Виноградівський "Майдан" розтлумачив "губернатору", чому головою РДА не можна призначати Кочіша, і хто гідний посади

Текст відповідного звернення надійшов на адресу Закарпаття онлайн.

Виноградівський "Майдан" розтлумачив "губернатору", чому головою РДА не можна призначати Кочіша, і хто гідний посади

Звернення Виноградівського ГО "Майдан" до губернатора Закарпаття Валерія Лунченка

 

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

«ВИНОГРАДІВСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «МАЙДАН»

90300, Закарпатська область, м. Виноградів, вул. Партизанська, 1

Свідоцтво пре реєстрацію № 1416601, Код ЄДРПОУ - 38831087

 

Голові Закарпатської обласної державної адміністрації

Лунченку Валерію Валерійовичу

 

Від 19.03.2014 р.

З В Е Р Н Е Н Н Я

 

Шановний Валерію Валерійовичу!

У вівторок, 18 березня 2014 року, Ви дали прес-конференцію, де представили громадськості Закарпаття можливі кандидатури на посади голів районних державних адміністрацій. За Вашою пропозицією головою Виноградівської РДА може стати Кочіш Михайло Петрович.

Не дивлячись на багато аргументів стосовно того, що Михайло Кочіш працює на даній посаді тільки з вересня 2013 року, Рада Майдану вважає за необхідне довести до Вашого відома наступне.

Кочіш М. в 2011 році працював заступником керівника апарату, а пізніше керівником апарату Виноградівської РДА до 01 лютого 2013 року. А 01 лютого 2013 року був призначений заступником голови Виноградівської РДА – Граб Тетяни, яка є його тіткою та одна з головних фігур Партії регіонів у Виноградівському районі. Тобто,  даний громадянин прорвався до лав керівництва при правлінні Партії регіонів, а не є свіжою кандидатурою, яка ще не встигла себе дискредитувати.

Тому говорити про те, що цій особі потрібно дати шанс перебування при владі не можна, так як – це не та людина, яка може відповідати критеріям, за які стояв, стоїть і буде стояти Майдан!

За чотири місяці роботи Кочіш М.П., в принципі, не мав час показати себе як хороший лідер, однак чудово показав себе з боку підтримки Партії регіонів та прикривав незаконні дії місцевих багатіїв, зневажаючи правами людей.

Не можна брати до уваги позицію Асоціації сільських та селищних голів Виноградівського району, які палко пропонують залишити Кочіша М.П. на займаній ним посаді, оскільки майже всі сільські голови, окрім голів Веряцької, Фанчиківської, Чепівської, Великокопанської та Новоселицької сільських рад – завжди підтримували Партію регіонів та Януковича на всіх виборах нардепів та президента.

Також лицемірним та фіктивним є звернення громадської ради при Виноградівській РДА, оскільки у складі громадської ради знаходяться підконтрольні "регіоналам" громадські організації. Опозиційні організації не підписували таке звернення.

Негативні факти роботи Михайла Кочіша на посаді голови Виноградівської РДА наступні:

1. Займався переслідуванням опозиціонерів району, зокрема, особисто намагався протиправно звільнити з посади районного депутата Ігоря Борисенка.

2. Підтримував, сприяв та продовжує сприяти незаконному перебуванню на посаді головного редактора, рупора Партії регіонів Кіша Василя, який був звільнений з посади ще в січні 2013 року.

3. Використовував адміністративний тиск під час виборів народних депутатів 2012 року.

4. В кінці 2013 року, без відома районних депутатів, без засідання бюджетної комісії – виділив 139 тис. грн. на нефрологічну медичну програму, після чого кошти було відмито незаконним шляхом.

5. Збільшив штат відділу кадрів райдержадміністрації для працевлаштування доньки "регіоналки" Тетяни Граб, оскільки донька не могла більше працювати в податковій службі в підпорядкуванні мами.

6. Звільнив з роботи головного свідка у справі по жорстокому побиттю головою фракції Партії регіонів Поляком Владиславом чоловіка біля кафе-бару «Інсайд».

7. 22 жовтня 2013 року надав погодження на незаконне та скандальне знесення в центрі міста кафе-магазину «Гелена», замовлене контрабандистом Поляком Владиславом.

8. Кочіш М.П. працював 20 років в митних органах, в тому числі на керівних посадах, це є суттєвою ознакою того,що він має зв'язок з контрабандними схемами.

Тому ми сподіваємося на Вашу підтримку та порозуміння і що Ви візьмете до уваги, як невідповідність критеріям, так і негативність роботи Кочіша М. та переглянете кандидатуру на посаду голови Виноградівської РДА.

На засіданні Ради Майдану 19 березня 2014 року нами зроблено вибір достойної кандидатури на посаду голови Виноградівської РДА. Це Любка Віталій Володимирович.

Ми впевнені, що саме ця особа зможе гідно та ефективно реалізувати програму діяльності та розвитку району та відповідати вимогам та критеріям Люстраційного комітету області.

Любка Віталій Володимирович, 11.01.1980 року народження, мешканець м. Виноградів, депутат двох скликань Виноградівської міської ради, одружений, має одну дитину – сина.

У 1997 році закінчив Виноградівську ЗОШ І-ІІІ ст. № 8, отримав повну середню освіту.

1997-2002 рр. – навчався у Львівському державному аграрному університеті, отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Менеджмент організацій».

З 2002 р. почав працювати інженером по маркетингу ТОВ «Закарпатбудкомплект», згодом працював на різних посадах на підприємстві, яке пізніше реорганізовано на ТОВ «Шаян».

У 2005 році обраний місцевим депутатом Виноградівської міської ради по загально виборчому округу політичної партії «Батьківщина».

У 2010 році знову обраний місцевим депутатом від політичної партії «Фронт Змін».

2010-2013 рр. – член громадської організації «Фронт змін», ініціював питання про відставку уряду Азарова.

 

З повагою

Голова ГО «ВО «МАЙДАН»    ЛІСІЦКІ М.Ю.

 

20 березня 2014р.

Теги: Кочіш, Граб, Любка

Коментарі

БАМчик 2014-03-21 / 20:10:50
Вас дорогі мої ввели в оману. Головний кандидат Лісіцкі а не Любка !

Косма до ГО Майдан 2014-03-21 / 18:57:57
А чому партійний? Не вірю, шо на Виноградівщині нема людей, які б не були запятнані у партійні чвари-качавари Юльки-Вітьки і ще одного Вітьки. Найдіть нормального чоловіка кіть вам дорогі померлі на майдані. А якщо вам вони до одного місця то призначайте провладного щура, який буде розносити районний бюджет по вказаним лише йому норкам

Студент 2014-03-21 / 17:01:33
Комусь війна - а комусь мати рідна.
Посади важливі? Та завтра ми всі з голоду пухнути будемо.(((
Ви готові терпіти??, - я ні.
Я хочу нормально жити, вчитись і працювати.
Я хочу щоб керували фахівці.
Їздити на авто хочуть всі, але їздять тільки ті, які мають водійські посвідчення. Такий підхід має бути і до кандидатів на посаду - освіта, практика на різних посадах і тільки після цього на посаду керівника. І не принижуйте один - одного, тут молодь теж читає, і соромиться за вас, які іноді коменти випускаєте.

Анжеліка 2014-03-21 / 13:10:48
Люди добрі, який Любка ????? Та ви що???? НЕ доведи Господи!

ДАРІЙ 2014-03-21 / 00:34:37
таке враження, що у районі лише 3-4 достойних людей живуть. Та й у них історія життя не ідеальна???

іван 2014-03-20 / 20:00:23
що тут скажеш,картина маслом ,магочі молодець постійно розгойдуючи ситуацію у районі фінансуючи заказні статті у чорній горі і називаючи лісіцкого та любімова дебілами звісно позаочі,шариковіта швондери у вишиванках,інакше їх не назвеш.І йсе би керовало районом???

депо 2014-03-20 / 16:06:46
Хай Товт розкаже,скільки баксів заносив до Грабки кожен місяць,щоб спокійно торгував лівими горілкою та цигарками.Підприємці повинні знати ціни.

Виноградівець 2014-03-20 / 15:35:20
Зверніть увагу на адреса ГО Майдан , м. Виноградів , в. Партизанська ,1 , та власника споруд за цією адресою , члена ГО Майдан , Магочі М. . Ще зовсім нещодавно на площі Магочі кричав , що за всі роки не зміг отримати куска землі у місті . Цікаво ,як прихватизував Магочі зелену зону від жителів нашого міста , як бессовістно брехав людям . Чи має така людина моральне право на перебування у ГО Майдан , чи там всі такі .
Хочеться запропонувати другому члену ГО Майдан , адвокату Нічаєву ,розпочати справу ,про крадіжку землі від жителів Виноградова , з адреси ГО Майдан , бо напрошується висновок , що злодії та невдахи обєднались у ГО Майдан , щоб грабувати місто , та уникнути відповідальності

іван 2014-03-20 / 14:51:12
та ви вижу не можете відрізнити дурака від активного дурня,ви як ота теща :не знаю як ,але те так,я пропрацював у владі більше 25 років і можу шось можу радити,бо розумію яка то відповідальність а тому якщо дійсно сільські голови висловились за кочіша то повірте ,що знали і розуміли що кажуть,адже район це не лише виноградів а і 32 сільські ради з яких лише ті які кормляться з руки любимого проти бо без нього район пропаде,та гнати треба усіх поганов мітлов які дійсно не думають за мир і спокій за Україну а лише за посади,і ше одне не мало важне цей во го майдан два дні як був зареестрований а вже тудиж, рішає ко ким буде,та ви шановні спочатку опублікуйте склад тих членів майдану ,що вони корисного зробилидля району,міста ,села чи Якоїсь улиці зокрема щоб зрозумітиякий у вас досвід у цьому питанні.

депо 2014-03-20 / 14:01:05
А у Виноградові конрабандисти ставлять на - ПАЛУБУ, свой пацан.

Виноградівець 2014-03-20 / 10:53:11
Товт вийшов з УДАРУ а не здавав його ригам, Ви якщо не знаєте, то не говоріть дурниць. І під дудку Бушка і Поляка він точно нічого не робив. Любка може це ти пишеш?

777 2014-03-20 / 10:51:28
Товт нехай далі яйця продає на базарі, а не районом керувати лізе! Люди схаменіться, з такими кадровими призначеннями Україна ніколи не стане гідною державою на світовому рівні! Головою адміністрації має бути людина яка пропрацювала в адміністрації мінімум 10 років і знає роботу!

до виноградівця 2014-03-20 / 10:30:54
Не сміши мої капці " Товт порядна людина"
То чого твоя "порядна" людина здала Удар ригам? Він такий самий "порядний" як і Токач від БЮТу. Такий самий кум регіонала Івашка і все робив під дудку Поляка та Бушка.

до тиса 2014-03-20 / 10:28:02


Тобі краще жувати, ніж шось писати. Веряцький голова не в тюрмі, а під слідством, яке купив твій пітрик. Тойсть підставили мєнти по заказу пітри та його сестри, бухгалтерки сільської ради. А для них це крайнє важно, бо тоді закриють кримінальну справу проти бухгалтерки де вона вкрала більше 150000 грн. По друге купив Бушко на виборах сільських голів і ті типерька служать му, але вже не будуть. І по третє най буде і сто куплених голів але виноградівський Майдан проти всяких ригоАНАЛів в тому числі і проти твого роботодатєля пітри, поляка, бушки, грабки, фізешія, шерегія та прочих кочішів... Йди краще ******* с...

Попередній коментар видалено. Адмін


ЧОГО 2014-03-20 / 10:14:05
НЕ ВИДНО І ЧУТИ ПРО ШЕРЕГІ І ЙОГО ЖОПОЛИЗА КЕФІР ПРО СУДЮ НАДОПТА ВСЯ ОБЛ ЗНАЄ ПРО НИХ ЯК СПИСКИ РОБИЛИСЬ НА МИТНИЦІ КОГО ПРОПУСКАТИ ЯКЩО ЛЮБІМОВ І ВЛАДА НЕЗАЙМЕСЯ ТО ЛЮДИ ГОТОВІ І ЦЕ БУДЕ СКОРО

Виноградівець 2014-03-20 / 10:11:07
Ну якшо Любка буде головою РДА, то буде повна ж..., він двох слів внятно зв'язати не може. Невже у нього такі організаторські здібності, щоб організувати роботу Виноградівського р-ну. Хай краще Товт Саша очолить РДА, то дійсно порядна людина, і переживає за Виноградівщину.

сивлюський 2014-03-20 / 09:55:56
Блін....
Той Любка дітвак ще, але краще вже він ніж риги.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини