Закарпатець Владислав Братюк став прокурором Івано-Франківської області (ФОТО)

Як і анонсувало з власних джерел "Закарпаття онлайн".

Закарпатець Владислав Братюк став прокурором Івано-Франківської області (ФОТО)

У вівторок, 30 червня, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Івано-Франківаської області новопризначеного керівника Владислава Братюка.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Представлення відбувалося за участю громадськості, керівників правоохоронних органів та представників місцевої влади Прикарпаття.

Анатолій Матіос вразив присутніх на представленні нового очільника обласної прокуратури своєю красномовністю. 

"На голгофу відповідальності піднявся новий прокурор", – зазначив Матіос про новопризначеного Владислава Братюка. 

Перший звіт, за словами Матіоса, новий прикарпатський прокурор має подати за 100 днів. "До другої Богородиці або мати відпущення гріхів від громадськості, або покаяння, що не вдалося зробити", – заявив Матіос.

Новий очільник прикарпатської прокуратури Владислав Братюк під час представлення здебільшого мовчав. Зазначив тільки, що обіцяє громадським організаціям співпрацю, а принциповим і чесним прокурорам – підтримку. "Керівництво запевняю, що за короткий час зможемо змінити ситуацію на краще. Якщо ми вже наберемо темп, то нас навряд чи хтось зупинить", – заявив Братюк.

Про те, що Владислав Братюк очолить прокуратуру Івано-Франківщини, Закарпаття онлайн з власних джерел повідомило ще 25 червня.

Довідка

Владислав Братюк народився 1976 року в м. Хуст, в органах прокуратури працює з 1998 року, зокрема очолював прокуратури  Тячівського, Виноградівського та Берегівського районів. 

Наказом Генерального прокурора України від 26 червня 2015 року призначений на посаду прокурора Івано-Франківської області.

01 липня 2015р.

Теги: Владислав Братюк, Анатолій Матіос

Коментарі

tacevo 2015-07-09 / 14:33:14
321 vse pravilno napisano pro BRATYUKA,VIN BIDLO,I TEPERISNIJ Prokuror Tyaceva prodovzuje tak ze.Utik u Frankivsk bo ljudi hotili joho zamociti.Frankivci,vidirvit jomu jajca i zenit joho na vsi corti!

321 2015-07-01 / 23:22:12
Та ви всі злобні тролі якісь, письменники-фантазери. Про людину нічого не знаєте, читаєте брехливі статті від продажних журналістів і пишете свої тупі коментарі. Брехню написати можна про кого завгодно. Займайтесь краще якимись корисними справами. БРЕХАЧІ! ГАНЬБА!!!

Майдан воякам 2015-07-01 / 15:28:36
Ну і тепер най хтось мене переконає що в Генпрокуратурі за посади взятки не беруть, це ж був головний прокурорський касир від Закарпаття. Слава... . А ви хлопці воюйте - воюйте!

юрист 2015-07-01 / 08:58:45
Я не протів Братюка,я проти такої системи - на посаду держслужбовця повинен бути оголошений конкурс, складання професійних іпитів , знання іноземної мови .Чи у нас в Україні діє закон Франко переможцям усе , а народові закон.

читач 2015-07-01 / 08:34:00
Братюк із 1976 року? Йому 39 років? А виглядає на 50. Зробився. Ха-ха

Шімон 2015-07-01 / 08:11:03
Незабаром Братюк старший і брата меншого свого Сашка забере із собов? На фіг і Бенцу старого злодія вуйка свого най заберут до чорта. всю вашу файту злодійську корупціонерів мають записати в історію прокуратури закарпаття-їхзнали в лице!
З Івано-Франківська його скоро поженуть, як наведуть справки у закарпатті звідки ноги ростуть.

олег 2015-07-01 / 07:17:17
"Как стало известно из СМИ, приказом генерального прокурора Украины прокурором Ивано-Франковской области назначен закарпатец, старший советник юстиции Владислав Братюк. Подло и подковерно, игнорируя ценности Майдана, тайно от общественности области, а значит - невзирая на жертвы Революции достоинства и военные события на востоке Украины, действующий режим укрепляется сомнительными кадровыми назначениями.

В соответствии с информацией в СМИ (речь идет о публикации "Царь Тячивщины, или прокурор-взяточник"), прошлое Братюка пестрит нарушениями, невоместимыми с его должностным назначением. Из них, в частности, взяточничество; совершение ДТП в состоянии алкогольного опьянения, в котором погибла девушка; причастность к покушению на убийство; вымогательство денег на основании незаконного возбуждения уголовных дел; "прикрывание" преступников,; руководство строительством виллы Пшонки в Закарпатье; а главное - нахождение на руководящей должности в прокуратуре во времена режима Януковича.

Возникают вопросы, чем руководствовался генпрокурор Виктор Шокин, назначая Братюка? Кто курирует вопрос назначения должностных лиц в области? Почему представители "обновленной власти" не ставят в известность общественность в вопросе назначения местного прокурора?

123 2015-07-01 / 07:13:44
«Недолюстровані» прокурори Янко і Братюк, або чого очікувати прикарпатським забудівникам
Після кривавого Майдану, коли в країні суспільство очікує змін і очищення влади, в регіонах України й надалі отримують посади люди зі старої влади. Люстрація не працює.
Прокурором Івано-Франківської області призначений – хабарник Владислав Братюк. На Закарпатті цю персону знають дуже добре. Підприємці Тячіва, Берегова кажуть, що Братюка роблять лагідним і покірним тільки гроші і бажано американські зелені. За час коли він працював прокурором в цих районах одіозний Братюк відзначився з повна. Неможливо навіть припустити собі, що би творилося в Україні, як би всі були такі, як Братюк. Тоді не потрібно ні суду, ні міліції. На Тячівщині серед білого дня можна завалити людину, зґвалтувати, скоїти будь-який злочин, який міститься у кримінальному кодексі, і за скоєне вам нічого не буде. Для такого випадку Братюк у вуздечках біля себе тримав начальника міліції, начальника служби безпеки та мав своїх радників, які за скоєні злочини організовували і заносили у кабінет прокурора зелені американські. Навіть, якщо злочинці не мають повної суми, надається відстрочка. Щоб мали змогу реалізувати майно. Від прокурора є повна гарантія – він пацан свого слова: якщо отримав бабло, кидалова не буде.
Такеж беззаконня Братюк творив і у Берегівський міжрайонній прокуратурі.До речі на цій посаді 26 січня 2015 року його представив нинішній прокурор Закарпатської області Володимир Янко. Саме за його рекомендаціями Братюк і купив посаду прокурора Івано-Франівської області. Таке призначення корупціонеру Янку було дуже навіть вигідним.
Адже він нічим не кращий за Братюка. Можна сказати, що вони свого роду партнери по вимаганню хабарів. Відколи Янко став головним прокурором на Закарпатті підприємці регіону «зашурстіли купюрами».
Цей «царьок» ще при минулій владі працював на посадах у прокуратурі Прикарпаття. Ще до нині підприємці згадують як він трусив всіх навколо, щоб приносили йому гроші. Особливо запам’ятали корупціонера Янка забудівники.

НОВИНИ: Політика

11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини