Головний міліціонер Закарпаття Турдай сказав, що за посаду не тримається і на вимогу громадськості готовий писати рапорт (ФОТО)

Запланова зустріч громадськості із новопризначеним начальником УМВС у Закарпатській області Василем Турдаєм не відбулась: головний міліціонер, за повідомленням його заступника, оперативно відбув із робочою поїздкою у Київ. Разом з тим, як запевнив під час телефоної розмови сам Василь Турдай, за посаду він не тримається, і, якщо громадськість не захоче його бачити у кріслі головного міліціонера області, він готовий писати рапорт для добровільного уходу з посади.

Головний міліціонер Закарпаття Турдай сказав, що за посаду не тримається і на вимогу громадськості готовий писати рапорт (ФОТО)

Сьогодні мала відбутись зустріч активної громадськості Ужгорода з щойно призначеним на посаду начальника обласного УМВС Василем Турдаєм.

Такої згоди було досягнуто знову ж таки, сьогодні, після 11 години: тоді, дізнавшись про те, що у приміщенні обласного МВС має відбутись начебто представлення головного міліціонера, в управління завітали представники ЄвроМайдану, Правого сектору та журналісти. Однак, під час зустрічі з ужгородцями заступник начальника обласного УМВС Сергій Росоха повідоимв, що представлення було відмінене, і на вимогу громадськості зателефонував Василеві Турдаю, аби люди мали змогу обумовити зустріч з тим для спілкування. Василь Турдай телефоном повідомив: він готовий зустрітись з людьми сьогодні ж, о 14.00, при цьому пообіцяв прийти на площу Народну.

Але ні о 14-ій, ні о 14.15 громадськість головного міліціонера області не дочекалась, а відтак, люди рушили до обласного УМВС, де до них вийшов не Василь Турдай, а знов - його заступник, котрий повідомив: головний міліціонер терміново мав відбути з робочою поїздкою в Київ. 

На вимогу громадськості (в тому числі - і кількох представників Хуста, серед яких в обласний центр приїхав також і Віктор Пригара, дружина і донька котрого загинули з вини п'яного кермом Павла Нагірного, що його фактично відпустив без освідчення на алкоголь ще тоді начальник Хустського райвідділу міліції Василь Турдай) Сергій Росоха знову зателефонував новому начальнику обласної міліції.

У телефонній розмові головний міліціянт Закарпаття повідомив: йому відомо про збурення серед людей, яке викликало його призначення на посаду. За його словами, він готовий зустрітись з громадськістю по приїзду зі столиці, і, якщо громада не підтримає його присутність на посту головного міліціонера області - залишити посаду.

По завершенні розмови, хустяни, які приїхали на зустріч, передали активістам ЄвроМайдану та представникам Правого сектору банер із зображеннями загиблих жінки і дочки Віктора Пригари, з яким щоразу приїджджали на судові засідання у справі Нагірного.

ЄвроМайданівці спільно з Правим сектором закріпили згаданий банер при вході в будівлю обласного УМВС, аби той, кажуть, був постійним німим докором, щохвилини нагадував міліціонерам і їх начальству, що ніхто не забутий і ніщо не забуте.

 

 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

27 лютого 2014р.

Теги: Турдай, міліціонер, рапорт, посада

Коментарі

шаян 2014-02-28 / 21:19:53
на таких сбу очі закривають.тих перевіряють яким платить 1500гривень заробітної плати.а сам їздить на курорти.прибрав до своїх рук землі в шаяні. купив джіпа і октавію нові.ще і встиг купити квартиру в ужгороді. і це все з своєї заробітної плати.

ввввввввввввв 2014-02-28 / 12:36:59
Турдай - злодій рідкісний, крав, краде і буде красти ! Варцаба - хер старий накрався все прибрав до своїх рук ! А малий Варцаба зберає гроші з митниці Тиса, Росоха - ви просто подивіться на нього Гей, а рубає із себе начальника ! Всі працівники СУ косять під нього даже одягаються так як він ! Всю оперативну інформацію яку надають працівники оперативних підрозділів Росоха продає, так як у нього є ключ до ЄРДЕРу

gud 2014-02-27 / 23:10:31
незнаю де никаться сбу і прокаратура най перевірить коли кажут що турдай чесно заробляє та за що тулько зимлі купив у шаяні тай іще має домики там проджні сволочі набрався у хусті малоиу сикинь та рішив у область канешно ,треба бо діти пудростают треба іх учити давати,а оти 2 смерті у хусті на його і варцабови совісті!!!!!!!!

зек 2014-02-27 / 22:57:50
да варцаба віддав пост свій турдаю,канешно дачу дошорив у шаяніварцабові турдай а тот йому віддав свій пост буде кришовати всю мафію,а ви двоє винні за2 смерті у хусті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ккк 2014-02-27 / 21:48:13
в такі роки і полковник за що. 20-років назад був би капітаном

Свій 2014-02-27 / 21:21:25
Турдай (гравійний злодій), Варцаба (вже накрався хай йде на пенсію), Росоха (продажний оборотень-гей в погонах який продає всю оперативну інформацію і кришує злодіів.
Буковчаника, Бронтарюка ще оберіть !

Хустянин 2014-02-27 / 20:55:44
Гнати його і тих з ким він в одній упряжці !!!
і хай думає що він з Кайлом може опинитися в СІЗО серед тих кого вони вже посадили.

читач 2014-02-27 / 20:26:52
Таким кадрам при владі нема чого робити, в принципі! Наші Герої полягли на майдані не задля керівників,які скомпроментували себе на попередній службі, а задля нової країни.Відновлення дуже буде важким, але українці гідні, щоб їх обранці при владі були чесні та гідні. В даному випадку, цей Турдай немає морального права займати таку високу обласну посаду УМВС, мало того за ним іде шлейф нерозкритих справ, зокрема ДТП, котре вчинив п"яний виродок Нагірний, в якій загинула мати і донька Пригари з Хуста.

бувший хустянин 2014-02-27 / 20:21:18

Нарешті гордий за хустян. Хлопці, так тримати і надалі!

Але не забудьте і про прокурора І.Кайла та адвоката – «рішалу» П.Немеша, на яких теж кров жінки з дитиною В.Пригари!

ger 2014-02-27 / 19:01:17
сикіняшний турдай буде з народом нікда що і народ буде вести відпочивати на курорти за що живе такий самий сволоч як янукович а за нагірного так і нерозобрався на його совісті 2 смерті!!!!!!!!

УВАГА! 2014-02-27 / 18:22:44
Сьогодні депутат Іван Волошин прийшов на пленарне засідання ради з бойовим пістолетом у кобурі! Прохання до Правого Сектору та міліції завтра не дозволити йому проносити зброю у зал засідань!

Росоха 2014-02-27 / 17:40:05
Він виходив коли просили і тримав честь офіцера, ти так не можеш, тому не розуміеш. а де справи по активістам, назви хоч одну, то ледидівські суди притягували до адмін правопорушення. Шо молодший балога не виконує вказівки старшого, або ти не виконуеш іх вказівки. Воюй краще з волошином. А мене забань. Дякую

О.Д. 2014-02-27 / 17:16:32
Варцаба вийшов до людей лиш тоді, коли смаженим запахло. А до того його орли хапали людей Народній і продукували на них замовні справи, кришували того ж Турдая у справі Нагірного і самого Нагірного, відправляли "Беркут" на Київ і т.д. Думаєте, ми забули?

lion 2014-02-27 / 17:11:37
Да, Варцаба настоящий офицер. С народом лицом к лице выходил 2 раза... Не то что этот турдай -назначил время и смылся... А Авакову недолго министром быть... Впрочем с завтра Ярема будет все брать в свои руки, а он и авторитетный у ментов и у народа на нормальном счету...

Саша 2014-02-27 / 16:47:08
Варцаба первый со всех милиционеров не побоялся министра Захарченко и в ПИК МАЙДАНА вышел к НАРОДУ. Варцаба первый обьявил, что "МИЛИЦИЯ С НАРОДОМ" под бурные аплодисменты закарпатского майдана, первый провел переговоры с "Правым народным сектором" и первый вывел "Беркут" служить народу Закарпатья под присягу.
За него проголосовал личный состав.
Кто еще такое сделал в Украине?
Так нет, это не нравится Авакову и надо ламать через плече закарпатскую громаду и личный состав УВД ради какого-то труса.

читач 2014-02-27 / 16:29:34
Якщо він справжній офіцер, саме так має поступити.Народ вимагає-це означає, що народ знає чому вимагає відставки Турдая. Тепер шила в мішку не втаїш.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини