Засідання Вченої ради УжНУ заблокували "ващуківці", у холі виникла сутичка між студентами(ФОТО)

Поки викладачі та студентське представництво засідають на Вченій раді, кілька десятків студентів колишнього ЗакДУ заблокували вхід у залу.

Засідання Вченої ради УжНУ заблокували "ващуківці", у холі виникла сутичка між студентами(ФОТО)

"Ващуківці" не пропускають до зали, в тому числі, і журналістів, а "картинка" з засідання Вченої ради проектується на великий екран у великій конференц-залі, де наразі перебувають кілька сот студентів.

Частина протестуючих проти нинішнього ректора студентів прийшли під залу засідань, де відбувається засідання Вченої ради. Там між "проващуківськими" студетами та студентами-протестувальниками в якийсь момент, коли у вигуках "Ващук!" та "Ганьба!" градус напруги зріс максимально, виникла потасовка. Під ноги студентам, які підтримують Ф. Ващука, їх опоненти-студенти кидають монетки, певно, як символ продажності.

Наразі на Вченій раді вирішується питання про перенесення засідання у велику конференц-залу, ймовірно, з метою уникнення наростання напруги в середовищі студентів. Лунають думки про необхідність уникнення ескалації. Пропозиція слушна, бо ж місця у залі, де триває засідання Вченої ради, обмаль - рівно для розміщення членів Ради та кількох присутніх.

Як зауважив під час виступу на засіданні професор Степан Сливка, наразі в університеті є єдина людина, яка лише одним своїм рішенням може зняти напругу в середині вишу, очевидно, маючи на увазі Федора Ващука.

 

25 лютого 2014р.

Теги: потасовка, Вчена рада, УжНУ

Коментарі

студентка 2014-02-25 / 22:06:09
ніхто не продається кожен робить свій вибір. Про тітушок-це взагалі нісенітниця. Просто наразі ми спостерігаємо як йде чергова боротьба за крісло ректора.

небайдужий 2014-02-25 / 21:21:09
Студенти, добре думайте, що робите. Бо наламаєте дров, а потім будете жалкувати. У вас гарячі голови, а такі речі треба робити з холодною головою і гарячим серцем.Я маю на увазі представників обох таборів. Не продавайтеся ні за що, бо втратите багато. Успіху вам!

Альфа.. 2014-02-25 / 21:15:42
Я ще раз повторюю що не треба говорити того чого очі не бачили...а як говорити то приводити до своїх слів конкретні факти...які самі дають взатки ті про це замовчують, то в їхніх інтересах, а сама захисна реакція це напад, не бійтеся поводитися достойно і не хваліться тим що позорно, а поважайте один одного, повірьте що так краще....

Ужгород 2014-02-25 / 20:44:29
Я не думаю, що хтось кращий, гірший ми всі рівні між собою, просто є такі люди які самі дають взятки, а потім когось в цьому звинувачують, не бачачи в цьому своєї провини. А потім говорять, що хочуть бути престижними європейцями...

Альфа.. 2014-02-25 / 20:26:53
Дивіться обєктивно на факти, і не треба говорити того чого ви в очі не бачили...а ваш "свій розум" ви показали та нажаль оцінка нижча за плінтус... Ви всі люди, і працювати Вам з людьми доведеться а не в зоопарку, поводьтеся достойно людської гідності і честі, якщо думаєте що одні кращі за інших то помиляєтеся, всі Ви рівні,виходячи з того що Ви люди, а хто думає інакше життя йому крила на місце поставить.....

Ужгород 2014-02-25 / 20:13:20
Я звертаю до всіх, що тут читають це:
"Людей, які дають взятку треба впершу чергу гнати великою лопатою з ВНЗ, а в нашому випадку це половину студентів університету, які не ходять на пари, а в кінці семестра ходять і сують всім гроші. Тому впершу чергу треба починати з себе і вчитися а не п*здіти,що від Вас требують взятки. Я провчився 3 роки і ніколи нікому ніякі гроші не давав, здавав всьо своїм розумом!!!"

Альфа.. 2014-02-25 / 19:13:20
Шановні колеги!
Ви колись бачили спец-підрозділ "Сокіл" які там мужики? а це що стоїть в їхній формі одягнене хіба що їхні діти!
Ващука підтримують без грошей це знають ті що за Ващука і добре знають ті хто проти, тому що хто дісно брав гроші той і кидав їх на сцені, люди! це ті самі гроші що їм платили щоби вони кричали проти нього, на яку вони мелоч ведуться.... завдяки Ващуку, УжНУ стало людьми, хоча сьогодні показалося з боку бидла! якщо там вчаться дійсно юристи, та поводьтеся відповідно... тримайтеся Ващука бо будете в жопі як при колишньому ректорові....

Хрен вам 2014-02-25 / 18:38:57
Забув додати, що лише за той невеликий час перебування Ващука на посаді зявилася ціла імперія лакеїв, які не зрозуміло за що "формують громадську думку" в ЗМІ і на цьому сайті також, у чому можете переконатися самі.

Студент 2014-02-25 / 18:35:16
"Правого Сектору" там не було. То Люди з "Соколу". Підтверджено Правим Сектором Ужгорода.

Хрен вам 2014-02-25 / 18:31:33
Шановні читачі!
Ващук до цього разу вислизав з усіх ситуацій: підкупами, окозамилюваннями, неважливо.
Йому не можна давати жодного шансу, як Януковичу. Треба провести перевибори до конференції трудового колективу, а потім до Вченої зради лише під керівництвом незалежного в.о.ректора, оскільки сьогоднішня Вчена зрада і конференція трудового колективу підібрана в більшості самим Ващуком і сьогоднішнє голосування це показало.
Ващука не можна відпускати ні в якому разі і треба дожимати як щура.
Бо завтра внаслідок юридичної казуїстики і підкупів, політичних взаємозаліків він виграє вибори ректора і вже тоді прийдеться звільнятися багатьом і втрачати наступні покоління молоді.
У Ващука зараз немає жодного козиря - він потвора в усіх іпостасях: в науковому, суспільному, політичному, етичному і навіть особистому. Немає змісту перераховувати весь шлейф криміналу, який за ним тягнеться.
Але найбільша загроза проявилася у плеканні ним цілої школи моральних потвор, які сьогодні масово і то лише частково, показалися у всій красі в ректораті і біля нього. А завтра ця маса потвор вже з дипломом УжНУ (екс-ЗАКДУ) буде морально нищити молодші і старші покоління.
Ващуку нікуди відступати: багато своїх заощаджень він вклав у хабарі при призначенні, а якщо відійде то наші доблесні правоохоронці витягнуть з нього і те, що залишилось (аля-Фабіан) - він мусить бути весь час на коні. Із-за цього весь сир-бор.
Але сама страшна небезпека в тому, що Ващук не відчуває своєї вини, як і Янукович, до чого це привело в масштабах України - лише зараз починаємо розуміти.
Треба зупиняти тварину - любими методами.
Амінь

Олеся 2014-02-25 / 18:23:36
Ще мені цікаво чому бравий активіст Світлик виліз на стіл і підбурював всіх?????? чому не був серед активістів??? страшно було??? Будь-хто може бути героєм, стоячи з боку від таких подій...

хаха 2014-02-25 / 18:12:38
ви ужнувці не розумієте шо робите!!!!!!!!

Студентка 2014-02-25 / 17:55:24
Я із ЗакДУ і я не розумію студентів УжНУ , яким всюди вбачаються хабарі і називати нас "Титушками" це безглуздо...ми теж маємо свою власну думку і ректора нашого знаємо з хорошої сторони...Давайте не будем доводитися до образ, бо це все політичні провокації , а ви лише піддаєтесь тиску...Лише згадайте скільки він зробив для вас за цей короткий час....)Як ви не розумієте , що ті що вас підбурюють лиш хочуть зробити собі керівні посади і ви цьому дружньо сприяєте!!!)

студент 2014-02-25 / 17:38:33
хех)) куплені не ті люди, які стояли за Ващука, а Ви - не даючи навіть змогу висловити думку.. то краще скажіть або напишіть хто саме ВАМ дав гроші і ВАС підкупив..

Леся 2014-02-25 / 17:19:21

Патріотка 2014-02-25 / 17:17:10

яяя 2014-02-25 / 16:32:15
ЗакДУ-тітушки мені нагадують авторитарно затюкане населення східних областей. Для яких головне "хліб і масло" і портрет "бацьки", а знання, демократія, свобода - це щось абстрактне. Треба ректора і гоподарника, і демократа. Нещастить УжНУ в цьому...

Хакер-дуболом 2014-02-25 / 16:30:34
Є перші дані про гопників-тітушок на фото це,зокрема Бабанін О.О.(главарь),Антон Ярош (не перепутайте це чудо з Дмитром Ярошом) (студент ННІ ІКТ "УжНУ"),Roman Kubichka (студент ННІ ІКТ "УжНУ",патлатий гомик в шарфі),Андрій Шаповалов(нема даних), Сергій Рубец (ф-тет європейського права і правознавства) поки що все...Дякую свідомі люди за співпрацю.

Фотограф 2014-02-25 / 16:00:16
І я багатьох впізнав куди писати

Здоровяк 2014-02-25 / 15:54:25
Yibala porozzyavlyaly suci Так і проситься лопата лайна

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 6
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини