Олег Сидорчук обіцяє закарпатцям чесну прокуратуру

Про це йдеться в інформації «Закарпатська прокуратура працюватиме на реальний захист конституційних прав і свобод громадян», що її від імені прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука, що її поширила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як йдеться у повідомленні, робота органів прокуратури із зверненнями вважається одним із важливих напрямів діяльності, оскільки спрямовується на захист конституційних прав і свобод громадян, зміцнення законності і правопорядку, а основними критеріями оцінки цієї роботи є вжиття вичерпних заходів до задоволення обгрунтованих звернень та реального поновлення порушених прав громадян. Окрім того, прокурор Закарпатської області нагадує, що в прокуратурі діє «телефон довіри», за яким громадяни можуть повідомляти про порушення з боку працівників прокуратури.

Про факти негідної поведінки працівників прокуратури, зловживання ними службовим становищем з корисливою метою, вчинення корупційних дій, корупційних правопорушень, інших грубих порушень Присяги і правил прокурорської етики та поведінки, які дискредитують їх та шкодять авторитету органів прокуратури можна повідомити за номером телефону: (0312) 61-32-77. Прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук обіцяє не лише швидко реагувати на такі заяви мешканців краю, але й інформуватиме про результати їх розгляду.

Також він наголошує, що закарпатці можуть приходити й на особистий прийом щочетверга з 10.00 до 13.00 год. та з 16.00 до 17.00 год. за попереднім записом.

Разом з тим, прийом громадян, представників державних і громадських організацій, а також інших осіб здійснюється працівниками відділу з питань розгляду листів та прийому громадян (за участю галузевих підрозділів) щоденно з 9.00.год. до 18.00.год.

У вихідні та святкові дні прийом здійснюється відповідно до графіку чергування в органах прокуратури області. 

Додамо, що керівництвом прокуратури області щоденно здійснюється прийом громадян згідно з графіком, ознайомитись з яким можна на офіційному веб-сайті прокуратури Закарпатської області та безпосередньо в приміщенні громадської приймальні.

 

19 березня 2014р.

Теги: прокуратура, Сидорчук

Коментарі

Ігор 2014-04-10 / 08:45:42
Прокурора Сидорчука на нари разом із тима хто го сюди послав Махніцьким. Прийшов сюди бабки стрихти на границях. Люде дайте му оціку типир нараз бо потом коли бабки заробит буде пузно, сєбеся так як Петруня і той що бов типир не давно їз Харкова. Де суть, нико низнає. Треба нашого Закарпатського призначити наш не втікне бо не буде куда. Прислухайтеся що вам кажу і збираймося на мирний мітинг

Орися 2014-04-10 / 07:59:56
Дорогі Закарпатці, шановні читачі останній час я не байдуже ставлюсь до всіх кадрових переміщень в області, у першу чергу в силових структурах. Маю родичів у органах прокуратури області. Зі слів цих людей хочу Вас запевнити що однією із найбільших кадрових проблем у області є призначення прокурором області Олега Сидорчука, який уже з першої робочої неділі замість наведення порядку та боротьби із організованою злочинністю разом із своїм заступ Бакаєм вдався до її очолення. Зі слів працівників дана особа має високий досвід контролю контрабандних потоків так як у свій час уже працював прокурором прикордонних районів на Львівщині і контролював найбільший пункт пропуску РАВА-РУСЬКА. При розмові з прокурорами прикордонних районів останнім задає такі тонкі запитання як факти підкрадання на митниці що свідчить про його велике бажання контролювати в тому числі і дрібязкові факти контрабанди. У мене виникає запитання до всіх перших керівників краю, силових структур, окремо до Махніцького навіщо нам такий прокурор контрабандист? Чи не доцільно вирішии питання Генпрокурору щодо переведення Сидорчука в інший регіон задля його же власного збереження ?

іра 2014-03-22 / 19:17:55
Чесною прокуратура буде тоді, коли позвільняють із займаних посад керівників районних прокуратур та їх заступників. Зокрема, маю претензії чому керівник Тячівської прокуратури Братюка ще на посаді. За які такі заслуги перед Україною його залишили на третій строк керувати. Прокуратура як і інші установи повинна бути очищена. Туди мають прийти чесні люди з незаплямованою репутацією, які мають розуміти, що йдуть служити українському народові! Слава Україні! Героям слава! Слава Богові!

Савка 2014-03-19 / 20:57:29
Жаба Вас давить? Я не одну владу пережив і приклад беру із керівництва, а вони не заперечують

славко 2014-03-19 / 20:05:36
Чесною буде коли Міжгірський прокурор Савка там красти не буде. Малий Янукович. В центрі власний Торговий центр,власна вілла на території стадіону, друга такаж сама в Прохідному,КВартира чотирьохкімнатна в центрі, землі по півгектара з кожної сілської ради. З Міжгірської сім гектарів приватизовано на родичів з людського пасовища. В центрі Колочави Торговий центр чотири поверхи з власним памятником.В Соймах відібрав землі санаторію Верховина, в Міжгірї землі цивільної турбази Карпати. Де люстрація, де прокурори району.області, генеральні.

Косма 2014-03-19 / 17:41:44
Поки довіра до прокуратури рівна міліції, судам і податковій, то єсть нулю і ніякий Сидоровий чук не змусить людей повірити в зворотнє. Тільки справи, реальні справи зможуть покращити їх темне минуле за Яника, Юща, Кучмука і Кравчуківського!

віталій 2014-03-19 / 17:38:11
Прокуратура буде чесною з Кайлом та рештою прокурорів, хтось у це вірить?

олег 2014-03-19 / 17:30:31
Не забудьте про смолоша Василенка, котрий уже другу квартиру на "Рафанді" купує, та Бакаю гроші з митників і погранців носить і брудом всіх поливає кругом колег, бо він самий розумний з усіх.

диякон 2014-03-19 / 17:17:12
пак за орсага і бітляна заьолисьте.. се се хабарники жирні

рома 2014-03-19 / 16:47:33
А для початку чекаєм на кадрові зміни, бо такси чесних прокурорів та їх заступників, які зараз працюють ми уже добре знаємо

ОСЕЛ 2014-03-19 / 16:36:29
вірю-вірю. ну звичайно ж вірю. аякже.!

Но позирай! 2014-03-19 / 16:19:32
Видно є якась особлива планета, де вирощуюють цих Лунтіків-губернаторів, Лунтіків-прокурорів і т.д. Кожен з них попадає на планету Земля і обіцяє щось: одн чесну прокуратуру, інший що буде звільняти хабарників в ОДА, а потім з ними їздить по Єврокарам. Но небіда, і цих переживемо.

Ігор 2014-03-19 / 15:54:47
Чесною прокуратура буде лише без таких покидьків як Кайло і Бакай, реша це лише траляляля

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 5
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини