Свалява доєднується до акцій протесту: сьогодні о 17.00 свалявчани виходять на мітинг і проведуть свічковий похід

Про загальноміський збір, призачений у Сваляві сьогодні на 17 годину, повідомили його організатори у соціальній мережі Вконтактє.

"Всі на народний страйк!!! Всі, кому небайдуже майбутнє України, виходять і борються, захоплюють ОДА! Перекривають рух, щоб ніхто не втікав, і спалюють маєтки глав!!! Більше теріпти не будемо, виходимо і страйкуємо, захоплюємо! Свалява, вставай! А ти вийдеш?", - закликають свалявські активісти городян до загальноміської акції протесту.

Як можна зрозуміти з повідомлення, організатори, крім усього, планують провести "свічковий похід" у память жертв "Беркуту" в Києві, відтак, просять усіх, хто йтиме на акцію протесту, захопити з собою бодай 1 свічку.

"Всі, хто бачив чи чув за хлопців, які віддали життя за вас: Сергій Нігоян, Михайло Жизневський, Юрій Вербицький, яких жорстоко вбили так звані "беркутята"... Прошу вийти всіх до палацу культури і по можливості захопити 1 свічку, проведемо свічковий похід в пам'ять Героїв України. Не будтье байдужими, всіх охочих чекаємо після походу на мітинг. А як же без нього? Слава Україні! Слава кожному з нас!", - пишуть організатори.

 

26 січня 2014р.

Теги: свічковий похід, мітинг, акції протесту

Коментарі

читач 2014-01-27 / 15:38:10
Пані Ірина , Я незгодний з хлопцем що захоплювати спалювати але може хтось написав за нього може він і не знав ! Але потім він написав що відбудиться свічковий похід і люди зійшли і пішли з ним там були і люди із штабу м.Сваляви фракція "УДАР" та "СВОБОДА" , старі люди питали що там проводиться і навіщо ? Коли вони почули що молодь прийшла організовано вшанувати людей які померли за вас, за мене , за весь Український народ ,то приєднались і не треба перекручувати і казати що він тітушка чи провокатор хлопець молодець що задумується як йому далі жити ! А ваші діти чи наприклад його ровесники організували би таке ??? Звичайно що ні бо вони думають як би піти покурити випити пива тощо ! А якщо вам дали гроші і налили горілки щоб кричати Янукович молодец це вже ваші проблеми! Краще взагалі не вмішуватись вам в чуже горе ! Слава Україні !

Ірина Мадрига 2014-01-26 / 18:12:14
Я Вас вибачу. А от чи вибачать Вас свалявські матері, якщо їхнї діти через помилку сайту накоять дурниць, а то й відвертого криміналу, - це велике питання.

А Вам успіху. І щоб прийшов без помилок.

Олег Диба 2014-01-26 / 18:05:54
Пані Ірино, щойно, вперше за цілий день, сів за сайт. Ми не ведемося і, тим більше, не опускаємося. Зараз Закарпаття онлайн - на першій лінії боротьби. І мова не про інформаційний фронт. Тому пробачте нам цю ситуативну слабкість: справді зараз не маємо ресурсів відповідати раніше заданому рівню. Але хочу наголосити й на іншому: неповнолітні, з їх дитячим максималізмом, також мають право на участь в процесах, що відбуваються.
Трохи прийдемо до тями, коли, дасть Бог, схлине, і повернемося на попередній рівень. А зараз вибачте за поточні і, можливо, майбутні помилки.

Ірина Мадрига 2014-01-26 / 17:39:43
Знайшла. В групі 252 учасників. Молодь переважно до 20 років. Повідомлення вміщено від імені якогось Владислава Мусорівського. Прізвище явно вигадане. Хлопця, що на знімку, не знаю, але він вказує власний місяць і рік народження - квітень 1997. Тобто той, хто розмістив повідомлення про мітинг, є неповнолітнім. І Закарпаття онлайн, і Мукачево.нет ведуться на такі дешеві провокації чи відверте глупство?!

Хлопці ви в своїй праведній боротьбі опустилися нижче плінтуса в фаховому відношенні.

Ірина Мадрига 2014-01-26 / 16:20:52


"Перекривають рух, щоб ніхто не втікав, і спалюють маєтки глав!!! Більше теріпти не будемо, виходимо і страйкуємо, захоплюємо! Свалява, вставай!" Пане Адмін! Я передивилася Вконтакті, гадаю, всі групи в назві яких фігурує Свалява, і не знайшла тієї, де розміщена ця провокаційна, ЕКСТРЕМІСТСЬКА відозва. До свалявців, які хочуть вшанувати пам"ять загиблих на Грушевського в Києві! Згідно прийнятих законів від 16 січня (подобаються вони нам чи не подобаються) ЗАБОРОНЕНІ вуличні походи з запаленими вогнями. Пам"ять загиблих можна вшанувати, запаливши свічки у церкві чи вдома біля святого образу. Будьте розважливими, дорогі земляки!



Пані Ірино, ось за цим посиланням є створена група "Свалява - Мітиг", чи то Мітинг у Сваляві: http://vk.com/svalyavamitynh. Щодо законів від 16 січня: збиратись у кількості кількох сотень мітингарів теж заборонено "без попереднього узгодження з міліцією", і каски з масками одягати. Але ж - люди збираються, і в касках, і в масках)


Читач 2014-01-26 / 16:16:47
Спалювати нічого не треба, бо згодиться, а потенційним паліям треба думати і про відповідальність.

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини