В Ужгороді «громадськість» Волошина блокує «Краще життя» від Андріїва (ФОТО)

Близькі вибори вивели недавніх партнерів на «стежку війни»

В Ужгороді «громадськість»  Волошина блокує «Краще життя» від Андріїва (ФОТО)

За останні три дні в Ужгороді сталися кілька конфліктів між особами, що представляють інтереси двох колишніх союзників, що спільно прийшли до влади в обласному центрі Закарпаття – чинного секретаря Ужгородської міської ради Богдана Андріїва та першого заступника міського голови Ужгорода з урізаними особисто мером Віктором Погореловим «культурно-молодіжно-спортивними» повноваженнями Івана Волошина.

Проблеми почалися, коли активісти ГО «Краще життя» Микола Пастухов і Сергій Мацко, які представляють інтереси потенційного кандидата на посаду міського голови Б.Андріїва, в контексті серії зустрічей з ужгородцями завітали на вулицю Насипну. Остання входить до виборчого округу, по якому балотувався в депутати І.Волошин, котрий, попри політичний вакуум довкола себе і низький рейтинг, також не полишає планів поборотися за головну владну посаду міста.

Відповідно, під виглядом «громадськості» і з метою зірвати захід на зустріч прибули два «активісти» з вузького оточення І.Волошина – делегований ним до складу виконкому міськради голова кишенькової ГО «Антикорупція» Олександр Броді та екс-фігурант кримінальної справи про завдання державі збитків в розмірі понад 2 млн грн Артур Німенко.

Утім, ця акція представників Б.Андріїва пройшла ще більш-менш спокійно. Натомість, справжня інформаційна війна розгорілася після того, як активісти Б.Андріїва прибули на наступну зустріч – цього разу з мешканцями вулиці Панькевича, яка також входить до виборчого округу, «приватизованого» І.Волошиним. Цього разі на допомогу О.Броді та А.Німенку підключили працівницю однієї з приватних структур І.Волошина Ольгу Авраменко, яка тимчасово винаймає житло в цьому районі. Про суть останньої сповна розповідає її сторінка в соціальній мережі Фейсбук, переповнена політтехнологічним брудом з маловідвідуваних (через низькопробність) інтернет-сайтів, що належать І.Волошину – «Вся Закарпатська правда» та Region.TV, а також перепостами зі створеного на замовлення І.Волошина «чорного дзеркала» сайту Закарпаття онлайн. Через агресивну поведінку цієї особи представникам Б.Андріїва по суті не вдалося донести до мешканців свої конкретні пропозиції по облаштуванню прибудинкової території.

За підсумком цього «конфлікту» О.Броді розповсюдив в соціальних мережах монтоване відео, в якому намагався сформувати громадську думку в тому напрямку, що «громадськість» не захотіла слухати «агітаторів» від «Андріїва-Балоги», хоча останній до цієї акції не має жодного відношення.

Аналогічна спроба «громадськості» І.Волошина в особах О.Броді та А.Німенка звести нанівець роботу агітаторів від Б.Андріїва мала місце і в вечорі п’ятниці на вулиці Острівній, яка входить до округу, що його вважає своїм бізнес-партнер І.Волошина Георгій Шевчук, на якого Волошин при переході на державну службу переоформив всі свої бізнесові активи.

Чим завершиться ця «війна» колишніх союзників, передбачити складно. Та якщо Б.Андріїв віддає перевагу відносно цивілізованим методам агітації, паралельно «купуючи» ужгородців новими дитячими майданчиками і ремонтами прибудинкових територій, його опонент І.Волошин, який за час своєї депутатської каденції не зробив на власному окрузі нічого, будучи зайнятим тільки схемами використання депутатських повноважень для особистого збагачення, у звичному для себе стилі використовує в боротьбі максимально можливий і не обмежений жодною мораллю набір брудних методів.

Зрештою, відступати Б.Андріїву нікуди – без позитивного результату відразу на двох округах розраховувати на перемогу йому буде складно.

Тому, чи досягнуто в цій боротьбі дна, покаже ближче майбутнє. Однак, знаючи специфіку І.Волошина і те, що його підганяють невиплачені мільйонні банківські кредити, невиконані приватні зобов’язання і щонайменше три потенційні кримінальні справи – дві по «Короні» та ще одна по крадіжці газу у великих розмірах у його велнес-готелі «УнгварсЪкій», на мирний перебіг виборів розраховувати не варто. Тим більше, виходячи з обсягів «чорнухи», вилитої на етапі, коли вибори ще навіть не почалися.

"Громадськість" від І.Волошина


"Краще життя" від Б.Андріїва

29 серпня 2015р.

Теги: Іван Волошин, Богдан Андріїв, Олександр Броді, Артур Німенко, Ольга Авраменко

Коментарі

ДартВейдеру 2015-08-30 / 12:20:48
А можна конкретніше, які саме проекти "відхилив" Волошин. Бо чомусь ніхто прот таке не знає.
Це які проекти? У сфері культури, молоді і спорту? Бо в нього такі повноваження як у заступника.

Вилизуй Вошу "щепєтітєльнєє". Бо так з тебе всі ржуть :-)

стоп 2015-08-30 / 11:17:52
Волошин відхилив??? Украв (швейну фабрику) теперішній Унгварський, Корону (хоч багато хто говорить, що хоч буде виглядати після реконструкції пристойно, проте місто недоотримало від цієї "сдєлки" мільйони, які могли пісти на реконструкцію як старої частини міста, так і на облаштування околиць), теперішній Апріорі. Милився на ділянку на пл. Петефі під так званими гаражами, а також ділянки біля Унгварського, що виходять в притул до річки. А може згадати забрану за бесцінь (біля 30 тис. гривень) його пуцериком Жорою Аптеку Матері і дитини унікальну в своєму роді, бо там вироблялись ліки з натуральної сировини. І після цього всього думаєте цьому аферисту можна довіряти? Звичайно він може упражнятись в роздумах з приводу облицювання чи кольору фарбування тих чи інших об'єктів в місті, з приводу роботи муніципалів, але не більше цього, бо рекетир з 90-х може тільки розводити і все, що тут скажеш земляк Рати.

народ 2015-08-30 / 10:16:38
як они за.бали весь народ, прийде такой лащьоной гуно і розказує який вун праведний. А потом у барі розказує як вун народ як лоху розводить...

ушастік 2015-08-30 / 10:07:08
но ти забив кильо цей гавнюк украв, начиная з швейного цеха (типерішній притон унгварський). А відхиляв із за того бо не давали на лапу

ДартВейдер 2015-08-30 / 05:09:31
Всі кричите що Волошин гавнюк! А скільки проектів він відхилив ??і не допустив тим самим вкрасти гроші. Про це ніхто не хоче згадати?

гуцул 2015-08-29 / 16:36:51


дати ****улей одним і другим бо вже за*...ла ця ****ота брехливо гламурна....


броді сашка 2015-08-29 / 15:47:39
мені просто хлопчики подабаються

ужгородець 2015-08-29 / 14:32:57
У Воші криша поїхала. ))

Андріїв Бодя 2015-08-29 / 10:46:50
Де мені був розум, коли м за своє бабло привів до влади " вухатого" в листопаді минулого року???
Так ня Іванко красиво розчехлив, за мої гроші став держслужбовцем, а тепер мені мішає передвиборчу програму проводити....

Паша 2015-08-29 / 10:09:59


вибори вибори - кандидати пі**ри!!!


Ivan 2015-08-29 / 09:35:15
Треба накопати Волошина у гузицю!!!!

Андрій 2015-08-29 / 09:04:51
Бодя говорили тобі розумні люди не сідай з цим гавнюком на одному полі сра- и, а типирь хавай!!! У лисого волоха порядності нуль, як у рати!

до людей 2015-08-29 / 08:07:49
ЛЮДИ КОПКАЙТЕ У ГУЗИЦЮ ЦИХ ТВАРЮХ! ВИБИРАЙТЕ ДОСТОЙНИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЗАХИЩАЮТЬ УКРАЇНУ НА СХОДІ! У РАДАХ МАЮТЬ БУТИ 90% ЗАХИСНИКІВ І ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ, А ЦЕ ВСЕ БАРАХЛО ВИКИДАЙТЕ НА МУСОР!!!!

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини