Правий сектор завітав до прокурора Закарпаття, аби поговорити про призначення Кайла

На призначення Івана Кайла першим заступником прокурора Закарпаття Правий сектор для початку вирішив реагувати без зайвого інформаційного галасу і провести попереджувальну розмову. Кажуть: новопризначений головний прокурор не закарпатець, тож усіх особливостей області поки не знає. Відтак, сьогодні представники Правого сектора завітали до прокуратури області, де під час неофіційної зустрічі з новопризначеним прокурором Закарпаття Олегом Сидорчуком спробували донести до нього усю хибність призначення на посаду першого заступника Івана Кайла.

Правий сектор завітав до прокурора Закарпаття, аби поговорити про призначення Кайла

Як повідомляло Закарпаття онлайн, згідно з розпорядженням Генпрокурора у прокуратурі Закарпатської області відбулись кадрові зміни: на посаду першого заступника прокурора призначено одіозного колишнього Хустського міськрайонного прокурора Івана Кайла.

Останній відомий громаді, як мінімум, за резонансною трагічною історією фактично убивства під час страшної аварії нині розшукуваним Павлом Нагірним матері й маленької дівчинки. Тоді, коли за результатами страшної ДТП двох людей поховали, а ще двоє дітей опинились у лікарні з важкими політравмами, винуватець ДТП Павло Нагірний, спочатку сховавшись у лікарні, згодом взагалі зник з поля зору правоохоронців і був оголошений у розшук. 

Отож, після ультиматуму голові обласного адміністративного суду Олексія Шешені, до якого у "правосекторців" також були конкретні питання та вимоги, представники Правого сектору направились на зустріч із новим прокурором Закарпаття.

Як розповіли Закарпаття онлайн у Правому секторі, під час зустрічі з Олегом Сидорчуком активісти довели до відома прокурора Закарпаття усю хибність призначення на посаду першого заступника людини, яка у громади не викликає жодної довіри. Провели і паралелі між призначенням головним міліціонером області Василя Турдая та першим заступником прокурора Івана Кайла - обоє фігурували у справі Нагірного, обоє на той момент займали керівні посади в Хустському районі, обоє наразі, очевидно, лобіюються на посади "з подачі" нового керівницвта області.

Олег Сидорчук зауваги активістів прийняв до відома, зазначили у Правому секторі. І, можливо, у найближчому майбутньому до Генеральної прокуратури попрямує відповідне подання про перегляд призначення Івана Кайла на посаду першого заступника. В іншому разі, Правий сектор обіцяє діяти відповідно.

Тим часом, як повідомили джерела у прокуратурі області, питання, що його сьогодні обговорили представники Правого сектора з прокурором Закарпаття, наразі знаходиться на розгляді. 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

12 березня 2014р.

Теги: Правий сектор, Кайло, прокурор

Коментарі

Мішка Боднар 2014-03-15 / 21:00:20
А хто цю нехарь та йому подібних в Закарпатті попризначав? Папа Карло очкарик,"повний кавлер орденів за справедливість" ветеран, "почесний із почесних" Бенца Юрій Юрійович, щоб так доживав як ті небоги, кого оббирав.

Косма 2014-03-14 / 16:33:32
Усіх на смітник без права на будь-які пільги і суперпенсії. Пустити їх гуляти світом за Яником, най му там лижуть зад...

інна 2014-03-13 / 19:48:05
А щуку - кинули у річку! Так пролюстрували колишнього начальника Хустської прокуратури Івана Кайлу. Скільки їх ще тих щук буде - беламут рахівський, гангур природоохоронний, братюк тячівський, зовдун міжгірський, братюк перечинський...Скільки ще вони будуть триматися і шукати собі ходи-виходи, щоб продовжувати грабувати український простий народ?

Ярослав 2014-03-13 / 19:21:37
Правий сектор, звичайно, молодці. Роблять свою справу чітко. Причому не тільки виштовхують з влади "не достойних", але й намагаються не пустити туди таких самих. Можливо доберуться і до Інституту землеустрою, в якому "люди", що перебуваючи на керівних посада, мають відкриті фірми на підставних осіб. "Плачуть", як важко їм керується, в той же час перенаправляють клієнтів до своїх фірм і т.д...... Але і до них доберуться. Це ще один приклад, коли "розумного" синочка пристроїв батько на керівну посаду, використвши зв’язки та гроші, перебуваючи керівником в тій же сфері!
Слава Україні!

Доцільною 2014-03-13 / 17:35:36
У відповідності до наказу Генерального прокурора України «Про організацію роботи з питань внутрішньої безпеки в органах прокуратури України» та розпорядження прокурора Закарпатської області, у прокуратурі активізовано роботу «телефону довіри», за яким громадяни можуть повідомляти про порушення з боку працівників прокуратури. Просимо повідомляти про факти негідної поведінки працівників прокуратури, зловживання ними службовим становищем з корисливою метою, вчинення корупційних дій, корупційних правопорушень, інших грубих порушень Присяги і правил прокурорської етики та поведінки, які дискредитують їх та шкодять авторитету органів прокуратури за номером телефону: (0312) 61-32-77. Прес-служба прокуратури Закарпатської області ВДповідальний за роботу “телефона довіри” — ІВАН КАЙЛО

володимир 2014-03-13 / 12:25:50
Всі негайно до обласної прокуратури, Бакаю у церкву, най на Біблії присягне, що ці руки нічого не крали, а нєт, та пустянов го тряпков гнати з области, перекрашеного касіря разом з його шоблов збирачів гроши

Косма вченому з історії 2014-03-13 / 11:56:32
Ага ти може був в УПА, шо так добре знаєш з чим вони ходили і як. Не важливо з чим, а важливо як і в імя чого!

просто так 2014-03-13 / 10:47:26
Чому всі звернення до Правого сектору? А ми всі - народ- чому нічого не зроблять! Негайно всі до обласної прокуратури!

Вчіть історію 2014-03-13 / 08:56:33
Недоговорив.
Про затягування часу. Так от, якби опозиція не квакала про провокації 1 грудня, а маючи на вулицях мільйон чи навіть півтора мільйона людей знесла тоді владу, жертв було б набагато менше. Зараз затягуючи час в Криму вони хочуть догратися до нової трагедії???...

Вчіть історію 2014-03-13 / 08:53:03
І ще... Було сказано: по плодам їх впізнаєте. Подивіться на плоди діяльності офіційної опозиції (зараз влади). Тягнули час три місяці на Майдані і довели до трагедії з сотнями смертей (небесна сотня- міф, насправді існує кілька небесних сотень, страшно навіть подумати скільки людей зникло з лікарень, закатовано в СІЗО і т.д.) Крим - відмазка для опозиції, яка не хоче міняти систему і розслідувати смерті і переслідування кожної людини та покарати кожного злочинця незалежно від посади. Не лише Янукович виноватий. І Захарченко особисто не роздівав Гаврилюка, наприклад. Треба спитати в кожного мусора і "тітушки" де він був і що робив, інакше все повториться. Таке враження, що Путін грає на руку новій владі, яка не хоче міняти систему і відволікає увагу суспільства від важливих питань.

Вчіть історію 2014-03-13 / 08:44:15
Червоно-чорний прапор - не є прапором УПА, бійці якої воювали переважно під синьо-жовтим прапором, а є організаційним штандартом ОУН революційна (бандерівців). Організація - ініціатор засновнування Правого Сектору - "Тризуб" ім. С. Бандери була заснована Славою Стецько як бойове крило ОУН (р)ще на початку незалежності. Люди працюють мінімум 25 років над втіленням ідеї української революції і нарешті дочекалися свого часу. А сама ідея Української Національної Революції як шляху становлення Української Самостійної Соборної Держави виникла ще в 20-30 роках ХХ ст.

Віктор Ковальов 2014-03-13 / 05:02:51
Я більш ніж впевнений що "Правий сектор" це проект Кремля, і працює він в парі з БЮТом. Їхні бойовики починали сутички на Банковій – 1 грудня, на Грушевського – 19 січня, 20 лютого на Інститутській, завдання яких була радикалізація ситуації. Запитання чому не має загиблих від ПС.
Кремль отримує подвійні девіденти від функціонування ПС, "внєдряє" в політикум своїх представників, та дискредитує Майдан в очах світової спільноти, яка заявляє що не буде допомагати РАДИКАЛАМ.
В його завдання входить також розмивання і "відбір" голосів на майбутніх виборах у ВО "Свобода", недарма вони позиціонують себе як націонал-радикальна партія, і навіть прапор УПА взяли в основу своєї емблеми. Почастішали випадки протистояння ПС з "Свободою" в Зах. Україні. Зверніть увагу як потужно піарщики Кремля розкручують імідж Яроша, ну ніби він головний ворог Росії, дійшло до того що Ярош навіть судиться з РФ.
Громадяни будьте обережні і критично ставтесь до ПС.

Андрій 2014-03-13 / 00:46:05
Так званій "Ірі". А ти, така здоровенька (не хворій), прийди сама (чи сам) до Бакая і вислови свої претензії. Ти мабуть з числа тих тупоголових або щурів (які брали гроші під Бакая), котрі відправлені подалі з обласної прокуратури. "Іруська" приходь :))) !!!

Iра 2014-03-12 / 22:05:10
Пане прокуроре вiдправте Бакая до нарколога вiн важко хворiе, жалко його, а ще дуже любить грошi, уявив себе покровителем бiзнесу, месiею Корбаньових батракiв-заробiтчан, спасiть його

роман 2014-03-12 / 21:36:59
о боже ,як ви вже нас достали в виноградові-кайли,бушки,ониськані.резеші.довбаки,рішки,шерегії.фозекоші.полляки...як вас багато.обисьте вже десь виїхали-наприклад--в угорщину ,і так всі купилисьте їх паспорти. єден хитрий Бочкої-мер най буде,добре го навчив старий Фірцак.як жити--і вашим,і нашим...Ага,ще забув за тіпа дерутата бушку..

Небайдужий 2014-03-12 / 21:31:21
Кайло - це сором, хабарник і неук! Знову на посади пролазить усяка сволота. Спитайте про нього хустян - багато що розкажуть "гарного". І таких море! Чого вартий Братюк - прокурор Тячівського району! Хамло, рвач і скотина. І призначений на третій термін! Служив старій банді, а тепер нас буде захищати і відстоювати Закон? Та він плювати хотів на право, головне - урвати гроші!!!

Олег 2014-03-12 / 21:27:46
Священик славець кум щуря

Про "Правий сектор" 2014-03-12 / 21:25:46
Читаю коментарі і не розумію їх: одним - занадно лагідний спосіб розмови (навіть капустою пахне), інші хобіли б, щоб "Правий сектор" прийшов у кожен район, кожного хабарника взяв за руку, кожного лихого начальника покарав... Може, треба всім долучатися??? Колективам знімати своє начальство, громадам районів приходити до своїх прокуратур, виконкомів, адміністрацій. Хтось подумав, що ці хлопці персонально наживають собі персональних ворогів (то влізуть у митну систему, то міліцейську, то в чийсь бізнес). Критики в їхню сторону не можу розділити. У них так само є сім`ї, є діти.Чи хтось думає, що це супермени, яким нічого не загрожує. Вони йдуть на передовій, вони готові підтримати кожну громаду і колектив, але якщо просто чекати, коли вони все зроблять за нас, то тоді це не національна революція, а революція "Правого сектора". Даруйте

Згоден 2014-03-12 / 20:32:31
Пролюструйте всiх заступникiв прокурора I прокурорiв районiв - це буде справедливо, а помiняти iх мiсцями чи районами це не вихiд, а блюзнiрство

Iван 2014-03-12 / 20:26:59
А чому це всi до Кайла пристали, запитайте у любого митника, хто вiд прокуратури задiяний у вiх схемах на митницi з Андронами, Андрейчуками, Стрiчиками, Пересоляками....... вiн також зам прокурора областi, не перекладуйте з хвороi на здорову

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини