Звернення про скликання євроінтеграційної сесії Ужгородської міськради не підписали "регіонали", угорці, бюджетники і "тушки" (СПИСОК)

А міський голова Ужгорода зволікає зі скликанням сесії

Звернення про скликання євроінтеграційної сесії Ужгородської міськради не підписали "регіонали", угорці, бюджетники і "тушки" (СПИСОК)

Попри те, що в Ужгородській міськраді у передбаченому законом порядку зареєстровано заяву від імені 21 депутата з вимогою до міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова негайно скликати позачергову сесію міськради, мер, схоже, всупереч закону скликати сесію не збирається.

Тимчасом депутати підготували текст звернення, який би мав бути прийнятий на сесії.

 

Закарпаття онлайн уже публікувало копії підписних листів, в яких поставили свої підписи депутати, що вимагають скликання сесії. Втім, цікавим є і перелік депутатів, які не поставили свої підписи під вимогою до міського голови Ужгорода щодо скликання євроінтеграційної позачергової сесії. Ужгород, очевидно, має право знати імена тих "народних обранців", які не бажають своїм виборцям європейського майбутнього.

Список депутатів Ужгородської міськради, що не підтримали скоикання євроінтеграційної сесії Ужгородської міськради

Беляков Юрій Володимирович – заступник міського голови Ужгорода, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Бобіта Віктор Амброзійович – підприємець, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Ващук Федір Григорійович – ректор УжНУ, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Гасинець Ярослава Степанівна – доцент УжНУ, обрана від партії «Єдиний Центр»

Зілгалова Марія Михайлівна – голова правління КС «Хосен», обрана від партії «УДАР»

Кіндюх Петро Ярославович – директор ЗОШ№5, Ужгородська міська організація політичної партії "Сильна Україна" (Партія регіонів)

Король Світлана Ігнатівна – секретар Ужгородської міської ради, Ужгородська міська партійна організація політичної партії "Партія екологічного порятунку "ЕКО+25%"

Кулін Золтан Золтанович –  заступник генерального директора ОДТРК «Тиса», Ужгородська міська організація "КМКС" Партія угорців України"

Лях Єлізавета Йосипівна –  заступник головного лікаря в Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Мильо Володимир Володимирович – директор ПП «Мильо», обраний від Ужгородської міської організації політичної партії "Сильна Україна" (Партія регіонів)

Семаль Віталій Юрійович – перший заступник міського голови Ужгорода, Ужгородська міська організація Єдиного Центру

Погорєлов Андрій Вікторович –  Ужгородська міська партійна організація політичної партії "Партія екологічного порятунку "ЕКО+25%"

Соханич Федір Федорович –  доцент кафедри фінансів ті кредиту УжНУ, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Станкович Михайло Михайлович – начальник управління економіки та підприємництва Ужгородської міськради, обраний від Ужгородської міської організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", але вийшов з фракції

Торич Золтан Золтанович – пенсіонер, Ужгородська міська організація "КМКС" Партія угорців України"

Феєр Віктор Іванович – тимчасово непрацюючий, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Рошко Михайло Михайлович – в.о. директора інституту іноземної філології, зав. кафедри французької та зарубіжної літератури УжНУ, Ужгородська міська організація Єдиного Центру

Ковач Олександр Михайлович – заступник міського голови, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Волошин Іван Іванович – приватний підприємець, обраний від Ужгородської міської організації Єдиного Центру, але виключений з фракції

Шевчук Григорій Васильович – підприємець, Ужгородська міська організація Єдиного Центру

Мартин Віктор Іванович – директор КП «Агоромікс», Ужгородська міська організація Партії регіонів

Мегеш Михайло Михайлович – директор Лінгвістичної гімназії ім.Т.Шевченка, Ужгородська міська організація Єдиного Центру

Мандич Юрій Васильович – директор КП «ЖРЕР №4», Ужгородська міська організація Партії регіонів

Гомонай Василь Васильович – доцент кафедри УжНУ, Ужгородська міська організація політичної партії "Сильна Україна" (Партія регіонів)

Чурило Михайло Михайлович – підприємець, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Пономарьов Станіслав Борисович – директор Комунального автотранспортного підприємства - 072801, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Адамчук Ігор Іванович – директор ТОВ «УніверсалМ», Ужгородська міська організація Партії регіонів

Ковальський Анатолій Володимирович – директор ЖРЕР №5, Ужгородська міська організація Народної партії

Жменяк Віра Семенівна – завідуюча дошкільного закладу № 21 «Ластовічка», Ужгородська міська організація Єдиного Центру

Андріїв Богдан Євстафійович – підприємець, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Оксьон Юрій Юрійович – директор КП «ЖРЕР №8», Ужгородська міська організація Політичної партії "Зелені"

Травницький Сергій Тіборович – підприємець, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Козак Тетяна Юріївна – головний лікар Ужгородської міської поліклініки, Ужгородська міська організація Єдиного Центру, але вийшла з фракцій ЄЦ

Горбань Сергій Олександрович – заступник директора ТОВ «АБ «Тайфун», Ужгородська міська організація Політичної партії "Фронт Змін"

Булина Михайло Михайлович – начальник управління Державної фітосанітарної інспекції в Закарпатській області, Ужгородська міська організація Партії регіонів

Бадида Василь Васильович – заступник директора ТОВ «Пост», Ужгородська міська організація Української партії

Данч Михайло Васильович – підприємець, Ужгородська міська партійна організація Молодіжної партії України

Румянцев Тарас Анатолійович – директор КП «Парк «Під замком», Ужгородська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" (виключений з фракції і перейшов у фракцію Партії регіонів)

Бедь Юліанна Петрівна – тимчасово непрацююча, Ужгородська міська партійна організація Народної партії

28 листопада 2013р.

Теги: євроінтеграція, депутат

Коментарі

Пересічний 2013-11-30 / 21:03:10
Дякую всім, хто у списку! Добре, що є ще розумні люди, які мають голову на плечах і на відміну від баранів на майданах, здатні зрозуміти, що насправді хочуть зробити з країною. Для зацікавлених "вболівальників" - мітингувальників: прочитайте бодай уривки з угоди - ні про який вступ до ЄС там і мови немає, тим більше, ні про який безвізовий режим. Вчиться читати, неуки!

Русин 2013-11-29 / 14:48:43
Першим ділом як зайдемо в ЄЄП, то будемо вимагати від Януковича чи Медведчука скасування будь-яких пільг мадярам, румунам і іншим запроданцям. Тільки російська мова, но на крайняк українська. Мадярські прапори з їх сільрад спалити, самих мадярів, які їздять по Бущтині і других селах із мадярськими прапорами на біцглях укопкати і здати кагебіштам, най ся з ними розбирають. Шоби знали своє місто в СНГ!

Земляк 2013-11-29 / 10:19:31
Насправді наша влада ніколи і не прагнула в Євросоюз (там не можна красти!). А як тоді вони потроять свої капітали, і як будуть виправдовуватись перед європейцями, звідки такі надприбутки.
Це була просто піар-акція для майбутніх виборів. ПР кругом кричала, що саме вони найбільше зробили для євроінтеграції. Але вони були впевнені, що без визволення Тимошенко Європа ніколи не підпише з нами договір. І тут раптом виявилось, що це може здійснитись… Ось в спішному порядку і придумали "паузу" для свого виправдання та розіграли цей "спектакль". Добре, що є Росія, на яку можна сперти всі свої гріхи. «Ми ж так прагли…, а Росія нам пригрозила».
Люди, отямтеся! Хто ще вірить у цю брехню? Та вони в цій «совковій демократії» як сир в маслі! Де ще можна так нагло красти і ні за що не нести відповідальності!
Доки будемо це терпіти?

справжній угорець 2013-11-29 / 09:28:39
Бог з ними з бюджетниками, зрозуміло страх втратити роботу, тушки, саме собою,регіонали звична ситуація, але угорці? Про що вони тоді можуть тут нам розказувати, про яку Європу,про захист нацменшин на території інших держав.Вважаю це блюзнірством та політикою подвійних стандартів. Вочевидь, ці усі угорські партії переслідують зовсім не гуманні та європейські інтереси угорців в Україні, а мабуть свої особисті, комерційні, шовіністські та інші підривні цілі.

ОГО 2013-11-28 / 20:34:44
так тут ще один дуже відомий політик - Погорєлов Андрій Вікторович – Ужгородська міська партійна організація політичної партії "Партія екологічного порятунку "ЕКО+25%", а Він теж проти ого це прогадав що не підписав, батько в цей час в його віці та в його ситуації точно підписав би

Чукірко 2013-11-28 / 20:30:17
зверніть увагу ужгородці в списку є Андріїв Богдан, запамятайте, прийде час згадаєте

Учні ЗОШ 5 2013-11-28 / 17:33:54
Кіндюх Петро Ярославович – директор ЗОШ№5, Ужгородська міська організація політичної партії "Сильна Україна" (Партія регіонів)

Нам ганба за такого директора!!! Де тепер Європейська школа, пане директоре ? Кіндюха - у відставку !!!

Шенген 2013-11-28 / 16:42:49
Шенгенських віз їм більше не бачити!

ste 2013-11-28 / 16:12:24
керівникам-угорцям неротрібна євроінтеграція,а то чим вони будуть маніпулювати людей.

ржунемагу 2013-11-28 / 16:10:56
Волошин Іван Іванович шо там ще робить? давно мав бути в Лучках.

Ігор 2013-11-28 / 15:56:48
Кіндюх за європейські гранти робить освітні проекти ( і це добре ) , а за євроінтеграцію висловитись боїться, а це вже ганьба

цікаво-2 2013-11-28 / 15:43:18
Та вони всі просто дуже хочуть в митний союз!і всі їхні європейські школи, фотки у фейсі і хизування цим - зашибання бабла.

цікаво 2013-11-28 / 15:39:01
Кіндюх - ригоанал??? хоча чомусь зовсім не дивно...

УжНУ 2013-11-28 / 15:20:29
Рошко - друг Європи? Рошко - друг бабла. А тому - перший із вашуківських запроданців в УжНУ. А в міськраді голосує разом з Партією регіонів.

Радванка 2013-11-28 / 15:17:18
А що тепер говорить Вітьо Триккур ???

євро 2013-11-28 / 15:16:22
Зачитати список сьогодні на ЄвроМайдані

Ференц 2013-11-28 / 15:09:34
Запвмятовуємо прізвища щоб знати точно за кого більше не голосувати ніколи!!!! Бо навіть представники опозиції переслідують власні інтереси а не партійні.

Гасса 2013-11-28 / 15:09:03
Соромно за великого друга Європи Рожка М.М.,це людина котра постійно відвідує ЄС,хизується фото в мережі Фейсбук!А тепер хай проти всіх санкції ЄС введе про заборону вїзду і буде їм жо..па!!!

закарпатець 2013-11-28 / 15:08:35
Сором і ганьба!Цей список депутатів Ужгородської міськради, що не підтримали скоикання євроінтеграційної сесії Ужгородської міськради-це як дошка злочинців, це насправді злочин.Живучи на кордоні з Європою, щоразу їздити за кордон, вчити там дітей і непідтримати євроінтеграцію, це просто цинізм та блюзнірство. Нехай би країни ЄС примінили відразу санкції до цих псевдопатріотів, відмова та анулювання шенгенських віз, депортація з навчання їх дітей, котрі навчаються за кордоном. Списки розповсюдити по усім соцмережам і на стовб ганьби з їх фотографіями. Одні кращі за інших, з сумнівним послужним списком. Паскудство!

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини