Громадські організації закликають закарпатців вийти в неділю на ЄвроМайдан

Закарпатский Громадський Центр закликає всіх небайдужих ужгородців та гостей міста, долучитись до протесту проти зриву підписання угоди про асоціацію з ЄС, що відбудеться в цю неділю, 24 листопада, о 13.00.

Громадські організації закликають закарпатців вийти в неділю на ЄвроМайдан

Прийти має кожен, адже мова йде не про підтримку когось в чомусь. Наразі йдеться виключно про захист себе і своєї сім’ї. Не можна сидіти склавши руки в той час, коли особистий інтерес кожного з нас нехтується кількома десятками державних чиновників. Маємо показати, що не будемо миритися з цинічним блокуванням важливих для нас кроків в житті країни. Це ще можливо в нашій країні: нам ще дозволяють вийти і демонструвати свою позицію, чого давно немає у сусідніх Білорусії та Росії.

Тому, якщо вам не байдужа доля України, виходьте в неділю на вулиці Ужгорода. Беріть із собою українські прапори та атрибутику з символікою ЄС, якщо маєте.

Окремо, хочемо звернутись до представників політичних об’єднань, не приносити партійні стяги на мітинг. Розгортання їх на заході, може обурити та роздратувати інших учасників, які зібрались стихійно за власною ініціативою, аби висловити свою позицію. І останнє, що зараз цікавитиме, це стати частиною політичної масовки. Піар на людях в цей час – найгірше, що може зараз зробити кожен з нас.

Також звертаємось до влади міста Ужгород з проханням не вдаватись до обмеження права жителів цього міста, вийти на центральну площу і висловити свою позицію щодо майбутнього України. Більше того, обрана нами, влада має зробити все, аби ця можливість була реалізована. Зрештою для нас, жителів Ужгорода, буде цілком прийнятно, якщо представники влади стануть поруч з нами на площі, як, до прикладу, це зробила влада міста Львова. Ужгород – ворота України до Євросоюзу. Тож кому як не нам говорити про перспективи євроінтеграції, в якій кожен з нас зацікавлений.

Правоохоронні органи просимо підтримати ужгородців, забезпечуючи громадський порядок на заході, та уберігаючи учасників від можливих провокацій. Мирне зібрання не може становити загрозу ні для міста, ні для його жителів. Тож спецзасоби та додаткова амуніція, в неділю вам не знадобляться. Натомість кожен присутній на мітингу працівник внутрішніх справ, окрім службового, може виконати свій громадянський обов’язок, який полягає у відстоюванні інтересів країни та її народу, що прагнуть кращого життя для себе та майбутніх дітей.

Зустрінемось всі на площі Театральній,  чим більше нас тим зрозуміліша наша позиція! 

23 листопада 2013р.

Теги: євроінтеграція, асоціація

Коментарі

Рома 2013-11-23 / 20:00:13
Кажем словянин подрозумеваем медведчук. Бачу й словянину дісталася кістка з путінського столу, що він так гавкае на европу

Слов"янин 2013-11-23 / 17:11:17
Старий анекдот на новий лад.

Вопрос армянскому радио: возможна ли революция в США?
Армянское радио: нет, не возможна.
Вопрос: почему?
Армянское радио: потому, что там нет американского посольства...

Лісник для Слов"янина 2013-11-23 / 16:40:19
Допоможе якщо люди зрозуміють що майбутнє їхніх дітей залежить тільки від них самих, а не від ющенків, тимошенків, яценюків,ледидів, блюків та щурів, і тим більше аж ніяк не від Януковича, при якому таке поняття як національний виробник перетворилося на виживання, банкрутство, розруха, тотальна корупція, дебіліз та бандитизм у всіх ешелонах влади, тобто приблизно так як і в Москві у Вови Путіна.

Слов"янин 2013-11-23 / 16:28:33
Для Лісника.
Окремі коментатори мене називали путінцьом, медведчуківцем, агентом ФСБ, ЦРУ та Моссаду, а також низкою термінів з ненормативної лексики. Регіональщиком та ледидівцем - ні! Вітаю, Ліснику, ви стали свого роду першопроходцем.
Але якщо поближче до теми, як ви гадаєте, допоможе Україні чергова кольорова революція чи ні?

Лісник 2013-11-23 / 16:08:32
Про якого вітчизняного товаровиробника говорить регіональна сволоч під ніком "СЛОВЯНИН". Губернатор Ледида-Конюх у Міжгірського держлісгоспу вкрав мільйон гривень, тепер нема чим заплатити нам зарплату, весь ліс кругляком ця скотина вивезла за межі району, а при Євросоюзі на Міжгірщині будуть працювати лісопереробні комплекси. Інша регіональна паскудь Щурь Василь деревляний ставши головою РДА ліс нищить де завгодно, в тому числі і на Шипоті у с. Пилипець, він Щурь Васька разом з прокурором Зовдуном розповсюджують і кришують реалізацію сигарет, водки, та гральний бізнес. Чи нам Міжгірцям цього мало, а може Москва буде розбиратися та карати цих уродів Ледид, Щурів, Завдунів, Гайдурів та Кривків. Закони будуть працювати тільки якщо ми станемо разом з Євросоюзом, правда тоді і ЗЕКа притягнуть до відповідальності, чого він і боїться, бо Європа не йде на відміну від Москви з Зеками на злочинні угоди тіпа: махньом часи на труси. Міжгіря за Євросоюз.

Вуйко Іван 2013-11-23 / 15:48:29
Бога му, пише што слов"янин а дивит у Азію! Росія розпадеся , бо імперії жиют не довго. А ми пережили вже один розпад ( СРСР) я бурше ни хочу. Бутилка водки у Москві скоро буде коштувати 100 юаню, а вас усе туди тягне. Утямтеся!!! Треба іти в Євросоюз. Як каже Вася там ще є шанс.

Слов"янин 2013-11-23 / 14:58:42
Для Васі.
Мене батьки не вчили хамити. Але вчили працювати на користь України, незалежно від зовнішніх "замуток". У даному випадку - РФ, США та ЄС...
Одномірне мислення в категорії "Росія - Захід" ні до чого доброго не доведе.

Вася 2013-11-23 / 14:39:46
Я не маю жодного відношення до грантів і мене важко зазомбувати. А от ти ідіот, який уже всіх дістав на цьому сайті своєю фанатичною тупістю. Я б міг би з дечим зі сказаного з тобою погодитися, але коли бачу, як палко ти проповідуєш проти Європи на користь Росії, то розумію, звідки ростуть ноги в твоїх проповідей.

Слов"янин 2013-11-23 / 14:36:27
Васю! Ти грантоїд чи просто відзомбований?

Вася 2013-11-23 / 13:01:42
Як ти вже за***ав! В України є вибір або в Європу (і там. попри мінуси, є шанс), або в Азію (і там жодних шансів нема). Хочеш - вали в свою пукінську Совдепію! А нас не кивай!

Слов"янин 2013-11-23 / 12:55:45
Значна частина наших громадян, відзомбованих неукраїнським ТБ та грантоїдськими структурами, не усвідомлюють вкрай негативних наслідків зближення України з ЄС (бо різні вагові категорії). Вони це зрозуміють через декілька років, коли на фоні знищення вітчизняного товаровиробника, безробіття зросте у 2-3 рази. Не кажучи, про збидлячення національно-культурних цінностей. Натовп вірить «ящику» і не бажає прислуховуватись до патріотів західноєвропейських та центральноєвропейських націй, не доступних для громадськості з-за цензури глобалістів.
Реально т. зв. євроінтеграція вигідна занадто вузькому колу громадян України - тим, хто має нерухомість та рахунки за кордоном, хто живе на гранти та неофіційну зарплату держдепу США ,а також геям. Таких не більше 10%.
Активісти зазначених "громадських організацій" просто відпрацьовують заморські гранти, а на Україну їм начхати.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини