Вбивцею ужгородця виявився його сусід

Взято під варту зловмисника, який позбавив життя 41-річного ужгородця, з яким напередодні трагедії вживав горілку.

Вбивцею ужгородця виявився його сусід

Обідньої пори по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що ним було здійснено виїзд на вулицю Грушевського, де в одній з квартир будинку виявлено тіло господаря помешкання з ушкодженнями голови.

Отримавши це повідомлення, оперативний черговий, не гаючи часу,направив на місце події слідчо-оперативну группу та оперативників карного розшуку міськвідділу, які вже за кілька хвилин відпрацьовували прилеглу територію та опитували жителів будинку з метою встановлення можливих очевидців даної події.

Також на місце події прибули очільник УМВС Сергій Шаранич, його перший заступник Сергій Россоха, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції, експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС та кінологи з службовими собаками.

Тіло небіжчика було виявлено на підлогі у вітальній кімнаті з ознаками насильницької смерті – численними гематомами в області голови. Для встановлення причини смерті тіло було направлено на розтин в прозектуру обласної клінічної лікарні. За висновками спеціалістів, смерть чоловіка настала внаслідок чисельних травм голови.

Міліціонери доклали чимало зусиль для розкриття тяжкого злочину. Вони встановили, що до даного кримінального правопорушення може бути причетний 54-річний мешканець цього ж будинку. З ним у потерпілого неодноразово виникали конфлікти.

Підозру оперативників підтвердив й службовий собака Альфа, який одразу ж взяв слід та допоміг правоохоронцям знайти незаперечні докази причетності саме  сусіда до вчинення цього тяжкого злочину. На черевиках, одязі та у ванні підозрюваного були виявлені сліди крові. Окрім того, біля тіла небіжчика були виявлені особисті речі підозрюваного – розбитий годинник та окуляри з плямами крові.

Виявила мертвого сусіда дружина підозрюваного, яка близько обіду повернулася додому від родичі, в яких ночувала. Вона помітила, що вхідні двері до квартири сусіда привідкриті, зайшла до помешкання і побачила жахливу картину – її сусід лежав на підлозі в калюжі крові. Не гаючи часу,жінка викликала швидку допомогу. Після чого зайшла до своєї квартири, щоб покликати чоловіка на допомогу, але його вдома не було.

Зі слів підозрюваного, він працює в одному з ужгородських кафе різноробочим. Цієї трагічної ночі повернувся додому близько опівночі. Щойно зайшов до своєї квартири, як почув стукіт у вхідні двері. Відчинивши, побачив сусіда в стані алкогольного спяніння, який зайшов до нього, щоб позичити пляшку оковитої. Не знайшовши вдома горілки, підозрюваний пішов до цілодобового магазину, купив пляшку та пішов у гості до потерпілого.

Спершу чоловіки за чаркою мирно розмовляли. Однак, пригадавши давні непорозуміння, перейшли до словесної перепалки, яка переросла в бійку. Від ударів потерпілий впав на підлогу. Побачивши, що накоїв,підозрюваний відразу пішов додому, переодягнувся, заправ свій закривавлений одяг та виклав його  сушити. Далі ж знову пішов до магазину, купив ще одну пляшку горілки. Повернувся додому, де за чаркою просидів аж до ранку. Вранці пішов на роботу, а коли повернувся, його затримали працівники міліції.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Розслідування триває.

Зловмисник у скоєному зізнався. Під час слідчого експерименту вінвідтворив події тієї злощасної ночі. Ужгородський міськрайонний суд  обравйому запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Наразі правопорушник перебуває в слідчому ізоляторі  м.Ужгорода.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

07 травня 2014р.

Теги: вбивство

Коментарі

Березнянин 2014-05-08 / 03:09:04
Но а вбивцю копчу, туту Іши тварь ці найде Шаранич?

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини