В автосалоні компанії «Прем’єра Авто» презентують новий Nissan Micra!

З 24 по 26 травня у всіх автосалонах дилерської мережі компанії «Ніссан Мотор Україна», офіційного дистриб'ютора автомобілів Nissan в Україні, пройдуть дні відкритих дверей, присвячені початку продажів Nissan Micra четвертого покоління.

В автосалоні компанії «Прем’єра Авто» презентують новий  Nissan Micra!

Незважаючи на те, що новинка ще офіційно не представлена ​​публіці, про повернення Nissan Micra вже зараз можна з упевненістю говорити як про одну з найбільш знакових подій цього року в «автомобільному» житті країни.

Відвідувачі презентації зможуть детально познайомитися з автомобілем і одними з перших записатись на тест-драйв нової Ніссан Мікри.

Nissan Micra справжній космополіт, який представлений в 56 країнах світу. Розробники та інженери прагнули створити максимально зручний автомобіль для життя в місті. В результаті четверте покоління Nissan Micra вже в стандартній комплектації має багате оснащення, а також надає ряд інноваційних рішень, спрямованих на полегшення водіння в місті, наприклад, інтегровану систему супутникової навігації. Особливу увагу було приділено безпеці водія і пасажирів Nissan Micra. У всіх комплектаціях автомобіль оснащується антиблокувальною системою гальм, електронною системою розподілу гальмівних зусиль і підсилювачем екстреного гальмування. Кожен автомобіль Nissan Micra має фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира. 

У будь-якій комплектації автомобіль оснащується регульованою по нахилу рульовою колонкою, електричним приводом регулювання і складання бічних дзеркал, пофарбованих у колір кузова, центральним замком з дистанційним керуванням, маршрутним комп'ютером, передніми електросклопідйомниками, кріпленнями для дитячих сидінь системи ISOFIX, імобілайзером, переднім підлокітником для водія і регульованим по висоті сидінням водія.

Комплектації Nissan Micra починаються з Comfort і потім, через середній рівень оснащення Luxury, переходять в топову Tekna. Зовні версії  практично не відрізняються: версія Comfort включає 14-дюймові сталеві колісні диски, а також дверні ручки чорного кольору, а в комплектацію Luxury і Tekna входять 15-дюймові легкосплавні колісні диски та дверні ручки, пофарбовані в колір кузова.

Роздрібна ціна Nissan Micra в комплектації Comfort, в якій є всі перераховані вище опції, починається від 105 110 гривень. Також в цю комплектацію може входити кондиціонер - як додаткова опція.

У комплектації Luxury автомобіль додатково оснащується кондиціонером, передніми бічними подушками безпеки, аудіосистемою з програвачем CD і MP3. Дана комплектація Nissan Micra з  автоматичною трансмісією обійдеться покупцеві в 128 020 гривень.

Версія Tekna додатково оснащується клімат-контролем, системою Nissan Connect, що включає супутникову навігаційну систему з сенсорним 5-дюймовим кольоровим екраном, Bluetooth для підключення мобільного телефону, клавішами управління аудіосистемою і Bluetooth на кермі, USB-слота і 6 динаміків, шкіряною обробкою керма і датчиками світла і дощу. У найвищій комплектації ціна Nissan Micra з автоматичною трансмісією становить 139 210 гривень.

Не пропустіть можливість першими познайомитися з легендарним автомобілем і подарувати собі гарний весняний настрій!

Чекаємо на Вас 24 травня з 10.00 до 18.00 в автосалоні офіційного дилера Nissan на Закарпатті – компанії «Прем’єра Авто» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

На правах реклами

23 травня 2013р.

Теги: авто, «Прем’єра Авто», Nissan Micra

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

17:57
З початку року найбільший товарообіг, за інформацією Закарпатської митниці, здійснювався з Німеччиною, Італією, Угорщиною, Чехією та Словаччиною
13:40
Завершено монтаж зернових елеваторів сухого порту "Термінал Чорнотисів" на Закарпатті
01:35
Чеський приватний перевізник RegioJet готовий інвестувати в електрифікацію євроколії на ділянках Чоп-Мукачево і Чоп-Ужгород
01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
» Всі новини