Кандидата на голову Рахівської РДА від "губернатора" Лунченка просили виключити з "Батьківщини" за співпрацю з "регіоналами" (ДОКУМЕНТИ)

Ірину Вербіцьку (Кевер), чию кандидатуру на посаду голови Рахівської районної державної адміністрації запропонував і затвердив голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко, мало не виключили з партії "Батьківщина" за співпрацю з владною Партією регіонів.

Кандидата на голову Рахівської РДА від "губернатора" Лунченка просили виключити з "Батьківщини" за співпрацю з "регіоналами" (ДОКУМЕНТИ)

Принаймні, саме цього письмово вимагав від керівника обласної "Батьківщини" Олександра Кеменяша очільник Рахівської районної організації цієї політичної сили Микола Кокіш-Мельник.

Аналогічні претензії звучали і на адресу чоловіка п.І.Вербіцької Василя Вербіцького.

Співпраця нинішнього кандидата на головне владне крісло району відбувалася навіть всупереч недвозначним директивам про заборону співпраці з Партією регіонів, що надсилалися в партійні осередки з керівних органів "Батьківщини".

"Дані депутати де юре члени ВО "Батьківщина", а де факто працюють з Партією регіонів", - писав у своєму листі на адресу О.Кеменяша М.Кокіш-Мельник.

Питання, чому керівник обласної "Батьківщини" не відреаував на це звернення керівника райосередку партії, залишається без відповіді. Як і те, чому саме цього кандидата пропонує для керівництва районом "губернатор" В.Лунченко, який представляє в області владну вертикаль партії Юлії Тимошенко.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнрахівський ЄвроМайдан спершу відкинув кандидатуру Ірини Вербицької. Вказувалося, що її зв'язок з командою "губернатора" йде за партійною лінією, а також через чоловіка, який працює в лісовій сфері. Наголошувалося на тому, що через останнього Ірина Вербицька тісно пов'язана з місцевими "регіоналами".

19 квітня 2014р.

Теги: КЕвер, Вербіцька, Кокіш-Мельник, Батьківщина

Коментарі

майдан 2014-04-23 / 14:29:14
Питання треба ставити руба:ТІЛЬКИ ШЛЯХОМ ВИБОРІВ НА ПОСАДИ-ГУБЕРНАТОРА,ГОЛІВ РДА.ОСЬ ДЕ ВЕЛИКА ПОМИЛКА,ЯКУ МАЙДАН ПРОСПАВ.І,ЗРЕШТОЮ,МИ ВСІ!!! ІВАН МОЛОДЕЦЬ,МІРКУЄ ПРАВИЛЬНО.ВОЧЕВИДЬ МАЙДАН ВІДБУВСЯ ЗАРАДИ ТИХ,ХТО ТЕПЕР ПРИ ВЛАДІ.ДУЖЕ ШКОДА,БО ЗАГИНУЛИ ЛЮДИ.

Іван 2014-04-23 / 11:17:46
Не за горами той час, коли на посаду голови РДА будуть обирати, а не призначати... Ціною смерті і каліцтва, ціною пропавших безвісті людей, дорвавшись до влади, як скажені пси - не можуть поділити крісла. Гидко спостерігати за цим всім. На що здатна людина, аби тільки бути при владі... Що змінилося? Що покращилося? Де стабільність? Де добробут? Чому ДАЇшники продовжують вимагати хабарі? Чому підприємці, які влаштовували автомайдани, досі без ліцензій торгують алкоголем і цигарками?... і т.д і т.п. Скільки ще повинно загинути людей на Україні (тепер Януковича вже немає)щоб повернути хотя би те що було ( я маю на увазі: стабільність, розвиток економіки то що)

Конкурс 2014-04-23 / 09:16:54

Пропоную знайти гіршу кандидатуру на посаду голови Рахівської РДА від запропонованої Лунченком трійки(Е. Німчук, І. Ківер,О. Севч) починаючи від регіонала-адміністратора в.о. В. Сабова, О. Кравчук,В. Піпаша, І. Сурмачевького або кого-небудь із вулиці. Останні всі разом зроблять шкоди району мінімум у 2 рази меньше від вказаної "трійки".

спостерігач 2014-04-22 / 23:05:49
Гуцули ніколи не були виваженими й мудрими.Ляжуть під будь кого заради грошей.Тому нижче написані коментарі-це,власне,театр одного актора.Отже,самий примітивний може бути головою РДА.

Санітар 2014-04-21 / 20:15:32
В газеті "Зоря Рахівщини" №29-30 від 19 квітня 2014 р.районна партійна організація ВО"Батьківщина" вітає з ювілейним Днем Народження голову Е. Німчука(приєднуюсь до поздоровлення).Але від імені райорганізації може виступати тільки голова - це що, здається, голова поздоровив себе сам і в той же час "забув" поздоровити мешканців Рахівщини з найбільшим християнським святом-Воскресінням Христовим? Без коментаріїв.

бувалий 2014-04-21 / 15:43:24
Призначення на посади цих двох дам(Ківерка і Севчиха) реабілітує всіх тих хто до цього був при владі- комуністів,есдеків,нашоукраїнців,регіоналів і єцунів,бо такої "пустоти"ще ні одна політсила не висувала на керівні посади.

Народному контролю 2014-04-21 / 14:38:01
Чому ти вважаєш, що в Ківер- Вербіцької, сідого бойка низький рейтинг.Вони та П. Бочкор очолюють районний список ВО"Батьківщина". Бочкору за трудові досягнення не надякуються працівники комунальних служб Рахова.Ківер- Вербіцькі пишеш використали Кокіш- Мельника,але ще краще вони поступили з М. Беркелою, Д. Андріюком та І. Біляком- з рук останніх отримали посади, але при зміні ситуації дружньо проголосували, щоб іх зняли з посад.знаючі люди твердять, що Ківерку просуває О. Севч, бо ій обіцяно керівництво райвідділу освіти. Освітяни скоро ощасливлять не тільки район, но і Вас.

народний контроль 2014-04-20 / 21:47:11
Народ а що хіба неправду пишуть про Ківер-Вербіцьку? Я знаю Вербіцьку та тут навіть в коментах лише квіточки! Вона із своїм бойком сідим використали Кокіш-Мельника щоб попали в районні депутати а там з ПР спєлись, інакше де би вони "зайчики" були? А інакше ніколи небулиби депутатами, бо і на свої вулиці за них ніхто непроголосувавби! А також пригадайте, що ця лисиця Ківерка-Вербіцька вже 2 каденції депутатом районної ради і що Вона зробила для людей, крім того, що вирішувала власні шкурні питання, та коли посіла посаду заступника головно лікаря списувала бюджетні грошики та беруться хабарчики для покращення свого фінансового стану? А Лунченко якщо збирає таку "молоду" команду як в Рахові Вербіцькі, Сурмачи а в області як Сербайло то йому ганьба, партія регіонів повертається?!

Гуцулу з ділового 2014-04-20 / 18:38:15
Що ти пропихаєш орисю та туроку ? Давай рекомендуй ЗАКУРЕНОГО!!!

земляк 2014-04-20 / 13:01:10
так працювала разом з регіоналами біляком шишвак та здирали з сільських медиків данину

Гуцул з ділового 2014-04-20 / 08:10:35
Чому не призначили орисю або турка? Що Сурмачевський падла і гівнюк тернопільський сербайлови заплатив чеське бабло і лунтіку?

лісник 2014-04-20 / 07:34:35
Київ мав мера всіх марсіан, чим Закарпаття гірше і не може мати губернатора із Місяця? Кадрове вирішення питання на голову Рахівської РДА має всі признаки, що губернатор впав на голову " из луны свалился".Неможливо уявити подібне кадрове рішення в адміністрації Ледиди, а кінець...Невже теперішні очільники абсолютно не думають про наслідки і оцінку іхнього керівництва.

КОл 2014-04-20 / 06:32:45
Коцю а хіба не ПР створила громадську організацію яку ти очолив??????

wolf 2014-04-20 / 01:31:35
При керуванні Кокіш-Мельника осередком, "Батьківщина" лідирувала по участі та організації, на всіх мироприємствах в районі, а при "царюванні" пана Німчука, немає кому й прапори тримати на мітингах(сам по три тримає), а депутати остаточно "лягли" під диктовку Беркели. Пані Ківер дійсно після отримання мандату, на першій же сесії, голосувала за члена "Партії регіонів" Беркелу Миколу Миколайовича, як очільника РДА....

Довідка 2014-04-19 / 23:45:10


Флуд, хамство і анонімний перехід на особистості. Коментуйте суть публікації, а не особу автора. Коментар вмидалено. Адмін


петро 2014-04-19 / 21:02:55
Ківерка має 100% тісний звязок з ригами бо отримала посаду,заступника

БЮТ 2014-04-19 / 20:40:06
коцю, а правда добре було разом з зелінським та качуром дерибанити землі полонин, правда сурмач став у поперек, не дав розмахатись по повный, зато ти такий на него сердитий, а тепер уже й на ківерку.

коля 2014-04-19 / 19:37:05
Тролінг і анонімний перехід на особистості. Коментар видалено. Адмін

народний контроль 2014-04-19 / 19:09:36
Знаю Кокіш-Мельника особисто, має свої мінуси і свої плюси, але як він був у Батьківщині то була в Рахові опозиція і партія Батьківщина а як пішов то де партія Батьківщина, спитайте простого рахів'янина і переконаєтесь?! А щодо цеї публікації то документи сами говорять за себе! І тут ще чомусь немає як ПР дали "опозиціонерці"Ківер-Вербіцькій посаду?

Василь 2014-04-19 / 17:33:46
Опять волоцюга Кокіш-Мельник воду каламутить та кляузи пише, ліпше би написав за які такі "діла" його копнули з батьківщини??? Лиш би других обсирав чмир...

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини