Лікарку, яка вбила автомобілем людей у колоні прочан на Ужгородщині, захищають "поганою видимістю" і звинуваченнями ДАІвців (ВІДЕО)

Про таке, зокрема, йдеться у відеороликах із судової зали, здійснених під час засідання по справі мукачівської лікарки Наталії Балаж, що їх оприлюднили активісти ГО "Спеціальний контроль".

Лікарку, яка вбила автомобілем людей у колоні прочан на Ужгородщині, захищають "поганою видимістю" і звинуваченнями ДАІвців (ВІДЕО)

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у вівторок, 17 червня, відбулося чергове засідання у справі мукачівської лікарки Наталії Балаж, яка, перебуваючи у стані алкогольнго спяніння за кермом авто врізалася на швидкості у прочан Хресної Ходи, внаслідок чого загинуло двоє людей.

За підсумком учорашнього засідання слухання знову перенесли. Тоді як адвокати Наталії Балаж і надалі будь-яким чином намагаються "відмазати" свою клієнтку, повідомили у "Спецконтрлі", пообіцявши при цьому оприлюднити відеосюжети із зали засідань.

Нині відео із зали суду вже з'явилося у мережі інтернет.

"Балаж Н. Б. намагається звинуватити співробітників ДАІ у тому, що вони "підставили" патрульний автомобіль під автомобіль Балаж Н. Б. під час ДТП 22 листопада 2014 року"...

"Адвокат починає готувати шлях для виправдання Наталії Балає через те, що, мовляв, уночі фари недостатьно освітлювали дорогу і водій не бачить далі світлової фари. Проблискові маячки синього та червоного кольору, які були увімкнені на автомобілі ДАІ і які видно дуже далеко, адвокат вирішив не брати до уваги"...

Короткі текстові анотації на початку відеороликів говорять самі за себе.

17 червня 2015р.

Теги: лікарка, Наталія Балаж, погана видимість, захист

Коментарі

Ужгород РВ 2016-01-31 / 02:57:17
У райвідділі пан Стефанишин із Шараничом звільнилили двох міліціонерів, які тоі ночі несли службу.Так розібралися та наказали виноватих, а вбивця на свободі гуляє.

Гаїшнику 2015-06-19 / 08:33:19
Ці дві пройдохи, балажка-мати-аферистка і донька-вбивця, що винирнули із давидківського соціального дна, явно не усвідомили того, що натворили. Їх вже люди прокляли до сьомого коліна і це почалася розплата. Цим двом дурам, будь-що потрібно виграти суд і написати в інтернеті - ха-ха, а нам за це нічого не дали(за смерті двох людей і за продєлки старої балажки).КОЖЕН СУДДЯ, ЩО ПРИЧЕТНИЙ ДО ВИГОРОДЖЕННЯ ЦИХ ПОКИДЬКІВ, ОТРИМАЄ СВОЄ ПО ЗАСЛУГАМ. Із-за їхньої поведінки з людьми, колегами, над цими шльондрами зібралися такі хмари негативної енергетики, що побачите, що ще з ними буде. Бо там, наверху, на небі, все бачать. Їм би ЩИРО ПОКАЯТИСЯ ПЕРЕД ЛЮДЬМИ, ПІТИ ПО МОНАСТИРЯМ, А ЩЕ КРАЩЕ НАЗАВЖДИ ЩЕЗНУТИ З МУКАЧЕВА, А ВОНИ ХОЧУТЬ СВОЄЮ ДУРІСТЮ,БРЕХНЕЮ КОМУСЬ ЩОСЬ ДОКАЗАТИ.
ТАК, БАЛАЖКО, ТИ ВЖЕ ДОКАЗАЛА, ЩО ТАКОЇ ДУРНОЇ ЖІНКИ ЯК ТИ, В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ БІЛЬШЕ НЕМАЄ.

Гаїшник 2015-06-18 / 22:19:53
Так цеж до кінця розслідування вийдуть хлопці пяні і виноваті а вона твереза і не винновата. А погана видемість в неї в очах походу була.

Дема 2015-06-18 / 14:24:28
Не дивлячись на те, що в кримінальній справі Балаж Надії щодо її фальшивого диплома і фальшивого наукового ступеня, все ясно, як Божий день, 17.06.2015 р. колегія суддів Закарпатського апеляційного суду під головуванням судді Феєра Івана, відправила дану справу на додатковий розгляд у суд першої інстанції. Можна припустити, що таке рішення було прийнято, щоб м"яко відмазатися від Балаж Надії, яка в попередні роки неодноразово давала на "лапу" цьому судді, тобто відхрестився суддя Феєр , мовляв най ся там гримають знову із шахрайкою у Мукачівському суді. як вона уже усім крові попила. Але знайете, усі цті хто від цієї «Соньки» брав хабарі мають цей хрест нести до скону, вона їх усіх буде шантажувати і маніпулювати ними усіма до тих пір, допоки її не посадять із дочкою за грати!

знаючий 2015-06-17 / 21:11:15
до такого абсурду доходить лише наш "гуманний" суд із суддею Феєром І., який дозволяє зволікати справу по суті, навмисно вводячи в оману суспільство, даючи стороні обвинуваченої робити неприпустимі заяви, тим самим доводячи, який безсилий суд і яка продажна судова система. Вбивця була пяна, що доведено на відео під час ДТП, коли вийшла із машини Балаж Наталія, з неї тхнуло як із бударя і вона взагалі не розумілася, що накоїла, ледве стояла на ногах.
Мені здається, що скоро судді так досудять, що перед законом будуть відповідати ДАІшники-гвалтівники, ті що споїли курву докторку і уся процесія, що йшла на прощу. перепрошую за нецензурну лайку, але цю шльондру паницю-водійку з їїматірю шахрайкою, яка звикла усіх купувати з патрохами, мало повісити на кіл!

васман 2015-06-17 / 20:22:00
не зрозуміло кого судять, п"яну блядь чи чи потерпілих.але Бог все видить

Йой 2015-06-17 / 17:17:14
Та нехай завiСить собi на чоло наклейку " обережно,слiПий водiЙ"!!!! Дорас так досудятся шо Та вся колона буде виновата

Микита 2015-06-17 / 16:20:34
Нажаль тільки у нас в Україні при страшній корупції судових органів влади, можна оправдати будь-який страшний злочин і факт на яву. За то і час тянеться щоб все забулось і замнулося, в нормальній країні вони би сіла вже надругий день і ніхто би її навіть не пробував вигрібати, це ж яка має бути прогнивша совість у Балажки та юристів які взяли гроші від неї, щоб з майже з сотні людей які були свідками аварії робити повних ідіотів. Від Бога вона не відкупиться і понесе достойно за свої вчинки і ті також які явно прикривають і виправдовують зло

анна 2015-06-17 / 15:37:16
треба було менше пити

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 2
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини