Балога прокоментував, чому не відвідує засідання ТСК по подіях у Мукачеві, назвавши її "піар-комісією"

При цьому заявив про готовність і далі спілкуватися з Генеральною прокуратурою, зауваживши: зустріч зі слідчим уже відбулася, втім, якщо буде потреба, він готовий прийти знову. "Так, прокуратура у нас не дзеркально чиста, але в даній ситуації я довіряю слідчим більше, ніж збанкрутілим політикам. І лише вони мають поставити крапку у цій справі і нарешті назвати винних. А в ТСК слідство ведуть слуги і кнопкодави Порошенка", - заявив Віктор Балога у своїм дописі на власній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Балога прокоментував, чому не відвідує засідання ТСК по подіях у Мукачеві, назвавши її "піар-комісією"

"Мені закидають, що я не приходжу на засідання парламентської піар-комісії щодо розслідування подій у Мукачеві. Так і є. Я і справді свідомо ігнорую цей цирк. І я вам поясню чому:

1. Добра частина членів цієї комісії – це прямі політичні опоненти нашої команди на Закарпатті. Їхня мета – здати область під контроль своїм київським замовникам.

Вони прекрасно знають, які рейтинги у них, а які у нас. І якщо закарпатці не полюбили їх до сьогоднішнього дня, то не полюблять і до 25 жовтня. Тому, вихід у них один – спробувати дискредитувати нашу команду, щоб хоч якось урівняти свої шанси.

2. Інші члени комісії – протеже членів уряду, які кришували контрабанду, які вигороджують озброєних бандитів, і яких я критикував і буду критикувати за непрофесіоналізм та безглузду кадрову політику.

Ці політичні лузери думають, що таким чином зможуть мене залякати. Наївні. Колись Янукович теж думав, що зможе нас налякати. Думав, що забере у нас мандати і ми втечемо, або вступимо в Партію регіонів. В результаті, тікати довелося йому.

3. Ще до створення комісії і перші, і другі з усіх сил намагалися прив’язати мене до цієї історії. А це говорить про їхню упередженість та заангажованість.

4. Як можна довіряти комісії, яка будує свою версію подій на свідченнях людей з кримінальним минулим, свідомо дискредитуючи мене і весь патріотичних рух в Україні? Тому, не вважаю, що потрібно спілкуватися з людьми, які уже призначили винних і розвішали на всіх ярлики.

5. Досвід створення усіх попередніх ТСК показує, що вони – винятково політичний і кон’юнктурний інструмент, а не спосіб встановлення істини. ЖОДНИЙ висновок ЖОДНОЇ ТСК не мав ЖОДНОГО практичного наслідку і навіть не пролив світло на розслідувані обставини. Жодний висновок жодної ТСК не призвів до кримінального переслідування і об’єктивного судового рішення. ТСК із подій в Мукачеві – не виняток. Не має сенсу давати будь-які свідчення, які заздалегідь перетворюються на політичні інтерпретації, вигідні тій чи іншій політичній силі.

Але, я готовий і далі спілкуватися з Генеральною прокуратурою. Ми уже мали зустріч зі слідчим і якщо потрібно – я прийду знову. Так, прокуратура у нас не дзеркально чиста, але в даній ситуації я довіряю слідчим більше, ніж збанкрутілим політикам. І лише вони мають поставити крапку у цій справі і нарешті назвати винних. А в ТСК слідство ведуть слуги і кнопкодави клану Порошенка. За винятком Олега Мусія, який показав, що наявність совісті і здорового глузду не залежить від приналежності до фракції", - заявив Віктор Балога.

21 липня 2015р.

Теги: Балога, засідання, комісія

Коментарі

варошу 2015-07-22 / 00:25:46
Та хоча б Пацкан і Лунченко. Самі контрабандисти і, справді, політичні конкуренти Балоги. Аваковський ****обол Геращенко.
Вже навіть цих доста

Медузі 2015-07-21 / 21:10:59
Херню ти пишеш. Нараз видно, що від Лунтіка. Лунтік за шість місяців губернаторства не прийняв жодного, повторюю жодного рішення, спрямованого на боротьбу з корупцією, розрухою в економіці. Тільки намагався засадити в крісла силовиків своіх хустян, що йому ПС не дав зробити. В крісло митника головного посадив свого чоловіка який і деребанив на кордоні та носив Лунтіку. Балозі точно не носив. А Лунтік на золотій горі з ледидов п остоянно радився. Тому і зараз ходить на ТСК і говорить всяку херню на клани Закарпаття і ПС. Так хто клан: Лунтік чи інші. Але одне хай пам'ятає: правий сектор не простить підлості.

варош 2015-07-21 / 17:26:15
конкретні імена, факти в студію, пане балога. інакше ваша заява пусте критиканство

Meduza 2015-07-21 / 16:36:03


Коментар видалено. Адмін


НОВИНИ: Соціо

11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 18
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
» Всі новини