Закарпатські рятувальники провели урочисті заходи з нагоди професійного свята (ФОТО)

17 вересня держава святкуватиме День рятівника. Напередодні, 13 вересня, закарпатські рятувальники в Ужгороді провели урочисті заходи з нагоди професійного свята.

Закарпатські рятувальники провели урочисті заходи з нагоди професійного свята (ФОТО)

Розпочалося святкування вранці з параду пожежно-рятувальної техніки, яка прямувала через усе місто до вулиці Льва Толстого та була вишикувана на площі перед будівлею Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру. Тут усім бажаючим демонструвалися зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, автомобілі комбінованого гасіння вогню та інші спецзасоби, які є на озброєнні  в підрозділах Управління ДСНС області. Також свою роботу під час показових виступів демонстрували гірські рятувальники, водолази та кінологи.

За традицією, в церкві Покрови святої Богородиці, що в Ужгороді на Православній набережній, пройшло святкове богослужіння.

Далі урочистості продовжилися у приміщенні місцевого облмуздрамтеатру.

Засвідчити свою повагу колективу оперативно-рятувальної служби Закарпаття та поздоровити їх з професійним святом прибули й іноземні колеги з Угорщини та Румунії.

Про структуру ДСНС України, його служб, зростаючу складність питань і проблем, що постають перед нею, а також про успіхи та здобутки служби учасникам святкового дійства розповів спеціально підготовлений до свята відеофільм.

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження грамотами, цінними подарунками та відзнаками кращих рятувальників області. За високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлену самовідданість та вірність було заохочено близько 40 працівників підрозділів УДСНС області. А запрошені на свято художні колективи та  співаки, подарували учасникам урочистих зборів свої мелодійні твори та запальні танцювальні композиції.

У ДСНС України у Закарпатській області

13 вересня 2013р.

Теги: рятувальник

Коментарі

Бородай Юрій 2013-09-22 / 00:17:58
От клоуни, та й такий же тупий сбдрщик хто ж знак колони на парад техніки чипляє, серйозний пробіг майже здійснили))))))

Наталія Володимирівна 2013-09-15 / 20:10:41
Я знаю что все деньги потраченно законно за их куплено виски икру а также тортики в Дасторе все випито и пожрато

Арз сп 2013-09-15 / 14:09:39
коренев будесидытив тюрязи за то шо збирав гроши на пянку а виписували премиии народу а пак треба било вернути по тисячци назад а це 187 тисяч гривнив и их прожрали й пропили бурковськи щербейи и крицьки

АРЗ 2013-09-15 / 11:46:25
А у нас в АРЗ премії які виділили до дня рятівника збирають на свято, Коренев главним касиром по збору грошей виступає, а свято для себе зробили.

гидрант 2013-09-14 / 12:10:43


так вам і треба,бо коли був Зелінський і Балога ,то ви всі кричали шо ментів треба геть,і дійсно Свято було зроблено шоб всі себе людьми відчули,а тепер коли Менти Балоговські пішли,а прийшла Свора шакальчиків Мірка Щербея такі як крицькі з Файтов своєв,Бурковський з жонов алкаголічкою шо АРЗ командує вас почали трахати шановні працівники ДСНС в усі шпаринки,від вас почали збирати бабло за заліки,залмчки,за звьоздочки,за всьо де лиш можна,але Ви заслужили щоб до вас так відносилися бо ви просто ******** Більшість.Один Гільтийчук як мужик послав на х..й Щербея і його крицьких-Бурковських і як мужик нормальний уволився,а ви сосіть,сосміть,чмокайте і хваліть Руководство мудре своє,із СВЯТОМ Рярувальника панове Гасичі.


День рятівника 2013-09-14 / 10:34:41
Зробили свято знову для себе,понапивались,понажерались, а про людей як завжди забули,обсерають попередників,а Зелінський і концерт для людей зробив і стіл організував, родичі наші прийшли щоб бачи що це наше свято а не алкоголіків з волівця, крицького з жонами, Бурківського з його алкоголічкою,людей за бидло рахуєте панове- далеко так не зайдете.

Богдан миколаєвич 2013-09-14 / 09:02:57
А чому мене не запросили в Європу на пянку Гасичів шо Мірку так робити хіба можна мене Начальника Ліквідаційноі комісіі не запрсити ?? А печатку у мене ти Падлюка забрав давно і штампуєш вшитко шо лем хочеш! всьо розкажу і про списання Бензина Кабміновського і Про ремонти і Ліві виізди всьо шо лем буду знати І про то як Ти Вчора ПЯНИЙ КУПАВСЯ В КОСТЮМОВІ І ТОПАНКАХ В БАСЕЙНОВІ В Європі шо Тя ледвп утягли Бурковський і Сікора а Крицький казав не тягніть бо як ся втопить ІИВНИК то я нараз буду Начальник

гасич 2013-09-13 / 21:12:43
а дале був фуршет на кому наш главний Рято Вальщик Закарпаття майор Щербей обсикався й оббльовався докус ,тай топанки тоже оббльовав наш Мирчик Щербей

НОВИНИ: Соціо

11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
» Всі новини