Активісти Ужгородського ЄвроМайдану передали протест проти Шаранича в МВС України і говорять про відставку Лунченка (ВІДЕО)

Про таке, серед іншого, а також про систему, вибудувану Януковичем, "надломлену", та незломлену ЄвроМайданом, яка нині намагається відродитись, говорили сьогодні під час прямого ефіру на Громадському телебаченні активісти Ужгородського ЄвроМайдану Юрій Світлик та Василь Маняк

Активісти Ужгородського ЄвроМайдану передали протест проти Шаранича в МВС України і говорять про відставку Лунченка (ВІДЕО)

На початку ефіру зазначалось: закарпатці сьогодні зранку вийшли з пікетом під будівлю МВС України, аби висловити протест проти призначення очільником обласного управління міліції Сергія Шаранича. 

Юрій Світлик та Василь Маняк розповіли, що в результаті акції їм таки вдалось зустрітись із заступником міністра Сергієм Чоботарем, який вислухав закарпатців, зауважив, що про з проблемою ознайомлений і пообіцяв у ній розібратись.

"Є проблема із проінформованістю в столиці щодо того, що відбувається на місцях із призначеннями. Сьогодні в результаті пікетування міністерства ми зустрілись з заступником міністра Сергієм Чоботарем, він сказав, що в курсі проблеми і пообіцяв питання вивчити. Подякував, що громадськість змогла донести напряму інформацію про міністерство, і виявив бажання, в усякому разі, з його слів, розібратись у ситуації", - розповів Василь Маняк.

"Ми не проти Шаранича як особистості, ми проти нього на посаді головного очільника міліції. Адже він не тільки працював за режиму Януковича, але і має дуже негарний шлейф, який тягнеться, починаючи ще з 90-2000 років... Ви просто уявити собі не можете, що відбувається на нижчому рівні, на рівні регіонів - у нас (на Закарпатті - ред.) майже всі керівники, які були на посадах у період Януковича, на своїй посадах залищились. Більше того - новий голова адміністрації Валерій Лунченко, ніби молодий, ніби активний "майданівець", залишив їх всіх на посадах і навіть призначає на посади "нових" людей, як наприклад, у Великоберезнянська РДА - де, за нашою інформацією, призначено керівником району людину, яка відправляла "тітушок" на АнтиМайдан", - зауважував Юрій Світлик.

Відтак, під час розмови активісти повідомили: готові були чекати 100 днів, дати час новому керівництву проявити себе і показати спрямування. Однак нині йдеться про те, що незабаром, через кричущі кадрові призначення, постане питання про висловлення недовіри навіть і голові Закарпатської ОДА Валерію Лунченку.

"Ми чекали 100 днів, але пройшло вже майже 4 місяці, і далі терпіти вже так не можна. Ми спочатку рекомендували, але надалі будемо ставити питання відставки голови Закарпатської ОДА жорстко", - повідомили активісти.

Більше - у повній відеоверсії розмови:

10 липня 2014р.

Теги: активісти, протест, Шаранич, відставка

Коментарі

михайло густа(егреш)гр.активіст 2014-07-13 / 22:59:30
Хлопці ви настоящі патріоти Закарпаття.Не звертайте увагу на безглузду критику.Боріться,працюйте натхненно і на далі,а народ до вас приєднається.На Виноградівщині є також зрадники Майдану,які шкурно-підкилимними домовленостями вирішують кадрові питання без ніяких громадських слухань та люстрації.На безглузду критику не звертайте увагу.

сорри 2014-07-11 / 12:01:30
Ага, і Ланьо, який тепер також в Батьківщині, теж "ходив ...на мітинги і акції проти Януковича і підтримував Майдан"? І свідки, мабуть, є? :))))))))

до Юри Світлика 2014-07-11 / 09:58:34
Ти провокатор хренов! Новий голова Великоберезнянської ради ходив з нами на мітинги і акції проти Януковича і підтримував Майдан ! Є свідки !

Лео. 2014-07-10 / 23:34:11
Сьогодні стало відомо, чому проти регіанала Гісема не порушуються кримінальні справи новим складом МВС. Так ось, як стало відомо Шаранич є кращим другом директора коньячного заводу Гісем В.В., що вочевидь і є кришуванням. Готуються скарги до міністра внутрішніх справ щодо мілліонера Шаранича та його т.з. друзів.

іван 2014-07-10 / 21:42:53


не знаю хто під чию дудку пляше, але простому народові це теж надоїло.. всі хотять хоч якихось змін- до ліпшого.. ні одного начальника в ОДА не поміняли, як "брали" так і беруть.. а простий народ страдає....

Попередній коментар видалено. Адмін


НОВИНИ: Політика

17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
» Всі новини