Всупереч забороні суду влада Ужгорода оформляє рішення по «Короні» – прокуратура

Сьогодні, 17 січня прокуратурою м. Ужгорода внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення передбачене передбаченого ч.1 ст. 382 КК України (невиконання судового рішення – карається позбавленням волі на строк до трьох років) стосовно службових осіб Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради. Розпочато досудове розслідування хід якого взято на контроль прокурором області.

Всупереч забороні суду влада Ужгорода оформляє рішення по «Короні» – прокуратура

Прокуратура встановила, що не зважаючи на заборону суду вчиняти будь-які дії щодо укладення договору купівлі-продажу  та реєстрації права власності на комплекс «Корона», службові особи Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради прийняли рішення про оформлення права власності на підвальні приміщення даного комплексу.

Вони підготували та подали на розгляд виконавчого комітету Ужгородської міської ради звернення щодо оформлення права власності за територіальною громадою міста Ужгорода на вбудовані підвальні приміщення загальною площею понад 85 кв.м. Відтак, 26 грудня 2012 року виконавчим комітетом міської ради прийнято відповідне рішення про оформлення права власності на вказаний об’єкт нерухомості.

Таким чином, в діях службових осіб Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 382 КК України - невиконання судового рішення.

Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

17 січня 2013р.

Теги: Корона, прокуратура, Ужгород

Коментарі

Коля 2013-01-19 / 21:42:04
А хтось може пояснити. Доки прокуратура бореться із корупцією в судах і міськраді, а Волошин безпробудно п'є за те що "Корона" вже його - іду через пл. Театральнку, а на спірній будові як висіла так і висить велика вивіска що там знаходиться Карпатський університет і Ужгородська українська богословська академія Української Православної Церкви. Щоб це значило? ?? Може Волошин і Погорєлов живуть у другому вимірі, ближчому до однієї лікувальної установи на Берегівщині? ?...

Степану 2013-01-19 / 00:28:49
Суддів також притягнуть до відповідальності. Усьому свій час. Зварич також думав, що все сильний

Юрист 2013-01-18 / 22:35:42
Господарський суд прийнявся виконувати функції Конституційного суду, а також циркачів іліюзіоністів: була будівля, а тепер нема, незаконно, хоп і уже законно.
Нажаль госопдарський суд не конституційний, а з членів колегії які прийняли рішення ілюзіоністи незграбні, рішення необгрунтоване, неналежне дослідження доказів у справі та їх умисне перекручування чітко простежується. Ну не вийде русалки з мавпи якій хвіст від риби пришили.
Невже судді вірять в те що всі навколо повні дурні?

Юрист 2013-01-18 / 22:04:11

Ось що ужгородська міська рада стверджує про позов прокуратури З рішення суду Кривки
Ужгородська міська рада (позивач) явку уповноваженого представника в судове засідання з розгляду даної справи не забезпечила. Між тим, на адресу господарського суду надійшла письмова заява позивача про відмову територіальної громади міста Ужгорода в особі Ужгородської міської ради від позову прокурора та вимогою припинити провадження у справі. Заяву мотивовано безпідставністю та необґрунтованістю заявлених вимог.

Присутній у судовому засіданні прокурор покликаючись на положення ст. 29 ГПК України позов підтримав і вимагає вирішити спір по суті.

Уповноважений представник відповідача 1 (Департамент міського господарства Ужгородської міської ради Закарпатської області) проти позову заперечив з мотивів, зазначених у наданих суду письмових запереченнях по суті заявлених вимог та додаткових пояснень по суті спору на окремі доводи учасників процесу з доданням підтверджуючих документів (Т.2 а.с. 14 - 24, Т.3, Т.4, Т.5, Т.6 а.с. 136 -143). Висновки та доводи прокурора міста Ужгорода стосовно незаконності приватизації об'єкта комунальної власності по пл. Театральна, 5,7 в м. Ужгороді вважає необґрунтованими та безпідставними

Юрист 2013-01-18 / 21:54:47
Степан правий.
Тільки не тупо крадуть, а ще й за не менш тупим рішенням.
Рішеня прийняте за позовом прокуратури м. Ужгорода
http://reyestr.court.gov.ua/Review/28623152

Олекса 2013-01-18 / 17:24:04
Степана підтримую по всі пунктах на усі сто відсотків

Степан 2013-01-18 / 16:53:25
Я не сильно понимаю. При чем здесь Бедь. Речь идет о том, что
1) Корону тупо воруют от ужгородцев
2) Делается это абсолютно незаконным способом, брутально
3) За этим процессом стоят мэр города Погорелов, аферисто-депутат-корупционер Волошин, который играя роль миллионера, будучи на самом деле почти бомжом, представляет криминальные интересы иных людей
4) Некоторые сотрудники силовых органов, наверное не бесплатно, пробуют это дело прикрывать
5) Прокуратура Области решила выполнить свое прямое назначение - дать по рукам ворам, которые похищают коммунальную собственность
6) Бедь с возглавляемой им организацией арендует Корону от города и никоим образом не ворует ее
7) Тех, кто это затеял, давно пора дернуть также и по другим делам "прихватизации" городского имущества, а то город уже в дерьме, а они только и думают как что в очередной раз себе забрать и потом кому-то это продать.
8) В нормальной стране за такое дело, уже давно мэр и его "команда" были б как минимум в отставке, а возможно и где-то в другом месте
9) Только в Ужгороде аферист, хулиган и никто по имени Волошин, может стать депутатом и еще кого-то поучать

Іван 2013-01-18 / 12:47:38
Згоден і з Ужгородцем і Ференцемє
А референдум ТРЕБА, щоб усю цю гидоту погорєловсько-міськ-зрадну погнати с... мітлою... Щоб споминили що люди за них голосували, а вони ведуть себе усі як конченні урки...
Думаю надалі ні Рати, ні подібні погрєловив, більокивим, чучкам вождями Ужгорода не будуть...

Адмін 2013-01-18 / 12:43:36
Прошу всіх повернутися до теми коментування. Надалі всі коментарі, які не стосуватимуться теми - (не)законності приватизації "Корони" - видалятимуться. Тут не смітник і не місце для зведення особистих рахунків. Тим більше, не місце дискусій з Адміном. Якщо вам щось не подобається в політиці Адміністрації сайту - зробіть власний ресурс і керуйте ним на власний розсуд.

Ференц 2013-01-18 / 12:39:20
Коля ти шо, з дуба впав? Якщо пройде референдум то що буде далі, тіж самі кого ви хочете знімати знову підуть в міську раду. Або назвіть мені хоч одну людину яка більш-менш достойна бути мером та має якості доброго господаря. А реферндум, це буде я і Ратушняк проводив? Чи потрібний Ужгороду аквапарк? Так навіть дурню було зрозуміло, що треба Ужгороду і зоопарк і аквапарк і більше розважального чогось такого куди нормальні люди родинами могли піти відпочити у вихідні дні. А так гроші викинули а точніше вкрали і все більше немає нічого. Так само буде й з цим референдумом гроші вкрадуть, а виконувати так будуть як і постанови судів які міська рада програла та повинна була виконати.

Ужгородець 2013-01-18 / 12:35:21
Іване та історику обміняйтеся поштовими адресами та там своїми трактатами обмінюйтесь, ваші коментарі настільки довгі, що дочитавши до кінця забуваєш про тему яку ви взагалі коментуєте. Адміне зробіть окреме посилання збоку з заголовком спростування, думки, трактати, наукові праці відвідувачів сайту

Іван 2013-01-18 / 12:24:22
Істрику - тепер понятно, у Вас просто свої особисті притензії до Бедя... Зрозуміло... А при чому тут крадіжка майна ужгородської громади - історичого об'єкту "Корона" ???
І до чого тут Чорновіл, Журавський, Лавринович ??? Один загинув, другі лижуть г... владі бандюків... І в цьому контексті до чого тут Вітор Бедь ??? Він що у владних структурах чи у помічниках у Журавських чи Лавриновичів. Здається як був на Закарпатті з дня свого народження, так і залишається... І просто робить свою справ і поглядів націонал-патріота не міня і не міняє...
Розумію... особисте...

Коля 2013-01-18 / 12:19:18
Історику думай про свої грхи і душу, а з чужими розбереться Господь Бог!
Історик, зрозуміло, як ресторатор-бандюган Іван Волошин, відвертає увагу від злочину влади і від факту фактичної крадіжки майна ужгородської міської громади... Мов ті не ті, а ті не які, а ті іще гірші...
Не старайся, ми всі зрозуміли, в обласному центрі процвітає не просто корупція, а корупція і злочинність вищого рівня. І ця злочинність уже не в підворотнях, а у кабінетах ОДА, міської Ради, міської прокуратури, господарського та інших судів - усіх перемішаних на грошах і комувсько-родинних відносинах.
От що виявив факт так званної незаконної приватизації-крадіжки об'єкта "Корона".
Хіба це не цинізм і злочинна зухвалість коли судді господарського суду Ващиліної - Кривка, Ремецьки (Фрадкіна), Івашкович на докази прокуратури про те, що фактично безоплатно (навіть за копійки за інше) в поцесі так званої приватизації крадіям буде передано відсутні в оцінці, але наявні наяву і такі що рахуються за відповідними номерами 5, 7 1000 (одна тисяча) - м-2 об'єкту "Корона". А так звані судді з цього сміються і пишуть що у прокурора поганий зір...
Цей безпридел потрібно зупинити усім світом...
І правельно ставиться питання. НЕГАЙНО ФОРМУВАТИ ІНІЦІАТИВНІ ГРУПИ ПО ПІДГОТОВЦІ І ПРОВЕДЕННЮ МІСЬКОГО РЕФЕРЕНДУМУ ПРО ДОСТРОКОЕ ПРИПИНЕННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ МЕРА-ЗЛОДІЯ ПОГОРЄЛОВА І ЗЛОДІЇВ-ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ. І депутатів міської ради, бо саме вони, як наші обранці допустили і далі допуськають діяльність владної злочинної банди і розкрадання міського майна.

історик 2013-01-18 / 12:18:16
до Івана 2013-01-18 / 11:42:49

«Іване», будь-ласка, схаменіться я Вас дуже прошу. Ви ж здогадуєтесь, з моїх попередніх коментів, що я знаю В.Бедя не з преси.
Можу додати, що ОСОБИСТО знаю В.В. з першого дня, коли його нога переступила поріг видавництва «Закарпаття» у якості нардепу І скликання ВР України від Руху і до розвалу концерну «Срібна Земля» (колишнього ЮПТФ «Срібна Земля»).
Завдяки йому я бачив «живого»… ні, не Леніна, а В.Чорновола. Але, завдяки В.Бедю, я також пізніше «побачив» і Жураківського, і Лавриновича. Нагадати, де вони зараз?
Колись я йому сам вірив. Пізніше, по спільній РОБОТІ, виявилось зря…

Тому, «Іване» я сам вирішу, коли мені до нього звернутися. Одно знаю точно, сповідатися я до нього не піду ніколи, не дивлячись на його майбутню святість!

Пишіть пост на цю тему, бажано на ЗО, і я відповім на всі Ваші запитання.

На цьому крапка. Поважайте сайт. Пишіть краще про «Корону».

Йося 2013-01-18 / 12:15:36
2718 2013-01-18 / 11:57:57
Як стало відмо з джерел в ГУ УМВС України в Закарпатській області, гр.Іван Волошин, 24.02.1999 був звтриманий за підозрою у розбещуванні неповнолітнього хлопчика В.Буца, згодом родина постраждалого і сам постраждалий відмовились від позовних притензійних вимог. По данному факту, кримінальна справа проти гр. І.Волошина була закрита.

2718 2013-01-18 / 11:57:57
Як стало відмо з джерел в ГУ УМВС України в Закарпатській області, гр.Іван Волошин, 24.02.1999 був звтриманий за підозрою у розбещуванні неповнолітнього хлопчика В.Буца, згодом родина постраждалого і сам постраждалий відмовились від позовних притензійних вимог. По данному факту, кримінальна справа проти гр. І.Волошина була закрита.

Ваня 2013-01-18 / 11:55:56
тюрьма по Волошину плаче, він думає, що все може, і ніхто нічого йому не зробить, але це не так, і за всі свої діяння він відповість

Іван 2013-01-18 / 11:42:49
Історику-аноніме... Яка проблема ? З відкритим забралом, зверніться на ім'я того ж Віктора Бедя чи архімандрита Віктора Бедя із запитаннями, з метою так званих ваших навколонаукових досліджень... Отримайте чи не отримайте відповідь, і думаю що знайдуться в Закарпатті сайти і ЗМІ, які ці матеріали видрукують... (або його інтерв'ю. або відмову).
А зважаючи на Ваш бедоказовий і амбітний вереск навколо відомого імені архімандрита Віктора Бедь, дійсно переконуєшся мова іде про легендарну і значиму в історії нашого краю людину.
А "Коруну" владно-судова влада Погорєлових, Волошиних, Бондарнків, Ващиліних, Кривки, Ремкцьки (Фрадкін), Івашковичів дійсно намагається украсти. Украсти не від Бедя, бо Бедю вона не належить, а ВІД УСІЄЇ ГРОМАДИ УЖГОРОДА, НАШИХ ДІТЕЙ, ВНУКІВ, КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ!!!
Про це потрібно кричати ІСТОРИКУ! Бо очолювані архімандритом Віктором Бедь Богословська академія та університет придбали у власніть добротні приміщення в районі вул. Гойди, окрім того купили (а не украли і не даремно розприділили собі на сесії) земельну ділянку під академічний храм і роблять свою справу: учать наших дітей, моляться Господу Богу і дивуються із нас... не наситних до чужого.
Так навіть і там погорєловсько=волошинська банзда злодіїв робить препони академії і університету в належному оформленні документів на право власності і землекористування.
Тож про що Ви ІСТОРИКУ ??? Кому лапшу вішаєш на вуха???
А про діяльність Бедя ми добре знаємо... І ця діяльність завжди була спрямована на добро, захист людей (як адвоката і політика), Закарпаття і України.
А безгрішних на Землі не має, тож не дивно що і у Бедя були, є і будуть свої гріхи.

історик 2013-01-18 / 10:55:42
Слава Ісусу Христу! Слава архімандриту В.Бедю!

Адміне, враховуючи що Ви заблокували одну з моїх ІР-адрес, проігнорувавши моє прохання видалити мій комент, який не стосувався «Корони», у минулому пості по цій темі, все ж ризикну ще раз підтримати «Івана» вже у коментарях під цим постом, але не «Ференца» 2013-01-17 / 23:08:40.

З початку трохи не по темі.
Звісно, що я можу звернутися за відновленням ІР-адреси, за Вашою порадою, особисто до редактора. Але, думаю, що блокування і цієї ІР-адреси, і буде його ОСОБИСТОЮ відповіддю мені. Повірте, я це спокійно переживу.

Але, до тих пір, як мене вкотре не блоковано, відповім «Йосі» з минулого посту по темі «Корона». Думаю, що і «Ференцу», та й іншим коментаторам вже під цим постом буде теж цікаво.

- За Вашою, «Йося» логікою, всі ті, хто не сприймає серйозно В.Бедя – той мало не сам І.Волошин! Дивна, як на мене, м’яко кажучи, логіка.
«Корона» без Бедя «стояла і буде стояти»! А її «оренда на 47 років» від С.Ратушняка - це звичайний «проплачений» спільний «бізнес-проект» людей, наближених ТОДІ до влади.
Зокрема, до Ужгородської міськради, прокуратури, суду - всіх тих, хто тоді міг це «дійство» САМОСТІЙНО зупинити чи оскаржити, а «чомусь» відморозився!

Це, «Йося», Вам нічого випадково не нагадує? Чим тодішній В.Бедь по відношенню до «Корони» кращий за теперішнього І.Волошина? Правильно – юридичною освітою і кращим вмінням «домовлятися»!
Тоді, на превеликий жаль, не був масово поширений і-нет і не було такого сайту, як ЗО! Не було РЕЗОНАНСУ, як зараз, коли прокуратура ЗМУШЕНА була хоч якось реагувати!

- Крім того, за Вашою логікою, коментатор «Іван» (з минулого посту по «Короні») має бути самим В.Бедєм. До речі, дуже схожий за «плахтами» та стилістикою.

Чи не так, Адміне? Ви ж знаєте все «мило», ІР-адреси компів, які працюють на нардепів (бувших і теперішніх) та й інших «відомих бізнесменів краю» за В.Пащенком! Чи не тому такий «пієтет» перед В.Бедєм?

Але, Бог з ним, з архімандритом. Врешті – решт цей вже смиренний чоловік за «Іваном» проходить шлях Великого Апостола Петра. Щасти йому! І Вам, Адміне, у вірі в це!

По моїм ІР-адресам, Адміне, Ви знаєте всі мої ніки. Невже я схожий на представника «тупикового сайту»? Чи на підбурювача до не правових дій? Чи хоч раз на сайті переходив на особисті образи?

Я доросла людина, і, повірте відповідаю за кожне своє слово. Звісно інколи можу і помилятися, але завжди вибачусь, коли мені ДОВЕДУТЬ мою неправоту.
Відходив від теми посту? – Було, каюсь. Але тільки у відповідях опонентам, щоб не здаватися «балаболом»!

Адміне, я Вас не повчаю. ЗО – поважний, але ПРИВАТНИЙ сайт. І я свідомий того, що адмін на ньому «і цар, і Бог». Але, як у відомому серед медиків анекдоті: «Коли ви говорите з Богом - це молитва, але, коли Бог постійно говорить з Вами – це шизофренія!»

Так ось, Адміне, я не «шизофреник» з анекдоту, і маю право сумніватися у Вашій приватній «правоті» на сайті.

На цьому щасливих свят колективу ЗО на вихідні!
А Вам, Адміне, і редактору, успіхів у боротьбі за «чистоту» сайту!

Шановні коментатори, я вас не відволікаю від теми. Будь - ласка, не відповідайте мені, обговорюючи В.Бедя, а не «Корону». На ЗО - В.Бедь і «Корона» одне і те саме. Тому не повторюйте мій шлях з видалення коментів та блокуванням ІР-адрес.

Проте ще раз наголошую, за І.Волошиним та В.Погорєловим з «родиною», давно «тюрма плаче», але В.Бедь від цього святішим не стане!

Тепер, Адміне, видаляйте комент і блокуйте. Але чомусь здається, що «Йося» з «Іваном» з минулого посту по «Короні» обов’язково встигнуть прочитати…

Роману 2013-01-18 / 10:04:51
Не перживайте, дую і судді своє отримають.

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 4
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини