Любімов розповів про міліцейський порятунок репутації Москаля та провокації з метою зняти ЄЦ з виборів

Як стверджує голова Виноградівської райради Олег Любімов, після непідтвердження голослівних заяв "губернатора" Геннадія Москаля стосовно "списків скупщиків голосів виборців від Єдиного Центру", міліція отримала "рознарядку" із розробленням механізму порятунку репутації голови ОДА, а заразом - зняття Єдиного Центру з виборчих перегонів.

Любімов розповів про міліцейський порятунок репутації Москаля та провокації з метою зняти ЄЦ з виборів

"Вже декілька тижнів підряд у ЗМІ області гуляє інформація від голови ОДА Москаля про начебто скупку голосів на місцеві вибори активістами Єдиного Центру. Кожних три-чотири дні видається нова "сенсація" про купівлю голосів у якомусь новому районі області. По версії Москаля, "купляє" голоси тільки партія ЄЦ.

Не буду коментувати весь маразм вже майже пенсіонера-парашутиста з Чернівців. Але нещодавно отримана інформація з джерел, яким можна довіряти, дозволяє стверджувати, що ми скоро станемо свідками другої "серії" захоплюючого серіалу "Москаль і вибори", - написав на воїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Олег Любімов.

За інформацією голови Виноградівської райради, "Нещодавно в УМВС області проведена нарада по підсумкам розслідування заяв Москаля, про начебто купівлю голосів виборців партією Єдиний Центр. Як і слід було чекати, ніяких "позитивних" підсумків для влади Закарпаття немає.

Ну, не купляє голоси ЄЦ, і все. Як би то не хотілося Москалю. Тож було прийнято рішення: для спасіння репутації бувшого міліціонера Москаля розробити та втілити спецоперацію, назвімо її так - "Списки".

"Суть цієї операції, а вірніше провокації, полягає в наступному: готуються заздалегідь списки якихось людей, де є і справжні, підготовлені "агенти", з підписами, вкладеними у прозорі файлики, а ще декілька тисяч гривнів там же.......

Зупиняє міліціонер визначену машину якогось активіста Єдиного Центру, в кращих міліцейських традиціях, підкидає файлик з підписами та грошима і ось...... ПІДКУП ВИБОРЦІВ.

А далі той же ж "агент" слізно признається, що отримав гроші від єдиноцентристів, "щиро" кається та просить покарати "лукавих" балогівців.....

А далі символічне розслідування, символічний ПІАР, символічне засідання ТВК і зовсім не символічне зняття ненависної Москалю партії ЄЦ з місцевих виборів.

Як розумієте, писати заяву в міліцію безперспективно. Саме тому оприлюднюю отриману інформацію, щоб, по можливості, уникнути цієї провокації.

Нехай би краще я помилявся", - йдеться у дописі Олега Любімова.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, після неодноразових спроб з боку Геннадія Москаля на посаді голови Закарпатської ОДА здискредитувати політичних опонентів з Єдиного Центру непідтвердженими заявами про "списки скупщиків голосів", Олег Любімов звернувся до міліції із заявою, якою просив поінформувати - чи доведено закарпатському "губернатору" про кримінальну відповідальність за брехливі звинувачення. Втім, і понині відповіді з міліції не оприлюднено.

Вже декілька тижнів підряд у ЗМІ області гуляє інформація від голови ОДА Москаля про начебто скупку голосів на місцеві в...

Posted by Олег Любімов on 3 жовтня 2015 р.

 

03 жовтня 2015р.

Теги: Любімов, Москаль, провокації, репутація

Коментарі

Тетяна 2015-10-04 / 14:49:55
Підтримую виборець.Ця влада по пам*яті трупів крокує,навіть не озираючись.

виборець 2015-10-04 / 14:16:17
Ніколи не голосував за ЕЦ, але зараз без роздумів віддам свій голос (а зі мною вся велика родина) за закарпатців, за Балог. Москальомедведчуківці разом з тупим дешевим блюком оближуться. В буцигарні та політичному смітнику ваше місце!

Алену Панову 2015-10-04 / 11:23:42
Панов, у тебе що, хтось із Балог м'ячик забрав? Чи якусь іншу іграшку? Бо скільки не заходжу сюди, на цейт сайт, і скільки не бачу твої коменти, ти все на Балогу чи ЄЦ тявкаєш.

Поясню тобі, дурневі, що ЄЦ не купує голоси хоча б по тій простій причині, що їх купують тільки перед днем голосування. А якби хтось від ЄЦу зараз робив щось по скупці, то міліція Князєва, призначеного в тандемі з Москальом спецом щоби мочити Балогу, вже би це "помітила".

От тільки дивно, справді, що по всій області бродять гонци від Блюкового "Відродження", але ні Москаль, ні Князєв цього не помічають.

А ти все про м'ячик і про м'ячик... :-)

Алену 2015-10-04 / 10:41:32
Лизнув Москалю? Тобі зарахується.

Ален Панов 2015-10-04 / 09:54:42
"Ну, не купляє голоси ЄЦ, і все." - :):):) жесть! Я б добавив - і ніколи не купляла. Вона навіть на знає, що таке гроші, люди і голоси. На кого розрахований цей відверто цинічний брєд?

Кіральгаза 2015-10-04 / 00:33:59
А Мацкаль не бачить, як Юрик Пітра, в миру Довбак, голоси купляє????
Чи він лиш ЄЦ бачить, а "Відродження", чи правильніше "Виродження" не бачить.
Правду кажуть: влада I бандити єдині.

Себі 2015-10-03 / 23:30:36
Любімов єдиний в районі кого ще не купили контрабандисти. Регіонали його нагинали, а він їх нагнув. Шкода, шо баблога пішов на поводу ригів і забирає Любімова в область. Виноградово точно втрачає патріота і борця.

Виборець 2015-10-03 / 21:00:06
Мабуть ніде так не підкуповують виборців як Щурі в Міжгір"ї. Ось де має Маскаль залучити працівників правоохоронних органів до роботи. Та ба - Щурь мельдує за його шовгора Шкирту.Запрошую спостерігачів від ВО "СВОБОДА",ПРАВОГО СЕКТОРА та "БАТЬКІВЩИНИ" на виборчі дільниці Міжгірщини і ви побачите тушок та нанашок Щуря і продажних працівників селищної ради в ділі. Представниками партії Ляшка,Відродження,Наш край, БПП Солідарність,Народний фронт, Опозиційний блок та всіх інших в Міжгірському районі є бувша шантрапа з Партії регіонів.Народе, думай за кого голосувати!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини