Контрабандні сигарети потрапляють на Закарпаття з Білорусі, Львова і підпільних цехів

На 28 липня запланований приїзд в Ужгород представників силових структур Угорщини, Румунії, Словаччини та Польщі (саме з цими країнами межує Закарпаття), котрі уважно стежать за розвитком подій у нашій області. Влада Закарпаття має намір попросити їх зробити у своїх лабораторіях експертизу вилучених на Закарпатті контрабандних сигарет.

Контрабандні сигарети потрапляють на Закарпаття з Білорусі, Львова і підпільних цехів

Вилучені на Закарпатті за останній тиждень сигарети призначалися для контрабанди в країни Євросоюзу, щоб з’ясувати їхнє походження. Зберігалися тютюнові вироби на нелегальних оптових складах, звідки їх отримували дрібні контрабандисти і різними способами переправляли через зелений кордон.

Аналіз вилучених сигарет свідчить, що на Закарпаття вони доставлялися з трьох різних джерел.Перше – це сигарети Львівської тютюнової фабрики без акцизних марок із позначкою «Д’юті фрі». Очевидно, вони виробляються з краденої сировини й вивозяться з фабрики для подальшої контрабанди.

Друге джерело – сигарети білоруського виробництва «Минск», «Фест» та інших марок. Вони без акцизних марок, завезені в Україну нелегально через кордон у Чернігівській області, а звідти фурами доставлені на Закарпаття.

І третє – контрафактні сигарети кустарного виробництва з підробними акцизними марками. За інформацією Закарпатської ОДА, виробляються вони в нелегальних тютюнових цехах у Дніпропетровській, Рівненській, Сумській та Донецькій областях. Ці сигарети навіть заклеєні кустарним способом, що відрізняється від заводського. Раніше контрафактні тютюнові вироби були сферою діяльності міністра МВС Захарченка, який зараз перебуває в розшуку.

Схема доставки на Закарпаття крупних оптових партій тютюнових виробів не складна, але обсяги величезні. Тільки на одному складі вартість вилучених сигарет становить близько мільйона євро. Усе це мало бути спрямовано в Європу, а частина прибутків від контрабанди осіла б в ОДА, УМВС, на митниці, у прикордонників, фіскальній службі, СБУ і т.д.

Попередні висновки з усього цього напрошуються такі – є величезна контрабандна «діра» на українсько-білоруському кордоні в Чернігівській області, є серйозні питання до Львівської тютюнової фабрики і є кришування в  деяких областях підпільних цехів, що виробляють контрафакт. У результаті контрабанда сигарет настільки корумпувала Закарпаття, що дійшло до кровопролиття і втрати іміджу області, як спокійного, туристичного регіону.

25 липня 2015р.

Теги: контрабанда, сигарети

Коментарі

А я за що говорю ! 2015-07-25 / 23:44:05
З 2010 року по 2014 рік ці перевертні прибивали на налагоджували канали контрафактної тютюнової продукції до Закарпаття !!! Прямо в яблучко !
До 2010року Шаранич С.О., Гецко І.І., Банк М.В., обіймали великі посади в Закарпатському УБОЗ. Однак вмісто того, щоб займатися своїми функціональними обов'язками возглавили та займалися кришуванням контрабанди сигарет, ігрового бізнесу, експортом краденого лісу, крадення нафти із трубопровода та багато іншого. Однак за дане кришування їх зняли із займаних посад та призначили (сховали) у Львівській області, щоб Закарпаття за них на деякий час забули, до кращого часу. За час перебування на займаних посадах в Закарпатському УБОЗ, вони встигли заробити багато грязних грошей, здобуті професійною діяльністю та недбальством до роботи, які за їхніми словами і так як вони їх тратили, гроші не смердять. За дані грязні гроші придбали собі багато нерухомості, елітні транспортні засоби БМВ Х,Субару, Фольцваген Пасат, Мітцубісі Педжеро, які звісно оформлені на їхніх дружин та довірених осіб, мов це не моє ! Це дружини ! Як я можу купити то чи інше майно, на міліцейську зарплатню, зокрема придбали собі високі посади у Львівшській області.
"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначив проплоченого Гецка Івана і прицепом Банка Михуйла співробітниками цьогож ДВБ. Після призначень цієї "Святої троїці" пішло, як у казці, щемили в прямому смислі слова всіх працівників ОВС по дорозі із Закарпатської області в напрямок Львівської області, одним словом "ЦАРЬКИ" не бідували на даних посадах, тому що зловили колишні працівники ДАЇ їх на радар за перевищення швидкості, всунули йому хабар в кишеню, і хай ДАЇшник доказує свою невиновність "Святій троєці" та іще при трьох свідках ПАНІВ офіцерів ДВБ МВС, кожне зайве слово працівника ДАЇ +100$ а зранку на червоний килим, якщо не розуміє, службове розтеження і поза межі з ОВС, алеж не кожен хоче втратити роботу із-за цих перевертнів у погонах, зрозуміло всім, що всі лягали під них і під їхню роботу. Після того, як налагодили канали контрабанди, звязки з криміналом, та працівниками ОВС, підтягнули до роботи, ну а хто заважав або діяв згідно чинного законодавства просто відсторонили від роботи всіх а в основному підставляли ! Закарпатських контрабандистів та своїх людей, злодіїв впихнули працювати на Львівську митницю та навпаки Львівських контрабандистів на Закарпатські митниці, як у казці.
Після революції у 2014 році вони зрозуміли, що у Львівській області вони більше незможуть кришувати даний бізнес, данна "Свята троїця" за отримані грязні гроші, отримані контрабандним шляхом"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., на нову посаду начайником УМВС України в Закарпатській області і зновж таки після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначить проплоченого Гецка Івана начайником УБОЗ УМВС України в Закарпатській області і також знов-таки прицепом Банка Михуйла заступником НАЧАЙНИКА УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, якого рідний брат Банк В.В., "працював" та "КРИШУВАВ" на даній посаді контрабанду в Закарпатській області, який за свою кар'єру завдяки свому старшому брату Банка М.В., дослужився до підполковника міліції, за вагомий внесок у контрабандній сфері і крім підстав НІЧОГО !
Після усіх призначень, щоб із системи працівників ОВС Закарпатської області, ніхто не пихав свого носа в їхній бізнес, Шареничем С.О., та Гецком І.І., було вирішено та домовлено із ДВБ МВС України, покласти свого підлеглого та касира на посаду заступника начальника ДВБ МВС України в Закарпатській області Шаленика Ярослава, який мав даний бізнес також кришувати, так як до цього обіймав посаду заступника начальника міждународного відділу у Закарпатської області ! Чим вигідний ? Тому, що на даній посаді знає кожного контрабандиста і всю роботу по контрабанді в Закарпатській області. Ну а Банк М.В., На даний момент має великий вплив із постачанням контрабанди в Закарпатську область із любої області України, так як його коріш Купранець начальник новоствореної економічної служби МВС України.

наркота,чорні,....,ліки.... 2015-07-25 / 23:12:58
наркота,чорні,....,ліки....

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини