Нового керівника Перечинщини представили колективу РДА (ФОТО)

Колективу Перечинської РДА та представникам місцевого самоврядування району у понеділок, 3 листопада, представлено нового керівника Перечинської райдержадміністрації Івана Бібена, який замінив на цій посаді Миколу Грубого.

Нового керівника Перечинщини представили колективу РДА (ФОТО)

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, представляючи нового очільника Перечинщини та вітаючи присутніх, спершу наголосив: "Перечинщина належить до тих закарпатських гірських районів, де живуть порядні працьовиті люди, й приємно зараз із вами спілкуватися. Ми всі трохи втомлюємося від ротацій влади, але маємо рухатися до децентралізації, до якісних змін, до часу, коли громада матиме більше важелів і можливостей впливу на владу". 

Маючи слово перед присутніми й представляючи новообраного голову обласної ради Володимира Чубірка, керівник області зазначив: "В останній час Закарпатська обласна адміністрація тісно співпрацює з обласною радою, власне, як це і має бути. Я хочу, аби і в районі була координація і спільна робота ради і адміністрації - в інтересах громади". 

Відтак Василь Губаль подякував Миколі Грубому за роботу, яка ще й припала на такий непростий час – період, коли увагу приділяли не лише щоденним справам, а й мобілізації та допомозі армії. Сам, вже колишній, голова району побажав успіхів наступнику. Іван Бібен, своєю чергою, подякував за довіру і пообіцяв працювати так, аби у владі району було порозуміння й не було роздорів, на благо краю і країни. Надію, що робота буде ефективною, висловив і голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев. 

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко наголосив, що зараз не час ділити владу, а час об'єднати зусилля. "От тепер у нас нова практика у владі області - ми разом з головою ОДА починаємо день зі спільних нарад. Так раджу і вам - злагоджувати роботу в районі. А депутатам райради бажаю активніше включатися в громадську роботу, допомагати райдержадміністрації" – сказав Володимир Чубірко.

Василь Губаль, спілкуючись з представниками Перечинщини, попросив владу на місцях приділяти посилену увагу родинам учасників АТО, підтримувати волонтерські рухи і Комітет солдатських матерів і дружин учасників АТО, що розпочинає роботу в області. а також – активізувати проекти з енергозаміщення, на які передбачене фінансування з державного бюджету. 

Говорячи про кадрові зміни в області, керівник краю наголосив: люди, які беруть на себе відповідальність за край, повинні для ефективної роботи сформувати команду: "Ми прийшли робити реформи і шукаємо тих людей, з ким спільно діятимемо. Ціль – аби закарпатці побачили роботу на їх користь, а не на користь чиновництва" – наголосив голова ОДА. 

Загалом же владі району порадили не звертати увагу на статистику, а працювати над результатами, які відчують люди. "Також я прошу долати оці чиновницькі підходи у спілкуванні з краянами, бути простішими. І - зламати "стіну" між владою і людьми" – сказав Василь Губаль.

Довідково

Бібен Іван Іванович народився 2 травня 1965 року в с. В.Лази Тячівського району. Має дві вищі освіти: у 1995 році закінчив УжДУ, здобувши фах економіста, а в 2005-му - Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії держуправління при Президентові України, здобувши кваліфікацію магістра державного управління. В органах виконавчої влади з 1999 року. До призначення працював заступником керуючого справами виконавчого апарату Закарпатської обласної ради.

Прес-служба Закарпатської ОДА

04 листопада 2014р.

Теги: керівник, колектив

Коментарі

верховинці 2014-11-05 / 20:31:11
Так обилліть го гівнами як у нас у Міжгірю люди обливають гівнами маєтки Щуря васьки ( деревляного), а тітушка і підставна особа щурів Іван куриця ходить із родив си і миє по три часи у центрі села гівна що всюди по майну щурьовому люди пообливали, і тепер сімю щурів називають ГІВНЯНИКАМИ, ось так мер Міжгіря і слуга Януковича і нині Яценюка та Лунченка васька деревляний доживсядо того, що він є першим гівняником Міжгіря.

Гість 2014-11-05 / 20:13:14
Смішно і грішно... чого Ви так кажете? Грубий багато чого зробив для Перечинщини: наприклад, розвалив до ручки окремі структурні підрозділи адміністрації, і, як остання "базарна баба", збирав доноси .. а про Поприка , Чумулячку та Девіцьку навіть і писати гидко... відносно Козака та Мулеси : перший- п"яниця, а інший -пустомеля із Зарічева... БІДа у Перечині, ой БІДА..болото......

читач 2014-11-04 / 19:48:58
сигінятко Грубий нич не встиг нагаздовати. Навіть на костюм не заробив. 20-річний сведер, куртка. Прийміть чоловіка на роботу, аби на ипний одяг заробив.

555 2014-11-04 / 19:19:05
А що москаль Перцев ще при кормушці? Так він за чотири роки не навчився сесію райради без написаного провести. Навіть Азіров краще українською вже володів. Де той правий сектор? Де патріоти Перечинщини? Там сильні позиції мала Просвіта, де професори Федаки? Де самозванний лемко Мулеца Василь? Де районна громадська Рада? Де Козак Іван Юрович, автор п"єси про Августина Волошина? Чи хоч знає Перцев хто це такий? І нарешті, вас всіх разом устраює москаль? Терпіть - Балога з Мошаком вам поаплодують.

Копча 2014-11-04 / 15:17:51
Лунтік і Балога одного поля ягоди то ж не треба їх порівнювати обоє хочуть влади та доступу до годівниці а казочки про погодження керівників на місцях з громадськістю завжди були казочкою для натовпу

не люблю Лунтіка 2014-11-04 / 14:10:43
Василю, маю великі підозру, що ти під час Революції Гідності був по той бік барикад. Бо такі тепер найбільше кричать про Майдан і Небесну сотню. :(
Власне, що Лунтік ГРАВСЯ з погодженням громадою голів РДА. а поставив всіх яценюківців, з Народного фронту. І робив спільно з антимайданівцями.
От вт тепер і виєте... :))

Василь 2014-11-04 / 13:44:33
Ну що сказати? Погралися в майдан та революцію гідності, в погодження громадою призначення своїх керівників, а зараз хлопці пора заспокоїтись , бо рулити в області і районах буде сім'я. І Правильно пани кажуть, що день починається із спільної наради двох обласних керовників: горови ради та голови адміністрації. А як же по іншому? Все правильно! Чубірко ж має озвучити команду Віктора івановича , що в цей день має говорити і робити Губаль. Гарні казочки розказувати про децентралізацію влади та про злагоджену роботу різних гілок влади. І все це , звісно, виключно на "благо" людей!!! І в районах по призначали виключно високоморальних та кристально чистих керівників. Як приклад , можу навести Тячівський район (Йовдій В.М.) та Ужгородський район (Тимченко А.І.). Ангели!!! Чи не правда?! Народ у нас терплячий і вуха великі має. Лапші багато повісити можна. Революція гідності перемогла! Слава Україні!!!

вася 2014-11-04 / 13:41:16
два "тимчасові" )))

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини