"Губернатор" Закарпаття Лунченко сказав неправду щодо досягнення "кадрової" згоди на Рахівщині

Про це "Закарпаття онлайн" повідомила кандидат він Народної Ради Закарпаття та громадських і політичних організацій Рахівщини Орися Кравчук.

"Губернатор" Закарпаття Лунченко сказав неправду щодо досягнення "кадрової" згоди на Рахівщині

"ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЮ.
Я, Орися Кравчук, а не Лариса Кравчук, як написано в статті, не досягла жодних домовленостей з Сурмачевським Іваном Михайловичем стосовно розподілу посад і, більше того, сьогодні на зборах Асоціації підприємців Рахівського району з трибуни заявила, що у випадку призначення на посаду Сурмачевського І.М. не буду співрацювати з ним на жодній посаді і пояснила причину. Вважаю, цю людину такою, яка діє брудними методами. Ним була запущена абсолютно аморальна технологія дискредитації як стосовно нашої громадської організаї "Рахівський районний "Майдан", так і стосовно мене особисто перед учасниками МАЙДАНУ. Якщо ця стаття появилася як наслідок інформації, поданої цим паном, то вона є підтверженням того, що ця людина і далі діє нечесними методами, тими ж методам, якими висувалася нібито громадськістю району. 
Тому прошу спростувати на сайті цю інформацію про домовленість зі мною про те що у разі призначення І.М.Сурмачевського на посаду голови РДА я згодилася бути його заступником. 
До влади знову прориваються "чесні" люди, "професіонали" своєї справи. Пане губернаторе, робіть висновки...

Кравчук Орися Миколаївна. 
Координатор ГО "Рахівський районний "Майдан"

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, на своїй кадровій прес-конференції голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко повідомив представників ЗМІ, що по Рахівщині на посаді голови РДА "представники Народної ради бачать на ...Кравчук Ларису Миколаївну, "громада ж пропонує" Сурмачевського Івана Михайловича". Цю ж інформацію пізніше у розісланій інформації підтвердив прес-центр Закарпатської ОДА.

Під час сьогоднішнього мітингу біля споруди Закарпатської ОДА В.Лунченко повідомив громадськість і ЗМІ, що на Рахівщині "Лариса Кравчук погодилась співпрацювати з Іваном Сурмачевським". Пізніше, в розісланій у ЗМІ інформації прес-центру ОДА також зазначено, що у Рахівському районі "громада дійшла згоди по кандидатурі Івана Сурмачевського". З цим має розібратися сам В.Лунченко.

Тобто, йдеться про те, що в підкилимній боротьбі за  ключові посади голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко цілком очевидно сказав неправду. З чиєї вини - власної чи якихось радників - для громадськості не важливо.

20 березня 2014р.

Теги: Орися Кравчук, Сурмачевський, Лунченко

Коментарі

катерина 2014-03-27 / 17:17:04
Шановний народе Рахівського району! Невже на Майдані була пролита кров, щоб до влади прийшли "патріоти Рахівщини", які під час подій перебували то за кордоном, то пили каву у кав'ярнях Києва. Гуцули є гордий народ, і МУДРИЙ! Порада губернатору- запропонуйте третій варіант, який буде компромісний,незалежний - людина не буде мати нічого спільного з Рахівським районом. Ми повинні поважати себе,свій народ, свою Гуцульщину! Слава Україні!!!

Рахівянин 2014-03-21 / 22:35:43
Надіюсь коментарі до статей щодо кандидатів на посаду РДА читають та коментують не тільки неврівноважені з явно кримінальним минулим самооборонівці району, а й адекватні люди які можуть відрізнити провокації та явні наклепи на п. Сурмачевського. Я систематично слідкую за публікаціями на регіональних сайтах та в соцмережах, однак ще не зустрічав жодного коментаря п. Орисі написаного без граматичних помилок та без слів на межі нецензурщини. Тож на Вашу думку якого кандидата обере п. Лунченко, майже невідомого крикуна з майдану якого оточують "тітушки" в камуфляжах та неосвідчена молодь чи серйозну людину з навиками роботи на керівних посадах, якого висувають та підтримують голови сільських рад та інші авторитетні в районі та за його межами люди. А щодо написів неосвідчених дописувачів Іван Михайлович не думайте відступати від своїх намірів, як сказав в інтерв'ю п. Лунченко всім подобатись не можна... А п. Лунченко сподіваюсь обміркує з ким йому хочеться розбудовувати край з групами тітушок чи з свідомими громадянами...

уйко з польини 2014-03-21 / 17:56:58
Вибачте неможу далі терпіти. Яка громада запропонувала Сурмачевського це купка злодіїв які обкрадали Гуцулів і надалі збираються обкрадати.Гуцули будьте патріотами не дайте себе обдурити.

уйко з польини 2014-03-21 / 17:34:56
Орися Миколаївна не здавайтеся бо інакше Гуцули втратять надію а це подібно смерті. Слава Україні. Героям слава.

гуцулик 2014-03-21 / 12:20:25
До Вуйка з полонини! Щодо підтримки Балогами Орисі Миколаївної, то брехня і провокація і самооборона до того Балоги діла немає!!!
А Лунченко, як хоче бути головою області, то хай прислуховується до народу, бо інакше поженуть закарпатці його з краю, люди хочуть змін, а не тих самих злодіїв при владі, які накралися за Ющенка

Вождь 2014-03-21 / 10:30:17
При власти должны быть Макро Микро и Мини оллигархи товарищи!!!!!
Иначе победит КОНТРРеволюция !!!!!!!! В.И.ЛЕНИНс.....
;-)))))))))

Район 2014-03-21 / 10:19:14
Орися повинна позбутися пiдтримки кримінальної самооборони - бо вони негативно впливають на її iмiдж та вiдлякують порядних людей
а Сурмачевський як самодостатня особистiсть маючи нульовий рейтинг пiдтримки населення району не мав би на мою думку так пристрасно через збiр пiдписiв голiв сiльрад (ТЕХНОЛОГIЯ ТОМУ ЩО Я ДО ВСIХ ТОЛЕРАНТНИЙ) пертися до посади - бо люди гинули не за то аби у владi сидiли люди котрi тим чи iншим чином прпичетнi до будь-якоi пiдтримки режиму....толераннтнicть до вчорашнiх ?????????? - це їх фактичне оправдання та пiдтримка а якщо так то виходить що Андрiюк тоже бiлий i пушистий а де тодi БАНДУ - ГЕТЬ !!!! чи може просто треба помiняти БАНДУ на БАНДУ???......

Березнянка 2014-03-20 / 21:57:55 2014-03-21 / 09:16:56
підтримую!

Вуйко з полонини 2014-03-21 / 08:57:37
Орися Кравчук-це креатура Балоги,котрий найняв так звану кримінальну самооборону обклали рда шинами і палетами щоб зберегти вплив на район!Сама Орися не зовсім адекватна людина і слабенький керівник!

Антипод 2014-03-21 / 08:50:14
Смерть Сурмачевському, він же все загарбав, я б йому за це депортацію на Сахалін вручив, а ви п. Губернаторе?

Аташе 2014-03-21 / 08:47:52
Ніякого Сурмачевського, громадо ви, що подуріли, Рахів колиска традицій Закарпаття, а до влади бандюгана та нарика продвигають! Куди дивиться міліція та прокуратура, він же на своєму ПП цегарки та % робить і всь на Європу, чи може він ці всі інстанції купив.
З усьою повагою до п Орисі, Вас п. Лунченко на посаду голови Рахівської РДА за жодних умов не поставить, будьте певні, тому пропоную розглядати інші варіанти...
І хай бог буде з нами!

Гуцул з рахова 2014-03-21 / 08:29:18
сурмачевського як свого робича по дружині лоббіює депутат Облради із Апші Юрко Бережник бо вони шуряки котрий має готель Прагу в Ужгороді

малий 2014-03-21 / 08:18:12
Для Березянки.Гортуйтеся ,і ми Вам допоможемо ,коли в себе зробимо порядок,то поможемо і вам

123 2014-03-21 / 08:12:19
якби орися мала бабло як сурмачевський дати за посаду всебулоб добре

Уйко 2014-03-21 / 00:11:36
Пак што ун учинит кой згорi на нього давлят... пак iсе не є пудписав тай нате - а йсе треба - подумайте маленько што ун сегiнь може... Нич ся не журiт - якось ото буде ;-))))

правий 2014-03-21 / 00:07:55
правильно .гнати. а орисю на область бо для неи район малий.вона 3 мисяци майдан робила. а район спав..орисю впрезиденти

віктор 2014-03-20 / 22:09:39
гнати треба такого губернатора він ще жовторотик а вже бреше нехай згадає яка доля була в його попередників

Березнянка 2014-03-20 / 21:57:55
А у нас у Великоберезнянському районі нема таких людей, щоб дійсно відстоювати мешканців району. Не призначивши ще голову РДА, у нас вже ділять портфелі заступників з одних і тих же людей, які поводяться як в фільмі "Свадьба в Малиновке". Народна самооборона складається з дуже малої кількості активістів, які дійсно бажають змін в районі на краще, а все інше колишні бандити, а тепер "правильні". Мені лиш тяжко від того, що не буде змін в хорошу сторону: зменшиться бандитизм, взятки, кришування приватного бізнесу,оскільки ці ж самі люди, які мають брудні руки залишаться у владі. І ніхто не хоче подумати над тим, що у нас у районі є достойні особистості,які зможуть пройти так звану "люстрацію": юристи, лікарі, вчителі, прості держсужбовці та навіть підприємці, які зможуть допомогти нам усім вийти з болота, проте ніхто не хоче так би мовити "заморачуватися", хто під носом і має більші кулаки, той у кріслі! Слава Україні!

юра 2014-03-20 / 21:08:51
який цей губернатор далекий від губернаторства!!!
це тільки на руку Балозі

майданчик 2014-03-20 / 20:42:02


Якось не складається у молодого губернатора з адекватністю і здатністю діяти відповідно до нових реалій


НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини