Здирали рекламу "Солідарності" і "клеїли" Андріїва в Ужгороді піарники від "європейського" Волошина

Так званий "Всеукраїнський громадський рух "Досить!!!", що відзначився рядом тиражованих у соціальній мережі Фейсбук та YouTube відеоакцій, насправді є проектом, створеним піарниками, що їх найняв на роботу одіозний ужгородський "політик" Іван Волошин, що зараз намагається знову протиснутися в депутати під брендом Європейської партії України.

Здирали рекламу "Солідарності" і "клеїли" Андріїва в Ужгороді піарники від "європейського" Волошина

Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн у виборчому штабі І.Волошина.

Дмитро Козонак, який очолює цей поект, є мешканцем Херсона і працівником PR-агентства "ОфОнОф". Про це, зокрема, повідомляє і профіль цієї особи в соціальній мережі Фейсбук. До того Д.Козонак встиг відзначитися роботою на посаді прес-секретаря Київського медіахолдингу (КМХ) екс-мера Києва Леоніда Черновецького.



Свою діяльність в Ужгороді, яка розпочалася в третій декаді вересня, "Досить!!!" започаткували з відеосюжету, яким спробували здискредитувати непримиренних опонентів І.Волошина з політичної партії "Демократичний альянс". Власне, канал проекту в YouTube було створено саме під цей перший відеосюжет. Утім, попри старання піарників, за весь цей час його було переглянуто всього 61 раз, з яких суттєву кількість кліків дали самі кандидати в депутати Ужгородської міськради, що їх підбив балотуватися під придбаним напередодні виборів брендом Європейської партії України сам І.Волошин, та працівники заснованих ним підприємств.

Після "Демальянсу", якому було присвячено два "викривальні" сюжети, в YouTube було розміщено власне презентаційний відеоролік "Досить!!!", з якого дізнаємося, що співучасницею проекту є така собі Анастасія Мохорт. Формальною метою "Досить!!!" задекларовано "об'єднати людей у боротьбі з брехнею, корупцією та злодіями у владі: Реальна мета, судячи з конкретних дій, - цілком протилежна.

Власне, з брехні все й розпочалося: для створення профілю "руху" в YouTube було використане колективне фото, зроблене під час семінару руху "Чесно", який відбувся нещодавно в Ужгороді. На ньому зафіксовано ряд ужгородських активістів та журналістів, зокрема Володимир Феськов, Юлія Дуб, Надія Ваць та Лариса Романюк. Як запевнили Закарпаття онлайн вказані особи, жодного стосунку до вказаного проекту вони не мають, дозволу для використання свого фото в його контексті вони не давали і для них експлуатація їх зображень виявилася цілковитою несподіванкою. На вимогу Ю.Дуб Д.Козонак пообіцяв видалити фото, яке дезорієнтувало ужгородську спільноту щодо учасників і справжніх цілей цього проекту, однак наразі обіцянку не виконав. Аналогічне фото, тим часом, використане і в інших профілях "руху" в соцмережах.

Наступними "жертвами" "європейських" "доситьців" стали представники іншого опонента І.Волошина - кандидата на посаду міського голови Ужгорода Богдана Андріїва. "Креативні" піарники цього разу вирішили відексплуатувати тему підкупу голосів виборців, знімаючи сюжети, в яких вони клеять відповідні наклейки на авто відповідних осіб, а в третьому сюжеті на "андріївську" тему - і на Reange Rover самого Б.Андріїва, який в цей час проводив зустріч з виборцями у дворі на проспекті Свободи. Там "доситьцям" І.Волошина довелося найтяжче, бо їх PR-зусиллям протиставилися м'язи "качків" Євгена Прозора, більш відомого як "Трактор".

А останнім часом всі зусилля Д.Козонака і Ко були переорієнтовані на нищення рекламної продукції та дискредитацію кандидатів від провладної політичної сили - партії "Блок Петра Порошенка"Солідарність". І на цій політичній ниві їх зусилля виявилися найпліднішими - завдяки тому, що до певного часу їм вдалося ввести в оману навіть журналістів "Закарпаття онлайн", на сайті було розміщено відповідний відеосюжет від "Досить!!!", кількість переглядів якого сягла майже восьми сотень.

За інформацією Закарпаття онлайн, цією "публічною" діяльністю активність Д.Козонака не обмежилася - разом з іншим членом "команди" І.Волошина, що претендує на депутатство в міськраді, скандальним "журналістом-правозахисником" Павлом Білецьким він займається інформаційним наповненням брудних фейкових друкованих видань під брендом "Закарпаття онлайн" і інших спецвипусків без вихідних даних - "Європейська партія України" та "Вся Закарпатська правда". А це вже значно серйозніше: така діяльність, відповідно до Закону України "Про місцеві вибори", передбачає значно серйознішу відповідальність.

Поширенням цих видань займаються працівники кандидатів в міськраду від Європейської партії України, яких вже відловлювали "на гарячому" активісти, зокрема від провладної "Солідарності".

Як уже раніше повідомляло Закарпаття онлайн, друковану фальшивку під назвою "Закарпаття онлайн" виконано у кольорах і з використанням логотипу нашого видання, яке заслужило довіру і авторитет своїх читачів. Власне, саме на це і розраховують автори фальшивки, котрі нашпигували її маніпулятивним чтивом, яке має на меті викривити інформаційне поле.

Клонована паперова "версія" Закарпаття онлайн не є зареєстрованою в передбачений законом спосіб і не містить реквізитів. Однак вже відомо, що замовником цього бруду є колишній кримінальний елемент, банківський аферист, крадій газу у великих розмірахкрадій і руйнівник пам'ятки місцевого значення "Корона" Іван Волошин. Останній відомий також у контексті незаконного отримання землі під забудову та гаражі в центрі міста, у зв'язку з чим відкрито ряд кримінальних проваджень.

Раніше цей аферист уже створив клоновані версії сайту Закарпаття онлайн та його сторінки в соціальній мережі Фейсбук. Паперовий клон Закарпаття онлайн частково заповнено інформаційним непотребом, раніше публікованим у цих інтернетних тупиках та інших практично невідвідуваних маніпулятивних сайтах, що їх створив І.Волошин.

Зайво уточнювати, що жодний з наведених у цій "листівці" "фактів" не відповідає реальному стану речей.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно суд в Ужгороді позбавив І.Волошина незаконно здобутої посади першого заступника міського голови обласного центру. Ще раніше міський голова Віктор Погорелов позбавив цю одіозну особу будь-яких серйозних повноважень.

І.Волошин потрапив у міську раду Ужгорода під політичним брендом "Єдиного Центру", однак змушений був покинути фракцію на вимогу Віктора Балоги у зв'язку з аферою, пов'язаною з крадіжкою у громади міста комплексу "Корона". Він відомий також 

На минулих виборах до парламенту І.Волошин очолював ужгородський штаб "Народного фронту", внаслідок чого кандидат-мажоритарник від цієї політичної сили зазнав нищівної поразки, набравши мізерні 5,38 відсотка голосів.

Після того, як його викинули і з цієї політичної сили, він з практично нульовими шансами пробує потрапити до міськради під брендом Європейської партії України.

16 жовтня 2015р.

Теги: Іван Волошин, Дмитро Козонак, Досить

Коментарі

мер 2015-10-18 / 00:14:48
волошин - бикота

Читач 2015-10-16 / 09:17:16
У В А Г А !!!
Мешканцям міста - виборцям Ужгорода щодо кандидата
Ковальського Анатолія Володимировича !!!
Нещодавно, в середині серпня 2015 року на дошках оголошень біля під’їздів будинків, що обслуговування КП ЖРЕР №5, появилися оголошення наступного змісту:

ОБ’ЯВА!
Шановні мешканці!
В зв’язку із зміною назви підприємства з ЖРЕР №5 на Ужбудсервіс та зміни розрахункових реквізитів просимо переукласти договір на обслуговування будинку та прибудинкової території для своєчасного оформлення субсидій та пільг, одержання різних видів довідок. При собі мати паспорт громадянина України.
Договір можна укласти за адресою:
м. Ужгород, вулиця 8 Березня, будинок 28 А,
понеділок, середа, п’ятниця
з 800 до 1700, обідня перерва з 1200 до 1300,
вівторок, четвер
з 800 до 1800, обідня перерва з 1200 до 1400,
З повагою адміністрація підприємства Ужбудсервіс.

По суті даного оголошення попереджуємо Вас і повідомляємо про таке:
ЖРЕР №5 та Ужбудсервіс – це різні, абсолютно самостійні дві юридичні особи (тобто не є одна для одної правонаступником), але з одним керівником – ПАНОМ КОВАЛЬСЬКИМ АНАТОЛІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧОМ. Ознакою цього є РІЗНІ коди ЄДРПОУ (ідентифікаційні коди):
КП ЖРЕР №5 – код ЄДРПОУ 20446867, комунальне підприємство, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович,
Приватне підприємство «Ужбудсервіс» - код ЄДРПОУ 31402843, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович.
Додатково повідомляємо про таке : ПП «Ужбудсервіс» - це правонаступник Приватного підприємства «Двірник» (код ЄДРПОУ 31402843). В свій час (2013 рік) журналісти засобів масової інформації дослідили суть фінансово-господарської діяльності ПП «Двірник». А суть її така: не маючи на це офіційних документів (результатів проведених тендерів, конкурсів з надання послуг з утримання будинків), ПП «Двірник» в парі з ЖРЕР №5 виписувало мешканцям будинків своєї території рахунки на оплату квартплати, вказуючи банківські реквізити ПП «Двірник».
Діючи по такій схемі протягом певного часу, приватному підприємству «Двірник» вдалося довести КП ЖРЕР №5 до стану банкрутства! І сьогодні міська влада «йде назустріч» КП ЖРЕР №5, вирішуючи питання щодо виділення дотації підприємству на покриття збитків в сумі 256 тис.грн.!
Керівник ПП «Двірник», бажаючи приховати та замаскувати від мешканців, чиї кошти є джерелом доходу ПП «Двірник» та пана Ковальського, сумнівне минуле свого дітища, перейменовує його на ПП «Ужбудсервіс», придавши йому статус нібито новоствореного підприємства з чистим початком діяльності.
Крім того, адміністрація Ужбудсервіса, використовуючи засоби обману, спішить зібрати із мешканців будинків кошти, ігноруючи ухвалою Ужгородського місьрайсуду:
5 серпня 2015 року ухвалою Ужгородського міськрайонного суду було зупинено дію рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 29 липня 2015 року "Про деякі питання організації відбору суб'єктів господарювання з надання житлово-комунальних послуг" та заборонено Департаменту міського господарства Ужгородської міськради та виконавчому комітету вчиняти будь-які дії на виконання цього рішення. Вказаним структурам заборонено вчиняти будь-які дії на виконання протоколу засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у місті Ужгороді житлового фонду на території районів №№ 3, 4, 5 від 31 липня 2015 року.
Незважаючи на ухвалу суду, з вересня 2015 року пан Ковальський без переукладання договорів на обслуговування, почав виписувати рахунки на квартплату із реквізитами ПП «Ужбудсервіс» (НА ЯКІЙ ПІДСТАВІ ???).
Таким чином пан Ковальський спішить зібрати «ГРОШЕНЯТА» на будівництво своїх багатоповерхівок, доки ще існує «ДОДИХАЮЧИЙ» ЖРЕР №5.
НАГАДУЄМО:
ПАН КОВАЛЬСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - людина, яка вдаючись до любих методів і способів заволодіння комунальним майном, що належить громаді міста, в тому числі використовуючи своє службове становище як директор ЖРЕР №5, обман і підробку, тягнеться до вищої влади та збагачення, є кандидатом в депутати обласної ради Закарпаття, вибори яких призначені на 25 жовтня 2015 року.
Шановні громадяни – мешканці таких будинків: будьте пильними до себе та приймайте правильне рішення: бути ошуканим чи ні!

ось так 2015-10-16 / 09:15:30
Непотріб Ковальський - член команди Волошина? То капец!
І як лиш ті гівняники знаходять дин одного?

Читач 2015-10-16 / 09:12:00
У В А Г А !!!
Мешканцям міста - виборцям, щодо кандидата КОВАЛЬСЬКОГО АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА
Нещодавно, в середині серпня 2015 року на дошках оголошень біля під’їздів будинків що обслуговуються у ЖРЕР №5, появилося оголошення щодо переукладання договорів на обслуговування з ПП «Ужбудсервіс».
По суті дані дії є незаконні та аналогічні з попередніми діями ПП «Двірник»:
ЖРЕР №5 та Ужбудсервіс – це різні, абсолютно самостійні дві юридичні особи (тобто не є одна для одної правонаступником), але з одним керівником – ПАНОМ КОВАЛЬСЬКИМ АНАТОЛІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧОМ. Ознакою цього є РІЗНІ коди ЄДРПОУ (ідентифікаційні коди):
 КП ЖРЕР №5 – код ЄДРПОУ 20446867, комунальне підприємство, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович,
 Приватне підприємство «Ужбудсервіс» - код ЄДРПОУ 31402843, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович.
ПП «Ужбудсервіс» - це правонаступник Приватного підприємства «Двірник» (код ЄДРПОУ 31402843). В свій час (2013 рік) журналісти засобів масової інформації дослідили суть фінансово-господарської діяльності ПП «Двірник». А суть її така: не маючи на це офіційних документів (результатів проведених тендерів, конкурсів з надання послуг з утримання будинків), ПП «Двірник» в парі з ЖРЕР №5 виписувало мешканцям будинків своєї території рахунки на оплату квартплати, вказуючи банківські реквізити ПП «Двірник».
Діючи по такій схемі протягом певного часу, ПП «Двірник» вдалося довести КП ЖРЕР №5 до стану банкрутства! І сьогодні міська влада «йде назустріч» КП ЖРЕР №5, вирішуючи питання щодо виділення дотації підприємству на покриття збитків в сумі 256 тис.грн.!
Керівник ПП «Двірник», бажаючи приховати та замаскувати від мешканців, чиї кошти є джерелом доходу ПП «Двірник» та пана Ковальського, сумнівне минуле свого дітища, перейменовує його на ПП «Ужбудсервіс», придавши йому статус нібито новоствореного підприємства з чистим початком діяльності.
«ГРОШЕНЯТА» зібрані від мешканців будинків через ПП «Двірник» пан Ковальський спішить використати на будівництво своїх багатоповерхівок, зокрема по вул.Новака де розташований КП ЖРЕР № 1.
ПАН КОВАЛЬСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - людина, яка вдаючись до любих методів і способів заволодіння комунальним майном, що належить громаді міста, в тому числі використовуючи своє службове становище як директор ЖРЕР №5, обман і підробку, тягнеться до вищої влади та збагачення, є кандидатом в депутати Ужгородської міської ради, вибори яких призначені на 25 жовтня 2015 року.
Шановні громадяни – мешканці міста Ужгорода будьте пильними до себе та приймайте правильне рішення: бути ошуканим чи ні!

Спарта 2015-10-16 / 08:49:53
Афер - він і в Ужгороді афер.

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини