"Лист професора Андрієвського" проти ректора МДУ, розповсюджений "регіональними" ЗМІ, виявився фальшивкою

Про це у своєму листі, що його отримала редакція Закарпаття онлайн, повідомив сам професор Борис Андрієвський, який 3 роки пропрацював в Мукачівському державному університеті, а зараз живе і працює в Херсоні

"Лист професора Андрієвського" проти ректора МДУ, розповсюджений "регіональними" ЗМІ, виявився фальшивкою

"Пані та панове, запевняю, що до відкритого, анонімного листа відносно діяльності Мукачівського державного університету,..., ніякого відношення не маю і не брав участі у його написанні, -- пише Б.Андрієвський. -- Претензії до МДУ і його вельмишановного ректора у мене відсутні.

Усім, хто цю інсинуацію організував і бере активну участь у її обговоренні, хочу нагадати відомий вислів Бісмарка Отто фон Шелгаузена: "Дурість -- це дар Божий, але не варто ним зловживати".

З повагою, "анонім" -- професор Андрієвський Борис Макійович".

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, появі брудного і неправдивого "листа", розповсюдженого ЗМІ, підконтрольними Партії регіонів, передував публічний виступ  ректора МДУ Юрія Мигалини, в якому він звинуватив нинішнє керівництво УжНУ в непрофесійних діях та кулуарних намаганнях прибрати до рук всі виші Закарпатської області. Нагадаємо, що ректор УжНУ Федір Ващук є членом Партії регіонів. Днями на зустрічі зі студентами, які обурилися незаконним спробам керівництва УжНУ позбавити їх заслуженої стипендії, він вдався до очевидної брехні, заявивши, що непричетний до цих дій і що насправді виною всьому -- «провокативні заяви недобросовісних журналістів».

Ось вигляд фальшивки, що її навіть зареєстрували в Закарпатській ОДА. Автор цієї підробки навіть не здогадується, що професор Борис Андрієвський знає, що, насправді, посада Олександра Ледиди -- не "губернатор", а голова Закарпатської ОДА, а назва посади міністра також дещо ширша -- міністр освіти і науки молоді та спорту України. Як і те, що в діловому мовленні прийнято вказувати прізвище та ініціали того, кому адресується лист.

01 лютого 2013р.

Теги: МДУ, університет, Андрієвський, Ващук

Коментарі

дохтор 2013-02-06 / 21:12:43


Дебіле і копиле Старосто. А скільки, ти думаєш, мож обговорювати твою хвороту? Оглянули, поставили діагноз, виписали ліки і розійшлися. Що тобі ще треба? Нову жовту справку?


Справжній спостерігач. 2013-02-06 / 20:47:50
Я думаю, що мало хто встигне прочитати цей комент. Але де всі ті коментатори, що казали, що лист фальшивка? Чого мовчите? Бульку проковтнули?

Sundeep 2013-02-06 / 03:35:56
axaxax bratjunja, kotorij etot viser pisal nachal progulivat shkolu posle 5ho klassa :)

сивлюський до читача-жаливи 2013-02-05 / 11:12:34
Миколо, шо з тобою спілкуватися? Ти дебіл. Крім того ти брехач. Це всі визнають. Навіть твої ригоАНАЛи. Твій сайт правильніше буде назвати "Помийна яма Закарпаття". Тому йди файно в палату №6 і получи свої процедури.

читач 2013-02-04 / 15:55:48
До Жаливи відношення не маю та вважаю, що він десь перегибає палку критикуючи Балог, йому треба визнати, що Балоги такі ж "силяни", як він, які самі добилися свого нинішнього статуса.

сивлюський до читача... 2013-02-04 / 12:21:02
Хвали себе Жаливо, хвали...
Крім тебе самого ніко тя не похвалить. Навіть ригоАНАЛи... А санітари, з берегівського коргазу, слідкують за твоїми коментами. Аби знати коли укольчик заспокійливий давати.

читач 2013-02-04 / 08:26:36
Пане редактор, Ваша спроба зробити з Жаливи "дурня" тільки принижує Вас. Як не крути, але цей "дурень" витягнув за короткий період, свій сайт у п'ятірку по популярності в Закарпатті. Якщо "дурень" таке зміг зробити то виходить Ви ще більші "дурні", якщо не можете його в інформаційному плані переграти.

Журналіст 2013-02-03 / 21:06:55
Дуже вигідно тримати такого дурника Жаливу, щоб на нього все списати: і сайт, і коментарі. Типу, що з дурного візьмеш?
Цікавіші ті, що стоять за ним і пишуть за нього

читач 2013-02-03 / 20:37:00
З багатьох закарпатських ЗМІ, в т.ч. інтернет-виданнях занадто часто можна бачити коментарі,дописування під прізвищем Миколи Старости.До речі найбільше він агресивно коментує, ображає інших на оппозиційних до влади ЗМІ.Якщо людина хворобливо, з агресією реагує на опозиційні новини та публікації,висказує своє надмірне невдоволення,тоді судячи із тих читачів,хто знає цю людину,це насправді неадекватна особистість, яка потребує негайного лікування та госпиталізації,де вона уже побувала.
Мабуть у людини весняне хронічне загострення, яке терміново треба лікувати, так як можливі непередбачувані наслідки для оточуючих.

Журналіст 2013-02-03 / 20:33:39
Усі чорні коментарі про МДУ та Мигалину під різними ніками пише пришелепнутий Гарагонич. Він думає, що настав його зірковий час, і він в черговий раз прислужиться Ващуку.

Гарагонич злий на колектив МДУ, так як йому не вдалося розколоти колектив та настроїти хоча б одну людину проти Мигалини. Тому він озвірів і в такому стані перебуває постійно. Ніхто не повівся на його брудні статейки в його ж таки нікчемній газетьонці, яку ніхто не читає та не сприймає серйозно.
От і состряпав Гарагонич лист від професора та думає, які б ще гадості робити Мигалині та МДУ (Ващук ж йому пообіцяв ректорство в МДУ, отже, є для чого старатися).

севлюшський 2013-02-03 / 19:39:38
А тепер скапчайте, що той самий рейтинг, який намалювали два жида - Ващук з Табачником (в якому ЗакДУ - четвертий зверху, а УжНУ - хрен знає який по місцю), про який йде мова у цьому опусі, розповсюдив той самий дебіл з Виноградова. Хто на нього скинув цю дурню - Ващук чи Гарагонич - не важно. Важно, що Микола Сароста - дебіл, якого всі хоснують, бо в нього мозгів нема думати, що він робить.

Здатним мислити 2013-02-03 / 19:09:08
Окремі люди і окремі сайти роблять собі рекламу, надуваючи мильні бульбашки - створюючи всілякі неправоподібні сенсації. Давайте не опускатися до їх рівня, не пояснювати їм нічого, хай самі собі пишуть, самі собі відповідають - це їх удєл в цьому житті. Стільки радості мають і досягнень.
Памятаймо головне: Собаки лають - караван іде.

МДУ 2013-02-03 / 18:53:27
Так всі ж, здається, знають, хто є автором цієї підробки - Василь Гарагонич, з "Панорами Мукачева". Він працював в МДУ, потім вилив на його ректора купу лайна. Знає трохи ситуацію зсередини, нагородив на її основі тонни брехні і скинув на дебіла-русина Микулу Старосту. Ну а той заглотив, а тепер не знає. як з того вилізти. Одним словом, даун.

Спостерігачу 2013-02-03 / 18:47:49
Та ви що? На злодію шапка горить.

Щось не видно дати і номера печатки, за якими можна перевірити реєстрацію листа в ОДА. Можна конкретніше показати? Щоб добре було видно цифри. А то получається фальшивка.

Спостерігач 2013-02-03 / 18:30:48
Впевнений, що це хтось з працівників МДУ написав листа - звідки ж стільки подробиць?

сорри 2013-02-03 / 18:03:14
Рідкісно безграмотна епістолярія. З=під неї явно стирчить хвіст неошколованого Миколи Старости. :) Однозначна фальшивка.

колишній вчитель 2013-02-03 / 17:22:20
Якби той поважний професор-філолог побачив би безграмотний "свій лист-звернення" мабуть би здивувався та обурився.Але той хто його на швидкоруч писав і не здогадувався,що уся ця афера буде викрита та оприлюднена.
Звичайно у цих людей совісті ніколи не було і вони здатні на найбрудніші війни,заради досягнення своїх мрій.Але не вдалося.
Тепер нехай ці шахраї викручуються
Ще би добре було,щоб подали на цих махінаторів до суду за наклеп...

читач 2013-02-03 / 15:32:35
Тут вам Марто і гудаки та лист у оригіналі.
Може Жалива з своїми можливостями і зареєстрував листа Андрієвського у ОДА.
Саме прикольне буде, коли того "дурака" призначать головою одного з РДА Закарпаття.

до 123 2013-02-03 / 13:40:58
Про шо ти пишеш????
Хіба можна шось доказати пацієнту берегівської психлікарні, який під різними ніками, мече гіно на всіх сайтах проти Балог, проти опозиціонерів чи проти будь-кого хто критикує партію обРИГонів????
А найбільше цей шизофренік відомий під імям Староста-Жалива, рідний брат одного з головних ригоАНАЛів, двусотгривневого ІБушка.

123 2013-02-03 / 10:32:48
В ОДА зареєстрований лист Андрієвського не був. Це все блеф. В протилежному випадку покажіть оригінал, документ, що свідчить про реєстрацію листа в ОДА (номер, дата)і ми перевіримо цю інформацію.
Говорити треба фактами, а не сіяти брехню й образи.

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини