Кандидат на посаду голови Тячівської РДА Василь Мейсарош: «Жодних домовленостей з Голубкою не було»

На сьогодні питання, хто очолить Тячівську РДА, досі залишається без відповіді. Як відомо, «губернатор» Лунченко закликав обох кандидатів на посаду голови РДА – Василя Мейсароша та Петра Голубку – сісти за стіл переговорів.

Чи були такі спроби «домовитись» і чи можливий такий варіант в принципі – ми попросили прокоментувати одного з претендентів на посаду голови РДА – Василя Мейсароша, якого підтримує Тячівська Районна Народна Рада.

– По-перше, попросив би деяких інтернет-користувачів не обливати мене брудом і безпідставно не звинувачувати у тому, чого не було. Інакше я би просто не пройшов три перевірки у Верховній Раді України, де працював помічником народного депутата. Я ніколи не сидів ані в чеській, ані в українській тюрмі. Жодної кримінальної справи проти мене порушено не було, судимостей теж не маю. Це все безпідставні вигадки і наклеп. Інакше як би мені, депутату Тячівської районної ради, члену комісії з транскордонного співробітництва відкрили шенгенську візу? Тому попереджаю, що за такі дії передбачена відповідальність. І я буду задіювати усі правові можливості для того, аби кожен, хто поширює про мене голослівну брехню і наклеп, відповів за це. А очорнювати своє ім’я не дозволю нікому. 

Що стосується домовленостей, то їх не було і бути не може. Тим більше про якісь гроші. Востаннє з Петром Голубкою ми бачилася приблизно два тижні тому, на засіданні Тячівської Районної Народної ради. Він приходив на засідання і говорив про те, що хоче бути головою райдержадміністрації. Але міг хоча би привести сільських голів, які підписались за нього, чи бодай когось із представників громадськості, щоби прокоментували свою позицію. Тож кандидатуру Петра Голубки ТРНР забракувала. До речі, з листа-відповіді «губернатора» на звернення ТРНР про мою підтримку ми дізнались, що є ще один претендент на посаду голови РДА. Його начебто підтримує якась інша, але теж нікому не відома громадськість. У листі Лунченка цю особу було помилково названо як «Фекете Емерих Зігмундович», хоча насправді ім’я цієї людини – Емерих Людвигович. Йдеться про колишнього керівника виборчого штабу «Фронту змін» у Тячівському районі. Ми запрошували пана Емериха на засідання ТРНР, однак він не з’явився.

Натомість Тячівська Районна Народна Рада тричі одноголосно приймала рішення про те, щоби підтримати мою кандидатуру. Це ж не купка випадкових людей, як дехто намагається подати, а депутати районної ради, яким довірили представляти свої інтереси мешканці району, і представники громади Тячівщини – активісти, які пройшли Майдан, створювали Комітет опору диктатурі, це керівництво Народної Самооборони Тячівського району, до якої вже зараз входять понад 300 осіб…

І ще одне. Під час візиту до голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка ми попросили надати список сільських голів і громадських організацій, які нібито підтримали кандидатуру Петра Голубки. Однак ніхто і досі цього списку не бачив. До того ж, сільські голови ставили свої підписи на зверненні до губернатора як громадяни, але не як керівники сільських громад. Бо ж чи збирали вони сесії сільських рад, щоби порадитися із представниками своїх громад?  Ні, а тому і не мають права розписуватися за громаду.

І просив би не приплітати сюди кумівство. Яке це має відношення до громадських справ? Так, ми однопартійці. І партія висловила свою позицію – на засіданні обласного бюро ВО «Батьківщина» одноголосно було прийнято рішення про мою підтримку.

Рішення про призначення голови Тячівської РДА повинен прийняти «губернатор». Валерій Лунченко пообіцяв перед своїм призначенням співпрацювати з Народними радами, то хай дотримується слів. Якщо ж він знехтує думкою Тячівської районної Народної Ради, то на кого буде опиратися? Адже у попередньому руслі ТРНР не дасть працювати нікому – ні мені, як це відкрито заявила на засіданні ТРНР, ні тому, кого призначить «губернатор». І свою позицію ТРНР буде відстоювати перед керівником області і надалі.

27 березня 2014р.

Теги: Тячів, Мейсарош, Голубка

Коментарі

Тиводар 2014-03-29 / 22:37:12
Та Мейсарош ще той перец,той мутняк довжен майже половині району,зовсім неадекватна людина,а ще про минуле,прославлений кримінальним життям в Чехії,зробив кішенькову Народну раду з таких як і він!

Косма 2014-03-28 / 18:18:30
ОДА та РДА треба негайно ліквідувати. Тільки виборні особи на місцях. Тільки тоді народ реально зможе спитати обраного чиновника: "Що ти сьогодні зробив для покращення життя завтра?"

з буштина 2014-03-28 / 14:21:52
От бреше пан Мейсарош. Одразу після того, як Лунченко запропонував вирішити на круглому столі, була зустріч із паном Голубкою. Тільки пан Мейсарош своі амбіціі не хоче кинути. Що стосується візи, не він буде розказувати як і за скільки робляться візи в області.
Перехожому. Розкажіть в чому пан Голубка конюктурщик і мутняк? Може в тому, що у всі часи був у одній партіі? Чи в тому, що побудовав бізнес, з якого платить зарплату людям, податки?

тячівець 2014-03-28 / 07:52:52
Мейсароша ніхто не купить, тому він багатьом заважає, нажаль.

Перехожий 2014-03-27 / 21:59:54
Мейсарош - порядний і прямий чоловік. Голубка - мутняк і конюктурщик.

неля 2014-03-27 / 20:26:53
Пане Василю Мейсарош, ви на правильному шляху. Якщо Вас обрали, про які домовленості може йти мова? Посада голови рда - це не базар, це - служба народові Тячівщини! Слава Богу!Слава Україні! Героям слава!
Р.S. "Кажуть, що Вам пропонували великі гроші, щоб Ви відмовилися. Але, на мою думку, це брехня."

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини