З колишнього офісу "йоббіка" Ковача у Берегові зняли табличку і прапор

Сьогодні зранку з офісу незалежного депутатата Європейського Парламенту, члена радикальної націоналістичної партії "Йоббік" (Угорщина) Бейли Ковача зняли табличку і прапор.

З колишнього офісу "йоббіка" Ковача у Берегові зняли табличку і прапор

Про це повідомляють мешканці Берегова.

На вході до офісу-приймальні висів прапор невизнаної автономії угорців-сейкелів у Румунії.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, керівництво релігійної громади реформатської церкви місті Берегово вирішило призупинити діяльність у своєму приміщенні офісу одіозного депутата праворадикальної угорської партії "Йоббік" Бейли Ковача. 19 березня воно як орендодавець опублікувало оголошення, в якому просить незалежного депутатата Європейського Парламенту п. Бейлу Ковача від 19 березня 2014 р. на невизначений термін призупинити роботу свого офісу-приймальні".

Зроблено це у зв'язку з ситуацією в Україні та реакцією в ЗМІ, що мала місце останнім часом.

Як нещодавно повідомляло Закарпаття онлайн, Бейла Ковач, який взяв участь у так званому референдумі в Криму як спостерігач, визнав його абсолютно законним.

"Кримський народ, як і всі інші народи, має право висловлювати свою думку. В даному випадку шляхом референдуму. Цей референдум абсолютно законний. Демократія - є така річ, і народ має право визначати своє майбутнє", - заявив Бейла Ковач на прес-конференції в Сімферополі.

У Криму Б.Ковач знаходиться на запрошення бельгійської громадської організації.  Коли журналісти попросили його телефон, Ковач дав російський номер МТС.

Бейла Ковач, який відкрив свою приймальню в закарпатському Берегові, раніше заявив, що Україна може розраховувати на підтримку в підписанні асоціації з ЄС лише за виконання певних умов. По-перше, беззаперечного виконання «Закону про основи мовної політики», по-друге, негайного створення Притисянського округу на території Закарпатської області, з включенням туди населених пунктів, де переважає угорськомовне населення.

Партія "Йоббік" не приховує своїх програмних цілей по відновленню так званої Великої Угорщини, до якої мали б увійти і, щонайменше, заселені угорцями території Закарпаття, або й все Закарпаття повністю.

 

20 березня 2014р.

Теги: Йоббік, Бейла Ковач

Коментарі

Косма 2014-03-21 / 18:32:01
Назви населені пункти з яких ти можеш бути, якщо угорськомовні з Берегівського,Виноградівськького, Мукачівського або Ужгородського районів, то на президентських виборах там голосували від 90 до 99 % за Яника, а на останніх парламентських від 93 до 100%, так шо або ти із закарпаськоговорящих, або не пудри людям мізки.

Угорець 2014-03-21 / 11:54:47
Я за Яника не голосував і багато угорців теж не голосувало. Знаєш в чому трагедія українців? В тому, що ви неспроможні побудувати свою державу через те, що ви постійно показуєте на іншго. Завжди винний хтось інший, а не я. А було би доречним почати зміни з себе, почніть міняти менталітет у голові, і тоді побачите різницю.

сорри 2014-03-21 / 10:18:41
Де факти про втечу українців в Словаччину і Чехію? Бо факти масової втечі угорців зафіксовані в ЗМІ.

Армія слабка і бідна, бо саме ви голосували за Януковича, який її свідомо розвалював. То до кого претензії? Тепер же ж, коли українці в скруті, надзусиллями будують свою армію, ви знову скиглите, замість допомогти. Тьху!

Угорець 2014-03-21 / 10:13:32
Ти сам не віриш у те, що пишеш. Я угорець, і бач, нікуди не тікаю. А ті які тікають не тільки в Модьорорсаґ, але і в Словаччину, і в Чехію - між ними є і ваші українці. Вибач, але той хто вставляє ніж Україні в спину - це ви самі. Я за те, щоб в Україні була професійна, потужна, авторитетна армія. Але коли хлопців забирають в "армію" і вони там голодують, чи в кращому випадку будують палац офіцера, як мій сусід, то зрозуміло, кому така "армія" є привабливою. Нікому. Чи ти хочеш сказати, що це ми, закарпатські угорці розкрали вашу армію, що це ми розводимо в країні корупцію, що це ми заважали Україні за 24 роки стати на ноги і створити нормальні умови життя для кожного громадянина України?

сорри 2014-03-21 / 10:05:14
Угорець, у тебе в голові антиукраїнська каша. "Сумнозвісний представник Правого сектору з нестабільною психікою, що ходить на засідання міськрад з автоматом Калашникова" - це не Правий сектор, а "Свобода"

сорри 2014-03-21 / 10:02:46
А як розбиратися з москалями, коли ви вставляєте Україні ніж в спину, відкриваючи в Берегові приймальню "політика", який тепер активно підтримує анексію Росією Криму. Коли ви втікаєте в Модьорорсаґ від призову в армію...

Угорець 2014-03-21 / 09:57:02
Ще до Українця. І ще хотів тебе запитати. Де той сумнозвісний представник Правого сектору з нестабільною психікою, що ходить на засідання міськрад з автоматом Калашникова і який нещодавно побив прокурора? Чому він не йде мочити москалів, коли в нього автомат є? В мене дуже багато друзів українців, яких я поважаю і підтримую. Але чому не йдуть виганяти москалів ті "герої", які наважуються хіба що підпалювати пам'ятник на Верецькому перевалі та обливати фарбою пам'ятник Шандору Петефі? Де вони зараз?

Угорець 2014-03-21 / 09:47:19
До Українця. Спочатку розберіться з москалями. Тільки тоді будуть поважати українську державу, як розграбована українська армія визволить Крим, українці поважатимуть права людини і нацменшин, дотримуватимуться міжнародних договорів та створять нормальні умови для гідного життя у цій країні. А також мірошниченки не будуть безкарно бити кого захочуть, а навпаки, будуть нести відповідальність за свої вчинки. Інакше, не дивуйтесь, що люди тікають з України, в тому числі українці. І що їм така "українська демократія" з такими політиками до одного місця.

Monarch. 2014-03-20 / 21:16:05
A pravij szektor koli vidkrije szvoju kontoru v Krimu?

Українець 2014-03-20 / 20:44:03
Я думаю, що як з москалями Україна розбереться, то візьмемось за уйобіків

istvami 2014-03-20 / 15:52:03
Это был символический акт, за которым могут послевовать репрессии. Думмаю Е. парламент иынужден будет защитить своих граждан (Венгрии) проживающих в Украине...

Ужгородець 2014-03-20 / 15:00:55
Шоб ти здох сучий Бейло, із-за таких підарів будуть страдати прості мадяри, до яких буде гірше відношення!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини