"Правий сектор" відкрив дачу Медведчука в Жденієві для екскурсій (ДОПОВНЕНО ФОТО, ВІДЕО)

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні закарпатська громада взяла під свій контроль дачу одіозного прокремлівського політика Віктора Медведчука - очільника антиукраїнської організації "Украинский выбор", кума російського президента Владіміра Путіна.

"Правий сектор" відкрив дачу Медведчука в Жденієві для екскурсій (ДОПОВНЕНО ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомив Закарпаття онлайн з місця події Богдан Пилипів, дачу "Ведмежа діброва" зайняли бійці "Правого сектора" Закарпаття. Зараз на території садиби їх 70-80 чоловік.

Як розповідає Богдан Пилипів, такої розкоші на Закарпатті він ще не бачив - це справжнє закарпатське Межигір'я. Картинна галерея садиби нагадує музей, тут все - від Золтана Шолтеса до Адальберта Ерделі та Йосипа Бокшая, ескізи та картини.

У підвалі - вина, найстаріше з яких урожаю 1973 року.

Крім основної споруди тут є ще три: господарський будиночок, зверху - колиба.

Є на території своя ферма - з коровами і кіньми. Тут же - власна сироварня.

В гаражі - автомобіль "Майбах".

Як повідомив Б.Пилипів, завтра, з 9-ї години, "Ведмежа діброва" В.Медведчука буде відкрита для громадськості.

Фото зроблено камерою мобільного телефона

23 березня 2014р.

Теги: Правий сектор, Медведчук, Ведмежа діброва

Коментарі

БАМчик 2014-03-26 / 22:21:42
ви Романе задали декілька запитань котрі вже самі собою сходяться в пазли...

БАМчик 2014-03-26 / 22:16:19
в мене Романе ці всі запитання давно виникли. Наступні події в країні підтвердили мої підозри і дали відповіді на деякі з них

тральщик "Черкаси" 2014-03-26 / 19:53:14
Пропоную передати дачу в користування сім"ям війсьових, виведених з Криму.

Роман 2014-03-26 / 17:09:08
У мене кожний день виникає все більше питань стосовно ПС :чому якщо Сашко Білий був таким ворогом ФСБ І Росії щому його не ліквідували при Януковичу (коли у СБУ було повно ФСБешників) хто такий насправді Ярош ???? вся інфа по ньому в неті однакова один в один ( жодної статті, якихось бізнесових стосунків, бублікацій і .т . д все практично однакове) єдине що ніби відомо , що він кореш Корчинського (який проходив підготовку у ФСБ так кажуть багато джерел , і він був скрізь де була Росія :Абхазія,Придністровя , Осетія) і чому вся пропаганди Росії побудована на Правому Секторі на збройному захоплені влади радикалами націоналістами , до речі ПС одна радикальна сила яка не здала зброї до сих пір не дивно? Чому Ярош в ніч перед рострілом зустрічався з Януковичем і нікому цього не сказав поки журналісти не розкопали. Ці патріоти на пресконференціях ходять зі зброєю як чеченські бойовики , кого вони с...ка тут захищають у тилу , хочеш воювати то ідь в Крим чи Росію

Вуйко Славко 2014-03-25 / 22:36:57
О.Д. Я не конкретно до вас звертався. Що робить кожен. Віносно заступника ОДА - то я вам наведу ще один приклад крім Тенюха - генерал Ярему, чи не найкомпетентнішого міліціонера, активного діяча і патріота - його засунули віце-прем'єром з двома помічниками і черговим автомобілем для всіх у Кабміні. З того часу, бачивши Ярему кожного дня - ми за ньтого забули. Його вже немає. І крім консультацій йому вже нічого не довіряють. Розкошує бандит Аваков. А тепер висуньте претензії до Яреми, що він не затримав бандюків, що розстріляв Музичко, що у областях продовжуються безпорядки і т.д. От вам і "взяли участь" у формуванні влади.

Справедливый 2014-03-25 / 21:49:28
Должно быть проведено тщательное расследование и все возвращено государству!

бумеранг 2014-03-25 / 20:19:32
Якщо чесно, то не в дачі діло. Має бути встановлена істина та справедливість, повернути землю 220 га громаді, групу чиновників,котрі з барського плеча "подарували" людські угіддя під суд,а дачу перевести на державний баланс і зробити черговий пансіонат чи будинок відпочинку для туристів. Ті з селян, котрі це обістя обслуговуюють та охороняють, будуть мати згодом державну зарплату за роботу, а не в конвертах від "мецената Ведмедчука"...Усе, що придбано нечесним шляхом, награбовано має бути повернуто громадянам Україні, державі.

О.Д. 2014-03-25 / 19:30:30
Вуйку Славку, чого ви розкричалися? Те, що ви констатували, я знаю і без вас. Але наголошую на тому, що на відміну від того ж УДАРу, який я навіть партією не вважаю, а хіба командою на вибори, "Свобода" взяла участь у формуванні уряду. На рівні області голова закарпатської "Свободи" Олег Куцин став заступником "губернатора" Лунченка. Тобто, як члени владної коаліції ви несете повну відповідальність за те, що робить влада.

Що роблю я? Я роблю "Закарпаття онлайн"... ))

Вуйко Славко 2014-03-25 / 19:21:37
О.Д.:
Квота БЮТу, який за допомогою ригівських депутатів захопили майже всі суттєві посади:
В.О. президента, спікера, голови Кабміну, міністр МВС... Завдяки цьому всі риги були випущені з України, сьогодні багато призначені знову на важливі посади, у тому числі міліціянти, що креували операціями проти Майдану, саме Турчинов не перерахував кошти для армії, які виділені - Тенюх бомбардує Турчинова листами, що нічого не робиться - заводи не завантажуються оборонними замовленнями, не виділене пальне, не оплачуюються акумулятори для техніки, які на складах, море інших моментів бездіяльності Турчинова-ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧОГО ЗСУ. Саме політичні рішення Турчинова дають право діяти міністру Тенюху. Але Турчинов здав Крим. Коли влада здійснює вбивство Музичко, то люмпен не верещить як при припиненню НТКУ трансляції переможних реляцій Кремля по взяттю Криму, всадивши хза стіл агента Кремля Панайотова. Чи коли два русопльота - Аваков і його заступник виправдовують мало не ритуальне вбивство патріота. ЧИ ВИ ТУПІ? ЧИ ВИ ТАКІ Ж СКОТИ, ЯК І АГЕНТУРА КРЕМЛЯ? ВИ НЕ БАЧИТЕ, ДЕ ВОРОГИ? ХТО ПРЕСУЄ УКРАЇНСЬКУ МОВУ, "ПАТАМУ ЧТА НЄ ВРЄМЯ СІЙЧАС МІНЯТЬ ЗАКОН ПРА МОВИ - НАДА НЕ РАЗАБЩАТЬ СТРАНУ"? ОСТАННІ, ХТО ЗАХИЩАЄ УКРАЇНСЬКУ УКРАЇНУ - ЦЕ СВОБОДА І ПРАВИЙ СЕКТОР. А ВИ ЩО РОБИТЕ? НУ ТО МИ, ЯКЩО НАС І БУДЕ МАЛО, БУДЕМО РОБИТИ ТУ РОБОТУ ЗА ВАС, ЯКУ ПОТРЕБУЄ УКРАЇНА. НАЦІОНАЛІСТ ВОЮЄ ЗА БАТЬКІВЩИНУ, НАВІТЬ ЯКЩО ВІН ЛИШАЄТЬСЯ ОДИН, У ОТОЧЕННІ ЗРАДНИКІВ.

Вуйко Славко 2014-03-25 / 19:06:41
Гриценко до нижченаведеного мого коментаря. :
https://www.youtube.com/watch?v=3iknAk9eItI

Вуйко Славко 2014-03-25 / 19:05:48
КОСМІ:
Свобода найактивніше виглядає. А нацистами патріотів називають кремлінські фашисти, які і є імперськими нацистами. Це їхня риторика. Свобода може десь і робить помилки, але не є поверховою, рекламною, як Удар. Хоч Удар є виграшнішим як БЮТ, якщо виключити українофобію Кличка. Такий самий географічний, а не національний патріот є Гриценко. Хоча він є один із небагатьох, кому можна було би довірити крісло міністра оборони чи президента у цей час і у чесності котрого я не сумніваюся. Але не для розбудови України. Втім подивіться Гриценка на Громадському ТБ. Свобода не бігає, не піариться, там іде пекельна робота. В тих межах, які доступні Свободі у цій владі. Я це знаю.

Косма 2014-03-25 / 17:43:48
Поки шо Свобода виглядає набагато гірше навіть за Батьківщинівців. Ганьба нацистам зі Свободи за недалекоглядні кроки у владі!

О.Д. 2014-03-25 / 16:50:33
Вуйку Славку, що не так? "Свобода" не має квот в цьому уряді? Мені що, своїм очам і вухам не вірити? І голові також? Якщо антагоністи, то виходьте з уряду і допомагайте Україні позбутися цієї путінської біди з косою. Поки вона остаточно не зруйнувала країну. За підтримки "Свободи"...

Вуйко Славко 2014-03-25 / 16:42:26
о.д. Не так. Абсолютно не так. Це антагоністи.

підприємцю 2014-03-25 / 15:31:09
Я вам скажу звідки кошти: доходи ві злочинної лісозаготівлі (голова Воловецького держлісгоспу - його брат). доходи від прийому на роботу (всі посади від прибиральниці до голови адміністрації - через нього і за велику плату), дань з міліції і поста ДАЇ, дань із заправок, шкільні їдальні (на посаді начальника управління освіти у Воловецькому районі - його ставленик В.М. Попелич - злодій від злодія) і можна продовжувати...

Істеблішмент 2014-03-25 / 13:28:51
розкрадуть все там і на тому все закінчиться! Великі революціонери, кривий сектор....

О.Д. 2014-03-25 / 12:27:51


Вуйко Славко, я загалом ваше обурення поділяю, однак, чомусь здається мені, що партія "Свобода" зараз ділить владу разом з кадрами Тимошенко. Чи не так?


Вуйко Славко 2014-03-25 / 11:51:39
Де та паскудь, яка верещала, бризкаючи слиною, що Мірошниченко провокатор? Де скот люмпенський, що «аб’єдіняєт страну», а не об’єднує країну? Де ота паскудь, що сичить проти Свободи – «ані апазорілі Майдан – нєужєлі нє маглі директора НТКУ інтєлігєнтна уволіть!». Де ті українофоби-«лжепатріоти», які адабрялі турчинова, що заветував відміну мозлочинного мовного закону КК – бо «не ка врємєні»? Музичка менти розстрілюють без слідства и суду – просто у наручниках – у серце!! Цей вєлікодєржавний фашизм нової «власті» у нас на очах!!! Нищать українських патріотів! То де оті скоти чистоплюйські? ХОЧУ ПОЧУТИ ВАШ ГОЛОС, МРАЗІ!

Совість 2014-03-25 / 11:45:48
Народ нас зливають, треба робити ще один майдан ,чим бестріше тим краще ,олігархи починають наступ ,продають Украіну акупантам,ми єдині і це ясно всім, а цей єфремо ,скот російський і дальше кидае кістку з мовним петтанням, партію регіонів ікомуністичну треба негайно заборонити як акупанську проросійську, або нас почнуть унижати в нас дома, як наших солдат в Криму, унас мало часу, бо залишився крок до рабства,Украіно Народе вставай небіся з нами БОГ,ГЕРОІ,НЕЗЛАМНИЙ ДУХ,заради наших дітей

Підприємець 2014-03-25 / 10:57:41
Нажаль при тих всіх подіях що відбуваються у нашій державі багато хто уникає відповідальності за вчинену шкоду як державі так і людям, я підприємець, але у мене не має таких статкі як у наших державних мужів, цікаво запитати у того ж Щербея з відки у нього такий комплекс відпочинку з дорогими квадроциклами, нові дорогезні автівки , будинок біля міської лікарні в м Ужгород на червениці, квартира біля ОДА можна і на далі перераховувати .... Звідки це все люди у чоловіка який ПТУ ледве закінчив, два слова не може зв'язати ... Тільки кримінальним шляхом , обкрадаючи нашу державу, обкрадаючи нас, живучи на наші податки можуть існувати ці паразитам суспільства!!!!!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини