Балога відзвітував про своє голосування в Раді

"За останні два тижні Верховна Рада працювала три дні. Звітую перед своїми виборцями про голосування в парламенті", - пише на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук народний депутат Віктор Балога.

"Отже, я голосував за обрання Голови ВР та його заступників. А також - за Міністра закордонних справ України.

Я не голосував за призначення Арсенія Яценюка прем'єр-міністром. Чому? Пошкодував цього камікадзе, який за 10 місяців роботи не провів жодної реформи. А пустити камікадзе на другу спробу самогубства - це занадто.

Я не голосував за призначення Міністром оборони Степана Полторака. Цим відомством нарешті повинен керувати той, хто користується повагою та авторитетом у всій армії, а не у окремих генералів.

Я не голосував за пакетне призначення Кабінету Міністрів, в купі з Міністерством інформації. Ще на початку формування уряду, суспільству обіцяли, що кожен міністр пройде співбесіду в прямому ефірі і представить свій план реформ. Замість того, депутатам запропонували недемократичний спосіб госування, а народ - знову обманули.

Я також не голосував за призначення голів Комітетів ВР. Я, звичайно, радий, що вони нарешті подерибанили майже всі посади і може нарешті ми приступимо до реформ. Але, мене не влаштовує підхід, за якого комітети стали такими собі бонусами для тих, кому не вистачило місця в уряді, або інструментом задоволення его окремих колег. Це не правильно", - пише В.Балога.

07 грудня 2014р.

Теги: голосування,

Коментарі

афганець 2014-12-11 / 16:44:10
ВЖЕ ЗНЯЛИ 50% КУБІВ газу З ВЕТЕРАНІВ І ІНВАЛІДІВ ВІЙНИ.ЦІ ЖИДЯРИ ДОГРАЮТЬСЯ!!!

Антоні 2014-12-08 / 11:29:27
з іншого боку яценюк не ліпший,..жодних реформ ,навіть натяку.

Антоні 2014-12-08 / 11:26:29
порох з ложкіним загнали країну в енергетичну пастку...і це зимою...

Антоні 2014-12-08 / 11:20:30
шо нам з твого голосування...якщо сидиш там і мовчиш...

Слава Україні 2014-12-08 / 03:10:20
порошенко не чим не кращий, як і коломойський пінчук суркіси медведчук червоненко ахметов вони вважають нас бидлом
Працівники Державного архіву в місті Суми знайшли зовні непримітний аркуш пожовклого паперу, на якому була вказана справжня причина смерті 19-річного хлібороба Андрія Остапенка в 1933 році -- «Українець Служба безпеки України оприлюднила складений за архівними матеріалами перший список осіб, причетних до організації Голодомору 1932-1933 років. . Список включає в себе прізвища різних діячів, зокрема керівників каральних органів -- Об'єднаного державного політичного управління (ОДПУ) при РНК СРСР та Державного політичного управління (ДПУ) УСРР періоду 1932-1933 років, а також документи, що були підписані ними особисто та стали організаційно-правовою підставою для скоєння в Україні Голодомору-Геноциду і проведення масових репресій.
Як зазначають у Службі безпеки, архівні документи беззаперечно свідчать, що Голодомор-Геноцид 1932-1933 років став наслідком спланованих злочинних дій тоталітарного комуністичного режиму.Організатри голодомору Сталін (Джугашвілі) Вінокуров Олександр Ягода Генріх (Єнох) Балицький Всеволод Раденс Станіслав Францович Леонюк Хома Миронов (Каган) Лев Григорович Кацнельсон Зиновій Камінський Яків Зельманович Букшпан Михайло Маркович Друскіс Франц Семенович Іванівський (Гібшман) Ізраїль Давидович Каганович Лазар Мойсейович Молотов Мендель Маркович Хатаевич р В списку багато євреїв які були ідеолологами комунізму та творцями геноциду Українців Тепер зрозуміло чому Ізраїль не визнає голодомору Евреи составляли лишь 6,5% населения Украины в 1926 году. Но цифры, основанные на кропотливых изысканиях в архивах Службы безопасности Украины, говорят о том, что на руководящих постах в ГПУ УССР в 1929-1931 годах евреев было 38%, а в период Голодомора 1932-1933 годов евреи составляли 66,6% среди всех руководителей карательных органов республики. Когда в 1936-м присваивались новые звания по ведомству госбезопасности, то среди верхушки НКВД УССР из 79 человек евреев было ровно 60 (те же 66,6%)
На 75% из евреев -- состояла Киевская ЧеКа.ЦК ВКП большевиков (все евреи): Троцкий (Бронштейн). Ленин (Ульянов. Как минимум еврей по матери Бланк). Зиновьев (Апфельбаум. Писал за Ленина работи Лурье (Ларин), Крыленко (Кличка - «Абрам», впоследствии нарком юстиции), Луначарский (Баилих-Мандельштам), Урицкий (Моисей Соломонович), Володарский (Моисей Маркович Гольдштейн), Каменев (Лев Борисович Розенфельд. Смидович (Смидович . Свердлов (Яков Михайлович Свердлов). Ю. М. Стеклов (Овший Моисеевич )

Міжгіря 2014-12-07 / 18:10:27
І правильно зробив Балога, і справедливо, і логічно, і демократично і нарід його розуміє і підтримує, того він завжди на плаву, шкода що президен Порошенко та виродок жидівський Яценюк так не роблять.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 8
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини