В Ужгороді відбулася партконференція Закарпатського відділення Партії регіонів. В.Бобков - делегат з’їзду?

18 липня в Ужгороді відбулася конференція Закарпатського відділення Партії регіонів України. У її роботі взяли участь 67 з 68 обраних делегатів, 54 із 61 запрошеного (депутати обласної та районних рад, представники ЗМІ).

В Ужгороді відбулася партконференція Закарпатського відділення Партії регіонів. В.Бобков - делегат з’їзду?Після виконання державного і партійного гімнів конференцію відкрив голова парторганізації, народний депутат Олександр Ледида. Він виголосив доповідь “Про політичну ситуацію в країні та завдання партійних організацій в цих умовах”.

О.Ледида підкреслив, що політична ситуація в Україні почала загострюватися з жовтня 2006 р. аби врегулювати її, було досягнуто домовленість між В.Ющенком, В.Януковичем і О.Морозом про проведення дострокових парламентських виборів – за умови додержання усіх необхідних юридичних процедур. Хоч на сьогодні і не можна твердити, що вибори відбудуться 30 вересня, зі стовідсотковою певністю, але їхня імовірність максимально велика. Як би то не було, відділення має бути цілком готовим до цих виборів.

Далі в.о. заступника голови обласного відділення ПРУ Микола Беркела проінформував з питання “Про роботу партійних організацій та фракцій Партії регіонів в місцевих радах з виконання передвиборчих програм та зобов’язань”. М.Беркела відзначив, що від минулися виборів чисельність відділення зросла на тисячу чоловік і склала 13.536 членів партії. Первинні організації створено майже в усіх населених пунктах. В усіх 18 районних і міських (міст обласного підпорядкування) організаціях відкрито партійні офіси і приймальні народних депутатів. Партійці активно підіймають авторитет організації через спортивну та культурно-масову роботу, опікуються футбольними командами у Кольчині (О.Баранюк), Виноградові (І.Бушко), ініціювали і провели перший фестиваль сатири і гумору у Ясіня (Д.Андріюк), організували фестиваль живої води.

Обговорення відкрив народний депутат Володимир Зубанов, котрий є куратором Закарпатського відділення. Він наголосив, що Закарпатське відділення є одним з найбільш результативних на всій Правобережній Україні. У цілому ж перед партією стоїть завдання узяти 40% голосів, що дозволить (з урахуванням виборчих бонусів) зайняти половину місць у парламенті. Партії є з чим іти до людей, оскільки темпи зростання економіки знову зросли до 12% як у 2004 р. Проте партії слід активніше займатися патріотично виховними проектами, пропагувати вітчизняну історію, знайомити мешканців різних регіонів з історією і культурою сусідніх країв. І тут особливе місце може належати закарпатцям.

Своїми зауваженнями і міркуваннями з приводу організації кампанії поділилися голова Тячівської райорганізації М.Данилюк, голова Мукачівської міської організації В.Швардак, голова Ужгородської міськорганізації Ю.Бєляков, голова фракції в Ужгородській міськраді В.Феєр. Зокрема, вони різко критикували кадрову політику Закарпатської ОДА, наголосили на необхідності більш уважного ставлення з боку центральних і регіональних органів партії до партійців-бізнесменів, котрі, таким чином, могли би матеріально підтримувати партію. Наголошено, що партія повинна шукати нові обличчя, не обмежуючись тим, що її позицію на телеканалах коментують усього кілька депутатів, з яких далеко не всі позитивно сприймаються виборцями.

З перших двох питань конференція прийняла рішення, відзначивши, що за період від попередніх виборів до рад усіх рівнів здійснено значну організаційно-партійну та ідеологічну роботу по розбудові партійних структур, зростанню чисельності та матеріально-технічному забезпеченню парторганізацій. Проведено цілий ряд масових заходів, що сприяли підвищенню авторитет партії і довіри виборців до депутатського корпусу.

Підкреслено, що організація володіє достатнім потенціалом для виконання завдань, поставлених на можливу виборчу кампанію 2007 року. Роботу відділення вирішено вважати задовільною. Головам міських і районних організацій доручено максимально активізувати організаційну й агітаційну роботу на місцях, залучивши до практичної роботи перш за все депутатів усіх рівнів. З метою забезпечення належного контролю за виборами, недопущення використання брудних технологій передбачено створити виборчі штаби, юридичну службу, підготувати уповноважених представників партії, спостерігачів тощо. Належить мобілізувати всі наявні ресурси для завершення підготовки до виборів, продовжити співпрацю відповідно до укладених угод зі штабами Комуністичної і Соціалістичної партій, особливо в питаннях організації спостереження на дільницях та недопущення фальсифікацій.

Конференція вирішила ряд організаційних питань. В.о. заступника голови парторганізації М.Беркела був обраний повноправним заступником. Із членів ради обласного відділення було виведено трьох колишніх голів районних парторганізацій і натомість введено їхніх наступників. Також було дообрано нових членів виконкому.

Конференція обрала згідно виділеної області квоти вісім делегатів на Х з’їзд Партії регіонів України, що відбудеться у Києві 4 серпня. Делегатами стали народні депутати О.Ледида, В.Зубанов, І.Шкіря, а також І.Бушко, В.Ігнатко, М.Данилюк, М.Щербей, В.Бобков. Також Закарпаття на з’їзді представлятимуть тридцять запрошених.

На конференції було вручено партквитки В.Лазарю і П.Ільницькому. Грамоти обласного відділення отримали І.Бушко, І.Дрогобецький, Д.Андріюк, О.Баранюк. На цьому конференція завершила свою роботу.
Сергій Федака, сайт Закарпатського відділення Партії регіонів
19 липня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини