В освіту Хустщини повертають корупціонерів, бандитів і антимайданівців – Василь Губаль

Василь Губаль, депутат Хустської районної ради та колишній голова Закарпатської ОДА, звертається до Президента України Петра Порошенка і міністра освіти Сергія Квіта з приводу зловживань у кадрових справах в освітній галузі Хустського району.

В освіту Хустщини повертають корупціонерів, бандитів і антимайданівців – Василь Губаль

«Прикро спостерігати за тими подіями, які відбуваються у районі. Прикро бачити речі, які неприйнятна для громади, неприйнятні для Закарпаття. Людей, котрі підтримували Революцію, стояли на Майданах у Хусті, в Ужгороді, Мукачеві, Києві, усувають, вони відсторонені від процесів. А тих, хто робив біду – повертають на посади. Наша громада знає, про кого мова. Про особу, що за два місяці до побиття студентів вступає у Партію регіонів і заганяє туди освітян, відправляє бюджетників на антимайдан до Ужгорода і Києва, ще й шкільними автобусами. Таку людину намагаються повернути до керівництва освітою у районі, ще й у протизаконний спосіб – відміною розпорядження голови ОДА. Корупціонера та хабарника… Мова про Павла Русина, який керував відділом освіти на Хустщині та чинив тиск на освітян, котрий має за плечима кримінальні справи та назавжди зіпсовану репутацію», – каже Василь Губаль.

Він говорить: «Сьогодні в освіту на Хустщині повертається диктат. На мій погляд, це неприпустимо. І я хочу звернутися до Президента. За десять місяців роботи нашої команди в області, ані я, ані керівники районів не дозволили собі протиправних дій, не зганьбили інститут Президента, не підвели Президента, якого представляли в регіоні, а підтримували його, відстоювали і на виборах, де здобули перемогу. Нині їх – звільняють. А керувати людьми повертають корупціонерів і бандитів. Це – неповага до людей, неповага до освітян, неповага до громади Хустщини! Ми цього терпіти не будемо!».

Василь Губаль повідомив, що від громади Хустщини, від районної ради вже спрямовано звернення в Міністерство освіти стосовно фактів зловживання  службовим становищем та корупційних дій Павла Русина, а також з приводу незаконного усунення від посади керівник відділу освіти району Жанни Микитюк. Копії звернень надійдуть у правоохоронні органи. Василь Губаль сподівається, що центральна влада допоможе зупинити порушення закону та відновити справедливість і що буде відповідна реакція як стосовно конкретного  щодо освітньої галузі на Хустщині, так і щодо інших сумнівних кадрових рішень в районі (де є підстави вважати, що новій владі району кадрові рішення диктують люди з кримінальним досвідом) та загалом в області.

«Мені небайдуже Закарпаття, те як воно розвиватиметься, і небайдужа доля закарпатців. І тому я не мовчатиму!», – наголошує Василь Губаль.

19 вересня 2015р.

Теги: Василь Губаль, Павло Русин

Коментарі

майстер-Де би ні 2015-09-24 / 20:32:28
Шановний!Дякую за провірку моєї грамотності.Я надіюсь,що "Високий СУД",який Ви маєте на увазі скоро проведе апеляцію,а Вам я раджу піти тихенько,для Вашого блага.

Доля 2015-09-23 / 12:44:42
А наш "Екс-" не боїться, що за такі слова, написані у присутності свідків (уся Україна) можна того - загриміти. Ще й напередодні виборів. Якось - не комільфо!

Де би ні! 2015-09-23 / 12:39:49
Спасибі, нагадали! Пане енс-голово, У реченні "мені НЕ БАЙДУЖЕ Закарпаття" словосполучення "не байдуже" - це не прикметник, бо замінити його одним словом не можна. Це, якщо не помиляюся, розширений присудок: "не є байдужим Закарпаття". Звиняйте, пишемо окремо.
Це непогано - добре вчитися у школі. Десь, та й згодиться.
P.S. Щось нагадує "Проффесорра". Хі-хі.

Доля 2015-09-23 / 12:30:51
Дякую Освітянину за підтримку. Ми в цій борні не одні!!!

Де би ні! 2015-09-23 / 12:29:11
Майстре (чи майстрине), про які "незаконні операції" говорите? Суди виграються, справедливість торжествує, а теперішня влада освіти (на щастя, уже не влада) за шість місяців намотала собі три кримінальні провадження. ТАКИХ "молодих та ініціативних" Ви хочете бачити у школах і сдочках?
P.S. До речі, іменник "пам'ятаємо" має апостроф (Шкільний курс укр.мови, 5 клас). Файно "майструєте". Без образ.

майстер 2015-09-22 / 20:08:23
Ми пямятаємо розбудову освіти Хустського району,туалети за 1,5млн.грн.,"Ніколи не дозволяв нікому хазяйнувати у відділі освіти, в тому числі й Губалю!"Освітянину",крім самого великого будівельника Товкана ,а тому і конфлікт бо Василь Іванович став на хвіст незаконним операціям.Що по директорах шкіл, давно "деяких" треба замінити молодими, ініціативними.

Кум 2015-09-22 / 00:08:37


Тут не помийна яма. Поводьтеся цивілізовано. Коментар видалено. Адмін


губалю 2015-09-21 / 07:59:45


Флуд і тролінг. Коментар видалено. Адмін


Освітянин 2015-09-20 / 20:24:21
Знаю Русина Павла Павловича особисто. Людина тактовна, професійна і моральна, на відміну від своїх опонентів! Але має одну біду! Ніколи не дозволяв нікому хазяйнувати у відділі освіти, в тому числі й Губалю! За це й зазнав утисків та переслідувань!Повністю підтримую коментарі користувача Доля! Повністю з ними згоден! Як Микитюк прийшла на посаду так і пішла!

село 2015-09-20 / 18:56:41


Якщо ви навіть не знаєт, що Микитюк - це не він, а вона, то яка ціна вашому коментарю, у якому нічого, крім політзаробітчанства, нема? Коментар видалено. Адмін


Доля 2015-09-20 / 17:40:03
Пані Жанно, вибачте - не Ваш день. З людьми ТАК не можна, а, тим більше, - з освітянами. Не до масштабної освіти Ви! Кричати і залякувати можна педагогів сільської школи - де вони, бідолашні, роботу в селі знайдуть? Тому і терплять. Але цілий район освітян криком Вам на взяти.

Доля 2015-09-20 / 17:35:12
Пане Губалю, знайдіть в собі сили і мудрості пійти з честю. Хоча Ви і "честь" - поняття взаємовиключені. Не соромитеся людей, не боїтеся Бога, то подумайте про нащадків: про що розкажете їм із Вашої життєвої дороги? Які власні вчинки приведете їм уприклад для наслідування?

ганьба 2015-09-20 / 16:39:15
Найнижчий рівень навіть не моральності, а аморальності - це коли у запалі політичного брудокидання беруться за дітей.
Гидко.

земляк 2015-09-20 / 16:34:39
Жанна Микитюк занадто захопилася своєю посадою, подарованою Губалем. Настільки, що забула про власного сина, "президента" Велятинської школи, який цього року повністю завалив ЗНО і не набрав мінімальних балів, необхідних для вступу в українські вузи. Показово, що син учителя української мови повністю цей предмет завалив. Айбо не біда. Мамка постаралася і тепер синок "здобуває освіту" у Польщі! Нормальна мати, тим більше вчитель-директор-керівник райвно з сорому провалився б крізь землю. Але не наша Жанна :)

дурньови міхови 2015-09-20 / 15:07:13
ти хоть розрізняєш управління та й відділ???? обись дурню знав учора гуляв відділ ....учинили проводи Жанні із освіти, та не пиши дурню аж не знаєш

закарпатець 2015-09-20 / 14:38:22
статтю пише людина. яка роподіляла контрабанду на Закарпатті законним шляхом??? Криштально чиста особа, яка з власних коштів побудувала собі добротну дорогу на вівчарник??!! "політик", який збирає еліту району з вказівками за кого голосувати ?? чи порядний сім'янин, котрий просто так вступився за ображену жінку? А,йому просто "болить " за Закарпаття!

перечин 2015-09-20 / 13:46:18
но та упала твоя скибка у помиї, Губалю.... ой, як упала....

Міхо 2015-09-19 / 23:26:11
Усі корупціонери з управління освіти гуляли вчора цілий день. Няньо Паша вертаєся. Перекантовалися пів року без лівака, і знову мож за старе ся брати!!!

губальови 2015-09-19 / 16:22:30
ви би никали як із Русином умиритися, бо Вірі Анатолівнуй би ще директоровати

освітянин 2015-09-19 / 15:33:05
Шановний п Губаль! Ви хочете сказати, що микитюк , дуже добре керувала районом???? Можливо ви і не знаєте ....? Як вона краску купила......як вона з освітянами спілкувалася- , вона хотіла все горлом своім брати, ...Знаєте, не одна людина плакала після іі спілкування...... і просила допомоги і Бога .Я сама через те пройшла.....лише про одне шкодую що не записала на диктофон!!!! Але нічого у мене є дуже цікаве відео, як вона о 20 годині йшла додому у дуже веселому настроі)))))) і якщо треба воно буде на всіх сайтах.....як вона працювала у кабінеті РДА

НОВИНИ: Політика

17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
» Всі новини