Небайдужих в Ужгороді запрошують на власні очі побачити затягування прокуратурою справи Пилипіва

Необхідність пропозиції до активних та небайдужих містян прийти у четвер на чергове судове засідання і на власні очі побачити щораз нові спроби прокуратури на догоду міліцейському начальству відтермінувати розгляд апеляційної скарги на вирок Богдану Пилипіву та його побратимам виникла через інформацію про те, що й наступне засідання державне обвинувачення намагатиметься перенести, надалі затягуючи розгляд справи.

Небайдужих в Ужгороді запрошують на власні очі побачити затягування прокуратурою справи Пилипіва

Як повідомляло Закарпаття онлайн, чергове засідання з розгляду апеляційної скарги Богдана Пилипіва призначене на четвер, 21 травня. Ось уже кілька тижнів поспіль, попри вимоги захисту та намагання суду нарешті приступити до розгляду справи по суті, силами прокуратури цей процес навмисне затягується.

Так, на перше засідання державний обвинувач просто не з’явився, не пояснивши при цьому причину своєї відсутності. А, коли Закарпаття онлайн оприлюднило інформацію за підсумки засідання, яке так і не відбулося, прокуратура області вчинила недолугу спробу виправдатись на широкий загал, відверто  при цьому збрехавши в офіційній інформації.

Відтак усі наступні засідання з подачі прокуратури колегія суддів була вимушена переносити, щоразу реагуючи на формальні клопотання та заяви. Тим часом, у справі призначений вже третій за рахунком прокурор, а суд упродовж 5 спроб з початку слухань досі не зміг приступити до розгляду апеляції по суті через затягування цього процесу прокуратурою. 

Нині ж Закарпаття онлайн із неофіційних джерел у правоохоронних органах отримало інформацію про пошук обвинуваченням до наступного судового засідання формальних підстав для клопотання про чергове перенесення розгляду апеляційної скарги. Тим часом, засуджений до 4 років тюрми Богдан Пилипів вже впродовж 10 місяців перебуває за ґратами, змальований після провокації міліцією Шаранича хіба що як не особливо небезпечний злочинець. А його побратими, засуджені державою до умовних вироків, нині цю саму державу боронять на сході від ворога.

Оскільки ж прокуратура, за інформацією видання, знову намагатиметься розгляд справи затягнути, адвокати просять усіх активних і небайдужих закарпатців, хто, поборюючи несправедливість, в будь-який час може так само опинитися на лаві підсудних, прийти і на власні очі побачити методи, за якими й зараз, через рік після Майдану і на тлі війни за виживання й збереження державності України, продовжує працювати «правоохоронна система».

 
20 травня 2015р.

Теги: Пилипів, небайдужі, власні очі, прокуратура, затягування

Коментарі

Пиринець 2015-05-20 / 21:42:14
поглянте в що перетворилась прокуратура Міжгіря з приходом прокурора Цап одні вимагання даним прокурором грошей в підприемців, коли цьому буде кінець

сорока на хвості 2015-05-20 / 15:19:01
Саркозі, з твоїх жовчі і брехонь видно, що ти мент. Так от, ніхто ні на які сходи СБУ машиною не заїжджав, СБУ претензій ніяких не висловило і підтвердило, що нічого Богдан не порушив, ався провокація була організована медведчуківським псом Шариком, який зараз керує міліцією Закарпаття.

Карла Бруни 2015-05-20 / 15:15:33
Саркозі,законодавство України не містить визначення "режимний об’єкт". Як не знаєш, то і не пиши дурниць. А головні бандюгани, Саркозі,носять міліцейські погони і, як правило, дуже рідко несуть покарання за свої злочини. Кругова порука..

Саркозі 2015-05-20 / 14:27:07
СБУ-режимний обєкт, Пилипів зі зброєю вилетів машиною на гарадичі. Охорона режимного обєкту і є одною із задач правоохоронних органів, в т.ч. із застосуванням зброї. Хто його знає, що у нього в той час було в голові.

ось так 2015-05-20 / 13:46:57
Провокацію, знаючи, що у Пилипіва є зброя (бо прослуховували телефон) і що він з друзями відзначає від'їзд на війну, влаштував Шаранич. Він і має понести відповідальність за все це. І рано чи пізно понесе

Таня 2015-05-20 / 10:56:21
А Пилипів і не заперечує своєї провини у частині носіння та зберігання зброї - він це визнав у суді. Але людині, добровольцю-професіоналу, який може стати корисним на фронті як висококласний розвідник, відверто шиють строк саме за "замах на вбивство" мєнта. Після того, як мєнт сам же і почав стріляти, провокуючи. Велика різниця, хто перший: коли вас б'ють по обличчю, ви підставляєте іншу щоку, чи даєте здачі? Та й стріляв Пилипів під ноги, на нещастя зрикошетило. Щодо пяний шатався по місту - ви його бачили? нюхали? І взагалі, за келих пива дають 4 роки тюрми?

Ужгород 2015-05-20 / 10:39:14
Яка різниця хто перший? Питання чому він із зброєю під будівлею СБУ вночі розгулюва у нетверезому стані? Це нормально? Був в АТО роби шо хочеш?

Закарпатський патріот 2015-05-20 / 09:52:53
До саркозі. Не Пилипів перший почав стріляти, а мент вистрілив три рази і не вверх, а по Богдану.А менти у нвшій державі ніколи не бувають винуватими.

Саркозі 2015-05-20 / 09:04:23
Шо ви його вигорожуєте, бандюган най сидить. Стріляв по людях, а ви з нього жертву робите

ужгородець 2015-05-20 / 08:09:16
ганьба прокуратурі. у що ви перетворились ?

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини