Нардеп Пацкан, заперечуючи, по суті підтвердив, що брав участь в зустрічі на ранчо Ледиди

Намагаючись заперечити достовірне, політик вдався до маніпуляцій

Нардеп Пацкан, заперечуючи, по суті підтвердив, що брав участь в зустрічі на ранчо Ледиди

Сьогодні прес-служба Закарпатської обласної організації політичної партії «УДАР» розповсюдила коментар народного депутата Валерія Пацкана з приводу опублікованої на нашому ресурсі інформації про зустріч в готелі-ранчо «Золота гора» за участі його власника, колишнього «губернатора» Закарпаття періоду Віктора Януковича і голови облорганізації Партії регіонів Олександра Ледиди, начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича та нардепів Валерія Пацкана (УДАР) і Валерія Лунченка («Народний фронт»).

Як було чітко вказано в інформації, зустріч відбулася В СУБОТУ. Скориставшись соломинкою у вигляді механічної помилки (замість 6-го, в інформації  було проставлено 5 грудня), нардеп спробував підправити свій імідж, заявивши, що він не був на зустрічі В П’ЯТНИЦЮ. І навіть навів ксерокопію свого авіаквитка, з яким В П’ЯТНИЦЮ , 5 грудня, він повернувся з Києва до Ужгорода.

І жодного слова про СУБОТУ.

Тобто, йдеться про тривіальну спробу «з’їзду» з теми, не гідну рівня народного депутата. І аналогічну до того непереконливого виправдання, яке прозвучало з уст В.Пацкана з приводу розповсюдженої десятками впливових загальноукраїнських ЗМІ інформації про його «майданівську» репліку в парламенті, що стала приводом до першого «силового» інциденту в новому парламенті України.

Закарпаття онлайн дуже сподівається, що народний депутат Валерій Пацкан скористається такою можливістю і запевнить громаду Закарпаття, що він не брав участь у зустрічі названих осіб на ранчо «Золота гора» в СУБОТУ. А разом з ним те саме зроблять і інші  фіґуранти тієї інформації.

Аби Закарпаття онлайн могло навести додаткові аргументи на підтвердження раніше опублікованої інформації.

Наразі ж Закарпаття онлайн може просто безкоштовно подарувати політикові В.Пацкану найкращий рецепт уникнення такого роду конфузів: просто не робити того, за чим потім доведеться пошкодувати. І тоді не доведеться шукати способів, аби виправдатися.

Принагідно можемо привітати В.Пацкана з тим, що найпалкішими його відстоювачами і практично єдиними поширювачами його дописів на Закарпатті, окрім партійної преси, є видання, які ще вчора вилизували Партію регіонів та Януковича.

Що ж до читачів Закарпаття онлайн, за яких вболіває В.Пацкан, то можемо його заспокоїти, що їх у нашого сайту вкількакрат більше, аніж в усіх разом взятих «регіональних» і УДАРівських видань Закарпаття.

І саме тому, що Закарпаття онлайн НІКОЛИ їх не обманює публікуванням неперевіреної чи недостовірної інформації.

Валерій Пацкан: «Ті, хто лиють на нас бруд, напевно, бояться сильної і чесної команди на майбутніх виборах»

Політик прокоментував звинувачення в таємних переговорах з Ледидою

8 грудня одне із закарпатських інтернет-видань надрукувало інформацію про те, що на ранчо «Золота Гора» відбулася зустріч Ледиди, Пацкана, Шаранича і Лунченка. Під час зустрічі вони, нібито, домовлялися про співпрацю у  контрабандному перевезенні товарів з Угорщини та Словаччини.

Інформацію прокоментував народний депутат України Валерій Пацкан:

«Вчора інтернет-видання «Закарпаття Онлайн» опублікувало «цікаву» новину. В ній ідеться про те, що у суботу, 5 грудня, я нібито зустрічався з Ледидою, Шараничем і Лунченком на ранчо «Золота Гора» (http://zakarpattya.net.ua/News/133111-Na-rancho-Zolota-hora-zbyralysia-Ledyda-Patskan-Lunchenko-i-Sharanych).

«За інформацією Закарпаття онлайн з джерел в правоохоронних органах, йшлося про координацію співпраці по контрабандному перевезенню товарів з Угорщини та Словаччини. Дивіденди від неї, в обмін на забезпечення "кришування" та координацію зусиль щодо боротьби зі спільними політичними опонентами, отримуватимуть і представники політичних сил, що представляють президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка» - йдеться у повідомленні.

Так от. По-перше, 5 грудня – це п`ятниця, а не субота. При написанні подібної маячні пораджу працівникам видання бути трохи уважнішими.

По-друге, 5 грудня я перебував у Києві, де був присутній на засіданні Комітету з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин. 

В Ужгород прибув пізно ввечері – о 21.15. Доказ – посадковий квиток, який додаю нижче. На ньому чітко видно, що о 19.15 я тільки відправлявся зі столиці. Це означає, що, я фізично не міг бути на зустрічі, про яку пише видання.

По-третє, я б нізащо не погодився брати участь у якомусь «контрабандному перевезенні товарів з Угорщини та Словаччини», «кришуванні» цих процесів тощо. Ніколи не був замішаний у кримінальних схемах. Як громадянин і народний депутат, боровся і буду боротися за реформування судової системи, щоб злочинці несли повну відповідальність за вчинене і не змогли підкупити «потрібних людей».

Останнім часом на представників партії «УДАР» ллється чимало бруду. Думаю, це через те, що деякі політичні сили відчули сильного опонента на майбутніх місцевих виборах.

Врешті-решт, я вважаю неприпустимим для засобу масової інформації поширювати подібний наклеп. Тож звертаюся до видання «Закарпаття онлайн»: не публікуйте маячню, котрою собі ж завдаєте шкоди. Інформація, яку ви надрукували – черговий доказ того, що працювати чесно, об`єктивно і неупереджено вам не під силу.

Якщо у цього видання ще залишилися читачі, котрі йому вірять, після подібних матеріалів навіть вони можуть відвернутися.

З повагою, народний депутат Валерій Пацкан».

09 грудня 2014р.

Теги: Валерій Пацкан, Золота гора

Коментарі

до балог 2014-12-20 / 23:37:36
ВІТЯ,ВАНЯ ПАША,ПІТЬОВКО тримайтеся іженіть цих клоунів нахрен із закарпаття

радикал 2014-12-20 / 23:27:59
МИ МІЖГІРЦІ НАПРИЛАД ПІДДЕРЖУЕМО БРАТІВ БАЛОГ,АНЕ ЦЬОГО пацкана продажного

7777 2014-12-16 / 22:28:51
ГАНЬБА ПАЦКАНУ ЗА ТАКІ ЗУСТРІЧІ

конкурс 2014-12-10 / 11:42:28
И это уровень народного депутата? Если би Пацкана не протащили в парламент по партийному списку, ему не удалось бы избраться даже на дворника

тимчасом 2014-12-10 / 10:42:38
Убого виправдовується Пацкан, бо сам чоловік убогий та й опонент, на майбутніх місцевих виборах, убогий. Ну не може людина, яка виросла в хліві побудувати палац, мізків не вистачає, а грошенят треба, бо задарь вже на Пацкана ніхто робити не буде. От і шукає поплічників, як видно, далеко ходити не довелося.

вася 2014-12-10 / 10:27:47


выборы,выборы депутаты - ПИ**РЫ.и крыса не исключение.


ветеран війни 2014-12-10 / 09:15:59
ШКОДА ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ, І ДАЛЬШЕ ГИНУТЬ, А ЦІ БАРИГИ ЗРОСЛИСЯ З РИГАМИ, КРИМІНАЛІТЕТОМ І ДАЛЬШЕ МУТЯТЬ ВОДУ! МАЙЖЕ БУДЕ ТРЕТІЙ МАЙДАН, І МАЙЖЕ БУДЕ КУЛЯ В ЛОБ, ЯКУ ЯЦИК-ЗАЯЦЬ ПРОСИВ НА МАЙДАНІ! ЩЕ ПІЛЬГИ ХОЧУТЬ ЗНЯТИ З ВЕТЕРАНІВ І ІНШИХ. ВЖЕ 50% газових пільг зняли. МАЙЖЕ ЗНОВУ ТРЕБА АФГАНЦЯМ ЙТИ ДО ВЕРХОВНОЇ ЗРАДИ, І ВИНЕСТИ ТУ БАНДУ НА ВИЛАХ ЛЯШКА!!!

Катя 2014-12-10 / 08:52:50
Знаєте, вам ніхто не вгодить. То що ж ви всі такі розумні, чесні і мудрі лиш переписуєтеся в коментарях. Ідіть у владу і зробіть щось реальне.

до виборця 2014-12-10 / 08:38:32
ТИ в своєму розумі?
Лунченко, "нормальний" губернатор, очолив всі фінансові потоки построєні ригами - Ледидою, Бушком, Блюком.... Цей "нормальний і розсудливий" політик, якого винесла на гребінь влади Революція Гідності, успішно продав ту саму революцію і всіх загиблих героїв Небесної сотні, не звільнивши ЖОДНОГО регіонала корупціонера. Мало того, він ввійшов у зговір з ригами і на парламентських виборах, де всіма силами підтримував кандидатів від ригоАНАЛів, наприклад Ярину у окрузі 73.
ТОму просто, не позорся вигороджуючи Лунченка, гамнюка і продажнього пристосуванця.

До виборця 2014-12-10 / 08:17:27
Так хто лизун ти чи ці гандонята на фотографії ?))))
Клоуни, бариги,злодії пане Б--й

Закарпатець 2014-12-10 / 07:41:33
Чом білет (ticket, квиток) уписаний аеропортом на вражій мацкальській мові? Де летів Пацкань? У Ужгород, ци у Саранськ? Они там што - у Києві- нирозумні, ци сепаратисти?

Віктор Лендєл 2014-12-10 / 02:08:59
В.Пацкан - представник старої формації. Ще й не надто розумний.
Словом, не буде з пса солонини

Посторонній 2014-12-09 / 22:59:04
Думаю про зустріч правда. Мотиви: будь ласка. Ригівський губернатор конюх боіться сісти за часи свого владарювання при янику. Лунтик разом з конюхом як був губернатором, зробив схему яка може лопнути. Пацкану треба ммінімізувати вплив балог, так як своєі команди немає. От Вам і революція гідності. А може беспредел ригівський продовжується. Головне, всі знають а ніхто нічого не робе, щоб ублюдків змести.

Таня 2014-12-09 / 22:55:24
Заздрість до молодого перспективного політика? Ахаха! Най навчиться говорити спочатку, добираючи слова та шурупаючи мізками, бись виглядав хоч трохи по-людськи. Молодими і перспективними політиками не можуть бути тупі необтесані довбні, навіть і в костюмчиках із краватками

ара 2014-12-09 / 22:25:17
ці хустські виродки прийшли до влади по трупах сотень людей, і хочуть дальше грати в свої ігри з регіоновськими недобитками. спочатку один гандон продав всі посади за грошіі втік в київ, а зараз другий прийшов воду мутити.

май русин 2014-12-09 / 22:24:49
Но, дораз набіжить міхом УДАРрених пацканят

Отож 2014-12-09 / 22:16:26
Ніщо інше як зависть до молодого перспективного політика ! Валерій Васильвич не звертайте увагу ! У Вашу сторону буде ше багато бруду, робіть свою справу і не звертайте увагу !!!

радванка 2014-12-09 / 22:05:39
Я їх сам там відів вшитких, а відтак усі ці товстозаді Хряки парилися в Русскай Баньке у Конюха. Баранинського

виборець 2014-12-09 / 21:43:26
Дійсно, іноді краще жувати!..

кіноман 2014-12-09 / 21:42:04
Кличко, щоби не комплексувати, підібрав собі в підлегді Пацкана. Пацкан - Буланова. Фільм "Дурний і ще дурніший"

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини