутої посади першого заступника міського голови обласного центру. Ще раніше міський голова Віктор Погорелов позбавив цю одіозну особу будь-яких серйозних повноважень.

І.Волошин потрапив у міську раду Ужгорода під політичним брендом "Єдиного Центру", однак змушений був покинути фракцію на вимогу Віктора Балоги у зв'язку з аферою, пов'язаною з крадіжкою у громади міста комплексу "Корона". Він відомий також 

На минулих виборах до парламенту І.Волошин очолював ужгородський штаб "Народного фронту", внаслідок чого кандидат-мажоритарник від цієї політичної сили зазнав нищівної поразки, набравши мізерні 5,38 відсотка голосів.

Після того, як його викинули і з цієї політичної сили, він з практично нульовими шансами пробує потрапити до міськради під брендом Європейської партії України.

21 жовтня 2015р.

Теги: Іван Волошин, шахрайство, УнгварсЪкій. Європейська партія

Коментарі

вася 2016-10-28 / 17:20:00
далеко пойдет...

іван 2015-10-24 / 23:59:13
хреново закінчить сес фатьов

Волошин 2015-10-22 / 16:41:00
! Ну ти й скотина!!!!

Ще про другана Ковальського! 2015-10-22 / 11:01:38
У В А Г А !!!
Мешканцям міста - виборцям, щодо кандидата КОВАЛЬСЬКОГО АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА
Нещодавно, в середині серпня 2015 року на дошках оголошень біля під’їздів будинків що обслуговуються у ЖРЕР №5, появилося оголошення щодо переукладання договорів на обслуговування з ПП «Ужбудсервіс».
По суті дані дії є незаконні та аналогічні з попередніми діями ПП «Двірник»:
ЖРЕР №5 та Ужбудсервіс – це різні, абсолютно самостійні дві юридичні особи (тобто не є одна для одної правонаступником), але з одним керівником – ПАНОМ КОВАЛЬСЬКИМ АНАТОЛІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧОМ. Ознакою цього є РІЗНІ коди ЄДРПОУ (ідентифікаційні коди):
 КП ЖРЕР №5 – код ЄДРПОУ 20446867, комунальне підприємство, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович,
 Приватне підприємство «Ужбудсервіс» - код ЄДРПОУ 31402843, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович.
ПП «Ужбудсервіс» - це правонаступник Приватного підприємства «Двірник» (код ЄДРПОУ 31402843). В свій час (2013 рік) журналісти засобів масової інформації дослідили суть фінансово-господарської діяльності ПП «Двірник». А суть її така: не маючи на це офіційних документів (результатів проведених тендерів, конкурсів з надання послуг з утримання будинків), ПП «Двірник» в парі з ЖРЕР №5 виписувало мешканцям будинків своєї території рахунки на оплату квартплати, вказуючи банківські реквізити ПП «Двірник».
Діючи по такій схемі протягом певного часу, ПП «Двірник» вдалося довести КП ЖРЕР №5 до стану банкрутства! І сьогодні міська влада «йде назустріч» КП ЖРЕР №5, вирішуючи питання щодо виділення дотації підприємству на покриття збитків в сумі 256 тис.грн.!
Керівник ПП «Двірник», бажаючи приховати та замаскувати від мешканців, чиї кошти є джерелом доходу ПП «Двірник» та пана Ковальського, сумнівне минуле свого дітища, перейменовує його на ПП «Ужбудсервіс», придавши йому статус нібито новоствореного підприємства з чистим початком діяльності.
«ГРОШЕНЯТА» зібрані від мешканців будинків через ПП «Двірник» пан Ковальський спішить використати на будівництво своїх багатоповерхівок, зокрема по вул.Новака де розташований КП ЖРЕР № 1.
ПАН КОВАЛЬСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - людина, яка вдаючись до любих методів і способів заволодіння комунальним майном, що належить громаді міста, в тому числі використовуючи своє службове становище як директор ЖРЕР №5, обман і підробку, тягнеться до вищої влади та збагачення, є кандидатом в депутати Ужгородської міської ради, вибори яких призначені на 25 жовтня 2015 року.
Шановні громадяни – мешканці міста Ужгорода будьте пильними до себе та приймайте правильне рішення: бути ошуканим чи ні!

Ну, що 2015-10-22 / 09:49:58
Цікаво чи буде реакція прокуратури? Чи як завжди не найде складу злочину. У великих справах іх прокуратура ніколи не знаходить, а у дрібних порушеннях - серйозний кримінал. Позорно. Кому така прокуратура треба?

Cтепан Крук 2015-10-22 / 08:56:32
"Людину" в село мож вувезти і відзвіздярити. Інваліда повернути в місто - нигда!

Віра Іванівна 2015-10-22 / 01:22:26


То, що він бере людей на роботу, а потім викидає, не розрахувавшись, знає весь город. Потім бере інших і знов кидає на бабки. В Унгварському, Апріорі, на стройці. Його вже пів города ненавидть. А в другої половини Ужгорода це відчуття ще попереду - коли з ним стикнуться у житті.

Небесник - черговий дурень, на плечах якого цей бандюк хоче в'їхати у владу. Щоб ви всією командою провалилися і не набрали прохідного мінімуму!


Ужгородка 2015-10-21 / 22:04:07
У цього Волошина таке саме відношення до всіх людей, крім понтів ніякого виховання чи поваги до інших. Подивіться лише кого він веде у владу, одні кримінальники Маняк, Хата, жорік, бандюки і аферисти. Жах!

Читач 2015-10-21 / 21:16:09
А ще про таких кажуть що сільпо ніколи не стане гастрономом))) Його свинське відношення до процівників готелю - це вже давно не секрет. І жона у нього така ж, мабуть світить їм сидіти в сусідніх камерах)))

Унгварський 2015-10-21 / 20:24:00
Тупе, нагле НЕЩАСТЯ. Таке до старості не доживає.

малинич 2015-10-21 / 20:20:30
Чекайте на інтригу в кінці

правда 2015-10-21 / 19:20:28
такі як волошин завжди погано кінчають. вже час би і зрозуміти,що із собою на той світ не понесе

закарпатенць 2015-10-21 / 18:25:54
подивитись на морду-чистий бандюга. як йому шче люди вірять? якщо він за них такоі думки,якщо він вас немае за людей, подумайте кого ви вибираете собі в керівники.

Іван Зарева 2015-10-21 / 18:05:20


Неосилю. Це інтелектуально дуже складно. А я лише 10-й у рейтингу, і то - після апеляції


Наталка Майстренко 2015-10-21 / 18:00:06
Черговий "позаштатний" тест для працівників та кервництва прокуратури (місцевої? чи як там зараз?)

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини