Сидорчук вже звільнив кабінет прокурора Закарпатської області

Під люстрацію підпадають ще два його заступники

Сидорчук вже звільнив кабінет прокурора Закарпатської області

Олег Сидорчук вже забрав власні речі з кабінету прокурора Закарпатської області.

Про це Закарпаття онлайн повідомили джерела в правоохоронних органах.

Справа в тому, що О.Сидорчук підпадає під дію Закону уУкраїни "Про очищення влади" - він 1.5 року працював на посаді заступника прокурора Київської області.

З п'ятниці, 24 жовтня, О.Сидорчук звільняється з прокуратури без права працювати в ній протягом ближчих 10 років.

Піід дію закону попадають і два заступники прокурора Закарпаття - Анатолій Савченко та Михайло Хиля, які більше року були замами за часів режиму Віктора Януковича.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, на посаду прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука було призначено 5-го березня 2014 року. Представляти О.Сидорчука до Ужгорода приїжджав особисто тодішній виконуючий обов’язки Генерального прокурора України Олег Махніцький.

Як тоді було пообіцяно, прокуратура мала запрацювати по-новому, відповідно до очікувань людей, що перемогли в Революції Гідності.

Натомість, по факту, діяльність О.Сидорчука запам'яталася участю його підлеглих в замовних справах проти активістів і журналістів, а також "кришуванням" найбільш резонансних справ, як, наприклад, крадіжка за заниженою ціною у громади Ужгорода комплексу "Корона". О.Сидорчук, який на одній з прес-конференцій особисто обіцяв з'ясувати справу, зокрема з руйнуванням пам'ятки архітектури і зникненням в процесі її приватизації понад 1 000 квадратних метрів площі, надалі особисто зам'яв цю тему. Більше того, за інформацією Закарпаття онлайн з джерел у прокуратурі Ужгорода, прокурорам було дано вказівку не чіпати тему "Корони". Саме завдяки сприянню О.Сидорчука, аби сховати кінці в воду, ужгородську «Корону», придбану за 8 мільйонів, нещодавно перепродали за 1,25 мільйона (ДОКУМЕНТ)

Паралельно гальмувалися кримінальні справи особи, яка стояла за "викупом" "Корони" - Івана Волошина.  Сприяв "гальмуванню" нинішній заступник прокурора Закарпаття Анатолій Савченко.

Олег Сидорчук на посаді заступника прокурора Київської області на замовлення режиму Віктора Януковича займався фабрикуванням справи так званих "васильківських терористів".

Раніше Закарпаття онлайн вже повідомляло про те, що прокурора Закарпаття Олега Сидорчука попросили написати заяву на звільнення.

23 жовтня 2014р.

Теги: Сидорчук, прокурор, люстрація, Савченко, Хиля

Коментарі

патрон 2014-11-08 / 17:09:02
павло русняк перший взяточник то можна подивити по його статках і як він може занімати заст прокурора обл ГАНЬБА СЛАВА УКРАІНІ СМЕРТЬ ВОРОГАМ

Савченко 2014-10-28 / 19:23:06
А я вже другий день відпрацював у Волошина, у бані. Губи болять, зате мене хвалять

Люстрація 2014-10-28 / 16:08:59
Мухіна і Бакая також вже люстрували

справедливість 2014-10-28 / 14:49:27
Iван юрiевин теж збив чоловiка насмерть,але не сидить,а вину взяв на себе родич i.ю.,яки нажаль був важко хворий та помер.

Слива 2014-10-27 / 21:58:17
Балита не промах, як сідорчук пішов скоро все до рук прибрав і вже вчора ходив питання яка свої порішав

та ну 2014-10-27 / 10:18:12
Про Бенцу, старого збоченця Іван сказав не дарма. Саме він прокуратуру перетворив на мусарню з їхніми законами, дебільними принципами "я начальник - ти дурак" і т.д. Во главі угла стала банальна "капуста" - кабінети -хороми, ремонти і т.д., але саме погане - стала популярна банальна зневага керівництва до пдлеглих, яких взагалі не рахували за людей. Варто також віддати йому належне, це спрацьовувало - в розрахунку на начальницьку милість багато прокурорських стучало на всіх і вся. Сумно, бо це продовжується і понині.

ивану 2014-10-26 / 18:16:41
про Бенцу ти хлопче зря. він нормальній дідо був. а от нові приносять нові проблеми і пускають кров закарпатцям

пенсіонер 2014-10-26 / 17:24:24
А чого це ви хлопці попусту дрищете один на одного. Запишіть собі контактний телефон головного люстратора Егора Соболева і опишіть "подвиги" ваші прокурорські, він вам допоможе - 0976059723.

Іван 2014-10-25 / 18:13:17
Із контори гнилу зробив Бенца, котрий зробив з кантори блятство, прийдуть нові люди, принесут нову кров

Орест 2014-10-25 / 16:43:59
Ото гнила кантора

Корнаш 2014-10-25 / 13:36:40
Воно тобі треба Ванюшка про чужі медалі.
Пропрацюєш хлопчину 30 років, може і тобі щось дадуть.
Безумовно якщо пропрацюєш, бо бачу ви, у боротьбі за посади, так підо...те один одного, що і без моєї допомоги один одному горло перегризете. Прямо дивуюся вашим талантам у цьому плані, такі би ви були валовші до роботи.
А на рахунок того хто і яким чином реалізував себе у прокуратурі Закарпатської області поки-що ранувато говорити, на все свій час.

Іван 2014-10-25 / 08:45:05
Не звертайте увагу на Корнаша, він хоч і не реалізував себе, зато медалів ще і внукам вистачить

Штефанюк 2014-10-25 / 07:33:56
Вірно пише Віталій, беріть приклад із мого шефа Павла Михайловича, може з Вас і вийдуть люди.

Віталік 2014-10-25 / 06:49:22
Шановні читачі даного сайту, громадяни Закарпаття читаючи даний сайт свідомо розумію що всі коментарі які написані у даному розділі написані самими прокурорськими канцелярськими крисами, які ні у житті ні у прокурорській діяльності не змогли себе реалізувати. Таким кадрам як Мокрянин, браттям ( Машкаринцям пиякам), Брунцвику, Маханцю, Баламуту, Косею та іншим краще про когось щось писати з метою заздрості ніж взяти на себе якусь ініціативу і щось роби. Звісно плакати, когось обговорювати завжди легше. Дуже шкода що Сидорчук вас не вичислив і не дав вам належної оцінки. Ваш рівень інтелектуального розвитку відповідає рівню гружчика на ринку, а з тих людей про яких ви пишете коментарі - Біловар, Зарева, Кайло, Братюк, Русняк беріть приклад і може у вас зміниться життя на краще.

підтримка людського гніву! 2014-10-25 / 01:12:43
Мені здається, що це не у нас в Тячеві, а десь у феодальному ладі? Ну якщо Генпрокурор Ярема не реагує на такі кричущі факти, то йому самому не місце на цій високій державній посаді! Крім того, ці прокурорські покидьки, насаджені як гниди по області самим Бенцом Ю.Ю., який наплодив цю злодійську зграю злочинців у погонах, мали звільнитися без права обіймати посади у органах прокуратури, за співпрацю із злочинною владою! Мало того через суд залишити їх пенсій та різного роду пільг,службового житла та ін., а це наші податки. І таку бидломасу годувати нам за наші кровнозароблені-гнати у три шиї, в противному випадку кожну наволоч разом із їх крещеним Бенцою Ю.Ю. на вили!

Павло 2014-10-24 / 19:32:11
Я готовий взяти на себе відповідальність за прокуратуру області! Я готовий стати батьком цьому колективу, як мені заповідав Сидорчук

Зарева (міняю шапку) 2014-10-24 / 16:15:17
А тобі, що до того - нас так Бенца научив, все приватизовувати

берегівчанин 2014-10-24 / 15:09:56
поміняйте все берегівське кодло-і міліцію і прокуратуру...перевірте скільки незаконно працівники цих структур отримали житла і вже встигли приватизувати і продати хоча б за останні 3 роки і зробіть висновки з Ген.прокуратрурою...а гор.совет їм у цьому допомагає-одним словом рука руку миє...

Адмін 2014-10-24 / 12:21:04
http://zakarpattya.net.ua/News/130859-Prizvyshche-Sydorchuka-vzhe-zachystyly-z-saitu-Heneralnoi-prokuratury-Ukrainy

Пі,,,сам 2014-10-24 / 10:53:14
Дуже приємно, що в Україні виходить Інтернет-видання ord-ua.com, у якому можна розсекретити будь-якого крутого чиновника, навіть прокурора. Це завдяки редакції, яка не опускається до вихолощення викладених фактів. Матеріали автора друкуються в повному обсязі, через що — реальність: видання саме відвідуєме. У цьому інформаційному випуску нехай закарпатці, Президент України Янукович та Генеральний прокурор Пшонка дізнаються, хто керує районними прокуратурами та грається з людськими долями. Можливо, після цієї публікації хтось зупинить прокурорський хаос, який витворяє відряджений до Тячівщини прокурор Владислав Братюк, про якого неодноразово друкувала закарпатська обласна газета «Правозахист». .



Цар царята та царівна



Хочу зауважити, що Братюка в районі бояться, як небесної блискавки або смерті з косою. Тільки американські зелені з Владислава Петровича роблять лагідне ягнятко. Таке горе для району дісталося від колишнього прокурора Закарпатської області Бенци Ю.Ю. Це його найрідніше фінятко, якого заслали назавжди до нашого району. Він на посаді Тячівського районного прокурора з 2004 року. Цей «царьок» наступного дня, як переступив поріг Тячівської райпрокуратури, знайшов окремі особи, які в м. Тячів купили йому двоповерховий будинок. При цьому деякі копійчата для покупки залучили з районної ради, хоча попередникам-прокурорам ніколи нічого не дарували.

З наступного дня «царювання» у Тячеві Братюк бере водія Михайла у свої руки, тобто дає йому зрозуміти, що його, як миленькі, будуть возити слухняні помічники, крім Рошинця, бо він не керує автомобілем. Штатного водія прокуратури «царьок» зобов’язує возити малих «царят» до садочка та школи, підвозити та знаходити чисті екологічні продукти. А дружина Михайла змушена бути нянькою та прибиральницею у будинку, де «царює» не тільки Братюк, а й його сімейка.



П’яні гонки та його свора



Братюк добре розумів, що йому потрібна група підтримки, щоб мав з ким приготувати шашлик та не в одиночку насолоджуватися французьким коньячком. І одного разу «куций» підстеріг, як «царьок» добряче спожив оковитої, яка посадила його п’яним за кермо, де і скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у якій ледь не загинула людина. Однак службового розстеження не наступило, оскільки Братюк розпорядився, щоб скоєне ДТП оформили на водія. А чого б і не скористатись? Михайло числиться водієм у Тячівській районній прокуратурі…



Неможливо навіть припустити собі, що би творилося в Україні, як би всі були такі, як Братюк. Тоді не потрібно ні суду, ні міліції. На Тячівщині серед білого дня можна завалити людину, зґвалтувати, скоїти будь-який злочин, який міститься у кримінальному кодексі, і за скоєне вам нічого не буде. Для такого випадку цей «цар» у вуздечках біля себе тримає начальника міліції, начальника служби безпеки та має своїх радників, які за скоєні злочини організовують і заносять у кабінет прокурора зелені американські. Навіть, якщо злочинці не мають повної суми, надається відстрочка. Щоб мали змогу реалізувати майно. Від прокурора є повна гарантія – він пацан свого слова: якщо отримав бабло, кидалова не буде.

Для того, щоб творити таке, прокурору необхідні свої слідчі. З одним Братюку поталанило. Тут як тут — слідчий Ігор Турок. Цей відкриває та закриває кримінальні справи не за законом, а як потрібно Братюку. Якщо Ігор Турок колись би «проснувся», то його враз утримає те, що він сам скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у якій покалічено дівчину. Заслуга Братюка, що його слідчий не опинився на лаві підсудних. Тепер не потрібно сумніватись, що цей «боржник» до останнього буде служити небезпечному «царьку».



Прокурорські новації





Тячівський район один із найбільших в Україні, і за штатним розкладом потрібно два слідчих, хоча Братюку достатньо й одного. В прокуратурі кримінальні справи тільки відкриваються та закриваються. Для цього достатньо одного слідчого — досудове слідство в Тячівській прокуратурі не проводиться.



В прокуратурі був справжній слідчий Іван Росоха, який раніше працював слідчим в обласній прокуратурі. Я мала розмову з ним. Росоха мені розповідав, що неодноразово Братюк його в кабінеті по дві години маринував за справи, які були в його провадженні, та вимагав зелених.

Іван Росоха виявився порядною людиною, кваліфікованим слідчим, і Братюку він стояв поперек горла. Тоді «царьок» продумав усе до крапки, замовив ДТП, яке мав скоїти Василь Вурста з смт. Дубове. Так і було. Цей злочинець автомобілем наїхав на дорозі на Росоху і той опинився в реанімації.



Братюк і не гадав, що слідчий виживе. Він дав Рососі І.І. після реанімації один день вийти на роботу, а наступного — на своєму автомобілі відвіз до свого хрещеного батечка Юрія Бенци, який був на посаді прокурора Закарпатської області, де Івана Росоху за п’ять хвилин було звільнено.

Хочеться вірити, що в ході чисельних судових процесів Росоху поновлять на посаді. Але я припускаю, що це така ймовірність, як те, що Братюка посадять за грати.



50 кримінальних справ



Мені вдалося зібрати інформацію через помічників прокуратури: Дьолога, Романа та колишнього заступника прокурора Михайла Юрійовича Багари, який більше пропрацював на посаді прокурора, ніж Братюку від роду. Вони розповіли, що в прокуратурі понад 50 кримінальних справ незаконно порушено проти керівників. До прикладу: Братюк спочатку вимагав від колишнього голови Вільхівської сільської ради Бенци В.М. 50 тисяч доларів. Той відмовився, і побував за ґратами. Тепер не секрет, що у Бенци В.М. в судовому порядку всі кримінальні справи закрито, оскільки в його діях відсутній будь-який злочин. За це Братюк повинен був би знаходитись в колонії суворого режиму, а він до цих пір «царює» в прокурорському кріслі.

Ви добре пам’ятаєте, як Братюк полював за колишнім головою Грушівської сільської ради паном Мельником. Зараз Мельник в адміністрації, і при зустрічі прокурор лізе цілувати мельтони, як дяк в церкві перед молитвою, вірою священною.



Моя думка, що Мельник колись віднесе Братюку передачу в СІЗО, а за те, що невинна людина 3 роки знаходилась у розшуку, Братюк буде боятися навіть жити на цьому світі.



Око в 50 тисяч доларів



На Тячівщині майже всім відомо, що майор міліції Негря Іван Михайлович 31.12.2009 року перебував на службі. Його керівництво доручило йому біля 23-ої години перевірити сільську раду, де в піст сільський голова Рошко В.М. та горе-приватний підприємець Голубка П.П. вчинили «караоке» у п’яному стані. Ці нелюди по-звірячому побили міліціонера.



І що ви думаєте? «Царьок» Братюк терміново з’являється в прокуратурі, забуваючи, що на місце злочину він був зобов’язаний виїхати та очолити слідчо-оперативну групу. А він очолив оперативну групу, до якої ввійшли два колишні заступники Тячівського РВ УМВС – Кузьма та Грулю, яких «царьок» зобов’язав домовитися в лікарні, щоб злочинців після «караоке» визнати тверезими. Це їм вдалося. Тільки тоді, як родичі майора та він особисто закидали телеграмами Генеральну прокуратуру України та Міністерство Внутрішніх Справ, проти злочинців Рошка та Голубки було порушено кримінальну справу за статтею 345 ч.3 ККУ, за якою передбачене покарання до 12-ти років позбавлення волі.



Після отримання хабара Братюк зробив усе, щоб злочинців звільнити з-під кримінального покарання. Для цього цей небезпечний прокурор дає прокурорські вказівки слідчому Бодні, і слухняний недосвідчений підлеглий тяжкий злочин перекручує на статтю про необережність: ніби Рошко притулився до майора міліції, і тяжкі тілесні ушкодження виникли від цієї брудної брехні, а фермер-свинар Голубка зовсім не причетний до цього тяжкого злочину. Особисто спілкувалася з Негрею І.М., який вірить, що вони стануть сліпими від Божого покарання. «Царьку» Негря бажає, щоб і його діти ходили сліпими, а Братюк щоб виносив до онкодиспансеру на ліки стільки доларів, скільки отримав від Голубки.

Не пройшло багато часу, як Братюк замовив Тячівським пацанам налякати Бодню. Але пацани так його налякали, що Бодня опинився на лікарняному ліжку, а Братюк заробив бабло за те, що пацани перебільшили.



Смерть дівчини на совісті Братюка



Випадково зустрілася в Буштині з пані Марією, яка розповіла, що її 14-річну доньку автомобілем збив Василько Пітух із Грушева. В ході досудового слідства злочинця під варту не взято, оскільки вияснилось, що цей пацанчик мав бабло, а на Братюка зелені – як на наркомана марихуана. Кримінальну справу розглядав Тячівський районний суд. Судові засідання тривали півроку. Державне обвинувачення підтримував прокурор Василь Рошинець, який мав намір, щоб суд покарав винного, згідно з вимогами КК України. Як тільки прокурор дізнався, що ця родина при зелених американських, то в останню хвилину Рошинця безпідставно відсторонив від справи. Братюк особисто пішов підтримувати державне обвинувачення, і за тяжкий злочин просив убивцю покарати умовно. Мати покійної судове рішення оскаржила до Верховного Суду України, а Братюку просить, щоб його дітям Бог дав такої долі, яку отримала її покійна донька.

Такі дивні рішення тячівці отримують кожного дня. «Царьок» усім вихваляється, що районом керує він.



Прокурорський «касир»



Хочу, щоб за межами району знали, що посаду голови Тячівської РДА посів принциповий досвідчений працівник Михайло Шелевер. Тільки тячівців дивує, чому він не позбувся цієї небезпечної людини, через яку найбільший район в Україні втрачає свою репутацію. Михайле Івановичу, прокиньтеся та женіть цього «царька» з району, щоб читач зрозумів, що у Тячеві не все так погано!

Велика честь та хвала Івану Івановичу Ковачу. За сім років він, мер Тячева, зробив з цього населеного пункту місто європейського зразка. Шановний! Вас поважають у столичних кабінетах. Мені ж стало відомо, що Ви небезпечного «царя», тобто Братюка, взяли з собою до столиці та познайомили цього хабарника з заступником Генерального прокурора України Михайлом Івановичем Гаврилюком. Краще б Ви його викинули на перевалі — народ Вам усе життя був би вдячний, що Тячівщина позбулася цього відрядженого прокурора, погонялово якого в обласній прокуратурі було «касир».



День починається з «жнив»



Шановні читачі, до Вашої уваги наступна історія, від якої вуха в’януть. «Царьок» зібрав біля себе слухняних приватних підприємців, що з села Руське Поле, яким навішав локшину на вуха. Справа в тому, що Генеральний прокурор України Пшонка доручив Братюку побудувати для нього в цьому селі віллу. За рік підприємці допомогли «царьку» звести будиночок на 400 м2. При цьому Братюк запевнив, що поки він у Тячеві, то за ґрати не потрапить жодний тячівець, за винятком сліпого, кульгавого або бездомного. «Царьок» слово стримав, і «горний ворон» їздить порожнім. Колись він був переповнений, а зараз Тячівське ІТТ постійно без затриманих. «Царьок» розпочинає робочий день із інформації, чи потрапив за ніч хтось до рук міліції, після обіду «несе битий небитого». Братюк усе рішає і гадає, що він усе життя буде царювати та ніколи не помре.



Шановні читачі, доводжу до Вашого відома, що в прокуратурі Братюк набрав команду і кожен має ролі: хто проводить ремонт замків, хто на Ужгород готує сумки з ковбасою. Роман збирає інформацію по кафе, хто що говорить про прокурора, а вдень закривається в кабінеті і до обіду відсипається. У нього в кабінеті є навіть маленька подушка. Прокурор Дьолог – це довірений помічник, однокурсник Братюка. До відома читачів, Дьолог до 7-го класу навчався у Солотвинській спецшколі. Він тільки в 4-му класі почав пізнавати букви. У колишнього голови Тячівської РДА Василя Банка є фото усього класу. Нам тільки не вдалося дізнатись, до якої школи ходив Братюк, але видно, що долари рахує добре. У Братюка зараз одна мета: як позбутися Тимківа — першого конкурента на заступника. Прокурор- «царьок» собі вибрав на зама Юру Беламута. Цей молодий Братюку відвалив немалу суму, але прокурор знає потроху зелені відробляти. Для Беламута — квартира, а Рошинець і Тимків по 30 км кожного дня доїжджають на роботу. Їм квартира не світить. Читачі, але це не головне, якщо в прокуратурі рота помічників, яких Братюк так залякав, що вони не мають права і закашляти, не кажучи вже, аби про щось пікнути.

Вони його нехай терплять, а ми, громадяни, заслуговуємо на справжнього прокурора району, який буде керуватись ст. 21 Конституції України, а не доларами, та жити за поняттями. Можливо, хтось у районі знайдеться та відправить цю публікацію Президенту та Генеральному прокурору України. Думаю, що досить цьому хабарнику сидіти в прокурорському кріслі. Громадяни не будуть терпіти такого нахабного прокурора.

Я не боюся поставити свій підпис, 2 роки збирала факти і докази. Боюся одного, щоб Братюк не підпалив прокуратуру, і порушені та закриті кримінальні справи щоб не згоріли. В грудні вже була спроба підпалити прокуратуру, але пожежна бригада вчасно приїхала і врятували прокурорські кабінети та кепські справи

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини