Під час візиту на Воловеччину Москаль завітав на каву до есдеко-"регіонала" Щербея

Під час свого візиту до Воловецького району з метою представлення нового очільника тамтешньої РДА Валентини Рогової голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зробив і інший візит, що має виразний політичний підтекст.

Під час візиту на Воловеччину Москаль завітав на каву до есдеко-"регіонала" Щербея

У розісланому для закарпатських ЗМІ звіті прес-служби Закарпатської ОДА про це йдеться коротко і політично незабарвлено  "Після представлення керівника району Г.Москаль здійснив робочу поїздку Воловеччиною - ...оглянув туристичні об’єкти в Жденієві".

Спражню суть "туристичних" оглядин вдалося з'ясувати цілком випадково: своє фото з Г.Москалем на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук опублікував Ігор Щербей  син колишнього члена СДПУ(о), а згодом  активного функціонера Партії регіонів і донедавнішнього очільника У ДСНС України в Закарпатській області Мирослава Щербея.

Судячи з контексту, фото справді зроблено в Жденієві, а конкретно, у туристичному комплексі "Лісова казка", розташованому поруч з відомою садибою "Ведмежа діброва", що є власністю кума президента Росії Владіміра Путіна, колишнього засновника і політичного лідера СДПУ(о), а нині очільника антиукраїнського "Украинского выбора" Віктора Медведчука.

Візитами такого роду не варто нехтувати  вони ніколи не є випадковими. У даному випадку йдеться про виразну демонстрацію моральної підтримки нинішньому опозиціонеру, цілком очевидно  як союзникові по боротьбі з Віктором Балогою. Політична зачистка від впливу останнього в контексті майбутніх місцевих виборів і є основним завданням Г.Москаля на Закарпатті.

Що суттєво, в контексті виконання цього завдання Г.Москаль вже не вперше діє в розріз із власними публічними деклараціями. Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, коментуючи власні кадрові призначення на своєму офіційному сайті, Г.Москаль заявив: "На підбір керівників районів Адміністрація Президента дала нам два тижні. Крім необхідних професійних якостей до кандидатів висувалися три критерії – вони не мали бути замішаними в СДПУ(о) з брудними мукачівськими виборами, в "Єдиному центрі»" та "Партії регіонів".

І якщо щодо "Єдиного Центру" цей критерій витримано, то у ставленні до призначенців від Партії регіонів і СДПУ(о) Г.Москаль виявився менш принциповим і перебірливим.

Скажімо, як раніше вже повідомило Закарпаття онлайнновий очільник Рахівської РДА Павло Басараба є депутатом від Партії регіонів в райраді. Керувати Виноградівською РДА призначено заступника керівника району часів режиму Януковича. А призначений головою Свалявської РДА Олександр Дідович вже керував районом в часи всевладдя СДПУ(о).

14 серпня 2015р.

Теги: Геннадій Москаль, Партія регіонів, СДПУ(о), Мирослав Щербей

Коментарі

ник 2015-08-28 / 15:47:53
Шуфрич взял в МЧС буйного друга-эксгибициониста?
Депутат Геннадий Москаль просит премьера Николая Азарова провести проверку относительно Мирослава Щербея, назначенного начальником Главного Управления МЧС на Закарпатье.




Основанием для обращения депутата стала публикация в СМИ о провоцировании Щербеем потасовки, снятии нижнего белья в людных местах, попытка принудить к орального сексу незнакомую женщину, грубое поведение, и т.п.
В доказательство депутат приводит статью из издания "Старый замок", не обжалованную Щербеем в суде.
В 2000 году, "посетив под хмельком вместе с друзьями в поселке бар "Надежда", депутат начал буйно доказывать, что "наши еще вернуться", а его назначат на ответственный в районе пост".
"Щербей выбрал себе симпатичную посетительницу, начал к ней цепляться, а когда та отказала, с его уст посыпалась смешанная с перегаром ругань. В баре началась настоящая потасовка", – писало издание.
"За, пока что неуточненными данными, во время потасовки депутат, сняв нижнее белье, настаивал, чтобы посетительница занялась с ним... оральным сексом. Испуганная женщина продолжала отказалась. Депутат схватил ее за волосы, и так дернул, что клок оказался в его руке. Собственник бара Иван Мадьяр вызвал милицию. Защитники порядка задержать нарушителя не смогли – он успел исчезнуть", – отмечалось в статье.
Москаль также отмечает, что Щербей – друг Нестора Шуфрича.

кук 2015-08-20 / 16:11:59
Йо юй Москалю то біда!

кук 2015-08-20 / 16:08:36

Лакатош-Міжгірцю 2015-08-18 / 12:44:32
Яка там ганьба Міжгірцю Ви забули Закарпатську поговірку НА КУРВУ ПЛЮЮТЬ,А ВОНА КАЖЕ ДОЖДЬ ПАДЕ.

Вася 2015-08-18 / 12:06:01
Москалю дали установку мочити Балогу..він то і робити приїхав..а помагають йому ригіанали і есдеки. Тут все ясно, Москаль порядок приїхав наводити не з бандитами і корупціонерами, а з Балогами, а бандити і корупціонери помагають йому, поп.у лижуть))) Так що люди і голосуйте за щереїв, бандитів, клоунів - помагайте лизати їм лизати поп.у..:)

Жденієвець 2015-08-17 / 13:58:25
Красота... Їхати в гості до регіонала, який в часи Майдану тітушок звозив, а тепер знову при владі буде з таким горе-губернатором.

Богословська 2015-08-17 / 10:18:10
Тепер мені зрозуміло чому так ворогуют Москаль із Ляшком.Від любві до ненавісті один крок.Боротьба за підерстаюче покоління.

Міша 2015-08-16 / 09:45:22
Просто вони програють виграє народ, який за них ніодного голосу невіддасть з їхніми цінами на газ і ком послуги, народ прозрів їхній лоходрон вже никому нецікавий, їхня дурня яку вони вішають лапшу народу на вуха.

міжгіря 2015-08-16 / 00:39:55
ганьба стид цьому губернатору

Жденієво 2015-08-15 / 22:26:17
Москаль і в Африці москаль, приклав розум із смолавцями нашими. Ото є вся сутність нашої влади від Яцценюка до остатнього пістяника-ригоанала при владі. Вперед закарпатці, готуйтеся голосувати як вам скажуть москалі. Ви того варті.

пішта 2015-08-15 / 22:06:45
та пак нич ся не розумію, яке Ланьо Відродження продвигає з регіоналами Колесника, та по Мукачеву він фінансує Яценюка за Фронтом чи то всьо ядно як і було все до революції. Ко знає? ОЙ ДУРЯТЬ ПРОСТИЙ НАРОД

варош 2015-08-15 / 21:56:44
дивлюсь коментарі - ну, ну - така єдність. майже як в комуніштів

іван 2015-08-15 / 20:53:46
Дивлюся пане губернатор, гени маєте єврейські, а поступаєте не по єврейськи? Євреї то є божий народ так Господь заповів і так всюди пише біблія і всі талмути, поважайте Божий народ і весь народ, бо Господь Вам всім цього непростить..

Лікм 2015-08-15 / 20:20:56
І вже син мирка го по йїмавь оце диво де мосаклівський лугансльк

Верховинець 2015-08-15 / 19:39:46
А типирка для Лохів вповім. щербей Мирчик є цимборов Медвідчука його фазенда і Медведчукова через капуру, і цимборов Блюка який типирка очолює Відродження партію Колеснікова Борьки в Закарпатті, то Мірко каже шо всьо рішено в нього ун іде в облраду від Воловця з партією Риггів недобитих і ЕСдеків , і мірчик наш каже вшитким шо голова ОДА Ген Генович дав добро на сесе. Ви Лохи радуйтеся шо Балогу мочите вшиткі а насильники, бандити і зеки типу Блюків і Щербеїв уже у владі

банду геть! 2015-08-15 / 16:08:48


Старий кучмовський маразматик. Він і в перший свій губернаторський срок на Закарпатті начудив - Погорєлова у мери підсадив, Рату в нардепи запустив. А тепер знов ***ню творить


ось так 2015-08-15 / 14:26:41
*ля, точно в обнімку! Фу! :-(

патріот 2015-08-15 / 13:34:40
не можна в такий важкий час для держави розставляти на такі посади (губернатор Москаль) старі кадри. Не може бути у Москаля іншої моралі ніж у СДПУошників, ПР... Він виріс у корумпованій системі, таким він і є. Але я думаю скоро прийде час і будемо гнати всіх цих бувших поганою мітлою.

Вира Петривна 2015-08-15 / 10:08:10
Нічого з Москалем не сталося він просто такий ся родив тим більше в сімі тих ромун .що в пятерох закручуют електролампочку.

Фрас би го побив 2015-08-15 / 09:56:49
Забулисьте , що в Березнянський район тоже призначений син регіонала печеного Симочка, казав що буде боротися з незаконною вирубкою лісу якою і сам з няньом займаються . Ось вам і чи варто це людського життя.....

НОВИНИ: Політика

14:39
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини