З Єдиного Центру виключили цілий ряд депутатів Ужгородської міськради

У зв’язку із грубим порушенням партійної дисципліни, неузгодженістю дій фракції Єдиного Центру в Ужгородській міській раді із керівними органами партійної організації вищого рівня, завданням своєю діяльністю шкоди авторитету Єдиного Центру, Рада Закарпатської обласної організації Єдиного Центру 8 листопада ц.р. виключила із членів Єдиного Центру :

З Єдиного Центру виключили цілий ряд депутатів Ужгородської міськради

Трикура Віктора Федоровича, 1964 р.н., голову Ужгородської міської організації Єдиного Центру; депутатів Ужгородської міської ради: Костюк Юрія Вікторовича, 1961 р.н., Німчук Степана Михайловича,1966 р.н., Гетманенко Олексія Олександровича, 1984 р.н., Кручаницю Василя Васильовича, 1965 р.н., Козак Тетяну Юріївну, 1966 р.н., Доктор Олександра Олександровича, 1966 р.н., Семаль Віталія Юрійовича,1971 р.н., Рошко Михайла Михайловича,1964 р.н., Жменяк Віру Семенівну, 1957 р.н., Тарахонич Вікторію Юріївну, 1959 р.н.

Також прийнято рішення діяльність фракції  Єдиного Центру в Ужгородській міській раді вважати неправомочною.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Єдиного Центру

08 листопада 2014р.

Теги: Єдиний Центр, депутат

Коментарі

234 2014-11-10 / 22:40:33
Дійсно, з виключенням пана Трикура,а за ним і Чубірка, хоч поменшає заправщиків, секретарок, водіїв та охоронців їх в партії та депутатських списках в міськраду, бо немає тому спасу.

Міжгіря 2014-11-10 / 17:21:04
а коли виженуть з ЕЦ вівчаря Ярему І В , цей клоун лиш паплюжить дану партію в Міжгірю .

чесно 2014-11-09 / 23:38:03
Сьогодні роль мукачівців в політичному житті області - визначальна. Це факт. Віктор Балога - найуспішніший закрпатський політик. Це факт. З кадрами на місцях у мукачівців - проблеми. Це факт. Але проблеми вирішувані. Визнають помилки, виправлять їх - честь і хвала. Якщо ні - втратять контроль над Ужгородом надовго.

читач 2014-11-09 / 23:28:31
депутати від Закарпаття: чотири брати і бандюк-регіонал. Це факт. Не фантазіі.
А Бідолашного Рату лишіть у спокоі. Осінь надворі.

мункач 2014-11-09 / 23:21:07
"Мукачівські сценарії" вифантазовуються в голові Рати, а потім запускаються в світ через Гойса (РІО), Федаку ("Трибуна") і Подебрія (Clipnews). Подебрій ще трохи вкидав всяку дурню через дауна Жаливу. Все це радісно підхоплюють янучарські ЗМІ - Романенко з Карпатньюзу" і т.д. Тепер долучилися УДАРівці недуйдавого Пацкана.

Всім хибить Балога, бо вни негонні до нього ся дотягти. Кіби Балоги не было, їм вшитким би было май добрі, айбо тогди перегризли би єден другому гиртанки :-)

читач 2014-11-09 / 23:14:02
стосовно ж мукачівського політикуму напишу ще раз. Люди на Майдані боролися проти клановості в політиці, ненажерливоі "сім'і", регіоналів, які опустилися до голосування за диктаторські закони. За мукачівським сценарієм до Верховноі ради від Закарпаття мали потрапити чотири брати і два "диктаторські" регіонала Ланьо і Ковач. Один Ужгород не вписався в цей сумний сценарій. А то мали б і клановість, і сім'ю, і регіоналів у повному складі. От і вся Революція Гідності на Закарпатті...

Ален Панов 2014-11-09 / 23:04:40
Бурна реакція 'людей без імені" на висловлені мною думки стосовно "мукачівськоі окупаціі Ужгорода" говорить, як мінімум, про дві речі: перша-правда очі коле, друге-дописувачі настільки стидаються своіх думок, що бояться підпмсати іх власним іменем, з i.p. адресою, як у цивілізованих краінах. Тобто рівень іх розумового розвитку відповідний.
P.s. Мені звичайно лестить, що стаття про актуальну ситуацію в Ужгороді зводиться до коментування висловлених мною думок, обговорення моіх захоплень верховою іздою, історією Франціі, попереднього досвіду роботи, тощо. Натомість пропоную повернутися до обговорення суті інформаційного повідомлення. Дискусію з " людьми без імені" вести, звичайно, не буду в жодному разі.
До речі, порівняння з Наполеоном Бонапартом це дійсно круто:)

Ого 2014-11-09 / 19:52:42
Ну раз вже сам Де Пановус "размішляє" своїм змученим розумом то діла дійсно погані. Ну чесно, Пановус, ти дійсно думаєш що твоя думка комусь цікава, ну невже ти думаю що будеш мати хоч один процент на виборах? Іди краще тренуй на конях, як ти казав свою мускулатуру.))

Степан Крук 2014-11-09 / 16:02:12
О, мсье, Ален де Панов, если б Вы только знали, как вы ничтожны в своих рассуждениях! Дорогой, Ален, комплекс папиного сыночка, вероятно, будет преследовать Вас всю вашу ничтожную жизнь. Внешне Вы чем –то похож на Наполеона: так же неприметен и до безобразия ущербен. Но внутринне, Вы по-детски глуп, несмышлен и наивен. Волей вашего папы Вам было суждено непродолжительное время держать люльку капитана славного города Ужгорода, который вы, увы, уже в своих бредовых размышлениях исключили з городов стольных. О, мсье, если бы Вы только знали, насколько алогичны до спазма и рвотного рефлекса ваши умозаключения об прошлом и настоящем! Вас не меняет время, не наполняет вас опытом, мудростью и умом. Ни «защищенная» кандидацкая диссертация, что обошлась папаше вашему в копеечку, не пребывание в камбузе городской власти. Не мучайте пупок, мания величия Бонопарта Вам может принести только славу уличного арлекино. Мерси боку!

ужгородець 2014-11-09 / 11:46:32
Оце пиз..ь як торжествує Майдан і Революція Гідності.

Оце за перерахованих вами муда..в ужгородських та мукачівських гинули люди на Майдані та продовжують гинути в окопах під Донецьком і Луганськом.

В самий раз Слава Україні.

антиПан 2014-11-09 / 11:32:01
Ужгородці Феєр, Волошин руками ужгородця Щадея. І мукачівці до цього мають відношення хіба що в хворій уяві Алена "де Панова" :-(

До антипана 2014-11-09 / 11:27:36
Хто звільнив порядного Сарваша?

антиПан 2014-11-09 / 11:12:51
Ага, з цього всього словесного поносу цього інтелектуального недоноска єдиною правдою є одне: ця недуйдавість каже - всі погані, а ось я класний, оберіть на наступних виборах мене.
Дебіле, Ужгород грабували не мукачівські, а якраз "свої" - Рата, Погорєлов і т.д. А те, що з Мукачева підтримали на виборах Погорєлова, аби не пройшов Ратушняк, не означає, що він був їхнім. З тих же міркувань Горєлого підтримали і всі ті мислячі ужгородці, які віддали за нього свої голоси. То чому він "мукачівський", якщо він наш - плоть від плоті гнилуватого, люмпенізованого, зруйнованого і вже знищеного (читай Сарваша) Ужгорода?
Так що, глупото, до катастрофи ужгородський "Титанік" привели не мукачівські з нафантазованих тобою мотивів, а ми самі, своїми ж ручками, що кидають бюлетені в урни, а взамін беруть 200-гривневі купюри, або й просто безплатно, від безмежної глупості.
То Балога має розібратися з крадіжкою "Корони"? А самі ужнгородці мають сидіти на гузицях чекати і спостерігати. А ужгородські прокуратура, міліція тільки приймати бабло від Волошина?
Дурню, якби мукачівським був вигідний дерибан, розграбування Ужгорода, то вони б не зупиняли зараз це розграбування, яке перебувало на піку можливостей, шляхом розгону фракції. Це просто не логічно. Але хіба тобі важлива логіка? Тобі важливе твоє маніакальне, не підтверджене інтелектом, прагнення добратися до головного кабінету Ужгорода. Ти вже забув, скотино, що саме ти був першим заступником Ужгорода при попередньому мерстві Погорєлова? І грабував, грабував, грабував разом з ним. Мукачівські тобі винувати? Подивися в дзеркало, Ален "де Панов". І побачиш там мізерну, ницу, нещасну істоту, сповнену комплексів, а від того - ненависті до всіх довколишніх.
Це ти...

Ален Панов 2014-11-09 / 09:50:38
Щодо ситуації в Ужгороді.
У 2012 році "мукачівські хлопці" шляхом тотального підкупу захопили владу в Ужгороді - свій мер (Погорєлов), виконком та більшість у раді. Схему нагадувати не буду - 200 гривень оптом за 5 бюлетенів памятають усі.
З часом мер вирішив змінити політичну орієнтацію на ПР, або говорячи простіше - кинути своїх патронів. При цьому кидок стосувався не тільки і не стільки політики - а банального дерибану бюджету,землі,майна. За це його було усунуто при першій зручній можливості, якою стала революція. Після цього місто номінально очолив інший ставленик "мукачівських хлопців" - Щадей. Реально - містом рулили самі "хлопці", а в.о - був лише отримувачем СМС повідомлень з командами, що робити в тому, або іншому випадку. З часом, напевно, навіть такій інтелектуально недалекій людині цього стало замало і він повірив в те, що він реально рулить. Тому шкурні питання деяких своїх соратників почав вирішувати "не правильно". Ті швиденько його усунули, поставивши більш лояльного. При цьому абсолютно не звертаючи увагу на такі дрібниці як партійна приналежність, політична позиція, тощо. Бо в Ужгородській міськраді вже давно діє єдина партія - ФРАКЦІЯ ДЕРИБАНЩИКІВ МІСТА.
Для окозамилювання громадськості центральний офіс партії зробив цю громогласну заяву ( в черговий раз виключивши своїх членів з фракції), яка ніби має показати як партія бореться з політичною корупцією. Насправді це просто фарс. Подібним чином глава ЄЦу публічно заявляв про неприпустимість привласнення Корони, виключав з партії тих, хто це зробив, обіцяв з усіма розібратися і повернути все місту, а потім тихенько ситуацію спустили на гальмах.
Взагалі, сьогодні, після революційних подій, новою політичною модою стало висувати на керівні посади інтелектуально слабеньких, аморальних маріонеток, якими легко маніпулювати, самим при цьому залишаючись у тіні. Тема безпрограшна - якщо вдастся, то можна дерибанити далі, якщо ні - у смітник люди кинуть щадеїв,губалів,чубірок, а ті хто за ними стоять, будуть спокійно спостерігати.
Для ужгородців має стати зрозумілим, що мета "мукачівських хлопців" полягає у двох аспектах
1) Перенести столицю краю у Мукачево, а для цього потрібно опустити Ужгород нижче плінтусу, що вони і роблять з великим успіхом
2) Під час запланованого падіння Ужгороду - дерибанити, дерибанити і ще раз дерибанити все, що залишилось. У цій темі союзниками виступають всі ужгородські депутати, які за свою частку готові робити все, що їм скажуть.
Якщо така картина підходить - наступний раз знов беріть 200 гривень і голосуйте оптом. Якщо ні - не беріть цих грошей і трохи напрягайте мозок, роблячи свій вибір. Особливо коли вам впарюють маріонетку тих, хто вами рулить сьогодні, розказуючи при цьому казку про нові обличчя.

міжгіря 2014-11-09 / 02:18:06
а Ярему І В, чому не вигнали як кота помийного з партії, цей неук лиш позорить в районі ЕЦ.

О.Д. 2014-11-09 / 00:53:56
Так я,чесно, ніби, й не маю що заперечити) А щодо Волошина, то він не прийшов виключно аби не палитися на своїх питаннях. Але карточка в руках вірного Санчо Панси Г.Шевчука голосувала справно ))

чесно 2014-11-09 / 00:37:49
Сам по собі Щадей не цікавий. Проблема в тому, що він мав шанс хоча б спробувати змінити правила гри в місті - натомість пішов на поводу у мартинів, феєрів, волошиних (до речі, не голосував за відставку Щадея) і місто поринуло у суцільний дерибан. В.О. мера - такий собі мініатюрний Ющенко, на якого так само колсь марно покладали надії.
Семаль допустив голосувння по дерибану - і його треба гнати. Треба речі називати своіми іменами.

п.с. ваш останній допис вже личить вам, шановний О.Д.)))

О.Д. 2014-11-09 / 00:28:25


Та ладно вам, я вже давно перестав звіряти свої вчинки на те, що мені личить, а що ні з точки зору довколишніх. Аби лише потім не було гидко перед самим собою. А тут йдеться всього лише про жарт, зумовлений вашим нестримним бажанням довести, що Щадей - це світове зло. Це при тому, що для мене "Корона" і Волошин - теми ситуативно акцентовані, а тому роль Щадея в перепродажі "Корни", можете мені повірити, оцінена належним чином... ))

Просто не з'їдайтеся на Щадеєві. І, опонуючи мені, пам'ятайте, що те, що ви пишете, відсотків на 95 мені співзвучне... ))


чесно 2014-11-09 / 00:22:55
Щадей, крім всього іншого, допоміг корону вкрасти від ужгородців. А ваші враження, шаановний О.Д., перкажіть своїй "жоні" на вушко)))

п.с. не опускайтесь, шановний О.Д., до рівня "жон". Вам не личить)))

О.Д. 2014-11-09 / 00:16:09
Не втримався)) Чесно, в мене таке враження, що Щадей у вас жону звабив))

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини