Жителі Міжгір’я під стінами ОДА вимагали призначення виборів селищного голови (ФОТО)

Зокрема, голова громадського об’єднання «Позиція» Ярослав Мандель розповів: жителі смт. Міжгір’я уже досить довго чекають на позачергові вибори нового керівника населеного пункту. Увесь цей час його обов’язки виконує заступник.

Жителі Міжгір’я під стінами ОДА вимагали призначення виборів селищного голови (ФОТО)

Щодо цієї проблеми вже прийняті і направлені до столиці всі необхідні рішення місцевої ради:

– Олександре Олександровичу, ми розуміємо, що Ви, як голова обласної адміністрації, не маєте повноважень призначити вибори. Тому просимо Вас підтримати нас усіма можливими способами – жителі села чекають на позачергові вибори вже надто довго, - розповів Ярослав Мандель.

Олександр Ледида запевнив: спробує пришвидшити вирішення питання:

– Звертатимуся до голови Верховної Ради України Володимира Рибака з проханням розглянути це питання та допомогти громаді села нарешті отримати нового керівника. Будьте певні, мешканці Міжгір’я завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади та мою особисто.

Також під час зустрічі люди зверталися до очільника краю і з особистих питань. Керівник області пообіцяв посильну допомогу у кожному окремому випадку, - повідомили Закарпаття онлайн у прес-центрі Закарпатської  ОДА.

24 квітня 2013р.

Теги: Мандель, вибори

Коментарі

Революціонер 2014-05-09 / 11:19:47
Я Толік Пшеничний, який так мало ще нажерся, а маю двоє маленьких тушканчиків, знаєте кільки їм треба хавати, а жінці моїй???
Люди добрі лишити мене на роботі!
Я ще собі нового Марса не купив!!!
Я так стараюсь, зі всіх сил працюю і тепер боячись люстрації всіх приймаю на роботи, але простоїть тільки по 0,25 (оплата та сама1000&), оптом хай цар вам поверне.
Лишіть мене ще хоть трішки!!!

Вчитель 2013-04-30 / 17:30:04
З деяких коментарів щурівських поплічників видно їх боязнь перед майбутніми виборами селищного голови. Ще не встановлено дати виборів, не висунуто майбутніх кандидатів, а щурьова банда вже "блює". Вважаю достойними кандидатами і Віталія Палапу, і Василя Барана що би про них не писали "оболванені" Розуміючий, 777, 123 і інші. Писаки під номерами,видно, самі собі зеківські номера наперед припасовують бо час розплати незабаром.

Донбасс 2013-04-28 / 21:47:40
Да, конечно же он этого не знал, ведь он же там у них на Закарпатье Конюх, а не глава ОГА, и тем более его наш Витьок не утвердил как СМОТРЯЩЕГО, оттого там на Закарпатье бардак больше чем в Кампучии.

Любопытный. 2013-04-28 / 19:15:33
А что главный Конюх области не знал, что в Межгирье уже три года (практически всю его каденцию головы ОДА)нет головы Селищной Рады?

ЩУРОЛОВ 2013-04-26 / 07:47:48
До всі щурячих вилупків-писак.Окрім як красти чи обсирати,тих яких ви недостойні і в зад цюлювати,ви неварті нич робити.Дуже скоро ви будете перші намилювати чи підставляти слопиць для крис,бо ви такі гнилі ,то ваше життя.Мені шкода що мене не повідомили про поїзку ,я би дуже красно порозказував що ви витворяєте,але скоро ми вас візьмем за сраня.

Люди 2013-04-26 / 01:10:23
Ото ви всі нерозумні люди,хоче щось доказати!!!!! А ви не всі однакові???Лиш би на свою користь всьо!!
А ті що за 100 гривень продалися то вже абсурд!
Завтра ваш мітинг і так забудуть бо ви ще нічого не вирішили, і на мою думку нічого не вирішите!!!!!!

іван 2013-04-25 / 22:54:23
Хлопчики - щурики, я ІВАН вижу що я на правильній дорозі бо вас сильно "рве", айбо много водки не пийте в піст бо ви ніби не алкоголіки, а доктор Мелайний вже пяний і нитко вас не відкачає, бо Василь Іванович Царь дурнів не рятує... Щурі ви від спірту усліпли та здуріли повністю що пишете за якусь жабу, ци ви ПРдурки не познаєте свою сусідку ??? Тко із Запириділя закінчував який університет мені безразлічно, я знаю що деревляний диплом юриста собу купив, і він є тупий дебіл. Мені абсалутно пофіг ци бде голова села чоловік із Запириділя, чи Поточини, чи Прохідного або Стригалинь, для мене головною щоб чоловік був совісний, не такий тупий як нині є, не такий злодій та продажний Іуда що перебігать з партії в партію, та вби для людей добро робив, а не ніби щось робить а поприто навхтема краде, краде, краде, а дале каже що то всьо мій старий заробив... Тать ми не повність дурні, і знаєме кого собі вибирати. Давай вибори голови села. Ура, ура, ура.

поляк 2013-04-25 / 22:48:43
У манделя новий костюм по прикиду на 25-30 тисяч гривень тягне. Сорочка фірмова від гармані 500 зелених тягне. галстук баксів 200. Мечти польські на тисячку доларів тягнут.годинка швейцарська за 8 тисяч доларів. Як Ви думаєте чесні люди. відки то всьо в нього. На заробіткм не ходитв хащу. Дома з лопатов не робит. Зато мітингарям роздасть по 80-100 гривень, а собі за кожного визме по двіста. Так мож і дальше Міжгірських юриків, палапів, баранів і синевирських цупів розводити. В Польщі дорозводився, що там му дорога заказана.

шемет 2013-04-25 / 22:31:40


Видалено два коментарі одного автора, написані під різними ніками. Адмін


так і є 2013-04-25 / 22:31:01
івване ти ж тот самиий маньок-горбуноньок,дуст,русинин.Ніколи в житті таким проплаченим гнепов членистионогим бездушним амфібіям не світить виграти вибори Міжгірського мера.А тота рижа заперділчянгська гватемала жабиха зовсім не має ніякої перспективи у сучасному житті. бо чоловік від неї втік.а більше ніхто ї не хоче й мати бо вона пишеся жаба а жаби нарід но дуже холднокровний .Робіт ви вибори чи не робіт но заперреділянські готбіни не будут командувати у міжгірї бо від їхнього села нигда не є людини хоть одної оби закінчила хоть один університет.Слава Україні...

міжгірчанка 2013-04-25 / 22:18:19
ОТ і мораль Щурів : алкоголіком є Палапа, якого навіть випившим я і ніхто з моїх знайомих не бачив , а вічно обкурений, обколотий та пяний Мішик Щур - золота дітина, і зовсім не алкаш чи наркоман. Стара Наталка Щурька вибачте так набухарится що обосц..ться, тогди її "поправляють" синочки- Мішик і Васька, і бють по морді, айбо Наталочка не кончена алкоголічка, а порядна жіночка.. Про голову РДА, політичного колобка Василька у домі з своїв Ольков від пяних дебошів голови РДА весь будинок до ранку інколи спати неможе, айбо Васька Щур не алкоголік, то він просто багато працює .... Не смішіт людей Щурі, бо ми живемо в селі і кожен знає про кожного практично все, і про Палапу люди вже останні роки все давно розізнали, хто він, що він, як живе, хто його батьки та інше, а ви хочете брехнею когось обманути. Про старого Михайла Щура нічого неможу сказати що він алкаш, тому що то правда.

іван 2013-04-25 / 21:40:31
У Щурів та їх члено..сів дійсно проблеми з головою якщо вни нічого неможуть зробити з запиридільськими алкоголіками, наскільки я знаю запереділяни вибрали якраз Палапу не за щурівську водку та гроші, хоть тупі щурі зареєстрували "двійника" палапи, але це теж гризунам недопомогло, і всі щурівські сосуни по Запериділю пролетіли як фанера над парашов, і це все зробив алкоголік Палапа ??? А чому сись єдин алкоголік неходит жерти водку у Щурячі кафе за наші гроші, коли всі інші депутати ходять і пють водку після сисії??? Щурі, а чому ви такі кончені що нич неможете зробити з алкашами, такими як палапа ??? Нам дійсно потрібні перевибори бо з сими хворими брехачами, зеками та злодіями ми вже далеко зайшли..

Місцева 2013-04-25 / 21:08:35
А що то за жіночка в помаранчевому, що на дивані?

справка 2013-04-25 / 20:37:50
для тих хто не знає бо забув:
Мандель на прошлих виборах мера набрав 12 голосів!!!
за се оби постояти з плакатами юрка гнепа платив по 100 грн на одного чоловіка (в ітозі судячи по фото набрав їх аж 12), хотя як кажут списав добрі 15 тис. грн. балогівських грошей.
а палапа віталік дійсно алкоголік, про що знає любий запереділянин.

антищурь 2013-04-25 / 16:47:16
Самий свіжий анекдот від ЩУРІВ, тобто від СОЛОМОНА : Палапа СТРАЖДАЄ НА АЛКОГОЛІЗМ:)

дуст 2013-04-25 / 13:54:10
Це вам щуряки не зашугані та прикормлені вчителі та медики, зато вас ПРищурки так морит. Жийте скоро, крадіт май більше та тікайте майдале, бо бде з вами так як типирька з Юльков та Луценком било.

day 2013-04-25 / 12:43:59
Хай Мандель розкаже, де він підпрацьовує, і свою декларацію покаже.

123 2013-04-25 / 12:37:19
пишіт-пишіт баранята, бо скоро на мішання йти, постричися, мусай мало авансом написати, бо хто бде дале писати як не ви два дурні та ще й ті 3 що у Вільшани їх даже не берут, я про чупа палапу та юрика, я з малої букви не із-за неграмотності пишу, а й із-за того що вони не заслужуют з великої, придурки Міжгір"я, грамоти їм треба дати!!!

іван 2013-04-25 / 11:56:03
Таких наглих та цинічних дебілів що обкрали нас Верховинців як сисі бандіти щурі на закарпаттю точно нигде ниє, тому як каже та жіночка, ідійсно так і є, то щурь держит собі посаду голови села третій гід, а мерзота Юрик та Піштанька брешуть нам що В.о. голови то єдно з них, то другоє. Правду люди роблять що вимагаютьвибори голови села, не всі дурні, не всі куплені, не всі запужані, не всі на посадах у конюха та щурів, і тому громада наша здатна собі вибрати більш порядного голову як Щурь та його підлабузників, а аш негодні та дале найся продадуть Щурям які нині у НУ, завтра у ФЗ, позавтрів у ПР, а головне що навхтема крадуть і кажуть що вто все наблаго громади. Паскудота противна.

Русин 2013-04-25 / 11:07:50
Ши кось туй за Щурі застає, що мечут ти, які копійки ци зализуєш місто папіря? Ба шо бдете робити , як Щуря натіряют та щи й заберут вшитко. На кого ся перевержете. А май скоро, що дако сяде.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини