Ужгородці під Генпрокуратурою протестували проти "кришування" прокурором Закарпаття корупції (ФОТО)

"Закарпатський прокурор – у погонах "ВОР"!" "Кришувати по-новому!" – з такими гаслами пікетували Генеральну прокуратуру України ужгородські активісти – члени громадської ради Ужгородської міської ради, ГО «МУЗА», Демократичного альянсу.

Ужгородці під Генпрокуратурою протестували проти "кришування" прокурором Закарпаття корупції (ФОТО)

Причиною пікету стали, з їх слів, числені «кришувальні» рішення прокуратури м.Ужгорода з приводу повідомлень про корупцію першого заступника Ужгородського міського голови Івана Волошина, «кришувальні» рішення Ужгородського міськвідділу з приводу спроби незаконної приватизації земельних 24 земельних ділянок у м. Ужгороді, зокрема на площі Петефі та вулиці Електрозаводській, затягування розслідування декількох десятків кримінальних справ з приводу посадових осіб міських рад Ужгорода та Чопа, наявність підстав для розгляду питання люстрації та корупційного правопорушення щодо прокурора міста Ужгорода Івана Зареви та тривала бездіяльність прокуратури Закарпатської області з порушених питань.

Зіштовхнулися пікетувальники зі схемою «відфутболювання», яка працює у Генеральній прокуратурі, а саме – у відділі звернень громадян активістів відмовилися допускати до вищого керівництва Генеральної прокуратури через причину начебто відсутності відмови прокурора Закарпатської області. Таким чином, кажуть активісти, не надаючи відмову, прокурор Закарпаття обмежує можливість оскарження своїх рішень та бездіяльності до Генеральної прокуратури. 

За підсумком особистого прийому активісти здали звернення до Генеральної прокуратури, однак, всупереч п 8.8. інструкції про порядок розгляду звернень та особистого прийому в органах прокуратури України, на ньому не було поставлено відповідну відмітку. 

Подібні акції триватимуть далі, доки в Ужгороді і на Закарпатті в контексті дій правоохоронців нарешті не запанує законність, кажуть активісти.

15 квітня 2015р.

Теги: корупція, прокурор, Генпрокуратура

Коментарі

МІЖГІРЯ 2015-04-23 / 13:27:37
ЗЛОДІЙ ЩУР ВСЕ ВКРАВ А ПРОКУРАТУРА РАЙОННА КРИШУЮ

очередна роктровка кадров 2015-04-18 / 14:56:42
а шо взяточника биловара богданчика поновили область,Русланчик боательник допомуг, а місто йму держать у мукачивскому универи де робив доки поновлювався, вун ректорці діла ришав, тоже аферами занимався.айбо се просто го поновили іробить ун , оби судимость погасити, вот така люстрация в области, най би ішли гнуй возити на сотики, трутні єдни.

Данацко 2015-04-17 / 16:19:42

до Пркурор 2015-04-15 / 20:34:35 2015-04-15 / 22:25:57
йой, тать Бенца не знати де жиє, ци у дывки на вул.Духновича ци із молодов жонов у Росвигові у садах.фурт у вариші із своїм шофером-охоронником ходить,уже з ним не ходят його шлімфорци прокурорчики, котрих вун призначив.Усе з ним ходили його лакеї-жураківський, цап костя, плямяші,біловарчики,бабинецьЮ боднарь мішо(жулик гимбатий) тютчини, уйкови, усі кому довжен

Молодці 2015-04-15 / 21:52:36
Женіть в шию цього шарлотана і пройдисвіта Янка

Щирий 2015-04-15 / 21:38:24
Чорновоз Данацко бореться з прокурорами. Правильно Ваня, умовний термін покарання в тебе закінчився, вперед на боротьбу з прокурорами, які суки позорні, викинули тебе з чорновозів. Жити немаєш за що. Даже взявись і купив собі інвалідність. Я думаю, якщо Янко не дозволить тобі возити чорних, то треба вивісити такі плакати і на крещатику. Вань, напмши номер своєі картки з банку, кину ти пару гривень на фломастєр для плакату. Молодчинкп риговська!

Юля 2015-04-15 / 21:10:20
Янко заплатив за свою посаду як і всі прокурори, тому і ведуть себе безкарно

Богдан 2015-04-15 / 21:00:00
В гузицю треба Янка накопкати із області, слідом за Кайлом, разом із Бенцовими племінниками, тюччаниками і похресниками.

Пркурор 2015-04-15 / 20:34:35
Чому активісти не протестують під будинком старого корупціонера Бенци, який реально керує прокурорами районів, яких призначав і які йому зобовязані? Янко у них з Бенцою весільний генерал і взагалі ні на що в області не впливає, а виконує виключно вказівки Бенци, Братюків і Кайла. Потрібно іти до Бенци з претензіями, а не до ГПУ. Янку ганьба за таку безхребетну поведінку.

генпрокуратура 2015-04-15 / 20:29:21
Батько Руслана Біловара був монополістом на ринку кольорових металів, металобрухту, а кришував його синок прокурор Руслан Біловар, а мамка все життя робила в районній мукачівській прокуратурі, будучи на пенсії ще купила собі звання "заслужений юрист" усе не без допомого кресного батичка Бенци Юрія, жінка Руслана нотаріус, яка займалася шахрайством, здається її позбавили ліцензії, невідомо. От маємо цілу сімейну мафію Біловарів, а ще забувим двоюрідного брата теж Біловар богдана, якого знов поновили у прокуратурі, звідки його звільнили за хабарництво, доки поновлювався наслідив як той шкодник будучи юристов у мукачівському університеті, а ще і тепер викладає ,боже спаси от такого викладача, мабуть прокурор дозволяє по совместительству підробляти?

люстратор 2015-04-15 / 20:15:04
Вигнати усіх заплямованих, зкопроментованих без пенсій та пільг на біржу, як інших.Є достатньо молодих чесних, амбітних, освічених юритсів, які гідно займуть міста цих перерахованих покидьків, що дискредитували прокуратуру своїми діями.
Порада Янку В.М.-не бійтеся очищати свою установу від нечесних та корумпованих працівників, в більшості тих, кого призначав за хабарі екс-прокурор області Бенці Ю.Ю, сором навіть на стенді ветеранів прокурорів фото цього невігласа висить у облпрокуратурі. Забороніть цоьму стерво переступати поріг вашої установи, доведіть, що Ви в силах внести зміни у своїх лавах. З Богом!

Ворюга Янко 2015-04-15 / 20:13:16
Такого терплячого бидла як на Закарпутті я ще не бачив

Людмила 2015-04-15 / 19:55:12
Нічого активісти но добються пікетами і скаргами, хай краще проведуть смітникову люстрацію вора Янка і його заступників, разом з прокурорами районів часів Пшонки-Януковича, колектив прокуратури ще й допоможе.

Ужгород 2015-04-15 / 19:34:52
Надавати Янку по голові і у мусорний бак паскуду продажну, разом з Заревами, Братюками та іншою гидотою, що він покриває

Вихід є один 2015-04-15 / 19:07:14
В Івано-Франківську 09.04.2015 активісти влаштували «сміттєву люстрацію» керівнику управління юстиції.

Матвійович 2015-04-15 / 17:37:11
Богдан Биловар, прокурор отдела правозащитной деятельности, противодействия коррупции и преступности в сфере транспорта прокуратуры Закарпатской области - брат Руслана Биловара, начальник управления внутренней безопасности прокуратуры Закарпатской области. Три месяца назад Богдана Биловара восстановили в должности после того как в мае 2014-го уволили за взятку. Связано это с тем, что его брату Руслану незадолго до этого доверили руководить люстрацией в области. Кстати, сам Руслан под люстрацию также подпадает, так как в 2013-2014 гг. занимал должность прокурора города Ужгород.

Покойный отец братьев Биловаров - Иосиф Биловар - в прошлом руководил юридической фирмой «Биловар и Ко ЛТД» и входил в ближайшее окружение бывшего прокурора Закарпатской области Юрия Бенца. Через подставные фирмы по экспорту металлолома прокуроры отмывали грязные деньги. Это направление курировал Биловар-старший. После смерти Иосифа Биловара, бизнес возглавила его жена Людмила Биловар, которая до выхода пенсию работала в прокуратуре Мукачевского района.

Иван Зарева, прокурор города Ужгород - зять Наталии Заревы, судьи Ужгородского горрайонного суда.
Иван Зарева является соратником экс-областного прокурора Закарпатья Юрия Бенца, и, как утверждают, местные журналисты, истинным руководителем прокурорской системы в регионе вместе со своим бывшим начальником.
Недавно местные активисты слили фотографии шикарного особняка Заревы стоимостью 300 тысяч долл и общей площадью 334 кв.м.

Александр Сочка, прокурор прокуратуры Ужгорода - сын Ивана Сочка, экс-первого помощника прокурора Закарпатской области Юрия Бенца; брат Виталия Сочка, экс-судьи судьи Ужгородского горрайонного суда.

Владислав Братюк, Береговский межрайонный прокурор - брат Александра Братюка, прокурора Мукачевского района. Братья Братюки – племянники экс-областного прокурора Закарпатья Юрия Бенца и после его официального ухода помогают контролировать потоки контрабанды сигарет.

Павел Русняк, заместитель прокурора Закарпатской области - брат Михаила Русняка, и.о. начальника налоговой инспекции в Виноградовском районе Закарпатской области. Ранее брат Павла Михаил возглавлял налоговую инспекцию в Хустском районе и обеспечивал крышу всему игорному бизнесу в Хустском и Иршавском районе.

Игорь Сендак, заместитель прокурора Закарпатской области - сын Михаила Сендака, экс-председателя Дрогобычской РГА (Львовская область). В 2012 году, когда Игорь Сендак был прокурором Жолковского района Львовской области, его и его заместителя задержало СБУ за вымогательства взятки с директора детского дома-интерната. Заступничество папы-председателя РГА и крупная взятка помогли молодому прокурору избежать наказания.

Иван Царь, прокурор Великоберезнянского района Закарпатской области - супруг Галины Царь, городского головы Чопа. У супругов есть сын - Иван Иванович Царь - прокурор прокуратуры г. Ужгород. В прошлом году Иван Царь рассматривался как одна из кандидатур на должность прокурора Закарпатской области. Лоббировали это назначение семья Балог.

Юрий Беламут, прокурор Виноградовского района Закарпатской области - сын Петра Беламута, экс-главы Иршавского райсуда Закарпатской области. В 2012-ом году отец купил для сына должность прокурора Раховского, а потом Мукачевского районов. В Мукачево Юрий Беламут сменил на посту одиозного районного прокурора Ивана Кайла, и перенял от него схемы по крышеванию лесных хозяйств.

Виктор Кузан, прокурор Раховского района Закарпатской области - крёстник Владимира Лемака, бывшего прокурора Закарпатской области. Став прокурором Раховщины, развязал целую войну с районным управлением госкомзема за приватизированные участки земли под вырубку леса. Чтобы участки не возвращались в госсобственность, откуда районный госкомзем не имел права их выделять, каждому хозяину было предложено внести «благотворительный взнос» в развитие прокурора района

Лео. 2015-04-15 / 17:29:53
Слідуючий пікет буде по ситуації щодо прикривання прокуратурою злочинів повязаних з Ужгородським коньячним заводом та його паханом Гісемом. Для цього співвласники планують роздягнутися біля ген. прокуратури та показати, що таким чином їх роздягнув та пограбував Гісем за підтримки прокурорської мафії, яка так і не змінилася.

Племяша Братюк 2015-04-15 / 16:51:55
А не має фактів, Шокіну ще грошей дамо і нічого Янку не буде, поки він нас слухається

Іван 2015-04-15 / 16:40:26
Де факти ?

патріот 2015-04-15 / 16:13:13
Крапля камінь точить...

От, правда, з Данацкових рук нічого доброго не виходить, але Бог з ним...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини