14 березня в Ужгороді – чергова сесія міської ради

Розпорядження про скликання сьомого пленарного засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VІ скликання підписав сьогодні секретар міської ради, в.о. мера Віктор Щадей.

УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 
 
МІСЬКОГО ГОЛОВИ 
 
04.03.2014 Ужгород № 68 
 
 
Про скликання сьомого пленарного 
засідання ХХ сесії Ужгородської 
міської ради VІ скликання 
 

Відповідно до статей 42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні" скликати 14 березня 2014 року о 10.00 год. у великій залі міськвиконкому сьоме пленарне засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з наступним переліком питань:  

1. Про регулювання земельних відносин. 

2. Про зміни до рішення міської ради від 29.03.2013 № 882. 

3. Про керуючого справами виконкому. 

4. Про оплату праці секретаря ради. 

5. Різне. 

  

Секретар ради                                                                                                                      В.Щадей

04 березня 2014р.

Теги: сесія, міська рада

Коментарі

просто 2014-03-04 / 20:58:53
Просто ОВІР жодним чином міській раді не підпорядкований

До Шони 2014-03-04 / 20:49:52
Точно буду знати, чи везуча, якщо ще і видадуть вчасно. Бо все, що писала, так і було.

сливичка 2014-03-04 / 20:27:42
ви що наївні, на що то щадею?

моя родичка 2014-03-04 / 20:23:19
моя родичка якось 2 місяця тому два раза більше чотирьох годин сиділа під прийомною у начальника ОВІРА і не могла до нього попасти щоб підписати заяву бо його або по півтори-дві години не було або до нього дійсно ходили якісь люди поза чергою. Вона тоді так і не попала до начальника.Сто процентів що там нема порядку.

шони 2014-03-04 / 20:13:06
человек писавший последний коментарий наверное очень везуч и действительно далек от того что творится в овире, какие блин очереди под запись? вы сами себе перечите-визначни години то-се, да они баламутят там людей одних записали -другие пришли у визначени години и начинаются почти потасовки. шо тяжело дежурного в вестибюле за столиком посадить и выдавать талоны,шоб люди зря не стояли, нет никакой толковой информации что-кто да как работает, бардак там точно творится, а это говорит о том что он (бардак) кому то на руку или руководителям наплевать на все действительно. Блин туалета нормального нету стыд и позор!

До Михайла 2014-03-04 / 19:59:16
Помилка в попередньому пості. Не 1 березня, а 1 лютого. Але справа навіть не в тому. Є визначений порядок, і його треба дотримуватися. Прийомні години - приходьте тоді. Записали на якийсь день і час - мусять прийняти. Що стосується оплати - на центральному сайті міграційної служби чітко і ясно написано, яка вартість закордонного паспорту. Робіть роздруковку і показуйте працівникам. Там же є причини, по яких може бути відмовлено. Терміни надання. Відмовляють - просіть письмове пояснення. Скільки нам ще треба революцій, щоб ми перестали бути гуканами.

До Михайла 2014-03-04 / 19:41:51
Здивована цим постом. 1 березня цього року я прийшла оформити загранпаспорт у міграційну службу. Черга була - дві людини. Постояла в черзі, і мене записали в ще одну чергу, на оформлення паспорта, через два тижні, вказали годину, на яку маю прийти. Коли я прийшла, єдине, що пропустила без черги татка з дитиною. Інакше зайшла би в призначений час. Єдине, що коли спитала про вартість послуги, було названо суму 550 гривень, яку необхідно сплатити у відділенні банку. Я пояснила працівниці, що буду сплачувати виключно обов"язкові платежі. Тоді це вийшло разом з послугами банку 391 гривня. Особливо ніхто мені і не заперечував. Я не маю наміру нікого захищати, це лише моя приватна історія. При цьому я допускаю, що в коридорах були люди, які не хотіли скористатися визначеним порядком. Давайте всі будемо дотримуватися закону і все вирішиться.

Знедолені 2014-03-04 / 19:05:13
Звертаюся від імені сотень закарпатців для яких рівним чином ні-ч-чого на разі не змінилося під час оформлення закордонних паспортів у Головному Управлінні Державної міграційної служби в Закарпатській області, яким "володіє" пан Михайлишин Ігор Володимирович. В першу чергу, хотілося б попросити пана Щадея, який ще донедавна активно боровся зі "злочинною" владою, проявами корупції, зашкарубілими бюрократами, казнокрадами та ненависними регіоналами тощо, щоб він почув пересічних містян і "добрався" до міграційної установі на Грибоєдова і спробував пояснити пану Михайлишину-нехай нарешті наведе порядок у "своїй вотчині". Нагадайте пану Михайлишину, що він слуга народу і має служити цьому знедоленому народові, а не купці контрабандистів і всіляких пройдисвітів...Пане Щадей, зайдіть якось в будівлю цієї установи (принагідно запросіть і нового керівника області пана Лунченка і подивіться, як підпираючи стіни, 6-7 чи навіть більше годин стоять зневірені, злі і просто розчаровані містяни...без надії здати документи на закордонний паспорт,проїзний документ дитині, щоб та змогла поїхати з групою закордон і там гідно представити нашу зневірену державу, отримати посвідку....і т.д, А ще зверніть увагу, як пан Михайлищшин здійснює прийом громадян у визначені години...сльози мішають говорити...люди безнадійно годинами чекають цього слугу народу, а коли він на місті, то до нього туди-сюди снують якісь люди, з характерною контрабандистською зовнішністю та інші "спеціально наладжені" відвідувачі, але зовсім не прості громадяни, чекаючи, щоб "його величність" зійшла до "їх ницості". А якщо самі не бажаєте завітати до цього Головного Управління - знайдіть ходоків, хай вам потім розкажуть про "паспортні поневіряння" ужгородців, які безперечно поділяться своїми думками про організацію роботи установи, підходи до цієї роботи, ставлення керівництва та персоналу до людей та інші, в тому числі "пікантні аспекти" діяльності цього управління.Якщо ви це зробите і ще раптом якось відреагуєте-повірте, відразу отримаєте прихильність і підтримку тисяч простих ужгородців (і не тільки).
З надією бути почутим, пересічний мешканець, Михайло.

НОВИНИ: Соціо

22:00
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 1
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
» Всі новини